Niko nije "opljačkao" Barcelonu kao Vermaelen: Po meču zarađivao 500.000 eura
U klubu proveo čak pet godina
Vermaelen je imao nevjerovatnih problema s povredama zbog čega je odigrao samo 34 utakmice u dresu Barce za pet godina.
Na osnovu godišnje plate koju je Vermaelen imao u Barceloni španski mediji su došli do zaključka da je po odigranoj utakmci belgijski defanzivac inkasirao čak po 500.000 eura.
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#57901 Re: FC Barcelona
- mbenz
#57902 Re: FC Barcelona
onda je i rafinha isto tako ako ne i visheTomahawk11 wrote:Niko nije "opljačkao" Barcelonu kao Vermaelen: Po meču zarađivao 500.000 eura
U klubu proveo čak pet godina
Vermaelen je imao nevjerovatnih problema s povredama zbog čega je odigrao samo 34 utakmice u dresu Barce za pet godina.
Na osnovu godišnje plate koju je Vermaelen imao u Barceloni španski mediji su došli do zaključka da je po odigranoj utakmci belgijski defanzivac inkasirao čak po 500.000 eura.
- mbenz
#57903 Re: FC Barcelona
ljudi na sta ce ovo liciti ako neymar dodje sam Bog dragi zna. Znaci mesi nejmar suarez grizman (kutinjo, dembele). Podsjeti me na mene u najboje dane pesa, kad su mi u napadu bili anri eto ronaldo ronaldinjo , na klupi adriano, drogba , tevez, sve sami napadaci
Mislim da ce jedan od dvojca :kutinjo-dembele napustit ekipu jer nema smisla a i ovako mi je glupo u istoj ekipi da budu gri suarez ney messi ali eto, ljudi su se skolovali za to sto rade pa ostaje da im vjerujemo.
-
Crvena Tifoza
#57904 Re: FC Barcelona
Vjerovatno će se riješiti Coutinha ako dođe Neymar, a Suareza iduće ljeto.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#57905 Re: FC Barcelona
Meni često ne izgleda tako kad gledaš historijat transfer politike Barsembenz wrote: ljudi su se skolovali za to sto rade pa ostaje da im vjerujemo.
- Logovan
#57906 Re: FC Barcelona
Ako su se školovali, ne znači da znaju svoj posao.mbenz wrote:ljudi su se skolovali za to sto rade pa ostaje da im vjerujemo.
- Distortion
#57907 Re: FC Barcelona
Barca ako vrati Neymara, morat ce neko otici a to je vjerovatno Coutinho. Koga ce jos PSG traziti pored Coutinha ostaje da se vidi. Mediji pisu Coutinho+Rakitic+€€€.
Mozda Psg bude trazio Coutinha+Dembelea.
Mora Barca smanjiti izdatke na plate i mora prodati jos neke igrace za konkretne cifre ako hoce da se vrati Neymar. Nekako mi nije realno da dodju Griezman i Neymar.
Mozda Psg bude trazio Coutinha+Dembelea.
Mora Barca smanjiti izdatke na plate i mora prodati jos neke igrace za konkretne cifre ako hoce da se vrati Neymar. Nekako mi nije realno da dodju Griezman i Neymar.
- ultima_palabra
#57908 Re: FC Barcelona
Ne znam kako mogu FFP zadovoljiti.
-
Nadzorna_ploca
#57909 Re: FC Barcelona
Kako su luckasti ovi iz Barcelone. 
- Better Man
#57910 Re: FC Barcelona
Barcelona ako vrati ovog razmaženog klauna i padavičara, onda su stvarno jadni.
-
Crvena Tifoza
#57911 Re: FC Barcelona
Al ste zapjenili zbog ovog mogućeg transfera 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#57912 Re: FC Barcelona
Vjeruj da ja navijam da vam se vratiCrvena Tifoza wrote:Al ste zapjenili zbog ovog mogućeg transfera
-
Crvena Tifoza
#57913 Re: FC Barcelona
Šta ćemo onda sa mokrim snovima i prelasku u RM?Tomahawk11 wrote:Vjeruj da ja navijam da vam se vratiCrvena Tifoza wrote:Al ste zapjenili zbog ovog mogućeg transfera
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#57914 Re: FC Barcelona
Čiji su to mokri snovi? Ja nisam nikad bio za to.Crvena Tifoza wrote:Šta ćemo onda sa mokrim snovima i prelasku u RM?Tomahawk11 wrote:Vjeruj da ja navijam da vam se vratiCrvena Tifoza wrote:Al ste zapjenili zbog ovog mogućeg transfera
-
Crvena Tifoza
#57915 Re: FC Barcelona
Naravno 
- Distortion
#57916 Re: FC Barcelona
Treba ponudit Coutinha + Rakitica + 30 mil € i to je to
ako nece, nek ga zadrze.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#57917 Re: FC Barcelona
Eno Coutinho i 80 miliona. Malo su kratki, čini mi se da je u toj opciji PSG tražio 140 miliona.
- mbenz
#57918 Re: FC Barcelona
dobro si , mozda i kod njih stranacki kadrovi dobiju pos'o bez obzira zna li , tipa ha'j Boga ti donesi neki papir da si nesto zavrsioLogovan wrote:Ako su se školovali, ne znači da znaju svoj posao.mbenz wrote:ljudi su se skolovali za to sto rade pa ostaje da im vjerujemo.
Ja mislim da je sada u pitanju sahovska igra a mislim da je barca u boljoj poziciji nego pariz, jer barca i dalje u ekipi ima kutinja i sada grizmana , dembelea ... sto je i dalje dovoljno da se udari na sva tri fronta, sa druge strane psg ima razmazenu zvijedu kojoj se ne igra nikako , ali ih uzimaju na foru kao da se real raspituje i ovi zagrizli pa ce im na kraju dati i kutinja i rakitica i 50miliona a realno bi bilo kutinjo plus 40-50 mil. Nije grizman nesto puno losiji igrac od neymara a jos kad uzmes historiju povreda onda se to izbalansira, sta ce ti i neymar ako ce pola sezone povrijedjen biti .
- Point.
#57919 Re: FC Barcelona
Ne kontam ove simpatizere Barce. Lik im se popišao po klubu prije 2 godine, čak se i neki sudovi i tužbe spominjale, pare koje je sam Neymar platio samo da ode, poslije je i srao po klubu, zamjenio Barcu za jednim jebenim PSG-om i sad ga hoće nazad i sve je ok? Plastični navijači sviju mi, daj samo da prvih 11 izgledaju kao na PES-u i FIFA a posebno napad, jebo ostalo. Smiješno.°u° wrote:Prvo su ga molili da ostane ali je klaun tražio novi "izazov". Kad ga nije našao on bi da se vrati ali pregovara i s najomraženijim rivalom Realom. A haman navijači Barce zaboraviše Neymarove rođendane u vrijeme najžešćih utakmica, kad su se gubile i titule.
Kakav god je Dembeli ne može bit gori od ovog cirkusanta. Makar još uvijek ima želju da se dokaže.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#57920 Re: FC Barcelona
U jeku sezone otišao čovjek, čini mi se sestra mu se udavala, al ništa što se lomilo, klub ga trebao, čovjek bez pitanja na avion i za Brazil.Point. wrote:Ne kontam ove simpatizere Barce. Lik im se popišao po klubu prije 2 godine, čak se i neki sudovi i tužbe spominjale, pare koje je sam Neymar platio samo da ode, poslije je i srao po klubu, zamjenio Barcu za jednim jebenim PSG-om i sad ga hoće nazad i sve je ok? Plastični navijači sviju mi, daj samo da prvih 11 izgledaju kao na PES-u i FIFA a posebno napad, jebo ostalo. Smiješno.°u° wrote:Prvo su ga molili da ostane ali je klaun tražio novi "izazov". Kad ga nije našao on bi da se vrati ali pregovara i s najomraženijim rivalom Realom. A haman navijači Barce zaboraviše Neymarove rođendane u vrijeme najžešćih utakmica, kad su se gubile i titule.
Kakav god je Dembeli ne može bit gori od ovog cirkusanta. Makar još uvijek ima želju da se dokaže.
Karakter
-
Nadzorna_ploca
#57921 Re: FC Barcelona
Pa to nema veze sa Barcelonom nego sa onim firaunon. Isto je radio u Psgu isto bi radio u bilo kojem klubu.
Ali da je smijesno sto ga vracaju..presmijesno je.
Ali da je smijesno sto ga vracaju..presmijesno je.
- Point.
#57922 Re: FC Barcelona
Da, to sam zaboravio. Nevjerovatno. Ovaj njegov povratak je samo dokaz da je FC Barcelona postala FC Messi. On odlučuje o svemu, samo što je dobar sa Neymarom zato ga i žele nazad. Malo mi je i čudno da je Messi dobar sa nekim ko ostavi tim na cjedilu u sred sezone, sere po klubu za koji je toliko vezan i ponaša se ko razmaženi gmaz. To možda malo i govori o Messijevom karakteru.Tomahawk11 wrote:U jeku sezone otišao čovjek, čini mi se sestra mu se udavala, al ništa što se lomilo, klub ga trebao, čovjek bez pitanja na avion i za Brazil.Point. wrote:Ne kontam ove simpatizere Barce. Lik im se popišao po klubu prije 2 godine, čak se i neki sudovi i tužbe spominjale, pare koje je sam Neymar platio samo da ode, poslije je i srao po klubu, zamjenio Barcu za jednim jebenim PSG-om i sad ga hoće nazad i sve je ok? Plastični navijači sviju mi, daj samo da prvih 11 izgledaju kao na PES-u i FIFA a posebno napad, jebo ostalo. Smiješno.°u° wrote:Prvo su ga molili da ostane ali je klaun tražio novi "izazov". Kad ga nije našao on bi da se vrati ali pregovara i s najomraženijim rivalom Realom. A haman navijači Barce zaboraviše Neymarove rođendane u vrijeme najžešćih utakmica, kad su se gubile i titule.
Karakter
-
°u°
#57923 Re: FC Barcelona
Brazilsko, špansko francuska safunjara na vrhuncu. Kombinacije, cifre.. nema ko šta ne piše. Neki vele da PSG hoće Semeda, Rakitića, Dembelea i pare 
Najbolje bi im bilo da zadnji dan prijelaznog odustanu i Barca i Real. Klaun da ostane tamo đe jest. Šuknuli bi i šeiku i klaunu. Mada onda sumnjam da bi Real uskoro vidio Mbappea. Ili barem do isteka ugovora
Znači lik redovno propušta najbitnije dijelove sezone, uspije se posvađat sa svojim navijačima i saigračima nakon 2 mjeseca, izvoljeva i zanovijeta, padavičar i jedan od najomraženijih među protivničkim igračima itd itd
Najbolje bi im bilo da zadnji dan prijelaznog odustanu i Barca i Real. Klaun da ostane tamo đe jest. Šuknuli bi i šeiku i klaunu. Mada onda sumnjam da bi Real uskoro vidio Mbappea. Ili barem do isteka ugovora
Znači lik redovno propušta najbitnije dijelove sezone, uspije se posvađat sa svojim navijačima i saigračima nakon 2 mjeseca, izvoljeva i zanovijeta, padavičar i jedan od najomraženijih među protivničkim igračima itd itd
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#57924 Re: FC Barcelona
Gledaj šta je razloga da ga poželim nazad u Barsi°u° wrote:Brazilsko, špansko francuska safunjara na vrhuncu. Kombinacije, cifre.. nema ko šta ne piše. Neki vele da PSG hoće Semeda, Rakitića, Dembelea i pare
Najbolje bi im bilo da zadnji dan prijelaznog odustanu i Barca i Real. Klaun da ostane tamo đe jest. Šuknuli bi i šeiku i klaunu. Mada onda sumnjam da bi Real uskoro vidio Mbappea. Ili barem do isteka ugovora![]()
Onda meni Crvena Tifoza o nekim mokrim snovima
- Charuga
- Globalni moderator
#57925 Re: FC Barcelona
Nisu navijači ti koji ga hoće nazad, nego uprava i trener (vjerovatno).