FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Tomahawk11
Globalni moderator

#57901 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

Niko nije "opljačkao" Barcelonu kao Vermaelen: Po meču zarađivao 500.000 eura
U klubu proveo čak pet godina
Vermaelen je imao nevjerovatnih problema s povredama zbog čega je odigrao samo 34 utakmice u dresu Barce za pet godina.

Na osnovu godišnje plate koju je Vermaelen imao u Barceloni španski mediji su došli do zaključka da je po odigranoj utakmci belgijski defanzivac inkasirao čak po 500.000 eura.
mbenz

#57902 Re: FC Barcelona

Post by mbenz »

Tomahawk11 wrote:
Niko nije "opljačkao" Barcelonu kao Vermaelen: Po meču zarađivao 500.000 eura
U klubu proveo čak pet godina
Vermaelen je imao nevjerovatnih problema s povredama zbog čega je odigrao samo 34 utakmice u dresu Barce za pet godina.

Na osnovu godišnje plate koju je Vermaelen imao u Barceloni španski mediji su došli do zaključka da je po odigranoj utakmci belgijski defanzivac inkasirao čak po 500.000 eura.
onda je i rafinha isto tako ako ne i vishe :lol: :lol: :lol:
mbenz

#57903 Re: FC Barcelona

Post by mbenz »

ljudi na sta ce ovo liciti ako neymar dodje sam Bog dragi zna. Znaci mesi nejmar suarez grizman (kutinjo, dembele). Podsjeti me na mene u najboje dane pesa, kad su mi u napadu bili anri eto ronaldo ronaldinjo , na klupi adriano, drogba , tevez, sve sami napadaci :lol: :lol: :lol: Mislim da ce jedan od dvojca :kutinjo-dembele napustit ekipu jer nema smisla a i ovako mi je glupo u istoj ekipi da budu gri suarez ney messi ali eto, ljudi su se skolovali za to sto rade pa ostaje da im vjerujemo.
Crvena Tifoza

#57904 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

Vjerovatno će se riješiti Coutinha ako dođe Neymar, a Suareza iduće ljeto.
Tomahawk11
Globalni moderator

#57905 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

mbenz wrote: ljudi su se skolovali za to sto rade pa ostaje da im vjerujemo.
Meni često ne izgleda tako kad gledaš historijat transfer politike Barse :mrgreen:
Logovan

#57906 Re: FC Barcelona

Post by Logovan »

mbenz wrote:ljudi su se skolovali za to sto rade pa ostaje da im vjerujemo.
Ako su se školovali, ne znači da znaju svoj posao. :mrgreen:
Distortion

#57907 Re: FC Barcelona

Post by Distortion »

Barca ako vrati Neymara, morat ce neko otici a to je vjerovatno Coutinho. Koga ce jos PSG traziti pored Coutinha ostaje da se vidi. Mediji pisu Coutinho+Rakitic+€€€.

Mozda Psg bude trazio Coutinha+Dembelea. :roll:

Mora Barca smanjiti izdatke na plate i mora prodati jos neke igrace za konkretne cifre ako hoce da se vrati Neymar. Nekako mi nije realno da dodju Griezman i Neymar.
ultima_palabra

#57908 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Ne znam kako mogu FFP zadovoljiti.
Nadzorna_ploca

#57909 Re: FC Barcelona

Post by Nadzorna_ploca »

Kako su luckasti ovi iz Barcelone. 8-)
Better Man

#57910 Re: FC Barcelona

Post by Better Man »

Barcelona ako vrati ovog razmaženog klauna i padavičara, onda su stvarno jadni.
Crvena Tifoza

#57911 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

Al ste zapjenili zbog ovog mogućeg transfera :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#57912 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

Crvena Tifoza wrote:Al ste zapjenili zbog ovog mogućeg transfera :D
Vjeruj da ja navijam da vam se vrati :)
Crvena Tifoza

#57913 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

Tomahawk11 wrote:
Šta ćemo onda sa mokrim snovima i prelasku u RM? :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#57914 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

Crvena Tifoza wrote:
Tomahawk11 wrote:
Šta ćemo onda sa mokrim snovima i prelasku u RM? :D
Čiji su to mokri snovi? Ja nisam nikad bio za to.
Crvena Tifoza

#57915 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

Naravno :D
Distortion

#57916 Re: FC Barcelona

Post by Distortion »

Treba ponudit Coutinha + Rakitica + 30 mil € i to je to :mrgreen: ako nece, nek ga zadrze.
Tomahawk11
Globalni moderator

#57917 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

Eno Coutinho i 80 miliona. Malo su kratki, čini mi se da je u toj opciji PSG tražio 140 miliona.
mbenz

#57918 Re: FC Barcelona

Post by mbenz »

Logovan wrote:
mbenz wrote:ljudi su se skolovali za to sto rade pa ostaje da im vjerujemo.
Ako su se školovali, ne znači da znaju svoj posao. :mrgreen:
dobro si , mozda i kod njih stranacki kadrovi dobiju pos'o bez obzira zna li , tipa ha'j Boga ti donesi neki papir da si nesto zavrsio :lol: :lol: :lol:

Ja mislim da je sada u pitanju sahovska igra a mislim da je barca u boljoj poziciji nego pariz, jer barca i dalje u ekipi ima kutinja i sada grizmana , dembelea ... sto je i dalje dovoljno da se udari na sva tri fronta, sa druge strane psg ima razmazenu zvijedu kojoj se ne igra nikako , ali ih uzimaju na foru kao da se real raspituje i ovi zagrizli pa ce im na kraju dati i kutinja i rakitica i 50miliona a realno bi bilo kutinjo plus 40-50 mil. Nije grizman nesto puno losiji igrac od neymara a jos kad uzmes historiju povreda onda se to izbalansira, sta ce ti i neymar ako ce pola sezone povrijedjen biti .
Point.

#57919 Re: FC Barcelona

Post by Point. »

°u° wrote:Prvo su ga molili da ostane ali je klaun tražio novi "izazov". Kad ga nije našao on bi da se vrati ali pregovara i s najomraženijim rivalom Realom. A haman navijači Barce zaboraviše Neymarove rođendane u vrijeme najžešćih utakmica, kad su se gubile i titule.
Kakav god je Dembeli ne može bit gori od ovog cirkusanta. Makar još uvijek ima želju da se dokaže.
Ne kontam ove simpatizere Barce. Lik im se popišao po klubu prije 2 godine, čak se i neki sudovi i tužbe spominjale, pare koje je sam Neymar platio samo da ode, poslije je i srao po klubu, zamjenio Barcu za jednim jebenim PSG-om i sad ga hoće nazad i sve je ok? Plastični navijači sviju mi, daj samo da prvih 11 izgledaju kao na PES-u i FIFA a posebno napad, jebo ostalo. Smiješno.
Tomahawk11
Globalni moderator

#57920 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

Point. wrote:
°u° wrote:Prvo su ga molili da ostane ali je klaun tražio novi "izazov". Kad ga nije našao on bi da se vrati ali pregovara i s najomraženijim rivalom Realom. A haman navijači Barce zaboraviše Neymarove rođendane u vrijeme najžešćih utakmica, kad su se gubile i titule.
Kakav god je Dembeli ne može bit gori od ovog cirkusanta. Makar još uvijek ima želju da se dokaže.
Ne kontam ove simpatizere Barce. Lik im se popišao po klubu prije 2 godine, čak se i neki sudovi i tužbe spominjale, pare koje je sam Neymar platio samo da ode, poslije je i srao po klubu, zamjenio Barcu za jednim jebenim PSG-om i sad ga hoće nazad i sve je ok? Plastični navijači sviju mi, daj samo da prvih 11 izgledaju kao na PES-u i FIFA a posebno napad, jebo ostalo. Smiješno.
U jeku sezone otišao čovjek, čini mi se sestra mu se udavala, al ništa što se lomilo, klub ga trebao, čovjek bez pitanja na avion i za Brazil.
Karakter :mrgreen:
Nadzorna_ploca

#57921 Re: FC Barcelona

Post by Nadzorna_ploca »

Pa to nema veze sa Barcelonom nego sa onim firaunon. Isto je radio u Psgu isto bi radio u bilo kojem klubu.
Ali da je smijesno sto ga vracaju..presmijesno je.
Point.

#57922 Re: FC Barcelona

Post by Point. »

Tomahawk11 wrote:
Point. wrote:
U jeku sezone otišao čovjek, čini mi se sestra mu se udavala, al ništa što se lomilo, klub ga trebao, čovjek bez pitanja na avion i za Brazil.
Karakter :mrgreen:
Da, to sam zaboravio. Nevjerovatno. Ovaj njegov povratak je samo dokaz da je FC Barcelona postala FC Messi. On odlučuje o svemu, samo što je dobar sa Neymarom zato ga i žele nazad. Malo mi je i čudno da je Messi dobar sa nekim ko ostavi tim na cjedilu u sred sezone, sere po klubu za koji je toliko vezan i ponaša se ko razmaženi gmaz. To možda malo i govori o Messijevom karakteru.
°u°

#57923 Re: FC Barcelona

Post by °u° »

Brazilsko, špansko francuska safunjara na vrhuncu. Kombinacije, cifre.. nema ko šta ne piše. Neki vele da PSG hoće Semeda, Rakitića, Dembelea i pare :lol:
Najbolje bi im bilo da zadnji dan prijelaznog odustanu i Barca i Real. Klaun da ostane tamo đe jest. Šuknuli bi i šeiku i klaunu. Mada onda sumnjam da bi Real uskoro vidio Mbappea. Ili barem do isteka ugovora :mrgreen:

Znači lik redovno propušta najbitnije dijelove sezone, uspije se posvađat sa svojim navijačima i saigračima nakon 2 mjeseca, izvoljeva i zanovijeta, padavičar i jedan od najomraženijih među protivničkim igračima itd itd
Tomahawk11
Globalni moderator

#57924 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

°u° wrote:Brazilsko, špansko francuska safunjara na vrhuncu. Kombinacije, cifre.. nema ko šta ne piše. Neki vele da PSG hoće Semeda, Rakitića, Dembelea i pare :lol:
Najbolje bi im bilo da zadnji dan prijelaznog odustanu i Barca i Real. Klaun da ostane tamo đe jest. Šuknuli bi i šeiku i klaunu. Mada onda sumnjam da bi Real uskoro vidio Mbappea. Ili barem do isteka ugovora :mrgreen:

Znači lik redovno propušta najbitnije dijelove sezone, uspije se posvađat sa svojim navijačima i saigračima nakon 2 mjeseca, izvoljeva i zanovijeta, padavičar i jedan od najomraženijih među protivničkim igračima itd itd
Gledaj šta je razloga da ga poželim nazad u Barsi :mrgreen:

Onda meni Crvena Tifoza o nekim mokrim snovima :oops:
Charuga
Globalni moderator

#57925 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Nisu navijači ti koji ga hoće nazad, nego uprava i trener (vjerovatno).
Post Reply