Sama cinjenica da CIK nije nista uradio da natjera celnike 4 kantona (sada 3 jer jedan je zavrsio posao) sa Hrvatskom vecinom da formiraju vlast i izaberu delgate u Dom naroda i da je vec izabranim delegatima odbio da izda uvjerenja jasno potvrdjuje u cijoj su sluzbi. A ne bi me iznenadilo da sutra izadje podatak, tj. da se otkrije da je Irena masno potplacena od strane oba HDZ-a da radi u njihovu korist.yugi wrote:Pa to ispada da su CIK birali samo ovi iz HDZ-aBetter Man wrote:Skandaloznim ponasanjem svo vrijeme nakon izbora i danasnjom odlukom Irena Hadziabdic i CIK konacno potvrdili da su svo vrijeme bili u sluzbi ustasa, fasista i kriminalaca iz oba HDZ-a! Vrijeme je da se podnese krivicna prijava protiv Irene i CIK-a za saucesnistvo u rusenju ustavnog poretka i drzave.Dakle ovo je zaista smijurija živa.Iste one stranke koje su učestvovale u izboru CIK-a sada ne podržavaju odluku itog tog CIK-a
Ne želim govoriti o meritumu jer nisam pravnik po vokaciji ali apsurdno je zaista da se stvari oko formiranja vlasti odvijaju na ovakav način!Slušam ovog glasnogovornika HDZ-a koji kaže, parafraziram:odluka CIK-a za nas je oečkivana jer mi drugačiju ne bi ni priznali
Platformaši opet u startu kažu da se ta odluka CIK-a njih ne tiče i da oni čekaju odluku Ustavnog suda
Pa koji će nam moj onda CIK???Jadno da jadnije biti ne može!!!
Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- Better Man
#5776 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- mister-no
#5777 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
kako te nije sramota pisati ovako za Sarajevske Hrvate? Pitaj pokojnoe ustase Matu Bobana, Franju Tudzmana i druge fasiste iz HDZ-a koji su sikanirali sarajevske hrvate koji nisu bili za ustasku politiku HDZ-a. Dovoljno je spomenuti Stjepana Kljuica kojeg su smjenili jer je bio protiv ustasko fasiticke politike koju je HDZ sprovodio. Evo sarajevski hrvati pripadnici HVO-a su dali punu podrsku novoj vlasti i rekli da su svo vrijeme bilo zapostavljeni i ponizavani od strane HDZ-a samo zato sto nisu podrzavali njihovu fasisticku politiku. Sta cemo sa raistickom politikom HDZ-a u Mostaru kojom su oteli Velezu stadion Bijeli brijeg, pa su oteli Univerzitetu Dzemal Bijedic njegovu imovinu i napravili Hrvatsko sveuciliste koje nikad nije postojalo u BiH, a da ne spominjem da su u ratu otvarali koncetracione logore u koje su zatvarali i najbrutalnije mucili sve ne hrvate ili da spomenem Siroki brijeg gdje uglavnom zive teske ustase koje nosaju simbole Hitlera i drugih fasista.[/quote]
Samo da nastavim niz:
Bugojno
Grabovica
Uzdol
Kazani
Trusina
ubojstva uTravniku
bomba u Mostaru
General Santic
logor u Jablanici,..
Trebali li dalje!
Samo da nastavim niz:
Bugojno
Grabovica
Uzdol
Kazani
Trusina
ubojstva uTravniku
bomba u Mostaru
General Santic
logor u Jablanici,..
Trebali li dalje!
- yugi
#5778 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ne želim suditi o tome da li su u pravu ili nisu, jesu li sebi kako ti reče dali i previše za pravo ali jadno je da oni koji su zaduženi kako za donošenje zakona tako i za njegovu provedbu ne poštuju odluke zvaničnih organa BiH, a CIK valjda spada među te legalno i legitimno izabrane organe!U krajnjem u izboru tog CIK-a kao što već napisah učestvovali su i oni koji danas osporavaju njihove odluke!spreca wrote:CIK previse sebi daje za pravo,zaboravili su svoju glavnu ulogu.yugi wrote:Pa to ispada da su CIK birali samo ovi iz HDZ-aBetter Man wrote:Skandaloznim ponasanjem svo vrijeme nakon izbora i danasnjom odlukom Irena Hadziabdic i CIK konacno potvrdili da su svo vrijeme bili u sluzbi ustasa, fasista i kriminalaca iz oba HDZ-a! Vrijeme je da se podnese krivicna prijava protiv Irene i CIK-a za saucesnistvo u rusenju ustavnog poretka i drzave.Dakle ovo je zaista smijurija živa.Iste one stranke koje su učestvovale u izboru CIK-a sada ne podržavaju odluku itog tog CIK-a
Ne želim govoriti o meritumu jer nisam pravnik po vokaciji ali apsurdno je zaista da se stvari oko formiranja vlasti odvijaju na ovakav način!Slušam ovog glasnogovornika HDZ-a koji kaže, parafraziram:odluka CIK-a za nas je oečkivana jer mi drugačiju ne bi ni priznali
Platformaši opet u startu kažu da se ta odluka CIK-a njih ne tiče i da oni čekaju odluku Ustavnog suda
-
ivannn
#5779 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
gospoda iz cika kažu da su nadležna i da mogu osporiti i poništiti izbor predsjednika i potpredsjednika federacije, što su danas to i uradili, odluku šalju apelacionom odjelu suda bih, ostaje dva dana za žalbu i kada apelacioni odjel potvrdi to postaje i službeno.spreca wrote:CIK previse sebi daje za pravo,zaboravili su svoju glavnu ulogu.yugi wrote:Pa to ispada da su CIK birali samo ovi iz HDZ-aBetter Man wrote:Skandaloznim ponasanjem svo vrijeme nakon izbora i danasnjom odlukom Irena Hadziabdic i CIK konacno potvrdili da su svo vrijeme bili u sluzbi ustasa, fasista i kriminalaca iz oba HDZ-a! Vrijeme je da se podnese krivicna prijava protiv Irene i CIK-a za saucesnistvo u rusenju ustavnog poretka i drzave.Dakle ovo je zaista smijurija živa.Iste one stranke koje su učestvovale u izboru CIK-a sada ne podržavaju odluku itog tog CIK-a
-
convict
#5780 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ne branim ja ni Lijana ni HSP, ali daj mi molim te matematički (ne politički) objasni kako 130-140 hiljada glasova može biti 75%? Uz izlaznost 55%, to bi značilo da u BiH ima svega 320-340 hiljada punoljetnih Hrvata? Jeste da nemamo zvanične podatke, ali sumnjam da je taj broj ispod 400 hiljada.mario.ario wrote:hsp ima 11 ili 12.000 glasova.Alfons Kauders wrote: pa koliko imaju?
hajde molim te kreni s onom pricom kako hdz-ovi imaju 90%...![]()
![]()
lijan ne znam tocno, ali lijan je kupovao i po većinski bošnjačkim teritorijima, bio je onaj tekst u avazu gdje glasači traže da im isplate parena prošlim je dobio 30.000, na ovim sigurno toliko nije. pogledajte samo sastav Skupštine ZHŽ u prošlom i u ovom mandatu, sve oko Lijana bit će vam kristalno jasno.
to su ti s kojima će lagumdžija pravid državu za čovjeka.
dva hdz-a realno imaju preko 75% pa svidjalo se to nekom ili ne svidjalo.
Mislite da bi Ivo Josipović, Zoran Milanović, pa jedna Vesna Pusić izlazili s onakvim stavovima napamet. (namjerno ne spominjem svitu hrvatskih političara s desnice).
Pa izjave lijevo orijentiranih intelektualaca...
Odluka Ustavnog suda, kažem opet, 90% će bit u skladu s ovom, neku večer je Čavara iz HDZ-a lijepo objasnio činjenice onom liku iz SDA (zaboravio sam ime), čovjek se samo poklopio.
I onda nek iznova Zlatko pravi Dom naroda za čovjeka.
Mislim da rasprava više nema smisla, ostavljam vas da uživate u samozadovoljstvu i entuzijazmu dok možete.
Upade @Bosnolog.
Pa evo primjeni onda pravila jedna čovjek jedan glas na Mostar, koji jedini u državi ima takav sustav u kojem ne vrijedi pravilo jedan čovjek - jedan glas. Ako ćemo tako realno je da Hrvati gube sve moguće funkcije u FBiH i BiH, ali će stolni grad sasvim sigurno biti etnički čist.
- dale cooper
#5781 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Meni fakat nije jasno otkud CIK ima ovolike ovlasti u formiranju vlasti?
Zar nije u svakoj iole normalnoj zemlji praksa da CIK organizuje i sprovede izbore i na kraju podijeli
certifikate strankama koje su izabrane? Nije na njima da odlučuju ko će ili ko neće učestvovati
u raspodjeli vlasti. To je čisto stvar dogovora stranaka koje će participirati u vlasti.
A CIK se u ovom slučaju postavio kao da su maltene sudska instanca.
Zar nije u svakoj iole normalnoj zemlji praksa da CIK organizuje i sprovede izbore i na kraju podijeli
certifikate strankama koje su izabrane? Nije na njima da odlučuju ko će ili ko neće učestvovati
u raspodjeli vlasti. To je čisto stvar dogovora stranaka koje će participirati u vlasti.
A CIK se u ovom slučaju postavio kao da su maltene sudska instanca.
- yugi
#5782 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ok slažem se sa onim što si napisao, ali zar treba da se desi sav ovaj galimatijas oko formiranja vlasti da bi našim političarima došlo iz dupeta u glavu da postoje katastrofalne anomalije u Izbornom zakonu koje omogućavaju ovu pat poziciju i svojevrsnu samovolju kako CIK-a tako i nekih stranaka!?CIK jednostavno nema instrumenata da bilo koga natjera na provođenje izbornih rezultata tj imenovanje delegata u Dom naroda jer to jednostavno nije predviđeno Zakonom!!!Zakonodavci jednostavno nisu predvidjeli ovakvu mogućnost a znajući u kakvoj zemlji živimo to su jednostavno morali predvidjeti!Da ne pričam o ostalim anomalijama vezanim za cijelu ovu situaciju!Dakle suština problema leži u nejasno definisanim Zakonima koji tretiraju ovu materiju.alternativni wrote:CIK treba provesti demokratske izbore. To im je posao. Tumacenje ustava i ostalih zakona nije njihov posao, to radi sud.yugi wrote:Pa koji će nam moj onda CIK???Jadno da jadnije biti ne može!!!
Opozicija u RS-u je trazila da pregleda listu glasaca u selima oko Banja Luke, jer je tamo izlaznost bila skoro 100% iako su stanovnici odavno u dijaspori.
CIK se nikad nije oglasio u vezi ovoga, dakle indirektno su podrzali Dodikovo stimanje rezultata izbora.
- yugi
#5783 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Slažem se naravno da treba sačekati odluku Suda ali ni najmanje me ne bi začudilo da se danas sutra pokušaju osporiti i te odluke koje će donijeti Sud bez obzira kakve one bile!alternativni wrote:Ja nisam citao zakon, jesi li ti?yugi wrote:Zakonodavci jednostavno nisu predvidjeli ovakvu mogućnost
Platformasi tvrde da im je po zakonu dovoljna polovicna vecina u domu naroda (uz uslov da bude izabrano po trecina iz svakog naroda).
Hajmo sacekat da Sud protumaci zakon, ako vec nismo pravnici.
-
Nass
#5784 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Bas nesto razmisljam. Nekako mi je glupo da u izbornom zakonu stoje kazne ako neko blokira normalan izborni proces. Valjda se podrazumijeva da se to ne smije opstruirati. Zar ne bi bilo normalno da se opstruiranje takvih stvari moze smatrati krsenjem Ustava (ako ne i necim gorim) i da se shodno tome moze podnijeti neka krivicna ili koja vec prijava protiv takvih lica?yugi wrote:Ok slažem se sa onim što si napisao, ali zar treba da se desi sav ovaj galimatijas oko formiranja vlasti da bi našim političarima došlo iz dupeta u glavu da postoje katastrofalne anomalije u Izbornom zakonu koje omogućavaju ovu pat poziciju i svojevrsnu samovolju kako CIK-a tako i nekih stranaka!?CIK jednostavno nema instrumenata da bilo koga natjera na provođenje izbornih rezultata tj imenovanje delegata u Dom naroda jer to jednostavno nije predviđeno Zakonom!!!Zakonodavci jednostavno nisu predvidjeli ovakvu mogućnost a znajući u kakvoj zemlji živimo to su jednostavno morali predvidjeti!Da ne pričam o ostalim anomalijama vezanim za cijelu ovu situaciju!Dakle suština problema leži u nejasno definisanim Zakonima koji tretiraju ovu materiju.alternativni wrote:CIK treba provesti demokratske izbore. To im je posao. Tumacenje ustava i ostalih zakona nije njihov posao, to radi sud.yugi wrote:Pa koji će nam moj onda CIK???Jadno da jadnije biti ne može!!!
Opozicija u RS-u je trazila da pregleda listu glasaca u selima oko Banja Luke, jer je tamo izlaznost bila skoro 100% iako su stanovnici odavno u dijaspori.
CIK se nikad nije oglasio u vezi ovoga, dakle indirektno su podrzali Dodikovo stimanje rezultata izbora.
- yugi
#5785 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
I svako gubi bar po nekad,ali nikad Čova zvani pubalternativni wrote:Svi sto gube se ljute, to je poznata stvar.yugi wrote:Slažem se naravno da treba sačekati odluku Suda ali ni najmanje me ne bi začudilo da se danas sutra pokušaju osporiti i te odluke koje će donijeti Sud bez obzira kakve one bile!
Uglavnom, u ovoj drzavi nisu ugrozeni ni Srbi, ni Hrvati, ni Bosnjaci, ni ostali.
Ugrozeni smo mi koji nismo clanovi nijedne stranke. Mi nemamo nikakve sanse da dodjemo na bilo koju poziciju.
- krivorijek
#5786 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Mene cudi to da je osobno predsjednik RH, gospodin Josipovic, precutno podrzao ovu dvojicu blentovina Covica i Ljubica, koji su do prije izbora bili, sjetite se, ma bili bolan ljuti neprijatelji, Ljubic podijelio stranku i tada jos priopcio: e ovako necu nikad vise, ovo ne moze vise ovako! Medutim, gledaj to, oni odjednom skupa i zajedno zastupaju interese hrvatskog naroda, a to je zato sto je ova glasacka masina masina masina tako uredena, napravljena da izbacuje uvijek iste rezultate.
Fora je sljedeca: HDZ Je Potpisao Pravila (a Lagumdzija kao kriv) za ovu glasacku masinu u obliku svog prvog predsjednika Franje Tudmana, zaguljenog, rekao bih, demokrate, koji je jos uvijek najveci autoritet iza ovolikih glasova iza dva HDZ-a. Upravo su ti oni koji su nedavno, kad su Hrvati glasali u BiH za predsjednika RH, glasali oko ponosnih 95% za Bandica. Ali to nije fora. Treba shvatiti da su glasali PROTIV Josipovica!?! Ivo crveni, glazbenik, pizda,...
I sad taj isti 95% posto odbijeni Josipovic priopcava svom pratijskom drugu Lagumdziji, srodnim dusama po interancionalizmu i humanizmu iza socijaldemokratske ideje njihovih ponosnih, prkosnih i nikad kompromitiranih partija: nemoj ba Zlaja majorizirat majke ti. I ne svida mi se ono sa HSP-om.
Fora je sljedeca: HDZ Je Potpisao Pravila (a Lagumdzija kao kriv) za ovu glasacku masinu u obliku svog prvog predsjednika Franje Tudmana, zaguljenog, rekao bih, demokrate, koji je jos uvijek najveci autoritet iza ovolikih glasova iza dva HDZ-a. Upravo su ti oni koji su nedavno, kad su Hrvati glasali u BiH za predsjednika RH, glasali oko ponosnih 95% za Bandica. Ali to nije fora. Treba shvatiti da su glasali PROTIV Josipovica!?! Ivo crveni, glazbenik, pizda,...
I sad taj isti 95% posto odbijeni Josipovic priopcava svom pratijskom drugu Lagumdziji, srodnim dusama po interancionalizmu i humanizmu iza socijaldemokratske ideje njihovih ponosnih, prkosnih i nikad kompromitiranih partija: nemoj ba Zlaja majorizirat majke ti. I ne svida mi se ono sa HSP-om.
- vee-jay
#5787 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
pa i nisi, ti si lafzagazaga wrote:samo da dodam......ja nisam BošnjaK!
-
Tirkiz
#5788 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
ja predlazem da pokrenemo peticiju, inicijativu i zalbu CIK-u za kantoni proglase nezavisnost to je ovdje jedino rjesenje, ali i najbolje...otvorit ce se ogroman deficit za popunjavanje novonastalih radnih mjesta...mozda cemo cak morati i uvoziti stranu radnu snagu da bi mogli da funkcioniramo...
zamislite samo kako bi lijepo svima bilo...koje bi blagostanje, mir i harmonija vladali medju narodima...svi bi legalno i legitimno bili zadovoljni. niko se nebi bunio...USA Army bi nas stitila od svakog zla...cak i od namrgodjenih pogleda susjeda kivnih na nasu genijalnost...
zato Kanton Drzava rjesenje je za nas...to je nasa Obecana zemlja
P.S hocel neko da nas finansijski podrzi u projektu...to nam je trenutno jedini problem.
zamislite samo kako bi lijepo svima bilo...koje bi blagostanje, mir i harmonija vladali medju narodima...svi bi legalno i legitimno bili zadovoljni. niko se nebi bunio...USA Army bi nas stitila od svakog zla...cak i od namrgodjenih pogleda susjeda kivnih na nasu genijalnost...
zato Kanton Drzava rjesenje je za nas...to je nasa Obecana zemlja
P.S hocel neko da nas finansijski podrzi u projektu...to nam je trenutno jedini problem.
- madner
#5789 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Kako lazes i nije te stid. Nisam nikada prijavio forumasa ali za sve postoji prvi put.Banksy wrote:Ti k'o s MarsaBetter Man wrote: Dovoljno je spomenuti Stjepana Kljuica kojeg su smjenili jer je bio protiv ustasko fasiticke politike koju je HDZ sprovodio.
da ne spominjem da su u ratu otvarali koncetracione logore![]()
Nisi u toku. I Kljujić je ustaša, a logori su zapravo bili zatvori.Po novom.
Rekao sam da se drzimo presuda u Hagu, gdje je jasno definisano sta je bio zatvor a sta logor. I ti od toga napravis ovo. Imas li mrvicu intelektualne savjesti?
- Hemel
#5790 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
ko je taj CIK? koje su njegove nadleznosti? kakva je snaga njihovih odluka?...yugi wrote:Ne želim suditi o tome da li su u pravu ili nisu, jesu li sebi kako ti reče dali i previše za pravo ali jadno je da oni koji su zaduženi kako za donošenje zakona tako i za njegovu provedbu ne poštuju odluke zvaničnih organa BiH, a CIK valjda spada među te legalno i legitimno izabrane organe!U krajnjem u izboru tog CIK-a kao što već napisah učestvovali su i oni koji danas osporavaju njihove odluke!spreca wrote:CIK previse sebi daje za pravo,zaboravili su svoju glavnu ulogu.yugi wrote:Pa to ispada da su CIK birali samo ovi iz HDZ-aDakle ovo je zaista smijurija živa.Iste one stranke koje su učestvovale u izboru CIK-a sada ne podržavaju odluku itog tog CIK-a
to je cirkus institucija koja je i postavljena tako da se ne zna ni ko pije ni ko placa a izgleda da cemo svi placati njihovu aljkavost. ako nemaju sredstva prinude za svoje odluke, zasto onda uopste i rade?
oni su vec tri-cetiri puta upozorili hdz-ove da moraju izabrati delegate u DP i sta? oni ih ignore a ovi ih ne mogu na to natjerati. sada hdz-ovima odgovara odluka CIK-a...
CIK je niko i nista, tacka.
znaci, pisu odluku a sami ne vjeruju u njenu snagu nego cekaju da Sud donese zvanicnu odluku. dakle, danas je bilo nepotrebno oglasavanje CIK-a i pak potrebno NEKOME ???„Nadam se da ćemo u vezi s ovim postupkom i odlukama koje smo danas donijeli imati čistu situaciju krajem naredne sedmice ili za nekih desetak dana kad se proces ulaganja žalbi i odlučivanja Apelacionog odjela Suda BiH završi“, kazala je Hažiabdić.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#5791 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
I tebi se druze Madner sa svakim da raspravljati!!!madner wrote:Kako lazes i nije te stid. Nisam nikada prijavio forumasa ali za sve postoji prvi put.Banksy wrote:Ti k'o s MarsaBetter Man wrote: Dovoljno je spomenuti Stjepana Kljuica kojeg su smjenili jer je bio protiv ustasko fasiticke politike koju je HDZ sprovodio.
da ne spominjem da su u ratu otvarali koncetracione logore![]()
Rekao sam da se drzimo presuda u Hagu, gdje je jasno definisano sta je bio zatvor a sta logor. I ti od toga napravis ovo. Imas li mrvicu intelektualne savjesti?
- Drvosjeca iz Dejcica
#5792 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Znam da ce na mene osuti sa svih strana za ovo sto cu reci sada ali to je samo moj licni stav.
Ja bih volio da se meni kao Bosnjaku omoguci da imam nacionalnu drzavu sa izlazom na Savu u Brckom i eventualno nekim koridorom prema Nemu. Vjerujete kada sve ovo pogledam meni se jednostavno ne zivi sa ovakvim ljudima ne samo u istoj drzavi, nego na istoj planeti.
Ja bih volio da se meni kao Bosnjaku omoguci da imam nacionalnu drzavu sa izlazom na Savu u Brckom i eventualno nekim koridorom prema Nemu. Vjerujete kada sve ovo pogledam meni se jednostavno ne zivi sa ovakvim ljudima ne samo u istoj drzavi, nego na istoj planeti.
- madner
#5793 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ma Banksy tone isto Kazaz, toliko je ulozila u svoje kontra stavove da je od nekad normalne forumasice sebe srozala do ranga trola.prljavi Hare wrote:I tebi se druze Madner sa svakim da raspravljati!!!madner wrote:Kako lazes i nije te stid. Nisam nikada prijavio forumasa ali za sve postoji prvi put.Banksy wrote:
Ti k'o s Marsa![]()
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#5794 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Kako je krenulo samo cekam kada ce se poceti javljati oni sto u Donjim Kolima podrzavaju onoga ubicu sa
Ozrena Djukica,sa zeljom da se ukljuce u demokratski dijalog.Pa da i sa njima opletemo!!
Ozrena Djukica,sa zeljom da se ukljuce u demokratski dijalog.Pa da i sa njima opletemo!!
- madner
#5795 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Vec smo prosli tu tacku. Evo danas je zmijuga rekla da HDZ mozda zastupa fasisticki princip glasanja ali da je to njihovo pravo
Uvazite nase zelju za fasizmom, budite tolerantni.
Ja shvatam Drvosjecu, ali bolje opet izac na Drinu nego imati granicu u Sarajevu
Ja shvatam Drvosjecu, ali bolje opet izac na Drinu nego imati granicu u Sarajevu
- vee-jay
#5796 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
boldiranohercegovac_pravi wrote:Najsmiješnije je što "novopristigli" forumaši uopšte ne razumiju (odnosno raumiju ali se prave mahniti) dvije osnovne stvari.
1) Bošnjaci NISU izborna jedinica
2) Hrvati NISU izborna jedinica
- AliceInChains
#5797 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Podrzavam sve napore HDZ-a ka ostvaranju haosa u drzavi
Dosta je vise kulturnog dijaloga sa nekulturnom ljudskom bijedom 
- AliceInChains
#5798 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
madner wrote:Vec smo prosli tu tacku. Evo danas je zmijuga rekla da HDZ mozda zastupa fasisticki princip glasanja ali da je to njihovo pravo![]()
Fasisti o pravu
- madner
#5799 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ima i ova smisla, samo to treba jako jako mudro odigrat.AliceInChains wrote:Podrzavam sve napore HDZ-a ka ostvaranju haosa u drzaviDosta je vise kulturnog dijaloga sa nekulturnom ljudskom bijedom
-
hajducka travica
#5800 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
madner wrote:Vec smo prosli tu tacku. Evo danas je zmijuga rekla da HDZ mozda zastupa fasisticki princip glasanja ali da je to njihovo pravo![]()