Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
lakilaka

#57826 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by lakilaka »

Image
Image

:bih: :bih: :bih: :bih:
mfeed

#57827 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mfeed »

[quote="Mirza007"]U tri predhodne utakmice sve sa Dzekom i Vedom uspjeli smo dati samo dva gola.
quote]

njih dvojica su igrali ali se nije igralo na njih sto je drasticna razlika, vec pokusavalo kroz sredinu I udarcima iz daljine I to je najveci safetov problem u ovim kvalifikacijama. njih dvojica najbolje funkcionisu kad se igra preko krila koja dodaju/ubacuju sa strane u 16. niko od njih nije maradona da je primi na centru, povali petoricu ukljucujuci golmana I useta u gol. ni sa njima dvojicom kad se vrate se nece desiti nikakve kanonada sve dok se safetova naopaka taktika ne promjeni I ne vratimo se na onu nekadasnju igru preko krila. umjesto toga gledaces tssa kako sutira iz daljine svaku koju stigne I za jedno desetak utakmica ce valjda zlato konacno pogoditi a ako nekog okrzne usput mozda vec I za pet utakmica.
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#57828 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by A1fa »

Ovo je poruka za igrače, jebo više Safeta :bih:

Image
FreakyStyley

#57829 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by FreakyStyley »

A zar nisi cuo?

Nece vise ni on bod. :D
todd_smith

#57830 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by todd_smith »

A1fa wrote: Ovo je poruka za igrače, jebo više Safeta :bih:

Image
Ko ih jebe, oni su postali prodane picke ionako.
A1fa

#57831 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by A1fa »

FreakyStyley wrote:A zar nisi cuo?

Nisam, jel se to predomislio :-) :D :D
Point.

#57832 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Point. »

todd_smith wrote:
A1fa wrote: Ovo je poruka za igrače, jebo više Safeta :bih:

Image
Ko ih jebe, oni su postali prodane picke ionako.
Obrazlozi.
FreakyStyley

#57833 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by FreakyStyley »

A1fa wrote:

Ma jasta je. :D

Cak i tvrdi da nikad u zivotu nije rekao da hoce da ide na bod. :lol:

http://reprezentacija.ba/16799-safet-su ... pobijediti
A1fa

#57834 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by A1fa »

FreakyStyley wrote:
A1fa wrote:

Ma jasta je. :D

Cak i tvrdi da nikad u zivotu nije rekao da hoce da ide na bod. :lol:

http://reprezentacija.ba/16799-safet-su ... pobijediti
Allahu dragi, ima li iko umjesto njega da izjave daje :roll: :roll:

Taj tekst je transkript video izjave....malo su ovo po običaju na rep.ba skratili i dodali, ali najjace mi je na kraju videa izjava ,,mi smo i sa bodom protiv Izraela u trci za prva dva mjesta'' :stidljiva1: :place1:

http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-mi ... iti/145368
FreakyStyley

#57835 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by FreakyStyley »

:lol:

Kakva karikaturalna pojava je ovaj Pape, Boze dragi. Koja je ovo sve skupa tragikomedija.
DonVitoNN

#57836 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVitoNN »

incognito071 wrote:Mislim da ce vrrrrrliiiii strucnjak ipak ovako poceti, s tim da ce igrati Hadzic (a ne Bicakcic) i Kvrzic (a ne Visca)

Image
Joj kaseto :sad: Hadzic ma stavi jos i Vranjesa neka ide sve u vraga
It_is_a_Leclerc

#57837 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

Pape kad završi karijeru selektora, nek' se da u ove kreditne stručnjake. Jebote, taj što zna uvjeriti čovjeka da nije u minusu, to niko živ ne zna.
FreakyStyley

#57838 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by FreakyStyley »

:lol: :lol:

Sjecate se kako je onomad na transfermarketu pisalo da je Tini Svenu menadzer Sead Susic, tj. Germania? To je nakon nekog vremena ukinuto.

E sad vise ni na sluzbenoj stranici Germanije ne stoji ime Seada Susica. :D Sad pise samo Darko Smoljan. :lol:
svi u napad

#57839 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by svi u napad »

Dragi forumasi ne znam kako vam je promakla Amidzina izjava da on ima samo jednu dilemu a to je da li ce poceti Kvrzic ili Hajrovic. Ne znam sta mu je Hajrovic toliko zgrijesio da ga toliko mrzi jer trebao bi barem mrvu zahvalnosti pokazati prema ovom momku koji mu je omogucio odlazak u Brazil. Amidza ko Amidza vidi samo ovu repku kao kravu muzaru preko koje uzima finu lovu i preko koje pokusava prodati par nekvalitetnih igraca. To mu je uspjelo sa Zahirgom ali Vrska niko nece pa dzaba sve tekme (vec sam pisao da ga ni rodjeni otac ne bi stavio u repku, ali Amidza voli pomagati ljudima). Nikako da shvati da su prosla vremena prodaje muda pod bubrege i da ljudi prate nekog igraca mjesecima prije nego krenu u kupovinu. No da se vratim tekmi. Iskreno bojim se Spahe. Sa njim cemo biti puno jaci u odbrani ali bojim se da isti ne napravi par greskica zbog ljubavi prema Amidzi. Dobra je stvar sto dvoimeno zlato nece igrati i tu vidim sansu da Lulic i Visca nesto urade preko krila jer Izrael ce igrati napadacki. Pored njih dvojice mislim da bi Izet isto mogao pokazati svoje kvalitete (drskot, dribling i sut iz daljine) i eventualno zavuci golcinu izvan 16 metara. Dakle ako Lepi ne bude zabio noz u ledja Amidzi tj. ako odigra kako on to zna i umije uz neki sut iz daljine mogao bi se osvojiti 1 bod koji nas ostavlja u igri za odlazak u Francusku. Na zalost u tom slucaju Amidza ostaje i onda pocinju nasi pravi problemi jer ce osiona neznalica zrtvovati odlazak na EM kako bi svom braticu omogucio napredak u karijeri (dakle nastavit ce sa njegovim forsiranjem medju prvih 11). Nek nam je bog na pomoci i po danu i po noci. Naprijed BiH.
crnoplavo

#57840 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by crnoplavo »

svi u napad wrote:Dragi forumasi ne znam kako vam je promakla Amidzina izjava da on ima samo jednu dilemu a to je da li ce poceti Kvrzic ili Hajrovic. Ne znam sta mu je Hajrovic toliko zgrijesio da ga toliko mrzi jer trebao bi barem mrvu zahvalnosti pokazati prema ovom momku koji mu je omogucio odlazak u Brazil. Amidza ko Amidza vidi samo ovu repku kao kravu muzaru preko koje uzima finu lovu i preko koje pokusava prodati par nekvalitetnih igraca. To mu je uspjelo sa Zahirgom ali Vrska niko nece pa dzaba sve tekme (vec sam pisao da ga ni rodjeni otac ne bi stavio u repku, ali Amidza voli pomagati ljudima). Nikako da shvati da su prosla vremena prodaje muda pod bubrege i da ljudi prate nekog igraca mjesecima prije nego krenu u kupovinu. No da se vratim tekmi. Iskreno bojim se Spahe. Sa njim cemo biti puno jaci u odbrani ali bojim se da isti ne napravi par greskica zbog ljubavi prema Amidzi. Dobra je stvar sto dvoimeno zlato nece igrati i tu vidim sansu da Lulic i Visca nesto urade preko krila jer Izrael ce igrati napadacki. Pored njih dvojice mislim da bi Izet isto mogao pokazati svoje kvalitete (drskot, dribling i sut iz daljine) i eventualno zavuci golcinu izvan 16 metara. Dakle ako Lepi ne bude zabio noz u ledja Amidzi tj. ako odigra kako on to zna i umije uz neki sut iz daljine mogao bi se osvojiti 1 bod koji nas ostavlja u igri za odlazak u Francusku. Na zalost u tom slucaju Amidza ostaje i onda pocinju nasi pravi problemi jer ce osiona neznalica zrtvovati odlazak na EM kako bi svom braticu omogucio napredak u karijeri (dakle nastavit ce sa njegovim forsiranjem medju prvih 11). Nek nam je bog na pomoci i po danu i po noci. Naprijed BiH.

ne znam sta da ti kazem? a i ti mi djelujes kao ozbiljan forumas :thumbup:
A1fa

#57841 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by A1fa »

FreakyStyley wrote::lol: :lol:

Sjecate se kako je onomad na transfermarketu pisalo da je Tini Svenu menadzer Sead Susic, tj. Germania? To je nakon nekog vremena ukinuto.

E sad vise ni na sluzbenoj stranici Germanije ne stoji ime Seada Susica. :D Sad pise samo Darko Smoljan. :lol:

Hahaha, pa ja, tad kad se pompa digla tiho i lagano su to sklonili, postaju lagano pametniji ;)

Al jebe ih sto internet sve pamti, bio je ovdje lik koji je tvrdio da je laz da je Tino ikad bio u Germaniji, da mu je Rapajic manager. Imaju one stranice na kojima ubacis link i vidis retro izgled bilo kojeg web sajta. Vratis datum na 2012 i hopala, Tino Sven Susic vedeta Germanije se pojavi na stranici :lol: :lol:
crnoplavo

#57842 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by crnoplavo »

A1fa wrote:
. Imaju one stranice na kojima ubacis link i vidis retro izgled bilo kojeg web sajta. Vratis datum na 2012 i hopala,

stvarno internet je cudo, evo i ja znam toih nekih par stanica da ono covjek stane i blene ko tele u sarena vrata, nemos vjerovat?
hvala ti
A1fa

#57843 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by A1fa »

svi u napad wrote:Dragi forumasi ne znam kako vam je promakla Amidzina izjava da on ima samo jednu dilemu a to je da li ce poceti Kvrzic ili Hajrovic. Ne znam sta mu je Hajrovic toliko zgrijesio da ga toliko mrzi jer trebao bi barem mrvu zahvalnosti pokazati prema ovom momku koji mu je omogucio odlazak u Brazil. Amidza ko Amidza vidi samo ovu repku kao kravu muzaru preko koje uzima finu lovu i preko koje pokusava prodati par nekvalitetnih igraca. To mu je uspjelo sa Zahirgom ali Vrska niko nece pa dzaba sve tekme (vec sam pisao da ga ni rodjeni otac ne bi stavio u repku, ali Amidza voli pomagati ljudima). Nikako da shvati da su prosla vremena prodaje muda pod bubrege i da ljudi prate nekog igraca mjesecima prije nego krenu u kupovinu. No da se vratim tekmi. Iskreno bojim se Spahe. Sa njim cemo biti puno jaci u odbrani ali bojim se da isti ne napravi par greskica zbog ljubavi prema Amidzi. Dobra je stvar sto dvoimeno zlato nece igrati i tu vidim sansu da Lulic i Visca nesto urade preko krila jer Izrael ce igrati napadacki. Pored njih dvojice mislim da bi Izet isto mogao pokazati svoje kvalitete (drskot, dribling i sut iz daljine) i eventualno zavuci golcinu izvan 16 metara. Dakle ako Lepi ne bude zabio noz u ledja Amidzi tj. ako odigra kako on to zna i umije uz neki sut iz daljine mogao bi se osvojiti 1 bod koji nas ostavlja u igri za odlazak u Francusku. Na zalost u tom slucaju Amidza ostaje i onda pocinju nasi pravi problemi jer ce osiona neznalica zrtvovati odlazak na EM kako bi svom braticu omogucio napredak u karijeri (dakle nastavit ce sa njegovim forsiranjem medju prvih 11). Nek nam je bog na pomoci i po danu i po noci. Naprijed BiH.
Ma jok, kakav Kvržić, pa rekao je Safet ,,ne možemo pozvati igrača čim da jedan gol''. Mislim hajd omaklo mu se pa ga pozvao nakon godinu dana, ali da mu se omakne i da neiskusnog i neuigranog i nekvalitetnijeg Kvržića stavi prije Hajrovića.....ali čekajte, Safet je to, onda je sve moguće
crnoplavo

#57844 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by crnoplavo »

A1fa wrote:
Ma jok, kakav Kvržić, pa rekao je Safet ,,ne možemo pozvati igrača čim da jedan gol''. Mislim hajd omaklo mu se pa ga pozvao nakon godinu dana, ali da mu se omakne i da neiskusnog i neuigranog i nekvalitetnijeg Kvržića stavi prije Hajrovića.....ali čekajte, Safet je to, onda je sve moguće

:shock: :? :shock: dokle
FreakyStyley

#57845 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by FreakyStyley »

A1fa wrote:
FreakyStyley wrote::lol: :lol:

Hahaha, pa ja, tad kad se pompa digla tiho i lagano su to sklonili, postaju lagano pametniji ;)

Al jebe ih sto internet sve pamti, bio je ovdje lik koji je tvrdio da je laz da je Tino ikad bio u Germaniji, da mu je Rapajic manager. Imaju one stranice na kojima ubacis link i vidis retro izgled bilo kojeg web sajta. Vratis datum na 2012 i hopala, Tino Sven Susic vedeta Germanije se pojavi na stranici :lol: :lol:
Eh, kasno se jebanom kajat. :D

Ma naravno da je Pape lazov, dokazao mnogo puta :oops: samo je jos ludje sto se raspravlja da li Tina Germania vodi ili ne, kao da cinjenica da mu je Amidza selektor nije dovoljan dokaz nepotizma.
DaysleepeR

#57846 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DaysleepeR »

samo da vas malo podsjetim kakvoj ekipi mi idemo na megdan

SkyLimit

#57847 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by SkyLimit »

DaysleepeR wrote:samo da vas malo podsjetim kakvoj ekipi mi idemo na megdan

Ovakvoj?

Izrael slabo ima dobrih rezultata, pobjede protiv amatera i pokoji bod protiv jačih reprezentacija. Ali dugo nisu imali igrače u boljoj formi nego sada, to se mora priznati.
detroit-mercy

#57848 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by detroit-mercy »

Jebi ti to, neku noc sanjam Hajrovic ga zabi :mrgreen:
Stargate Punk

#57849 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Stargate Punk »

Ja ovako nešto vidim naš tim protiv Izraela:
Begović
Mujdža - Spahić - Šunjić - Hadžić
Bešić - Medunjanin
Hajrović (Kvržić) - Pjanić - Lulić
Fejzić

Fejzić da igra kao špic bi bio potez genija jer bi to totalno zbunilo Izraelce pa nebi znali na koju stranu da napadaju.
DaysleepeR

#57850 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DaysleepeR »

SkyLimit wrote:
Ovakvoj?

Izrael slabo ima dobrih rezultata, pobjede protiv amatera i pokoji bod protiv jačih reprezentacija. Ali dugo nisu imali igrače u boljoj formi nego sada, to se mora priznati.
ja samo reagujem da uzimamo sve u obzir osim ekipe protiv koje igramo. i problem nam je naš tim i kako ćemo mi, a ne kontamo doće li oni išta od toga dozvoliti...
Locked