Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Point. wrote:Kakvim se trikovima Barca bavi. Da sam na mjestu predsjednika PSG ili Atletika kako bi ih slatko poslao na tribine do kraja ugovora, nek propadaju par godina a Barcu proglasio club non grata.
June 2011: Fabregas doesn't turn up for Arsenal training
June 17: Dembele doesn’t turn up for BVB training
July 17: Coutinho doesn’t turn up for LFC training
Sunday: Griezmann doesn’t turn up for Atlético training
Monday: Neymar doesn’t turn up for PSG training
The Barca way
Ne može. Visoke plate.
Nije samo Barça. Recimo, isto su Bale i Modrić radili prije prelaska u RM.
Point. wrote:Kakvim se trikovima Barca bavi. Da sam na mjestu predsjednika PSG ili Atletika kako bi ih slatko poslao na tribine do kraja ugovora, nek propadaju par godina a Barcu proglasio club non grata.
June 2011: Fabregas doesn't turn up for Arsenal training
June 17: Dembele doesn’t turn up for BVB training
July 17: Coutinho doesn’t turn up for LFC training
Sunday: Griezmann doesn’t turn up for Atlético training
Monday: Neymar doesn’t turn up for PSG training
The Barca way
Ne može. Visoke plate.
Nije samo Barça. Recimo, isto su Bale i Modrić radili prije prelaska u RM.
Ma sve su to umišljene pičkice, bez imalo respekta za klubove koje ih naprave igračima.
Da su imali dobrog trenera da poslozi mozda bi ta pojacanja i pokazala nesto.
Ekipa od 30+ sem mesija ih je i kostala U LP
Al 120 za Grizmana nije cak ni strasno kakve su cijene trenutno, sto ce ga vjerovatno unazaditi mrav je drugo.
Atletico kaže da je otkupna cijena bila 200 miliona. I zar Barca nije prekršila pravila jer se sa ovim francuskim šupkom dogovorila već u martu i sa njim dogovarala prije nego što su stupili u kontakt sa Atleticom?
Svejedno mi je postalo više... Nemam očekivanja, nemam nikakve euforile, mrtav hladan sam prema Barci postao... Ovo nije ono kod njih za šta sam počeo navijati.
Kaze City unistava moderni nogomet. Koliko je Barca iskihala novcanica u posljednoj dekadi, uz obavezni scenarij otimacine igraca od kluba. Nestao taj DNK