Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- supercali
#5776 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nije bas date
Odemo na kafu odemo na kauc sve ok samo kondom kaze stavi
E to je bilo najgore
Odemo na kafu odemo na kauc sve ok samo kondom kaze stavi
E to je bilo najgore
-
kiligonzales
#5777 Re: Vasa najgora date iskustva :P
s forumasicama su bila najgora
komplikovanih zena mila zemljo 
- SmokingMan
#5778 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Logično,liku je bilo potrebno tih 12 piva kako bi razbio početnu tremu.ljevoruki wrote:Legenda kaze da je momak izveo curu na prvi sastanak u kafic.
Kad su se siti ispricali i krenuli kuci konobar donio racun - 1 kola i 12 piva.![]()
Lokacija Jablanica.
- bleee_sa
#5779 Re: Vasa najgora date iskustva :P
kiki-miki wrote:kiligonzales wrote:s forumasicama su bila najgorakomplikovanih zena mila zemljo
Morao placati? Hem ti nisu dale?
jesi bezobrazna
-
klokotnica velika
#5780 Re: Vasa najgora date iskustva :P
slicno iskustvo s forumasicom,kiligonzales wrote:s forumasicama su bila najgorakomplikovanih zena mila zemljo
Izadjem na prvi sastanak s djevojkom i odemo u jedan ok restoran i sada prva njea rekacija kada je konobar donio pice je bila (ptisao je konobar)
vadi novcanik i onako na sred stola vadi i broji 100,150,170,200km i kao jaooo ima li ovde gdje bankomata hahah a znaci broj 200km pred likom koga prvi put upoznaje u zivotu (dno dna ,znaci nekultura da musakrac izvadi broji te pare kamo li zena) reko sto ce ti bankomat pa kao ako na ovo bude malo para hahahhhahhaha..poslije toga sam je hebo 12-23 puta i nabio nogom i ovo sma joj rekao naravno da je to bilo dno dna.ali svidila mi se njena faca i morao sam je hebati.tu istu noc smo se napili zvala me odma u stan da je hebem ali nisam htio da hebem pijanu djevojku nije moj stil,zato sam je izhebao poslije toga momacki cca30 tak puta i svaki put sam je punio do vrha jer to voli..eto to je moj najgor date ..i ta forumasica je toliko dno da ja od svih forumasica koje sam povalio s njom sam se navise ismijao..kada bi vam pricao provale i izvale te doticne vi bi se fatali za glavu.posto ide ban za imenovanje forumasice necu je imenovati inace bi je imenovao rado jer sam cuo od drugih forumasica da je ovde glumila gospodu i nivo.a ja vam iskreno govorim da je to jedno neotesano bice od koje sam na svu srecu uspio uz Boziju pomoc da pobjegnem,cak me je ganjala na kucni broj jer kao brinula se o meni hahahha..eto to je moje najgore date iskustvo s vaj faj osobom hahaha..nije kaze vi-fi nego vaj faj ali zato nije mama nego MAMOooooo
-
Zoya
#5781 Re: Vasa najgora date iskustva :P
klokotnica velika wrote:slicno iskustvo s forumasicom,kiligonzales wrote:s forumasicama su bila najgorakomplikovanih zena mila zemljo
Izadjem na prvi sastanak s djevojkom i odemo u jedan ok restoran i sada prva njea rekacija kada je konobar donio pice je bila (ptisao je konobar)
vadi novcanik i onako na sred stola vadi i broji 100,150,170,200km i kao jaooo ima li ovde gdje bankomata hahah a znaci broj 200km pred likom koga prvi put upoznaje u zivotu (dno dna ,znaci nekultura da musakrac izvadi broji te pare kamo li zena) reko sto ce ti bankomat pa kao ako na ovo bude malo para hahahhhahhaha..poslije toga sam je hebo 12-23 puta i nabio nogom i ovo sma joj rekao naravno da je to bilo dno dna.ali svidila mi se njena faca i morao sam je hebati.tu istu noc smo se napili zvala me odma u stan da je hebem ali nisam htio da hebem pijanu djevojku nije moj stil,zato sam je izhebao poslije toga momacki cca30 tak puta i svaki put sam je punio do vrha jer to voli..eto to je moj najgor date ..i ta forumasica je toliko dno da ja od svih forumasica koje sam povalio s njom sam se navise ismijao..kada bi vam pricao provale i izvale te doticne vi bi se fatali za glavu.posto ide ban za imenovanje forumasice necu je imenovati inace bi je imenovao rado jer sam cuo od drugih forumasica da je ovde glumila gospodu i nivo.a ja vam iskreno govorim da je to jedno neotesano bice od koje sam na svu srecu uspio uz Boziju pomoc da pobjegnem,cak me je ganjala na kucni broj jer kao brinula se o meni hahahha..eto to je moje najgore date iskustvo s vaj faj osobom hahaha..nije kaze vi-fi nego vaj faj ali zato nije mama nego MAMOooooo![]()
Možda ti se javi na Pepe
- dale cooper
#5782 Re: Vasa najgora date iskustva :P
I kažu forumašice ne daju. Još i časte. 
- Kinaski
#5783 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Sto je mrzis onda ako je sve tako ?klokotnica velika wrote:slicno iskustvo s forumasicom,kiligonzales wrote:s forumasicama su bila najgorakomplikovanih zena mila zemljo
vadi novcanik i onako na sred stola vadi i broji 100,150,170,200km i kao jaooo ima li ovde gdje bankomata hahah a znaci broj 200km pred likom koga prvi put upoznaje u zivotu (dno dna ,znaci nekultura da musakrac izvadi broji te pare kamo li zena) reko sto ce ti bankomat pa kao ako na ovo bude malo para hahahhhahhaha..poslije toga sam je hebo 12-23 puta i nabio nogom i ovo sma joj rekao naravno da je to bilo dno dna.ali svidila mi se njena faca i morao sam je hebati.tu istu noc smo se napili zvala me odma u stan da je hebem ali nisam htio da hebem pijanu djevojku nije moj stil,zato sam je izhebao poslije toga momacki cca30 tak puta i svaki put sam je punio do vrha jer to voli..eto to je moj najgor date ..i ta forumasica je toliko dno da ja od svih forumasica koje sam povalio s njom sam se navise ismijao..kada bi vam pricao provale i izvale te doticne vi bi se fatali za glavu.posto ide ban za imenovanje forumasice necu je imenovati inace bi je imenovao rado jer sam cuo od drugih forumasica da je ovde glumila gospodu i nivo.a ja vam iskreno govorim da je to jedno neotesano bice od koje sam na svu srecu uspio uz Boziju pomoc da pobjegnem,cak me je ganjala na kucni broj jer kao brinula se o meni hahahha..eto to je moje najgore date iskustvo s vaj faj osobom hahaha..nije kaze vi-fi nego vaj faj ali zato nije mama nego MAMOooooo![]()
- irac300
#5784 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Možete vi pričati šta hoćete, al' ja što sam vidio par forumašica odavde, sjebali bi ste se, al' u pozitivnom smislu. Dobre trebe.
Al' uvijek naletim na neke što su daleko jebai ga. 
- Kinaski
#5785 Re: Vasa najgora date iskustva :P
a kako mozes barit nekog tako naslijepo, ili si mirc nostalgicar ili se bobasirac300 wrote:Možete vi pričati šta hoćete, al' ja što sam vidio par forumašica odavde, sjebali bi ste se, al' u pozitivnom smislu. Dobre trebe.Al' uvijek naletim na neke što su daleko jebai ga.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5786 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ko kae da je na slijepo? 
- irac300
#5787 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Dobro @Krste primjeti, pa moram i ja priupitati, kako ti zakljuci da je naslijepo i da je barenje u pitanju?Kinaski wrote:a kako mozes barit nekog tako naslijepo, ili si mirc nostalgicar ili se bobasirac300 wrote:Možete vi pričati šta hoćete, al' ja što sam vidio par forumašica odavde, sjebali bi ste se, al' u pozitivnom smislu. Dobre trebe.Al' uvijek naletim na neke što su daleko jebai ga.
- Kinaski
#5788 Re: Vasa najgora date iskustva :P
nista ja vas ne kontam. Pa kako im onda znate identitet, bas bih ja rekao nekoj trebi koji mi je nik na kliksu i ona meni kaze jao pa i ja sam na kliksu. I ono brate kad bi neko procitao moje postove ovdje, ej ne da bi me poslali u ludaru... vec bi spalili svaku materiju s kojom sam stupio u kontakt 
-
kiligonzales
#5789 Re: Vasa najgora date iskustva :P
to je najmanji problem. nego na sve ti imaju repliku, a i mogu filozofiratkiki-miki wrote:kiligonzales wrote:s forumasicama su bila najgorakomplikovanih zena mila zemljo
-
kiligonzales
#5790 Re: Vasa najgora date iskustva :P
A cini mi se da i tebe upoznaokiki-miki wrote:kiligonzales wrote:to je najmanji problem. nego na sve ti imaju repliku, a i mogu filozofiratkiki-miki wrote:
A ti covjek samo od akcije. Rijeci ti slaba strana, pih
Mogao si imati i vise uspjeha da si poradio na tome![]()
-
UterivacDugoga
#5791 Re: Vasa najgora date iskustva :P
dale cooper wrote:I kažu forumašice ne daju. Još i časte.
Pa djesu te forumasice tolike,nikako da niti jedna nabasa na mene. Da me usreci do besvjesti
-
kiligonzales
#5792 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Najace mi je izadjem s jednom i podsjeti me svojim ponasanjem na ovaj film
wiu wiu
wiu wiu
-
_thedude
#5793 Re: Vasa najgora date iskustva :P
moras im pisati pjesme...UterivacDugoga wrote:dale cooper wrote:I kažu forumašice ne daju. Još i časte.
Pa djesu te forumasice tolike,nikako da niti jedna nabasa na mene. Da me usreci do besvjesti![]()
![]()
-
kiligonzales
#5794 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Mjenjam ih bas iz tih razlogakiki-miki wrote:kiligonzales wrote:
A cini mi se da i tebe upoznao
Pod ovim nickom tvojim sad, sigurno nisi. Jedino ako nisi jedan, od onih sto ih zovem p...., pa svako malo mijenjaju nickove.
-
kiligonzales
#5795 Re: Vasa najgora date iskustva :P
kiki-miki wrote:kiligonzales wrote:Mjenjam ih bas iz tih razlogakiki-miki wrote:
Pod ovim nickom tvojim sad, sigurno nisi. Jedino ako nisi jedan, od onih sto ih zovem p...., pa svako malo mijenjaju nickove.
Nikad od tebe muska onda![]()
Protiv vjetrenjaca se ne boris
-
UterivacDugoga
#5796 Re: Vasa najgora date iskustva :P
kiki-miki wrote:kiligonzales wrote:
Pusti njega,upoznaj se sa mnom
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#5797 Re: Vasa najgora date iskustva :P
hvalospjevke svima koji se nisu morali obrisati s foruma u zadnjih 11 godina

- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#5798 Re: Vasa najgora date iskustva :P
http://forum.klix.ba/leksikon-foruma-sa ... 44448.htmlkiki-miki wrote:Velkoski wrote:hvalospjevke svima koji se nisu morali obrisati s foruma u zadnjih 11 godina![]()
Za to nam treba posebna tema.
To je to, više-manje
- supercali
#5799 Re: Vasa najgora date iskustva :P
I za one koje su banovali trajno pa morali mjenjati ime na forumuVelkoski wrote:hvalospjevke svima koji se nisu morali obrisati s foruma u zadnjih 11 godina![]()
-
UterivacDugoga
#5800 Re: Vasa najgora date iskustva :P
kiki-miki wrote:UterivacDugoga wrote:kiki-miki wrote:
Pusti njega,upoznaj se sa mnom
A koji si sad ti, mislim bivsi bio?
P.s. zasto bi da se upoznas sa mnom. Nisam ti ova s parama
Nema veze sto nemas para. Imas dobru dusu