Edin Džeko

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
todd_smith

#5776 Re: Edin Džeko...

Post by todd_smith »

5 golova za 7-8 dana, nije lose :mrgreen:

koliko je ovo sada? 12 golova u 13 utakmica?
veljaca

#5777 Re: Edin Džeko...

Post by veljaca »

OOOOOOOOOOOOOOOOO EDIN DZEKOOOOOOOOOOOOOOOO

Kako me presijece kad ga onaj faulira ....
splend

#5778 Re: Edin Džeko...

Post by splend »

boli na nas k****, imamo prvog strijelca premier lige :bih:
a neki mu iz dana u dan, nalaze nove mane :lol:
Mr. Brightside

#5779 Re: Edin Džeko...

Post by Mr. Brightside »

1 Sergio Aguero Manchester City 9

2 Wayne Rooney Man Utd 9

3 Edin Dzeko Manchester City 8

+1 danas :D :dance:
Baudelaire

#5780 Re: Edin Džeko...

Post by Baudelaire »

armin.i.am wrote:1 Sergio Aguero Manchester City 9

2 Wayne Rooney Man Utd 9

van Persie ima 10.
Mr. Brightside

#5781 Re: Edin Džeko...

Post by Mr. Brightside »

Baudelaire wrote:
armin.i.am wrote:1 Sergio Aguero Manchester City 9

2 Wayne Rooney Man Utd 9

van Persie ima 10.
znam :D
BHF_Manijak

#5782 Re: Edin Džeko...

Post by BHF_Manijak »

Kako smo mi generalno supci, to je za nepovvjerovat! :mrgreen: Evo gledam statistiku Aguera u svim takmicenjea i mozete mislit, losiji je sa danasnjom tekmom uracunatom, Dzeko u 13 tekmi 12 golova, a Aguero 12 tekmi 10 golova! :wink: Dzeko je cak i manje minuta igro u Premier ligi a dao je isto golova!
Ovo pisem jer smo odmah svi zakukali kako Dzeko ispade iz forme, kako se vuce po terenu, kako je nezadovoljan( :lol: ) itd, a statistika drugacije kaze, a balili smo na Aguera, strasan igrac, vako nako...
todd_smith

#5783 Re: Edin Džeko...

Post by todd_smith »

BHF_Manijak wrote:Kako smo mi generalno supci, to je za nepovvjerovat! :mrgreen: Evo gledam statistiku Aguera u svim takmicenjea i mozete mislit, losiji je sa danasnjom tekmom uracunatom, Dzeko u 13 tekmi 12 golova, a Aguero 12 tekmi 10 golova! :wink: Dzeko je cak i manje minuta igro u Premier ligi a dao je isto golova!
Ovo pisem jer smo odmah svi zakukali kako Dzeko ispade iz forme, kako se vuce po terenu, kako je nezadovoljan( :lol: ) itd, a statistika drugacije kaze, a balili smo na Aguera, strasan igrac, vako nako...
da nije bilo Kuna, ne bi ga danas zabio :mrgreen:
Gandalf

#5784 Re: Edin Džeko...

Post by Gandalf »

mancini nezadovoljan, kaže da će u Januaru Džeku poslat na kaljenje u GOŠK :D
Mobile_Disco

#5785 Re: Edin Džeko...

Post by Mobile_Disco »

todd_smith wrote:
BHF_Manijak wrote:Kako smo mi generalno supci, to je za nepovvjerovat! :mrgreen: Evo gledam statistiku Aguera u svim takmicenjea i mozete mislit, losiji je sa danasnjom tekmom uracunatom, Dzeko u 13 tekmi 12 golova, a Aguero 12 tekmi 10 golova! :wink: Dzeko je cak i manje minuta igro u Premier ligi a dao je isto golova!
Jest treba pripisat njemu gol, ´ta ce Dzeko kloc :D Da nisu imali onog golmana zavuko bi njima Dzekson i to kakvu golcinu! Golman odbrani ko nikad u zivotu, mora se priznati fantasticna odbrana!
bahonnen

#5786 Re: Edin Džeko...

Post by bahonnen »

Pisao u temi o Citiju, nije tu bilo nikakve namjere asistiranja, ali se tako potrefilo. Bez njega ne bi bilo gola. Ali Edin je bio presudan.
todd_smith

#5787 Re: Edin Džeko...

Post by todd_smith »

Mobile_Disco wrote:
todd_smith wrote:
Jest treba pripisat njemu gol, ´ta ce Dzeko kloc :D Da nisu imali onog golmana zavuko bi njima Dzekson i to kakvu golcinu! Golman odbrani ko nikad u zivotu, mora se priznati fantasticna odbrana!
nisam to rekao, ali veliki dio onog gola je bio Aguero...

btw ona slika kada prima loptu i za njim ide 6-7 Wolvsovih igraca...neprocijenjivo :lol: :lol: :lol: :lol:
arzuhal

#5788 Re: Edin Džeko...

Post by arzuhal »

todd_smith wrote: btw ona slika kada prima loptu i za njim ide 6-7 Wolvsovih igraca...neprocijenjivo :lol: :lol: :lol: :lol:
:thumbup:

:lol: :lol: :lol:

..kontam navijači uletili, pa bajonetom i torpedom, svi za Džekom! :mrgreen:
veljaca

#5789 Re: Edin Džeko...

Post by veljaca »

Gandalf wrote:mancini nezadovoljan, kaže da će u Januaru Džeku poslat na kaljenje u GOŠK :D
Oda ce ga preusmjeriti na Grbavicu .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bingov buraz

#5790 Re: Edin Džeko...

Post by bingov buraz »

arzuhal wrote:
todd_smith wrote: btw ona slika kada prima loptu i za njim ide 6-7 Wolvsovih igraca...neprocijenjivo :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

..kontam navijači uletili, pa bajonetom i torpedom, svi za Džekom! :mrgreen:
Ja sam primjetio i trojicu sekjuritia u onom stampedu :mrgreen:
todd_smith

#5791 Re: Edin Džeko...

Post by todd_smith »

sjetih se ove reklame, cim sam vidio ono xD

http://www.youtube.com/watch?v=ND_scivKl0A

:lol: :lol:
bahonnen

#5792 Re: Edin Džeko...

Post by bahonnen »

Jel ovo pravo mjesto da se protestviuje protiv ovih tendecioznih članaka:
Džeko najbolji igrač Cityja po izboru čitatelja portala Goal.com
Pošto komentare niko iz redakcije ne čita. Moze svaka šuša da piše nekažnjeno šta hoće.
"Vijest" je tumačenje nečega kako raji odgovara u cilju pravljenja vijesti tamo gdje je nema.

Džeko je bio dobar (čak fantastičan). I nema sumnje da ga treba pohvaliti. Ali ovo... uh...
Što je najbitnije već je uspostavio jedan konstatan ritam. Redovno zabija, dodaje.... igra dobro iz ztakmice u utakmicu. A posebno treba naglasiti da je dao najbitniji go.
Bitnije je dati prvi go na nekoj utakmici, nego što je dao 4. i 6. protiv Uniteda (iako je lijepo dati dvicu Unitedu na Oltrafordu).

Bolje bi bilo da su preveli ovo što piše u obrazloženju ocjene od 7,5:
Kept his place in the team after scoring a brace in the 5-2 win over Wolves in the League Cup on Wednesday and could have won his side a penalty shortly after the half hour mark after being grabbed by Stearman following Nasri's cross. Was frustrated by Hennessey in the first half but made no mistake with the opener before being substituted.
Ono je stvarno trebalo svirati penal, jer da ga nije onaj povukao imao bi veliku šansu da dođe u poziciju za udarac glavom.

Očigledno oni koji pišu ovakve članke ne gledaju uopšte utakmice. Bilo je dovoljno danas upaliti BHT i napisati svoj članak.

Nije ovo prvi (vjerovatno ni zadnji put) da se na portalu pojavlju ovakve vijesti.
Isto je bilo sa goal.com kad se biralo 10 najboljih aistencija, a neko je namjerno preveo asistencije kao akcije i proglasio onaj Džekin gol protiv MC na asistenciju Aguera 8. u nekoj listi u zadnjih 20 godina. A u stvari pohvale su išle Agueru.

Treba ga hvaliti, ali nećemo lagati. Dovoljno je on dobar i bez pretjerivanja.
todd_smith

#5793 Re: Edin Džeko...

Post by todd_smith »

zar nije Kolarov dobio igrac utakmice? Na TV-u se na stadionu culo pred kraj "man of the match is Aleksandar Kolarov"
Madrid

#5794 Re: Edin Džeko...

Post by Madrid »

bahonnen wrote:Jel ovo pravo mjesto da se protestviuje protiv ovih tendecioznih članaka:

Isto je bilo sa goal.com kad se biralo 10 najboljih aistencija, a neko je namjerno preveo asistencije kao akcije i proglasio onaj Džekin gol protiv MC na asistenciju Aguera 8. u nekoj listi u zadnjih 20 godina. A u stvari pohvale su išle Agueru.
Ma aj sto se zajebes, sve je uredu, ali bas Aguero da onako doda loptu... Da si rekao Nasri pa hajd :-D
bahonnen

#5795 Re: Edin Džeko...

Post by bahonnen »

Madrid wrote:
bahonnen wrote:Jel ovo pravo mjesto da se protestviuje protiv ovih tendecioznih članaka:

Ma aj sto se zajebes, sve je uredu, ali bas Aguero da onako doda loptu... Da si rekao Nasri pa hajd :-D
Pardon Silve i Džeke.

O ovome članku je riječ. To je isto jedan napuhan i tendecioninstički članak. Sasvim nepotreban.
Ono što je bio izbor najbolje asistencije neko je proglasio najboljom akcijom na SA-x.
bahonnen

#5796 Re: Edin Džeko...

Post by bahonnen »

todd_smith wrote:zar nije Kolarov dobio igrac utakmice? Na TV-u se na stadionu culo pred kraj "man of the match is Aleksandar Kolarov"
Jeste, ali su ovi proglasili Richardsa na goal.com.

Autor pomenutog članka bolje bi bilo da posjeti malo stranice MC umjesto tog goal.com-a.

Evo šta Manchini kaže za Edina:
“I thought Edin did well when he came on at United and again in midweek and he scored the first goal which was vital,” declared the boss. “Mario needed a rest and we have two more games this week.
Ovo je najbitnije:
"he scored the first goal which was vital"
todd_smith

#5797 Re: Edin Džeko...

Post by todd_smith »

mislim da je najbitnije/najgore ovo

Mario needed a rest

kao da je Dzeko samo zamjena za Balotelija :-)
bahonnen

#5798 Re: Edin Džeko...

Post by bahonnen »

I meni zvuči pomalo bljak, ali to je za očekivati od Manchinija.
Ma lakapo... Bitno je da Džekson iskorištava svoje šanse.
A nadam se da je sve ovo samo lagano zagrijavanje za Portugalce...
veljaca

#5799 Re: Edin Džeko...

Post by veljaca »

bahonnen wrote:I meni zvuči pomalo bljak, ali to je za očekivati od Manchinija.
Ma lakapo... Bitno je da Džekson iskorištava svoje šanse.
A nadam se da je sve ovo samo lagano zagrijavanje za Portugalce...

Zato me je presjeklo kada je pao i uhvatio se za koljeno .... Srecom nije bilo nista ....
Logovan

#5800 Re: Edin Džeko...

Post by Logovan »

Što dobro kupi otpatke na svakoj utakmici :D bolji je od Inzagija.

Ooooooooo Edin Džekooooooooooooooooooo :D :bih:
Post Reply