BHTelecom All About
Moderator: Benq
- Hofman
#57851 Re: BHTelecom All About
Jesi li ti završio sa bhtelekomom ili nisi
-
allem_77
#57852 Re: BHTelecom All About
rasim2910 wrote:Nadam se da ćeš naći bolje. Ne znam iz kojeg si grada, ali što se tiče Zenice i telemaha, teže njesra. Imam priliku da koristim i bhtelekom sa deset puta manjom brzinom od telemaha, ali bolje otvara stranice. E sada zbog čega je tako, ne znam?rasim2910 wrote:Evo baš danas sam uradio odjavu usluge adsl interneta od bh telekoma.Mogu reći da sam se poprilično oznojio dok je službenik evidentirao zahtjev za otkaz usluge.
Moj bože kao da prevodim zemlju sa svog pradjeda pa se ništa nezna gdje šta i čemu pripada.
Još sam morao da platim i puni iznos računa za 5. i 6. mjesec bez obzira što sam uredno podnio reklamaciju.
Al neka sam ih se riješio pa kud puklo da puklo.
Ja sam iz Živinica i uzeo sam net od jednog provajdera iz susjedne opštine (neću reći koji da ne ispadne da reklamiram).
Za isti iznos koji sam plaćao bh telekomu dobio sam za duplo brži internet,koji je fantazija u odnosu od bh telekoma.
Ne mogu da vjerujem da privatni provajderi mogu imati bolju ponudu,mslm odnos cijena/brzina neta.
Ali kao što neko ranije reče očigledno da su se uspavali malo.
-
allem_77
#57853 Re: BHTelecom All About
Rasim 2910 je završio sa bhtelekomHofman wrote:Jesi li ti završio sa bhtelekomom ili nisi
- Del_Boy1
#57854 Re: BHTelecom All About
Ipak su smetnje, evo danas radi kanal.escobar__ wrote:Ovo se sprema šutka Historyja sa liste programa pa stoji obavijest da su lafo smetnje u pitanju ili su fakat smetnje?Msm ovakve su "smetnje" bile i prije nego će Nova TV izletit iz sheme pa zato pitam.
- Cossack
-
Pacifistaa
#57856 Re: BHTelecom All About
Da li nam je ovo ostao otključan BHRT HD? Prvenstvo je završilo, a taj HD kanal i dalje otključan. Zato i nemamo ljeta, vrijeme se okrenulo 
-
irconbih
#57857 Re: BHTelecom All About
Gdje kupiti OEM baterije za ZTE i LG mobitele? Imaju li slučajno u Telecomu? Ako ne, gdje drugo? Hvala! 
- ElRe
#57858 Re: BHTelecom All About
http://www.mesc.ba/irconbih wrote:Gdje kupiti OEM baterije za ZTE i LG mobitele? Imaju li slučajno u Telecomu? Ako ne, gdje drugo? Hvala!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#57859 Re: BHTelecom All About
kakve kloše rade u BBI na štandu
jedan kao da je iz filma rane
drugi... klošar no1 samo pokušava da nije
pa za trud obojici -2
pa za trud obojici -2
- studiorum_tuzlaensis
#57860 Re: BHTelecom All About
Sugestije, pohvale ili prigovore na rad uposlenika možete uputiti pozivom naBlack swan wrote:kakve kloše rade u BBI na štandu
pa za trud obojici -2
0800 20002
Kažeš datum, vrijeme, mjesto i razlog zašto je ko iz filma Rane i klošar i jedan i drugi.
Možeš ostati anoniman, a radnik će biti sankcionisan jer ako je takav kao što govoriš, nećeš biti jedini koji ima primjedbe na njega.
- diablobih
#57861 Re: BHTelecom All About
Anoniman, ali ako zovnes sa govornice.
- seoBIH
#57862 Re: BHTelecom All About
Vjerujem da je pisano, ali ne mogu naci ni putem pretrage. Da li mi neko moze reci najpovoljniju opciju za mobilni internet za 7 ili 10 dana? Moze i manje, ako se isplati kombinovati.
Starija osoba ce koristiti u tih 7 dana, tako da mislim da je 2 ii 3GB optimalno za FB, viber i malo klipova
U pitanju je ultra.
Starija osoba ce koristiti u tih 7 dana, tako da mislim da je 2 ii 3GB optimalno za FB, viber i malo klipova
U pitanju je ultra.
- fusion_ba
#57863 Re: BHTelecom All About
Ne znam je li neko vec pitao - trosi li megabajte/kredit koristenje Moja Web TV na Androidu? Ja sam danas oko dva sata slusao radio na Moja Web TV preko 3G i nisam primijetio da mi je smanjena kolicina megabajta.
-
sencobih
#57864 Re: BHTelecom All About
https://www.bhtelecom.ba/vijest+M5b26106fe19.htmlseoBIH wrote:Vjerujem da je pisano, ali ne mogu naci ni putem pretrage. Da li mi neko moze reci najpovoljniju opciju za mobilni internet za 7 ili 10 dana? Moze i manje, ako se isplati kombinovati.
U pitanju je ultra.
-
made_in_sarajevo
#57865 Re: BHTelecom All About
ja prijavio montere, nesto su usrali ne mogu se tacno sjetiti, jel nisu dosli, bezobrazni bili tako nesto. zove mene lik eto da vidi sta je problem da se rijesi to na kraju me poce napadati sto ja njih prijavljujem, oni mogu imati problema, pa sam samo malo vise bio bezobrazan na granici psovanja doticnom, monterima i komplet telekomu uzduz i poprijeko.studiorum_tuzlaensis wrote:Sugestije, pohvale ili prigovore na rad uposlenika možete uputiti pozivom naBlack swan wrote:kakve kloše rade u BBI na štandu
pa za trud obojici -2
0800 20002
Kažeš datum, vrijeme, mjesto i razlog zašto je ko iz filma Rane i klošar i jedan i drugi.
Možeš ostati anoniman, a radnik će biti sankcionisan jer ako je takav kao što govoriš, nećeš biti jedini koji ima primjedbe na njega.Tvoj doprinos boljoj usluzi će sigurno imati neki učinak.
- Truba
#57866 Re: BHTelecom All About
ma nikad se ja ne žalim i mislim da to nema efekta... i nemam se na što žaliti...studiorum_tuzlaensis wrote:Sugestije, pohvale ili prigovore na rad uposlenika možete uputiti pozivom naBlack swan wrote:kakve kloše rade u BBI na štandu
pa za trud obojici -2
0800 20002
Možeš ostati anoniman, a radnik će biti sankcionisan jer ako je takav kao što govoriš, nećeš biti jedini koji ima primjedbe na njega.Tvoj doprinos boljoj usluzi će sigurno imati neki učinak.
kako izgleda i zvuči lik... kao da smo se našli na alipašnu i on meni prodaje neke polovne tene...
na obali radi žena bukvalno doslovce
al imaju zaista elokventne omladine i stručnjaka za iznenadit se kad ti riješe problem
- Truba
#57867 Re: BHTelecom All About
to je drugo...takve treba odjebati i reći da će ih oprema čekati ispred zgrade za nekoliko satimade_in_sarajevo wrote: ja prijavio montere, nesto su usrali ne mogu se tacno sjetiti, jel nisu dosli, bezobrazni bili tako nesto. zove mene lik eto da vidi sta je problem da se rijesi to na kraju me poce napadati sto ja njih prijavljujem, oni mogu imati problema, pa sam samo malo vise bio bezobrazan na granici psovanja doticnom, monterima i komplet telekomu uzduz i poprijeko.
- valjuga
#57868 Re: BHTelecom All About
Tvoja je dužnost da vratiš opremu!Black swan wrote:to je drugo...takve treba odjebati i reći da će ih oprema čekati ispred zgrade za nekoliko satimade_in_sarajevo wrote: ja prijavio montere, nesto su usrali ne mogu se tacno sjetiti, jel nisu dosli, bezobrazni bili tako nesto. zove mene lik eto da vidi sta je problem da se rijesi to na kraju me poce napadati sto ja njih prijavljujem, oni mogu imati problema, pa sam samo malo vise bio bezobrazan na granici psovanja doticnom, monterima i komplet telekomu uzduz i poprijeko.
- Truba
#57869 Re: BHTelecom All About
pa kad ga istjjeraš
i skoro se pobijete 
opremu ćeš mu ostaviti pred vratima kad se smiriš
- valjuga
#57870 Re: BHTelecom All About
Hahaha,ma nije to vrijedno živaca.Vratiš odjaviš i nek se jebuBlack swan wrote:pa kad ga istjjeraši skoro se pobijete
-
rasim2910
#57871 Re: BHTelecom All About
Ama baš nigdje nisam spomenuo naziv drugog operateraCossack wrote:Dragi Rasime shvatili smo zašto si se registrovaorasim2910 wrote:
Ja sam iz Živinica i uzeo sam net od jednog provajdera iz susjedne opštine (neću reći koji da ne ispadne da reklamiram).
Za isti iznos koji sam plaćao bh telekomu dobio sam za duplo brži internet,koji je fantazija u odnosu od bh telekoma.
Ne mogu da vjerujem da privatni provajderi mogu imati bolju ponudu,mslm odnos cijena/brzina neta.
Ali kao što neko ranije reče očigledno da su se uspavali malo.![]()
Raskinuo si ugovor, sve jasno, imaš temu tog drugog operatera pa se tamo zadaji!
Oni su baš željni tvojih hvalospjeva
Inače i njima želim svu sreću u daljnjem poslu.
-
Ali_G
#57872 Re: BHTelecom All About
Presao na no limit M, al mi vec na 4gige poslase poruku da sam potrosio internet po maksimalnoj brzini. Jel imao neko slicnih problema?
Prijavio na 1444, cekam da me nekakvi monteri nazovu.
Prijavio na 1444, cekam da me nekakvi monteri nazovu.
- beni-bu-man
#57873 Re: BHTelecom All About
na sta vi bacate pare 
-
MrRango
#57874 Re: BHTelecom All About
Evo vec neko vrijeme imam problem sa internetom, kvar sam prijavio, par puta zvali da pokusaju na modemu rijesiti problem, medjutim problem je i dalje tu. Naime, svaki dan se desava da par puta me "izbaci" sa mreze, iako je uredjaj i dalje spojen, jednostavno nemam pristupa internetu ("Internet may not be available" na mobitelu mi pokazuje, na laptopu uzasno sporo ucitaje stranice, ili cak nece nikako da ucita, pokazuje da nema konekcije, iako u ikona wifi-a pokazuje da je i dalje spojen na mrezu).
Danas sam slucajno "rijesio" problem, tako sto sam iskljucio LAN kabel iz desktop racunara, jer prije mjesec-dva mi se iz nekog razloga desilo da preko njega ne mogu spojiti na mrezu (u diagnostic-u stoji da ne moze dobiti IP adresu), pa reko hajd da probam da nije iz nekog razloga povezano, i naravno ostali uredjaji na wifi bez problema, cim prikljucim desktop racunar preko LAN-a, odma pocinje problem.
MojaTV bez problema radi, nikakvih smetnji.
Danas sam slucajno "rijesio" problem, tako sto sam iskljucio LAN kabel iz desktop racunara, jer prije mjesec-dva mi se iz nekog razloga desilo da preko njega ne mogu spojiti na mrezu (u diagnostic-u stoji da ne moze dobiti IP adresu), pa reko hajd da probam da nije iz nekog razloga povezano, i naravno ostali uredjaji na wifi bez problema, cim prikljucim desktop racunar preko LAN-a, odma pocinje problem.
MojaTV bez problema radi, nikakvih smetnji.
- studiorum_tuzlaensis
#57875 Re: BHTelecom All About
Operativni sistem vidi konflikt i nema interneta na 2 uređaja sa iste IP adrese. Vjerovatno je problem sa modemom/ruterom. Pokušaj dodjeliti statičku IP desktopu npr. 192.168.1.5 uz unošenje nekog od DNS-ova (Telekomov ili bilo čiji).
Ili jednostavno traži da ti to riješe zamjenom rutera
Ili jednostavno traži da ti to riješe zamjenom rutera