BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
use your illusion

#57926 Re: BHTelecom All About

Post by use your illusion »

Zte zxv10
MrRango

#57927 Re: BHTelecom All About

Post by MrRango »

Kako uvezati usluge u Moj Izbor, na stranici nista konkretno ne pise kako aktivirati.
Koje su trenutno dobre pogodnosti za produzenje ugovora, buduci da ovaj ugovor istice, sta bi bilo povoljno uzeti uz produzenje, ako ista povoljno nude. Ovo bi bio 3. put da produzujemo ugovor, pa valjda ima nekih pogodnosti...
ferratilis

#57928 Re: BHTelecom All About

Post by ferratilis »

Taj problem imam vec nekoliko godina, isto ZTE ruter. Jedino sto funkcionise je da svaki dan restartujem ruter. Znaci, ujutro kad ustanem, restartujem i sve radi normalno.
MrRango

#57929 Re: BHTelecom All About

Post by MrRango »

ferratilis wrote:Taj problem imam vec nekoliko godina, isto ZTE ruter. Jedino sto funkcionise je da svaki dan restartujem ruter. Znaci, ujutro kad ustanem, restartujem i sve radi normalno.
Maloprije sam opet poslao e-mail da napomenem da nije rijeseno, i da izvrse korekciju racunaza period dok je kvar. Skoro citav mjesec je uzasno spor internet, ili uopce nemam pristupa. Jedino cu i to probati, da makar imam pristupa internetu, ali i dalje ostajem pri tome da je kvar u pitanju.
Astrix

#57930 Re: BHTelecom All About

Post by Astrix »

Zna li iko kako naći na stranici cijene i kodove za dokup ultra interneta, jednom sam to bio vidio ali nikako više naći...
didgeridoo

#57931 Re: BHTelecom All About

Post by didgeridoo »

https://www.bhtelecom.ba/index.php?id=7269

Pa ides na Uslovi koristenja, ovisno koji te dokup interesuje.
Kiki_Musampa

#57932 Re: BHTelecom All About

Post by Kiki_Musampa »

Ima li ko iz BH Telekoma da priupitam nesto, nema vise mirze
Astrix

#57933 Re: BHTelecom All About

Post by Astrix »

didgeridoo wrote:https://www.bhtelecom.ba/index.php?id=7269

a jel ovo nema više da se može dokupiti 30 dana, što je bilo 10 KM?
ing-ecc

#57934 Re: BHTelecom All About

Post by ing-ecc »

Astrix wrote:
didgeridoo wrote:https://www.bhtelecom.ba/index.php?id=7269

a jel ovo nema više da se može dokupiti 30 dana, što je bilo 10 KM?
https://www.bhtelecom.ba/index.php?id=7269#mjesecne
2 Gige za 10 KM i 7 Giga za 15 KM :D
Melo15

#57936 Re: BHTelecom All About

Post by Melo15 »

I P20 Pro nema na stanju... xD
arnes_king

#57937 Re: BHTelecom All About

Post by arnes_king »

S9+ na NoLimit M paketu:

Cijena uređaja sa uračunatim PDV-om i popustom na odabrani paket iznosi 1.634,85 KM. Na dvije godine 58,22 KM a ja placam 62KM.

Ja ga uzeo cim je izasao tad bila cijena 1.747,85KM.
Dr_Help
BHTelecom podrška

#57938 Re: BHTelecom All About

Post by Dr_Help »

irac300 wrote:
tandrli wrote:Postoji li kakva opcija da postave Vdsl modem a da ne uzimas one dodatne pakete.
Jer necu niko da me vara sa onim starim 60% isporučene brzine "sa naše strane je sve uredno".
Postoji. Kontaktiraj @dr.Help ili zovi 1444 i budi dosadan. Naravno, moraju prvo provjeriti da li ti linija ispunjava uslove za vdsl.
javi mi se na pm
phillie

#57939 Re: BHTelecom All About

Post by phillie »

Neki dan sam uzeo Nokia-u 6.1 i kad sam je stavio na punjenje (kao i kad je radio update Androida) bas se grije na zadnjoj strani. Jel to normalno?
Isto tako, cudno mi je da mi nisu na tel dosle nikakve aplikacije bhtelecoma (na proslom sto sam uzimao bilo ih je). Jel i to normalno :D ?
Hvala
jarobot

#57940 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

phillie wrote:Neki dan sam uzeo Nokia-u 6.1 i kad sam je stavio na punjenje (kao i kad je radio update Androida) bas se grije na zadnjoj strani. Jel to normalno?
Isto tako, cudno mi je da mi nisu na tel dosle nikakve aplikacije bhtelecoma (na proslom sto sam uzimao bilo ih je). Jel i to normalno :D ?
Hvala
Piše li na njoj andoidone ??? :D
phillie

#57941 Re: BHTelecom All About

Post by phillie »

Da.
jarobot

#57942 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

phillie wrote:Da.
Super fućka ti se onda za BH telekom . Dolaze redovne mjesečne nadogradnj bez čekanja na bh telekom odobrenje i prvi dobijaš novu verziju androida..itd proguglaj malo androidone
didgeridoo

#57943 Re: BHTelecom All About

Post by didgeridoo »

phillie wrote:Neki dan sam uzeo Nokia-u 6.1 i kad sam je stavio na punjenje (kao i kad je radio update Androida) bas se grije na zadnjoj strani. Jel to normalno?
Hvala
Je li zakljucana Nokia na mrezu?
Ako nije onda vjerovatno zbog toga nema BH Telecom aplikacija (nije customizirana).
papebih

#57944 Re: BHTelecom All About

Post by papebih »

Ide povecanje uploada na 2mb/s :)
jarobot

#57945 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

didgeridoo wrote:
Hvala
Ako nije onda vjerovatno zbog toga nema BH Telecom aplikacija (nije customizirana).
Ma ne Nove tri nokie su u android one programu i dobijaju čist android bez ikakvog dodatnog softvera , znači nadogradnja ide direktno od googla bez čekanja na odobrenje od operatera.
The BEN10

#57946 Re: BHTelecom All About

Post by The BEN10 »

ing-ecc wrote:Koji je modem kod vas dvojice? Jel Innbox?
Kod mene je Innbox router. Imam vjerovatno sličan problem kao kod njih dvojice - tvbox mi izgubi konekciju (konektovan sam preko kabla) kada priključim laptop na mrežu, tako da moram isključiti i uključiti mrežni kabl da bih imao internet na njemu.
phillie

#57947 Re: BHTelecom All About

Post by phillie »

jarobot wrote:
didgeridoo wrote:
Hvala
Ma ne Nove tri nokie su u android one programu i dobijaju čist android bez ikakvog dodatnog softvera , znači nadogradnja ide direktno od googla bez čekanja na odobrenje od operatera.
:thumbup: Hvala
made_in_sarajevo

#57948 Re: BHTelecom All About

Post by made_in_sarajevo »

mjesec dana telekom super, mjesec dana telekom kurac obicni. prije 3 dana dopizdi mi vise za jebene daljinske, niti beba, zivotinja, mene vise nema kuci nego sto ima, jedan daljinski stara penzioner vrti kad je kuci da gleda vijesti, drugi daljinski stari kad dodje kuci, ali to je 1h gleda,ostalo on spava i tv vrti onako. eh daljinski kod starog je prvi crko, to jest pola daljinskog ne radi,a onda je i ovaj drugi isto tako. pa otvarao,cistio i nece. onda cistio opet pa stavio foliju sto neko iz telekoma rece ovdje, radilo mozda mjesec dana i sad nece ni to vise. pojacavanje nikako ne radi, pola tipki cao i vise provedem na aplikaciji za mobitel da saltam kanale jer je daljinski beskoristan. eh posto mi je puko film,a necu da kupujem novi jer sam pod obaveznim trajanjem ugovora, napisem mail gdje fino sve objasnim, objasnim da nisam ni fiksni telefon dobio,a trebao sam i da sam na kraju ja kupio telefon da bi mogao koristiti uslugu, da mene ne zanima jel oni imaju na stanju, nemaju, jel daljinski kvalitetan i slicno i da zahtjevam da mi se isporuce dva nova dzaba daljinska ili do kraja ugovora nek mi umanje racun posto ja nemam kompletne usluge, tacnije kad mene nema kuci mogu se gledati 4 kanala. evo pici 4 dan, oni se meni zahvalili na mailu i da su proslijedili dalje i eto, tako na lagano pitanju gdje samo trebas odgovoriti evo dva nova daljinska ili evo snizenje cijene ili necemo nista pa da ih dalje nabijem na kurac, jok, dani pice, plata ide, razmislja se gdje na more i sta jesti.
ITNet

#57949 Re: BHTelecom All About

Post by ITNet »

Hvala
Normala je to za punjenje imam i ja 6.1 isto se drama grije kada se puni vjerovatno ovaj fast charge, nisam je uzeo u telekomu. Budi sretan sto nema tih smece aplikacija, android one je zakon :thumbup:
niho92

#57950 Re: BHTelecom All About

Post by niho92 »

Ko mi ovdje od uposlenika može pomoci da pogleda moj user?
Jučer došao kuci modem se pali gasi, ne radi ništa kako treba, javio podršci oni kao radili nešto, nazvali me pitaju jel uredu i ništa nisu uradili, samo nešto na kratko i gotovo opet isto.
Jos mi brzina neta ne prelazi 2Mbps (prije preko 11Mbps), kad radi modem normalno. Inače rijetko kad imam neki problem, ali eto upamtio sam da svake godine u augustu bude neki belaj.
U pitanju je MojaTV Net.
Locked