Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
saim_adka

#57876 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by saim_adka »

Image

DUŠMANI TU SLIKU OVAKO VIDE!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Last edited by saim_adka on 14/11/2014 12:30, edited 1 time in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#57877 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tomahawk11 »

OldMayor wrote:Joj argumenta smiju se, sve mora da je uredu, pa nece plakat... jbt ja cu sad nac milion slika gdje svi trce mrtvo ozbiljni...
Jebe im se ba, imaju milione, dodju malo na odmor u domovinu, malo obidju familiju, treniraju, putuju...zasto se ne bi smijali.
I stanje nije idealno pa jbmu gledate li vi tabelu, covjece koliko mi bodova imamo?!

Na stranu pape, amidzici, kvrzici, rijeke, hajduci...boli me ba briga vise za to, govorimo o treneru i ekipi dokle (ni)je doveo.

I bolje mu ja da nadje kakvu god caroliju misli da ima da dobije izrael, jer ako izgubimo pusa smo i on ce letiti onda, ne zbog gore pomenutih stvari, nego zbog toga STO NEMA JEBENI REZULTAT!!!
:thumbup: To.
Naravno da stanje nije idealno. Necemo se lagati. Samo kazem, a i ovom gore sam rekao, ne treba ni pretjerivati, izmisljati i kalemiti na vec postojecu situacija. Ova tema je postala ko neka losa anamo ona televizija.
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#57878 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by A1fa »

Tomahawk11 wrote:
Korisničkoime wrote:Aaaaaaaaaaaaaa igrači se smiju na treningu pa onda je sve ok i Sušiću nigdje nikada do sada nije pogriješio jbt koji likovi ovdje sve zalaze.
Ovdje se najmanje spominje atmosfera pogotovo unutar igrača nego genijalni potezi našeg nam selektora koji su doveli da imamo 2 boda iz 3 utakmice protiv repki kao moćni Kipar i gigant Wales.
Sta pjenis odmah? Naravno da je Susic grijesio. Posebno ove kvalifikacije. Samo sto pojedini ala Risto Djogo pokusavaju stvoriti sliku da igraci idu pod prinudom noza u Izrael. Koliko puta je receno da Spaha bojkotuje Susica? Ispade da je to suplja. Naravno, najlakse je sad zagalamiti, ne bi li se sakrila ta prica.
Eto nedajte vi da se predje to za Spahica, al mi vam nedamo da se predje preko sveg ostalog :D

Al fazon je sto vi morate sve iskarikirati da bi barem imali povod da se javite, nama je dovoljno samo da 1:1 prenosimo Safetove izjave i da vam postavimo tabelu nase grupe ;)
I nije grijesio on samo ove kvalifikacije vec od kad je postavljen na klupu, samo sto nam sad te greske dolaze na naplatu...
Last edited by A1fa on 14/11/2014 12:33, edited 1 time in total.
bull21

#57879 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by bull21 »

"Lijepa je vijest što vas vidim u ovolikom broju. Ono što je sigurno pozitivno je što su svi igrači zdravi. Begović će još danas biti pošteđen treninga i on će sigurno biti spreman za utakmicu protiv Izraela. Svi igrači su nestrpljivi i jedva čekaju da krene utakmica", rekao je Pape na početku svog obraćanja.

Na pitanje zna li već početni sestav, odgovorio je da novinari znaju deset igrača a da on ima ima jednu dilemu. Sušić će sačekati posljednji dan kada će se definitivno odlučiti za konačni sastav.

Kada je u pitanju Izrael, selektor je rekao da je to dobra ekipa koju je dvaput gledao ovih dana. Njihove utakmice su danas gledali i igrači.

"Riječ je o jednoj dobroj ekipi koja ima solidnu odbranu koju predvodi Tal Ben Haim, igrač koji već desetak godina igra u Premiershipu. Po lijevoj strani igra njegov imenjak i prezimenjak od kojeg nam prijeti najveća opasnost. Rekao sam Mujdži da ga najviše izanalizira. Što se tiče same utakmice u Izraelu, mislim odnosno ubijeđen sam da nećemo izgubiti. Ne znam da li bih pristao na nerješeno, ali treba biti strpljiv. I sa nerješenim rezultatom mi ostajemo u utrci za prva dva mjesta. Nećemo igrati na nerješeno nego ćemo pokušati otvorenom igrom pobijediti, a hoćemo li to uspjeti zavisi od mnogih faktora", rekao je naš selektor.

Najveća dilema i nepoznanica je napad. Po selektorovim riječima, od trojca Hajrović, Kvržić i Višća dvojica će početi meč, dok će treći priliku najvjerovatnije dobiti u drugom poluvremenu.
športšporttočkaba
todd_smith

#57880 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by todd_smith »

I sa nerješenim rezultatom mi ostajemo u utrci za prva dva mjesta.

jebes fudbal, idi uci ti matematiku.
OldMayor

#57881 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by OldMayor »

Tomahawk11 wrote:
OldMayor wrote:Joj argumenta smiju se, sve mora da je uredu, pa nece plakat... jbt ja cu sad nac milion slika gdje svi trce mrtvo ozbiljni...
Jebe im se ba, imaju milione, dodju malo na odmor u domovinu, malo obidju familiju, treniraju, putuju...zasto se ne bi smijali.
I stanje nije idealno pa jbmu gledate li vi tabelu, covjece koliko mi bodova imamo?!

Na stranu pape, amidzici, kvrzici, rijeke, hajduci...boli me ba briga vise za to, govorimo o treneru i ekipi dokle (ni)je doveo.

I bolje mu ja da nadje kakvu god caroliju misli da ima da dobije izrael, jer ako izgubimo pusa smo i on ce letiti onda, ne zbog gore pomenutih stvari, nego zbog toga STO NEMA JEBENI REZULTAT!!!
:thumbup: To.
Naravno da stanje nije idealno. Necemo se lagati. Samo kazem, a i ovom gore sam rekao, ne treba ni pretjerivati, izmisljati i kalemiti na vec postojecu situacija. Ova tema je postala ko neka losa anamo ona televizija.
Ma za to su mediji krivi, ne znaju vise sta ce pa daj izmisljaj sve i svasta. Ne kazem, sigurno ima istine, ali jbt danas pisu sta god hoce i samo pukne upitnik na kraju naslova i eto ga, zavrsio svoj posao.

Papetu treba samo poturati pod nos tabelu i rezultat, a matematika nam sve losije i losije ide.
Sta ono rekose 2 miliona otislo na plate selektora i osoblja?

Iskreno, mozemo mi naci nekoga da dzabe gubi od Kipra i slicnih. Barem to nije problem.
A1fa

#57882 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by A1fa »

todd_smith wrote:I sa nerješenim rezultatom mi ostajemo u utrci za prva dva mjesta.

Ja bas sinoc uzeo malo da vidim tu Safetovu logiku.

Uz pretpostavku da ce Kipar i Andora sve izgubiti do kraja
Da cemo mi sve pobjediti osim Belgiju
Da ce Wels i Izrael 2x medjusobno nerjeseno odigrati

Mi cemo biti 3 u grupi zajedno sa Izraelom, gol razlika ce odlucivati i medjusobni omjer.

Najbolja opcija je da u dvomecu Wales izrael jedna ekipa pobjedi oba puta ili da da Jednom pobjedi a jednom nerjeseno.

Dakle, bod u Izraelu i mi se BORIMO ZA 3 MJESTO. Na drugo idemo samo ako Pape konta na strani i Belgiju dobiti, kao neki ,,cirkuzanti'' prije njega sa 3x slabijom ekipom.
Tomahawk11
Globalni moderator

#57883 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tomahawk11 »

A1fa wrote:
Tomahawk11 wrote:
Korisničkoime wrote:Aaaaaaaaaaaaaa igrači se smiju na treningu pa onda je sve ok i Sušiću nigdje nikada do sada nije pogriješio jbt koji likovi ovdje sve zalaze.
Ovdje se najmanje spominje atmosfera pogotovo unutar igrača nego genijalni potezi našeg nam selektora koji su doveli da imamo 2 boda iz 3 utakmice protiv repki kao moćni Kipar i gigant Wales.
Sta pjenis odmah? Naravno da je Susic grijesio. Posebno ove kvalifikacije. Samo sto pojedini ala Risto Djogo pokusavaju stvoriti sliku da igraci idu pod prinudom noza u Izrael. Koliko puta je receno da Spaha bojkotuje Susica? Ispade da je to suplja. Naravno, najlakse je sad zagalamiti, ne bi li se sakrila ta prica.
Eto nedajte vi da se predje to za Spahica, al mi vam nedamo da se predje preko sveg ostalog :D

Al fazon je sto vi morate sve iskarikirati da bi barem imali povod da se javite, nama je dovoljno samo da 1:1 prenosimo Safetove izjave i da vam postavimo tabelu nase grupe ;)
I nije grijesio on samo ove kvalifikacije vec od kad je postavljen na klupu, samo sto nam sad te greske dolaze na naplatu...
O cemu ti ba? Ko mi, vi? Sta pricas? Pa ja se javljam svakodnevno, kad vidim da pocne neka normalna diskusija, ovo naprdjivanje svaki dan....sta imam na to reci?
Profulio si fudbal, bar u mom slucaju ;-) a pitanje i dalje stoji, jer znam da su pojedinci tvrdili Spaha fura Safeta....to je s toliko samopouzdanja izjavljivano, ko da je sam Spaha pisao po forumu, da je doslo do tog da pomislis da je fakat tako. I vidi sad, ispade suplja, al hajmo to omalterisati selektorovom fulom. Nejse, nije se duzno, pogotovo ovdje na forumu, nikom davati bilo kakve odgovore, ionako je manje vise sve suplja.
I ne moras mi postavljati nikakve izjave ni tabele, ne furam ti ja taj fazon :)
Tomahawk11
Globalni moderator

#57884 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tomahawk11 »

@OldMayor, znaci, detektovali smo probleme: savez, selektor, novinari....a ko ce ih se kutarisati?
SSemir

#57885 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by SSemir »

OldMayor wrote:Jebe im se ba, imaju milione, dodju malo na odmor u domovinu, malo obidju familiju, treniraju, putuju...zasto se ne bi smijali
tooooo, to se trazi! idemo dalje? koji ima jaci pljuc? hajmoooo
todd_smith

#57886 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by todd_smith »

A1fa wrote:
todd_smith wrote:I sa nerješenim rezultatom mi ostajemo u utrci za prva dva mjesta.

Mi cemo biti 3 u grupi zajedno sa Izraelom, gol razlika ce odlucivati i medjusobni omjer.

Najbolja opcija je da u dvomecu Wales izrael jedna ekipa pobjedi oba puta ili da da Jednom pobjedi a jednom nerjeseno.

Dakle, bod u Izraelu i mi se BORIMO ZA 3 MJESTO. Na drugo idemo samo ako Pape konta na strani i Belgiju dobiti, kao neki ,,cirkuzanti'' prije njega sa 3x slabijom ekipom.
Ma lik ne zna kud udara.

Jos se smije poslije Belgije, kao da smo ih 3 razlike poderali.
Tomahawk11
Globalni moderator

#57887 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tomahawk11 »

SSemir wrote:
OldMayor wrote:Jebe im se ba, imaju milione, dodju malo na odmor u domovinu, malo obidju familiju, treniraju, putuju...zasto se ne bi smijali
Sto je ovo pljuc? Ovo je realno stanje, to su ljudi koji ne sjede po vazdan, fildzan kafe i cigar i opleti forumsko mahalanje. Ostvareni ljudi, ne prosipaju svoje frustracije.
OldMayor

#57888 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by OldMayor »

SSemir wrote:
Ajde ba smiri se.

Naso lik sliku gdje se svi smiju, ja i sta iz te slike da vidim? Da smo prvi jel na tabeli, eto ako ti to vidis iz te slike, onda super.
SSemir

#57889 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by SSemir »

A1fa wrote:
Tomahawk11 wrote:

tvoje informacije A1fa su jako dragocijene za forum. pa da se podsjetimo jedne takve:
A1fa wrote:I još nešto sam htio da podjelim sa vama, a vi vjerujte ako hoćete.
U Zenici sam se sreo ponovo sa nekim ljudima koje odavno nisam vidio, a kreću se u tim krugovima reprezentativaca, NSBIH radnika, novinara.
Tu sam čuo da se Spahić oprostio samo zbog Sušića, jednostavno nisu se više mogli. Safet je njega smatrao preprekom svom autoritetu.
Navodno će se Spahić staviti odmah na raspolaganje novom selektoru za ostatak kvalifikacija, to će ići ono na fazon novinarske kampanje ,,vrati se Spaha da pomognes''.
[/quote]
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#57890 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

A1fa wrote:

ja samo ne kontam rezon da mi pobjedimo u jedno 5 utakmica za redom a u prve 3 smo uspjeli zabiti svega 2 gola...mislim digitronom možeš izračunati šta god poželiš, čak i da budeš prvi u grupi, no stvarnost je hebena i od Papketova digitrona neovisna kategorija koja kaže da ti niko neće pokloniti 3 boda koja si ti ulkalkulisao samo zato jer Papke is football genius! :bih:

To je trebao skontati već nakon Kipra, utakmice u kojoj je hladno uračunao tri boda i popušio ga ko bekan najveći što je trebalo prouzročiti otrežnjenje od lupetanja digitronskih gluposti. No kako vidim nije, a valjda sad digitronom tješi sam sebe jer Papke is football genius! :bih:
OldMayor

#57891 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by OldMayor »

@JoseMujica, Bravo i meni je to fascinantno, ali tu mi onda Pape lici na nekog politicara.

Jbt u tri tekme osvojis 2 boda, a hoces u iducih 5, 15 bodova.
Kako, zasto, bog sami zna, suplja obecanja i smirivanje situacije.
A1fa

#57892 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by A1fa »

SSemir wrote:
tvoje informacije A1fa su jako dragocijene za forum. pa da se podsjetimo jedne takve:
A1fa wrote:I još nešto sam htio da podjelim sa vama, a vi vjerujte ako hoćete.
U Zenici sam se sreo ponovo sa nekim ljudima koje odavno nisam vidio, a kreću se u tim krugovima reprezentativaca, NSBIH radnika, novinara.
Tu sam čuo da se Spahić oprostio samo zbog Sušića, jednostavno nisu se više mogli. Safet je njega smatrao preprekom svom autoritetu.
Navodno će se Spahić staviti odmah na raspolaganje novom selektoru za ostatak kvalifikacija, to će ići ono na fazon novinarske kampanje ,,vrati se Spaha da pomognes''.
[/quote]

Mislim da sam se nacinom kako sam prenio sta sam cuo dovoljno ogradio od 100% pouzdanosti te informacije, pogotovo sto se stavovi i misljenja mijenjaju...ako ga je i Dzeko zamolio da se vrati, da pomogne, zasto se ne bi predomsilio?

A inace je sasvim razumljivo zasto je kapiten i lider ekipe unazad 10 godina sad pojavio, a nigdje ga sa Papetom nema, Besic, Begovic i Medunjanin daju izjave. Sasvim dobar dokaz da se njih dvojica podnose i vole ;) Nigdje ideje da se Spahicu barem u ovom mecu vrati kapitenska...ovo sad samo na glas razmisljam, nista ne konstatujem i ne tvrdim :D
5 0 5

#57893 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by 5 0 5 »

Postoji još jedna stvar u matematičkim akrobacijama, koje su česta pojava u zadnje vrijeme. A to je da Edin ima 2 žuta kartona i da će sigurno pauzirati još jednu utakmicu, zbog toga. Pitanje je samo, koja će to utakmica biti.
vryzas

#57894 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by vryzas »

Image

Image

Image

Image
5 0 5

#57895 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by 5 0 5 »

Što se tiče Spahića, svi su bili ubjeđeni da on neće igrati prošlu utakmicu, uključujući i njegov klub, (za koji je btw zaigrao par dana poslije). Samo je par Amerikanaca povjerovalo Safetu oko te priče. Sad, da li je Spaha tad izlevatio Safeta ili nije, to zna samo on i niko više. Možda je Safet pokušao izlevatiti sve nas, znajući od početka da ovaj ne može igrati. A svako će povjerovati u verziju koja je njemu slađa.
Last edited by 5 0 5 on 14/11/2014 13:26, edited 1 time in total.
JoseMujica

#57896 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

pazite svi dobro znamo da sami sebe tješimo digitronom kad smo popušili. A jebote mi smo se već nakon prvog kola kvalifikacija našli s digitronom u ruci u najslabijoj grupi ikad. :cry:

Papke bola šta nam uradi :? Al u igri je još XXX bodova jer Papke is football genius! :bih:
JoseMujica

#57897 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

xxx

505 to znači da imamo jeoš jednu tekmu bez klasičnog napadača...vidjećeš
Last edited by JoseMujica on 14/11/2014 13:28, edited 2 times in total.
FreakyStyley

#57898 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by FreakyStyley »

Tyke wrote:
FreakyStyley wrote: kao da cinjenica da mu je Amidza selektor nije dovoljan dokaz nepotizma.
Ne barataj bolan terminima koje ne razumijes. Prvo nauci, provjeri sta je ''cinjenica'' prije nego isti termin uvrstis u recenicu koju bi mogao argumentovano braniti.
Da je jedinstven slucaj uvrstavanje sina, rodjaka, bratica u jedan tim mozda bih i prihvatio tvoju tvrdnju kao istinitu.
Kakvim terminima? O cemu ti pricas? Nije ti dobro momak. Tino Sven je otisao na svjetsko nakon jednog odigranog poluvremena za reprezentaciju. Decko igra na poziciji gdje je apsolutno najveca konkurencija u nasoj reprezentaciji. Dakle, da je duplo bolji nego sto jeste, opet za njega nema mjesta.

Ustvari, mozda je on zadnji vezni kako ga je amidza predstavljao? Jebi ga, opet nema mjesta.

Momak igra u nikad gorem Hajduku.

Da je bilo ko drugi selektor on ne bi imao mjesta ni na PROSIRENOM spisku.

Igra jer mu je amidza selektor i samo zato jer mu je amidza selektor.

Kako to nije nepotizam?

Haj ti sad meni reci sta ti nije jasno i kojim ja to terminima ne znam da baratam?
Tyke

#57899 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tyke »

FreakyStyley wrote:
Tyke wrote:
FreakyStyley wrote: kao da cinjenica da mu je Amidza selektor nije dovoljan dokaz nepotizma.
Ne barataj bolan terminima koje ne razumijes. Prvo nauci, provjeri sta je ''cinjenica'' prije nego isti termin uvrstis u recenicu koju bi mogao argumentovano braniti.
Da je jedinstven slucaj uvrstavanje sina, rodjaka, bratica u jedan tim mozda bih i prihvatio tvoju tvrdnju kao istinitu.
Kakvim terminima? O cemu ti pricas? Nije ti dobro momak. Tino Sven je otisao na svjetsko nakon jednog odigranog poluvremena za reprezentaciju. Decko igra na poziciji gdje je apsolutno najveca konkurencija u nasoj reprezentaciji. Dakle, da je duplo bolji nego sto jeste, opet za njega nema mjesta.

Ustvari, mozda je on zadnji vezni kako ga je amidza predstavljao? Jebi ga, opet nema mjesta.

Momak igra u nikad gorem Hajduku.

Da je bilo ko drugi selektor on ne bi imao mjesta ni na PROSIRENOM spisku.

Igra jer mu je amidza selektor i samo zato jer mu je amidza selektor.

Kako to nije nepotizam?

Haj ti sad meni reci sta ti nije jasno i kojim ja to terminima ne znam da baratam?
Da je Vranjes u pitanju i da je isti u rodbinskoj vezi sa selektorom, shvatio bih te, ali tvrditi nesto da je ''cinjenica'' zbog subjektivno-individualne predodjbe je sasvim druga stvar. Selektor je rekao da ce PROBATI Svena na poziciji zadnjeg veznog, i probao ga je. Besic je uletio i dokazao se te zasluzeno igra DM. Za razliku od jednog dijela nasih igraca koji uporno griju klupu u svojim klubovima, Tino igra redovno dobro u svom klubu, asistira, postigne pokoji pogodak, pa ne mogu ga kuditi na sav glas kao takvog. Mozda, ali kazem mozda, bi igrao bolje da igra prirodnu poziciju u reprezentaciji, a ne neko lijevo krilo i cesto ni sam ne zna gdje igra. To je kriv Safet, ali to nije jedinstveno sa Tina, vec i za jos nekoliko igraca u reprezentaciji, shvati to (ako nisi do sada).
I ja bih volio igrati sa Lulicem i Hajrovicem na krilima (s tim da i Izet igra malo redovnije u svom klubu i uhvati ikakvu formu), i Dzekom u spici, iza kojeg bi igrali Medo, Besic i Pjanic. Da li ce tako biti, kada i sa kojim selektorom vidjet cemo. Cak mi je Kvrzic ili Visca bolje rjesenje na desnom krilu od Tina, ovisno od forme obojice, ali ko mene pita. Nakon svega nabrojanog ne mogu TVRDITI da je CINJENICA kako se radi o NEPOTIZMU.
JoseMujica

#57900 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

Tyke wrote: Da je Vranjes u pitanju i da je isti u rodbinskoj vezi sa selektorom, shvatio bih te, ali tvrditi nesto da je ''cinjenica'' zbog subjektivno-individualne predodjbe je sasvim druga stvar. Selektor je rekao da ce PROBATI Svena na poziciji zadnjeg veznog, i probao ga je. Besic je uletio i dokazao se te zasluzeno igra DM. Za razliku od jednog dijela nasih igraca koji uporno griju klupu u svojim klubovima, Tino igra redovno dobro u svom klubu, asistira, postigne pokoji pogodak, pa ne mogu ga kuditi na sav glas kao takvog. Mozda, ali kazem mozda, bi igrao bolje da igra prirodnu poziciju u reprezentaciji, a ne neko lijevo krilo i cesto ni sam ne zna gdje igra. To je kriv Safet, ali to nije jedinstveno sa Tina, vec i za jos nekoliko igraca u reprezentaciji, shvati to (ako nisi do sada).
I ja bih volio igrati sa Lulicem i Hajrovicem na krilima (s tim da i Izet igra malo redovnije u svom klubu i uhvati ikakvu formu), i Dzekom u spici, iza kojeg bi igrali Medo, Besic i Pjanic. Da li ce tako biti, kada i sa kojim selektorom vidjet cemo. Cak mi je Kvrzic ili Visca bolje rjesenje na desnom krilu od Tina, ovisno od forme obojice, ali ko mene pita. Nakon svega nabrojanog ne mogu TVRDITI da je CINJENICA kako se radi o NEPOTIZMU.

naravno da je nepotizam i postoje objektivni kriteriji koji pokazuju da Rin tin tin igra u prvih 11 poptuno nezasluženo. Pogledaj tabelu Grupe B. Pogledaj i učinak pojedinih reprezentativaca, posebno Rin tin tinov. On igra na poziciji mjesto Misketa, dakle isturenog playa koji treba da asistira i zabija golove. U zadnej tri utakmice, a u sve tri Rin tin tin starter, mi postigli ukupno 2 gola uz Rin tin tinove asistencije 0 i golova 0 dok smo s Misketom bili najefikasnija ekipa kvalifikacija u težoj grupi.

Štaviše u te tri utakmice, što se dobro vidilo protiv Velsa, lik nije fizički spreman da igra na tom nivou duže od 60-70 minuta jer nema kuveta. To mu je i amidža srećom skonto pa ga je izvadio u taj vakat protiv Belgijanaca jer mu je bilo gur guzi.

I da Rin tin tin vrijedi bez amidže neko bi ga već kupio jer je usljed loših finansija čitav Hajduk na rasprodaji. Ali samo Papke prepoznaje potencijale s 22 godine unutar Famalije jer Papke is football genius! :bih:
Locked