Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
Šunj

#57926 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Šunj »

Srbe ne boli toliko sto su izgubili sinoc, njih boli vise sto su izgubili na domacem terenu...sta je tu familije bilo medju tim Turcima sinoc.
Last edited by Šunj on 18/09/2017 15:07, edited 1 time in total.
Šunj

#57927 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Šunj »

Prizemljenje u Istanbulu: Dodik ipak nije slavio u srcu Turske!Image
Tako to biva u sportu i životu. Kada misliš da će ti biti najslađe, progutaš knedlu.

Čitaj Dodo malo, ne škodi... Izjava Goran Dragića: “Moja mama je Slovenka, ovdje iz Ljubljane a moj tata iz Bosne, iz Zvornika. Svake godine kada imam vremena idem u Bosnu kod djeda. Volim Bosnu, uvijek rado idem tamo, dobri ljudi, dobra hrana, tamo mi je sve blisko i volim kada sam tamo. Susretao sam se sa predrasudama, kad odem u Bosnu, kažu vidi ga janez, a u sloveniji sam “čefur”, što je pogrdan naziv za sve Bosance, Hrvate i Srbe čije prezime završava na “ić”. Na kraju krajeva, ja sam se rodio u Sloveniji, Slovenija mi je dala sve, tu sam rođen, tu sam se školovao, naučio kako se igra košarka, zato za sebe smatram da sam Slovenac, ali znam gdje su mi korijeni, odakle mi je tata, tako da uvijek volim da idem nazad u Bosnu”
:bih: Image
archi_a

#57928 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

ciciban. hahahahah :bih:

Ma šta zna Goran Dragić? Valjda bolje znaju đikani, ko je on i šta je. Oni će mu objasniti.
seln

#57929 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

Samo za Guardiana i drustvo ispod stola :janpi:

Tomahawk11
Globalni moderator

#57930 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

mO k3 wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:Upravo tako ko vas jebe sirotinjo, sad bi svaka šuša svoj avion :twisted:
vala bas , svi bi celi avijon ... ali karina zavrati rukave i zaradi ...
kaki je bakir , imali on kakv avijon?? :mrgreen:
Bakir putuje vremenskom mašinom.
AmiĐa_Idriz

#57931 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by AmiĐa_Idriz »

Tomahawk11 wrote:
mO k3 wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:Upravo tako ko vas jebe sirotinjo, sad bi svaka šuša svoj avion :twisted:
vala bas , svi bi celi avijon ... ali karina zavrati rukave i zaradi ...
kaki je bakir , imali on kakv avijon?? :mrgreen:
Bakir putuje vremenskom mašinom.
Sram vas bilo. Bolje pomozite jadnom insanu:

http://www.beatsloop.com/video/oo33wfwWEow
Tomahawk11
Globalni moderator

#57932 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

AmiĐa_Idriz wrote: Sram vas bilo. Bolje pomozite jadnom insanu:

http://www.beatsloop.com/video/oo33wfwWEow
Tema je o PreCjedniku, zamoliću te da ne trolaš sa tim trezorašem.
Inače ću da te prijavim moderaciji :oops:
Matzan

#57933 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Matzan »

Image
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#57934 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

Matzan wrote:Image
Adem Keljmendi
Toffee karamela

#57935 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Toffee karamela »

http://www.maxportal.hr/magazin/u-beogr ... om-majkom/

bogme sam se štrecnula...sličnost je nedvojbena...musliua sam inače gledala i u nekim tv emisijama, pametan i elokventan čiko, stara garda novinara...hmmmm doduše i za karađorđeviće se pričalo da potiču iz nekog albanskog plemena i kad bi slavili svoju krsnu slavu nisu zaboravljali pozvati te svoje rođake iz albanije...lijepo je vidjeti ovako mnogostruke i tople veze između dva bratska naroda :oops:

Image
Matzan

#57936 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Matzan »

pici wrote:
Adem Keljmendi

Ne.

Ovo je Pidhi Usniçi
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#57937 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

Matzan wrote:
pici wrote:
Adem Keljmendi

Ne.

Ovo je Pidhi Usniçi
:thumbup: :mrgreen:
oakville

#57938 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by oakville »

Još jedan vic dana, nakon što im je "ja se ocepljujem" lopta nabačena i besposleni administrativci Američke ambasade se mogu pretvarati da nešto "jako ozbiljno" rade i da imaju "principijelan pristup" :D
Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske i lider SNSD-a, nedavno je u Beogradu govorio kako "ne želi da se odrekne snova da Republika Srpska i Srbija budu jedno" te naveo da "žele biti u zajednici sa Srbijom".
Ovakve izjave u bh. javnosti protumačene su kao secesionističke i izazvale su mnogobrojne reakcije.

"Stav SAD-a po ovom pitanju je dobro poznat i nepromijenjen. Mi smo predani principima Dejtonskog sporazuma – Bosna i Hercegovina je demokratska, multietnička, suverena i nezavisna država i njen teritorijalni integritet je neupitan",

Vidi te demokratije, a tek multietničnosti, pršti na sve strane...A tek suverenosti i nezavisnosti :zzzz: :mrgreen: U slučaju da ko sa strane bošnjačkog Fataha SDA nešto slično progovori, odmah ide izjava po drugom templat-u s malo promjenjenim redoslijedom tipa "Stav SAD-a po ovom pitanju je dobro poznat i nepromijenjen. Mi smo predani principima Dejtonskog sporazuma – Bosna i Hercegovina je suverena i nezavisna država koja se sastoji od dva entiteta i tri konstitutivna naroda." Svakog handri na poseban način, samo mijenjaj template iz Worda. Lak posao a parali :mrgreen:
archi_a

#57939 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Bio template ili ne, činjenica je da "pjevač" od one narodne: "nemože nam niko ništa, mi ćemo se odvojiti" sada pjeva:"saaaaanjaaaam i imam pravo da sanjam,ne rušite mi snove, ja imam pravo da sanjam". :D
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#57940 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Ускоро први том Енциклопедије Српске :-D

Предсједник Академије наука и умјетности Републике Српске Рајко Кузмановић најавио је данас за Срну да ће за десетак дана бити одштампан први том Енциклопедије Републике Српске, што је пројекат значајан за Српску.

Image

"Очекујемо да ће за неких 10 дана штампање бити завршено и да ће први том Енциклопедије бити јавно представљен. Тим поводом намјеравамо да одржимо јавну презентацију и конференцију за новинаре, а Енциклопедија ће бити изложена и 23. октобра на Међународном сајму књига у Београду", рекао је Кузмановић.
Он је навео да је ријеч о једном од најзначајнијих републичких пројеката и напоменуо да је то публикација која треба да покаже економске, културне, политичке, историјске и друге карактеристике Републике Српске.
"Енциклопедија обрађује свако мјесто и насеље у Српској. Укупно ће бити обрађено 2.600 насељених мјеста, чиме установљавамо грунт и власништво Републике, односно шта и гдје имамо", истакао је Кузмановић.
Он је рекао да је рад на Енциклопедији сложен, те да је до сада обрађено 11.000 одредница.
"Први том ће обухватити 1.500 одредница пореданих азбучно, од којих је 1.307 главних. У њима су и подаци о истакнутим личностима, положају науке, образовању, вјерским објектима, насељеним мјестима... Први том ће имати 800 страница формата А4, тврди повез. Енциклопедија ће сигурно бити капитално дјело за Српску", изјавио је Кузмановић, који је предсједник Уређивачког одбора за израду Енциклопедије.
Он је додао да се штампа 2.000 примјерака првог тома, а добиће их, између осталог, општине и градови.
"Уређивачки одбор ће одлучити колико ће први том коштати и коме ће бити поклањан, а коме продаван. Новцем од продаје планирамо да финансирамо издавање и штампање наредног тома", рекао је Кузмановић.
Он је додао да се Енциклопедија штампа на ћирилици и да ће књига бити опремњена луксузно, те илустрована бројним фотографијама и географским картама.
Кузмановић је напоменуо да је Народна скупштина задужила Академију наука и умјетности Републике Српске да изради четири тома Енциклопедије, а да израду публикације годишње финансира Влада Српске.
Израда ове четверотомне енциклопедије почела је 2007. године, а публикација је замишљена као општа енциклопедија о прошлости и садашњости Српске.
Уређивачки одбор Енциклопедије Српске именовала је Влада Српске на приједлог Академије наука и умјетности Републике Српске, а средства за израду је обезбиједило Министарство науке и технологије Републике Српске и Министарство просвјете и културе.
Уређивачки одбор чини 28 стручних редакција, више од 150 научних радника из Републике Српске и шире, те стручне редакције организоване на нивоима градова и општина Српске.
Извор: Срна
Ovo ja najavih prije par mjeseci,da ne bude Hare slagao... :mrgreen:
stari grad Visegrad

#57941 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by stari grad Visegrad »

A lazi u toj tkz Енциклопедије Републике Српске, da li ce neko napisati Enciklopediju lazi republike srpske...
Zaista se treba napisati Lazi encikloppedije republike srpske. BiH ima dovoljno pisaca.
mayab

#57942 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

arzuhal wrote:Vidi se da je to obični čovjek iz naroda, crnči na njivi da zaradi šta, da djeci kupi knjige i sveske za škole, da ima da im dadne za užine i to...Poštenog i radinog srpskog seljaka ne može ni suša, ni led, ni mraz, ništa iznenadit niti ojaditi, evo kako se Nidžo smije sudbini u lice i sve sa svojih deset prstiju radi i pravi! A ima nekih izdajnika i Soroševih plaćenika iz tzv. poljoprivrednog sektora koji ne prestaju da cmizdre za nekakvim tzv. podsticajima, a još im nije malo pa tražili da se proglasi tzv. elementarna nepogoda zbog tzv. suše u tzv. BiH, odnosno NAŠOJ Republici Srpskoj, da bi džabe dobijali pare od države (koja sve čini za njih) za tzv. štetu koja im je pričinjena zbog suše...

Srpska - Moja kuća! Napred Srpska! :-D
Ovo je najbolji primjer da su plate Guardiana i njegovih saradnika zapravo obične "bedne" nadnice, kada su "naterale" :place1: ovog poštenog i radišnog profesora intelektualca akademika da se bavi poljoprivredom, a sve da bi narod Šumske "bolje živeo", stid i sram treba da bude sviju , a posebno one kojekakve neradnike, i Soroševe plaćenike, k'o što su ovi simulanti i pijandure
Image
http://www.rtvbn.com/3879238/na-lijecen ... ni-radnici
asker

#57943 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by asker »

@Hare, pratis li ove nekrste na SumskaDigital? Evo ih opet lazu i petljaju ovi iz Saveza za izucavanje Islamske Deklaracije!
asker

#57944 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by asker »

Evo i Nidze, vidno umoran od rovljenja krompira :sad:
asker

#57945 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by asker »

Evo ih majke mi pricaju o Nidzinom krompiru :lol:

Kaze Nidzo Sukalu moj je krompir veci od tvoje glave :lol: :lol: :lol:
prljavi Hare

#57946 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

asker wrote:Evo ih majke mi pricaju o Nidzinom krompiru :lol:

Kaze Nidzo Sukalu moj je krompir veci od tvoje glave :lol: :lol: :lol:
Izdajnicima smeta uspješan i ispunjen čovjek na svim poljima.Nek' mu je Nidžo reko' da je njegova krtola pametnija od Šukalove glave. :lol: :lol: :lol:

Ne pratim poturice,ne smijem iz zdravstvenih razloga.Dobijem alergijski napad ako ih gledam duže od 5 minuta.Pojavi mi se buran crveni osip
po koži i guši me u grlu. :mrgreen:
prljavi Hare

#57947 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Paddy Ashdown:"Milorad Dodik ima moju sliku na zidu i zabada strelice u nju. :lol: :lol: :lol:
Ako želite da Milorad Dodik uradi nešto,to nećete postići tako što ćete biti nasilni iz Brisela,nego to moraju uraditi njegovi
prijatelji iz Beograda.
Ali, onda morate reći Beogradu da neće biti članovi EU".
Guardian je još u mladosti bio šampion Lijevčanskog polja u pikadu,ko je kriv ovom Pediju što je radio kriminalne stvari protiv šumske i sada
Guardian u trenutcima dokolice gađa strelicama njegovu sliku. :mrgreen:

I šta Beograd....?Hoće da nas zavadi sa našim velikim prijateljem i pobratimom,AV-om! :? :lol: :lol: :lol:
problemnatravunu

#57948 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by problemnatravunu »

:serbo: :serbo: :serbo:

ON JE IPAK VEĆI SRBIN OD VUČIĆA: „Dodik letio u Tursku jer nije bilo prenosa“

Javnost se pita, a poneko i kritikuje predsjednika Srpske što je vladinim avionom letio u Tursku da gleda finale Evropskog prvenstva u košarci između Srbije i Slovenije. Mnogi ne znaju da je Dodik :lol: :lol: letio u mrski Instanbul iz objektivnih i opravdanih razloga jer u Srpskoj nije bilo prenosa utakmice na RTRS-u, a preko Igokee svi znamo koliko on voli košarku.

Dodik iz principa ne želi u svoju kuću da instalira Total TV, jer je u vlasništvu američke kompanije SBB :lol: :lol: , a pošto njegov kadrovik Draško Milinović nije uspio da otkupi prava prenosa utakmica, Dodik, kao i većina građana Srpske, nije imao gdje gledati košarku.

Dodik je prvo pozvao Nikolu Špirića i predložio da kod njega skupa gledaju finale, jer Špirić se ne boji Amerikanaca i Soroša, redovan je gost u ambasadi SAD i ne bojkotuje SBB, ali je Nidžo do kasno vadio krompir u Drvaru i nije bio kod kuće.

I gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić blisko sarađuje sa Amerima, ali je i on tokom vikenda bio odsutan iz prijestonice pa je Dodik odlučio da sjedne na avion i umjesto u Banjaluku iz Beograda odleti u daleki Stambol da gleda košarku, a uz put ako se ukaže prilika popije piće sa Erdoganom i pokuša da ublaži probosanske udare, i amortizuje nedavnu Bakirovu posjetu. :lol: :lol:

Većina građana Srpske nije bila te sreće, pa su se okupljali u kladionicama i kafanama kako bi gledali svoju reprezentaciju. Draško Milinović mora da prati u stopu sve aktivnosti svojih stranačkih šefova, od otvaranja puta kod Pirota do vađenja krompira u Drvaru, pa je logično što nije bio u mogućnosti da obezbjedi građanima Srpske da gledaju nastupe srpske reprezentacije u najpopularnijem sportu.

Ipak milosrdna Vlada nije zaboravila svoje građane. Da brižljiva vlast vodi računa o svima nama govori nam vijest RTRS-a da je premijerka obećala plaćanje infuzije svim željezničarima koji štrajkuju glađu!? :lol: :lol: Vladino milosrđe, saosjećanje, pažnja i širokogrudnost su vrijedni svake hvale i pomena. Sa ovakvom brižljivom Vladom i premijerkom možemo biti mirni i spokojni, i ne trebamo brinuti za stanje nacije.
by NEBOJŠA VUKANOVIĆ

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
skupljac_zeljeza

#57949 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by skupljac_zeljeza »

Živijaaaalno. 8-)

skupljac_zeljeza

#57950 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by skupljac_zeljeza »

Image
Locked