https://www.bhtelecom.ba/vijest+M53d2f6a864a.html
Moderator: Benq
Kad se klikne na link za detaljne informacije, i konkretno na određeni tablet, nema ništa. Jel ne znam kliknut kako treba
Evo baš danas sam uradio odjavu usluge adsl interneta od bh telekoma.Mogu reći da sam se poprilično oznojio dok je službenik evidentirao zahtjev za otkaz usluge.duffy_duck wrote:Otkazi. Sta ces se mucit. Barem kod nas ima altenativa.rasim2910 wrote:Kod mene u maju bio prekid 15-tak dana i sve dok ja lično nisam šefa monterske službe povukao za rukav (inače se znamo) kvar nije bio ni otklonjen.
Sad interneta nemam od 28.06.,uredno prijavio kvar,međutim niko ni da hane što bi rekli.
A da ponovo vučem nekoga za rukav nepada mi na pamet.
Izgleda da je otkazivanje usluge najbolje rješenje.
Morash imati dodatni listing uz taj osnovni racun koji si gledao.prelivoda wrote:Imam MojaTV full paket i ponekad izvršim dopunu Ultra broja preko aplikacije na reciveru. Na reciveru se mogu provjeriti sve transkacije za tekući mjesec.
Zanima kako na računu (i specifikaciji uz račun) provjeriti kojem sam broju donapunio račun. Juče sam zagledao pola sata i nisam to vidio. Iskazano je samo koliko sam donapunio račun i PDV.
Sta je to sto bi trebalo vishe od 50/4 ili 100/8?hipija wrote:U BHT već dugo vremena nisu podignute brzine interneta. Kad to kažem, mislim na pojedinačnu uslugu.
Ne znam, imaju li kakve ambicije da to urade do kraja ove godine, ali da će na ovoj inertnosti izgubiti dobar broj korisnika-hoće.
Ok, trebao sam možda biti malo jasniji pa da preformulišem pitanje: Kakave su šanse da postojeći korisnici solo usluge interneta dobiju unapređenje tipa da Net Flat 10 košta kao NF 5, odnosno NF 20 kao NF 10?ing-ecc wrote:Sta je to sto bi trebalo vishe od 50/4 ili 100/8?hipija wrote:U BHT već dugo vremena nisu podignute brzine interneta. Kad to kažem, mislim na pojedinačnu uslugu.
Ne znam, imaju li kakve ambicije da to urade do kraja ove godine, ali da će na ovoj inertnosti izgubiti dobar broj korisnika-hoće.
Ja bih bio zadovoljan da imam i onu iz ugovora 60%ing-ecc wrote:Sta je to sto bi trebalo vishe od 50/4 ili 100/8?hipija wrote:U BHT već dugo vremena nisu podignute brzine interneta. Kad to kažem, mislim na pojedinačnu uslugu.
Slazem se.da je bolje stabilnih 5 Mb nego nestabilnih 100 Mb.allem_77 wrote:Ja bih bio zadovoljan da imam i onu iz ugovora 60%ing-ecc wrote: Sta je to sto bi trebalo vishe od 50/4 ili 100/8?
Koja korist od ove 40/6 ako je nestabilna.
Imas opciju samo internetvaljuga wrote:I opet se evo jave i pitaju zar nije dovoljno 100/4 ?![]()
Ma đe ta brzina ima i kolko li je to para?
Meni da je bilo 8/1 nebi majke mi nikad zvao ni žalio se.
Moram ti priznati da je interesantno ovo sa moja tv + net ...kakaljin wrote:Imas opciju samo internetvaljuga wrote:I opet se evo jave i pitaju zar nije dovoljno 100/4 ?![]()
Ma đe ta brzina ima i kolko li je to para?
Meni da je bilo 8/1 nebi majke mi nikad zvao ni žalio se.
https://www.bhtelecom.ba/index.php?id=7273 i to je 100/8
A Imas ovako,
u kombinaciji sa Moja TV net ili Full paketu
http://www.mojatv.ba/net-paket.html
http://www.mojatv.ba/full-paket.html
Još nisu riješili. A znam da mogu riješiti za 10 minuta. Jednostavno da se priključe na niskonaponsku mrežu elektrodistribucije HZ-HB (privremeno) dok elektroprivreda BiH ne uradi svoju niskonaponsku mrežu, za koju imaju tek idejni projekat. Ne vidim razlog zašto tako ne urade? Jer su obe elektroprivrede u vlasništvu FBiH.ing-ecc wrote:Slazem se.da je bolje stabilnih 5 Mb nego nestabilnih 100 Mb.allem_77 wrote:Ja bih bio zadovoljan da imam i onu iz ugovora 60%ing-ecc wrote: Sta je to sto bi trebalo vishe od 50/4 ili 100/8?
Koja korist od ove 40/6 ako je nestabilna.
A zar nisu vishe rijesili EE mrezu kod tebe?
Nema podatka na dodatnom listingu koji broj sam dopunio. Samo je naveden ID MojaTV korisnika. Taj broj se može usporediti u reciveru, negdje na info o pretplatniku.ing-ecc wrote:Morash imati dodatni listing uz taj osnovni racun koji si gledao.prelivoda wrote:Imam MojaTV full paket i ponekad izvršim dopunu Ultra broja preko aplikacije na reciveru. Na reciveru se mogu provjeriti sve transkacije za tekući mjesec.
Zanima kako na računu (i specifikaciji uz račun) provjeriti kojem sam broju donapunio račun. Juče sam zagledao pola sata i nisam to vidio. Iskazano je samo koliko sam donapunio račun i PDV.![]()
Na tom listingu imash sve evidencije poziva a i Ultra transakcije.
Nadam se da ćeš naći bolje. Ne znam iz kojeg si grada, ali što se tiče Zenice i telemaha, teže njesra. Imam priliku da koristim i bhtelekom sa deset puta manjom brzinom od telemaha, ali bolje otvara stranice. E sada zbog čega je tako, ne znam?[/quote]allem_77 wrote:Evo baš danas sam uradio odjavu usluge adsl interneta od bh telekoma.Mogu reći da sam se poprilično oznojio dok je službenik evidentirao zahtjev za otkaz usluge.
Moj bože kao da prevodim zemlju sa svog pradjeda pa se ništa nezna gdje šta i čemu pripada.
Još sam morao da platim i puni iznos računa za 5. i 6. mjesec bez obzira što sam uredno podnio reklamaciju.
Al neka sam ih se riješio pa kud puklo da puklo.
Dragi Rasime shvatili smo zašto si se registrovaorasim2910 wrote:
Ja sam iz Živinica i uzeo sam net od jednog provajdera iz susjedne opštine (neću reći koji da ne ispadne da reklamiram).
Za isti iznos koji sam plaćao bh telekomu dobio sam za duplo brži internet,koji je fantazija u odnosu od bh telekoma.
Ne mogu da vjerujem da privatni provajderi mogu imati bolju ponudu,mslm odnos cijena/brzina neta.
Ali kao što neko ranije reče očigledno da su se uspavali malo.![]()
Ma imam ja ovdje tv (90 kanala) plus net 10/1 za 31 km mjesečno kod privatnika. Ali nemam moja tv moj izbor, što me trenutno zadržava kod bhtelekom - a. Za 5 km na ultri, internet mjesec dana i 5 km za pozive. Ja to čak i ne potrošimrasim2910 wrote:
Ja sam iz Živinica i uzeo sam net od jednog provajdera iz susjedne opštine (neću reći koji da ne ispadne da reklamiram).
Za isti iznos koji sam plaćao bh telekomu dobio sam za duplo brži internet,koji je fantazija u odnosu od bh telekoma.
Ne mogu da vjerujem da privatni provajderi mogu imati bolju ponudu,mslm odnos cijena/brzina neta.
Ali kao što neko ranije reče očigledno da su se uspavali malo.![]()