Moderators: Charuga, Tomahawk11
FreakyStyley wrote:A zar nisi cuo?
Nece vise ni on bod.
Ma jasta je.A1fa wrote:FreakyStyley wrote:A zar nisi cuo?
Nece vise ni on bod.
Nisam, jel se to predomislio![]()
![]()
Allahu dragi, ima li iko umjesto njega da izjave dajeFreakyStyley wrote:Ma jasta je.A1fa wrote:FreakyStyley wrote:A zar nisi cuo?
Nece vise ni on bod.
Nisam, jel se to predomislio![]()
![]()
![]()
Cak i tvrdi da nikad u zivotu nije rekao da hoce da ide na bod.![]()
http://reprezentacija.ba/16799-safet-su ... pobijediti
Joj kasetoincognito071 wrote:Mislim da ce vrrrrrliiiii strucnjak ipak ovako poceti, s tim da ce igrati Hadzic (a ne Bicakcic) i Kvrzic (a ne Visca)
svi u napad wrote:Dragi forumasi ne znam kako vam je promakla Amidzina izjava da on ima samo jednu dilemu a to je da li ce poceti Kvrzic ili Hajrovic. Ne znam sta mu je Hajrovic toliko zgrijesio da ga toliko mrzi jer trebao bi barem mrvu zahvalnosti pokazati prema ovom momku koji mu je omogucio odlazak u Brazil. Amidza ko Amidza vidi samo ovu repku kao kravu muzaru preko koje uzima finu lovu i preko koje pokusava prodati par nekvalitetnih igraca. To mu je uspjelo sa Zahirgom ali Vrska niko nece pa dzaba sve tekme (vec sam pisao da ga ni rodjeni otac ne bi stavio u repku, ali Amidza voli pomagati ljudima). Nikako da shvati da su prosla vremena prodaje muda pod bubrege i da ljudi prate nekog igraca mjesecima prije nego krenu u kupovinu. No da se vratim tekmi. Iskreno bojim se Spahe. Sa njim cemo biti puno jaci u odbrani ali bojim se da isti ne napravi par greskica zbog ljubavi prema Amidzi. Dobra je stvar sto dvoimeno zlato nece igrati i tu vidim sansu da Lulic i Visca nesto urade preko krila jer Izrael ce igrati napadacki. Pored njih dvojice mislim da bi Izet isto mogao pokazati svoje kvalitete (drskot, dribling i sut iz daljine) i eventualno zavuci golcinu izvan 16 metara. Dakle ako Lepi ne bude zabio noz u ledja Amidzi tj. ako odigra kako on to zna i umije uz neki sut iz daljine mogao bi se osvojiti 1 bod koji nas ostavlja u igri za odlazak u Francusku. Na zalost u tom slucaju Amidza ostaje i onda pocinju nasi pravi problemi jer ce osiona neznalica zrtvovati odlazak na EM kako bi svom braticu omogucio napredak u karijeri (dakle nastavit ce sa njegovim forsiranjem medju prvih 11). Nek nam je bog na pomoci i po danu i po noci. Naprijed BiH.
FreakyStyley wrote:![]()
![]()
Sjecate se kako je onomad na transfermarketu pisalo da je Tini Svenu menadzer Sead Susic, tj. Germania? To je nakon nekog vremena ukinuto.
E sad vise ni na sluzbenoj stranici Germanije ne stoji ime Seada Susica.Sad pise samo Darko Smoljan.
A1fa wrote:
. Imaju one stranice na kojima ubacis link i vidis retro izgled bilo kojeg web sajta. Vratis datum na 2012 i hopala,
Ma jok, kakav Kvržić, pa rekao je Safet ,,ne možemo pozvati igrača čim da jedan gol''. Mislim hajd omaklo mu se pa ga pozvao nakon godinu dana, ali da mu se omakne i da neiskusnog i neuigranog i nekvalitetnijeg Kvržića stavi prije Hajrovića.....ali čekajte, Safet je to, onda je sve mogućesvi u napad wrote:Dragi forumasi ne znam kako vam je promakla Amidzina izjava da on ima samo jednu dilemu a to je da li ce poceti Kvrzic ili Hajrovic. Ne znam sta mu je Hajrovic toliko zgrijesio da ga toliko mrzi jer trebao bi barem mrvu zahvalnosti pokazati prema ovom momku koji mu je omogucio odlazak u Brazil. Amidza ko Amidza vidi samo ovu repku kao kravu muzaru preko koje uzima finu lovu i preko koje pokusava prodati par nekvalitetnih igraca. To mu je uspjelo sa Zahirgom ali Vrska niko nece pa dzaba sve tekme (vec sam pisao da ga ni rodjeni otac ne bi stavio u repku, ali Amidza voli pomagati ljudima). Nikako da shvati da su prosla vremena prodaje muda pod bubrege i da ljudi prate nekog igraca mjesecima prije nego krenu u kupovinu. No da se vratim tekmi. Iskreno bojim se Spahe. Sa njim cemo biti puno jaci u odbrani ali bojim se da isti ne napravi par greskica zbog ljubavi prema Amidzi. Dobra je stvar sto dvoimeno zlato nece igrati i tu vidim sansu da Lulic i Visca nesto urade preko krila jer Izrael ce igrati napadacki. Pored njih dvojice mislim da bi Izet isto mogao pokazati svoje kvalitete (drskot, dribling i sut iz daljine) i eventualno zavuci golcinu izvan 16 metara. Dakle ako Lepi ne bude zabio noz u ledja Amidzi tj. ako odigra kako on to zna i umije uz neki sut iz daljine mogao bi se osvojiti 1 bod koji nas ostavlja u igri za odlazak u Francusku. Na zalost u tom slucaju Amidza ostaje i onda pocinju nasi pravi problemi jer ce osiona neznalica zrtvovati odlazak na EM kako bi svom braticu omogucio napredak u karijeri (dakle nastavit ce sa njegovim forsiranjem medju prvih 11). Nek nam je bog na pomoci i po danu i po noci. Naprijed BiH.
A1fa wrote:Ma jok, kakav Kvržić, pa rekao je Safet ,,ne možemo pozvati igrača čim da jedan gol''. Mislim hajd omaklo mu se pa ga pozvao nakon godinu dana, ali da mu se omakne i da neiskusnog i neuigranog i nekvalitetnijeg Kvržića stavi prije Hajrovića.....ali čekajte, Safet je to, onda je sve mogućesvi u napad wrote:Dragi forumasi ne znam kako vam je promakla Amidzina izjava da on ima samo jednu dilemu a to je da li ce poceti Kvrzic ili Hajrovic. Ne znam sta mu je Hajrovic toliko zgrijesio da ga toliko mrzi jer trebao bi barem mrvu zahvalnosti pokazati prema ovom momku koji mu je omogucio odlazak u Brazil. Amidza ko Amidza vidi samo ovu repku kao kravu muzaru preko koje uzima finu lovu i preko koje pokusava prodati par nekvalitetnih igraca. To mu je uspjelo sa Zahirgom ali Vrska niko nece pa dzaba sve tekme (vec sam pisao da ga ni rodjeni otac ne bi stavio u repku, ali Amidza voli pomagati ljudima). Nikako da shvati da su prosla vremena prodaje muda pod bubrege i da ljudi prate nekog igraca mjesecima prije nego krenu u kupovinu. No da se vratim tekmi. Iskreno bojim se Spahe. Sa njim cemo biti puno jaci u odbrani ali bojim se da isti ne napravi par greskica zbog ljubavi prema Amidzi. Dobra je stvar sto dvoimeno zlato nece igrati i tu vidim sansu da Lulic i Visca nesto urade preko krila jer Izrael ce igrati napadacki. Pored njih dvojice mislim da bi Izet isto mogao pokazati svoje kvalitete (drskot, dribling i sut iz daljine) i eventualno zavuci golcinu izvan 16 metara. Dakle ako Lepi ne bude zabio noz u ledja Amidzi tj. ako odigra kako on to zna i umije uz neki sut iz daljine mogao bi se osvojiti 1 bod koji nas ostavlja u igri za odlazak u Francusku. Na zalost u tom slucaju Amidza ostaje i onda pocinju nasi pravi problemi jer ce osiona neznalica zrtvovati odlazak na EM kako bi svom braticu omogucio napredak u karijeri (dakle nastavit ce sa njegovim forsiranjem medju prvih 11). Nek nam je bog na pomoci i po danu i po noci. Naprijed BiH.
Eh, kasno se jebanom kajat.A1fa wrote:FreakyStyley wrote:![]()
![]()
Sjecate se kako je onomad na transfermarketu pisalo da je Tini Svenu menadzer Sead Susic, tj. Germania? To je nakon nekog vremena ukinuto.
E sad vise ni na sluzbenoj stranici Germanije ne stoji ime Seada Susica.Sad pise samo Darko Smoljan.
Hahaha, pa ja, tad kad se pompa digla tiho i lagano su to sklonili, postaju lagano pametniji
Al jebe ih sto internet sve pamti, bio je ovdje lik koji je tvrdio da je laz da je Tino ikad bio u Germaniji, da mu je Rapajic manager. Imaju one stranice na kojima ubacis link i vidis retro izgled bilo kojeg web sajta. Vratis datum na 2012 i hopala, Tino Sven Susic vedeta Germanije se pojavi na stranici![]()
Ovakvoj?DaysleepeR wrote:samo da vas malo podsjetim kakvoj ekipi mi idemo na megdan
ja samo reagujem da uzimamo sve u obzir osim ekipe protiv koje igramo. i problem nam je naš tim i kako ćemo mi, a ne kontamo doće li oni išta od toga dozvoliti...SkyLimit wrote:
Ovakvoj?
Izrael slabo ima dobrih rezultata, pobjede protiv amatera i pokoji bod protiv jačih reprezentacija. Ali dugo nisu imali igrače u boljoj formi nego sada, to se mora priznati.