BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
ing-ecc
#57976 Re: BHTelecom All About
Kako je ukljucen taj drugi STB, mozda preko PLC-a? Jesi probo zamjeniti prvi i drugi STB pa provjeriti situaciju?
- Quaresma
#57977 Re: BHTelecom All About
nisam probavao nikad mi nije naumpalo, da preko PLC.aing-ecc wrote:Kako je ukljucen taj drugi STB, mozda preko PLC-a? Jesi probo zamjeniti prvi i drugi STB pa provjeriti situaciju?
Kontam da nije do njega, mozda treba bolji, no stari je ovaj platio oko 90KM, sumnjam opet da je do toga.
Jer jedno vrijeme je radilo super, no evo u zadnje katastrofa, posto did zivi na spratu koji naravno pojmare oko toga nema, stalno zove trazi da mu se popravi TV. jer dodje do ovoga problema.
-
ing-ecc
#57978 Re: BHTelecom All About
Nece ti nikad PLC pouzdano raditi preko produznog jer unosi pomjeranje faze, trazi direktnu uticnicu.
Ili 'motaj kabal'
Posebno josh ako imash, ti ili u okolini, vecih potrosaca, npr. radne mashine. Zna se desiti da paljenje ulicne rasvjete uzrokuje prestanak rada PLC-a.
- Quaresma
#57979 Re: BHTelecom All About
vidis nisam ni tu soluciju pokusao
ustekat cu u drugu blizu uticnicu, ili ako nista kupiti duzi lan kabal pa isprobati, a moji ne daju da se buse zidovi, nisu me slusali kad sam im govorio koliko je dobro imati fino rasporedjene uticnice i rupe za eventualno produzenje kablova. no eto, sve na svoje dodje.
hvala za tips, pa isprobam
ustekat cu u drugu blizu uticnicu, ili ako nista kupiti duzi lan kabal pa isprobati, a moji ne daju da se buse zidovi, nisu me slusali kad sam im govorio koliko je dobro imati fino rasporedjene uticnice i rupe za eventualno produzenje kablova. no eto, sve na svoje dodje.
hvala za tips, pa isprobam
- SONY_91
#57980 Re: BHTelecom All About
Imam uređaj, mislim da je zadnja rata u 12 mjesecu. Kada ja njega mogu isplatiti prijevremeno pa se prebaciti na paket bez interneta?ing-ecc wrote:Nemash ti nikakve penale ako mjenjash MojaTV pakete Basic Phone Net Full osim ako nisi kupio neki uredjaj na koji je obracunat popust za kupovinu na 12/24 mjeseca.
Inache se prvim ugovorom veze IPTV komponeta tako da se vezivanje odnosi na taj dio a ne i na ostale komponente, dakle i iz Full promjenish u Basic i nema penala. Mada si.ti to zavrshio 2012-2014.
- Pauza
#57981 Re: BHTelecom All About
Moram ovdje napisati da vam je mobilni internet na nivou kvalitete Somalije, a možda i griješim za časne Somalijske mobilne operatere. Hajde kvalitet što veze nema nego je cijena ko da se javljam satelitskom linijom izvan zemljine orbite.
Treba vas biti sramota i stid. Pa ojadili ste me 100KM na glupoj Ultri bez da znam da mi trošite kredit. STOJA JARANE ODE HLADNO!!! Sad ćete vi reći ko mi je kriv što ne ugasim 3g!!
nego, ima li neko preporuku kome da se obratim za stabilan mobilni internet, uzeću neku pretplatu, eronet ili mtel? hvala.
Treba vas biti sramota i stid. Pa ojadili ste me 100KM na glupoj Ultri bez da znam da mi trošite kredit. STOJA JARANE ODE HLADNO!!! Sad ćete vi reći ko mi je kriv što ne ugasim 3g!!
nego, ima li neko preporuku kome da se obratim za stabilan mobilni internet, uzeću neku pretplatu, eronet ili mtel? hvala.
- beni-bu-man
#57982 Re: BHTelecom All About
evo tema pa procitaj malo bhtelekom-vs-eronet-vs-mtel-vs-ostali-m ... s6475.htmlPauza wrote:Moram ovdje napisati da vam je mobilni internet na nivou kvalitete Somalije, a možda i griješim za časne Somalijske mobilne operatere. Hajde kvalitet što veze nema nego je cijena ko da se javljam satelitskom linijom izvan zemljine orbite.
Treba vas biti sramota i stid. Pa ojadili ste me 100KM na glupoj Ultri bez da znam da mi trošite kredit. STOJA JARANE ODE HLADNO!!! Sad ćete vi reći ko mi je kriv što ne ugasim 3g!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ovdje ako ista drugo sem Bhtelecom-a preporicis brisu se postovi
- Pauza
#57983 Re: BHTelecom All About
Hvala Beni.beni-bu-man wrote:evo tema pa procitaj malo bhtelekom-vs-eronet-vs-mtel-vs-ostali-m ... s6475.htmlPauza wrote:Moram ovdje napisati da vam je mobilni internet na nivou kvalitete Somalije, a možda i griješim za časne Somalijske mobilne operatere. Hajde kvalitet što veze nema nego je cijena ko da se javljam satelitskom linijom izvan zemljine orbite.
Treba vas biti sramota i stid. Pa ojadili ste me 100KM na glupoj Ultri bez da znam da mi trošite kredit. STOJA JARANE ODE HLADNO!!! Sad ćete vi reći ko mi je kriv što ne ugasim 3g!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ovdje ako ista drugo sem Bhtelecom-a preporicis brisu se postovi
- studiorum_tuzlaensis
#57984 Re: BHTelecom All About
Najdraži su mi ovi koji uopće ne znaju ni kakve usluge koriste, pa kad ih udari po nosu tj. džepu, kreće kuknjava i jebanje majke. Čuj ojadio ga Telekom, a ustvari sam sebe ojadio...
Mobilni Internet na nivou Somalije, a stoju mu izvuko u rekordnom roku... How YES NO.
Kamo sreće da je na nivou somalije, ne bi potrošio 2.5 markice onda
Takvi ni kad kupe novu mašinu za veš ne čitaju upustvo, već kad se pokvari zbog lošeg rukovanja. Tipično balijska posla.
HINT:
PROČITAJ CJENOVNIK.
Mobilni Internet na nivou Somalije, a stoju mu izvuko u rekordnom roku... How YES NO.
Takvi ni kad kupe novu mašinu za veš ne čitaju upustvo, već kad se pokvari zbog lošeg rukovanja. Tipično balijska posla.
HINT:
PROČITAJ CJENOVNIK.
- strong69
#57985 Re: BHTelecom All About
Mobilni internet im je karina. Prije neki dan, u nedjelju, bio sam u Vilsonovom i ne moze da mi otvori aplikaciju Sofa Score da vidim rezultat utakmice u Tuzli. Pokusam pogledati na na podforumu FK Sarajevo - Utakmice i naravno da nema sanse da otvorim. Navodim samo najnoviji primjer a s obzirom da mnogo putujem mogu reci da je kvalitet ove usluge osrednji i da ima dosta mjesta u kojima nisam u mogucnosti primiti/poslati mail. Pretplatnik sam dugo godina i koristim No Limit XL paket.
- escobar__
#57986 Re: BHTelecom All About
Mobilni net je go kurac, i ja to mogu potvrdit. U sred Sarajeva muku mučim da otvorim nešto jer se i na 3G vuče kao krepana mačka. Kapacitet baznih stanica nula.
-
kakaljin
#57987 Re: BHTelecom All About
Ja putovao od Mostara do Sarajeva i gledao preko 3G-a utakmicu Sloboda-Sarajevo i nijednom nije zastopalo sem na par mjesta u tunelima gdje se svakako na kratko izgubi signal, ali se brzo vrati, tako da ne znam gdje to vi koristite mobitele pa Vam je los 3G signal a pogotovo u Sarajevu koji je kompletan pokriven 3G signalom, i ja po Sarajevu nikada nisam imao nikakvih problema sa signalom.
-
allem_77
#57988 Re: BHTelecom All About
Možda kada puste 4G da se nešto popravi, ali sumnjam? Najvjerojatnije će biti u mjestima gdje je bio dobar 3G biti će i 4G. A naselja (sela) gdje je bilo E mozda bude E+++escobar__ wrote:Mobilni net je go kurac, i ja to mogu potvrdit. U sred Sarajeva muku mučim da otvorim nešto jer se i na 3G vuče kao krepana mačka. Kapacitet baznih stanica nula.
-
Michaaa
#57989 Re: BHTelecom All About
Pozdrav ljudi, imam MojaTv full paket i tamo pise da bi trebao imati brzinu od 10+ Mbps download i 1 Mbps upload, medjutim ja nikad te brzine nisam vidio, download mi je oko 6-7 Mbps a upload ne prelazi 0.5 Mbps, sramotne brzine... Postoji li kakav nacin da se ovo stanje malo popravi, razmisljao sam da uzmem ovaj dodatni paket koji daje 30+ Mbps, ali cisto sumnjam da bi mogao i pola od toga dobiti...
-
allem_77
#57990 Re: BHTelecom All About
Kod tebe je to odlična brzina, za razliku od ostalih 80% korisnika bhtelekom koji jedva naguraju 4,5 Mbps.Michaaa wrote:Pozdrav ljudi, imam MojaTv full paket i tamo pise da bi trebao imati brzinu od 10+ Mbps download i 1 Mbps upload, medjutim ja nikad te brzine nisam vidio, download mi je oko 6-7 Mbps a upload ne prelazi 0.5 Mbps, sramotne brzine... Postoji li kakav nacin da se ovo stanje malo popravi, razmisljao sam da uzmem ovaj dodatni paket koji daje 30+ Mbps, ali cisto sumnjam da bi mogao i pola od toga dobiti...
- suad-sarajevo
- Horoskop: sarajevski seljak
#57991 Re: BHTelecom All About
Ja sam recimo primijetio da na području Čengić Vile, tačnije zgrada kod kuvajtske džamije, ima nešto slabiji signal. Prosto je nemoguće nešto otvoriti preko mobilnog interneta a čak sam par puta i nedostupan bez ikakvog razloga. Takvo je stanje već godinama. Ne znam zašto. 
- _Reds_
#57992 Re: BHTelecom All About
Igrom prilika znam da je tu BH telecom (kod okretnice) tražio lokaciju za baznu stanicu još prije par godina, ali da su dobili odbijenicu.suad-sarajevo wrote:Ja sam recimo primijetio da na području Čengić Vile, tačnije zgrada kod kuvajtske džamije, ima nešto slabiji signal. Prosto je nemoguće nešto otvoriti preko mobilnog interneta a čak sam par puta i nedostupan bez ikakvog razloga. Takvo je stanje već godinama. Ne znam zašto.
-
Ali_G
#57993 Re: BHTelecom All About
Los im je mobilni internet na socijalnom, na vilsu, na stupu, zna zezati i oko klinickog.
- ElRe
#57994 Re: BHTelecom All About
Dodajem i Ilidžu i Otoku. Preopterećena mreža.Ali_G wrote:Los im je mobilni internet na socijalnom, na vilsu, na stupu, zna zezati i oko klinickog.
- pepeljara
#57995 Re: BHTelecom All About
Znal ko zasto ne radi web pregled stanja racuna, printanje, bonus, itd..
Poštovani,
došlo je do greške u pristupu programu lojalnosti Bonus plus.Molimo Vas da pokušate kasnije.Za više informacija pozovite besplatni broj 1444, Pozivni centar BH Telecoma.
Stanje računa
Obavijest
Došlo je do greške! Molimo pokušajte kasnije.
Poštovani,
došlo je do greške u pristupu programu lojalnosti Bonus plus.Molimo Vas da pokušate kasnije.Za više informacija pozovite besplatni broj 1444, Pozivni centar BH Telecoma.
Stanje računa
Obavijest
Došlo je do greške! Molimo pokušajte kasnije.
- Pauza
#57996 Re: BHTelecom All About
Ne vjerujem šta čovjek piše. Ne bih komentarisao količinu iznesenih gluposti i istovremeno to nije uopšte tema za razgovor... samo da spamujemo topic.studiorum_tuzlaensis wrote:Najdraži su mi ovi koji uopće ne znaju ni kakve usluge koriste, pa kad ih udari po nosu tj. džepu, kreće kuknjava i jebanje majke. Čuj ojadio ga Telekom, a ustvari sam sebe ojadio...![]()
Mobilni Internet na nivou Somalije, a stoju mu izvuko u rekordnom roku... How YES NO.Kamo sreće da je na nivou somalije, ne bi potrošio 2.5 markice onda
![]()
HINT:
PROČITAJ CJENOVNIK.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#57997 Re: BHTelecom All About
E'o ja izvlačim čak 1mbpsElRe wrote:Dodajem i Ilidžu i Otoku. Preopterećena mreža.Ali_G wrote:Los im je mobilni internet na socijalnom, na vilsu, na stupu, zna zezati i oko klinickog.
-
sencobih
#57998 Re: BHTelecom All About
Meni radi mobilni net bez ikakvih problema na mjestima na kojima se ja krećem
- Cossack
- _Reds_
#58000 Re: BHTelecom All About
Što se tiče mobilnog interneta meni se zna desiti da zakoci, sada ne znam da li je do androida ili do telecoma, ili ugasim mobilni internet i upalim i onda porcepi.