koliko je ovo sada? 12 golova u 13 utakmica?
Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#5776 Re: Edin Džeko...
5 golova za 7-8 dana, nije lose
- veljaca
#5777 Re: Edin Džeko...
OOOOOOOOOOOOOOOOO EDIN DZEKOOOOOOOOOOOOOOOO
Kako me presijece kad ga onaj faulira ....
Kako me presijece kad ga onaj faulira ....
- splend
#5778 Re: Edin Džeko...
boli na nas k****, imamo prvog strijelca premier lige
a neki mu iz dana u dan, nalaze nove mane
a neki mu iz dana u dan, nalaze nove mane
-
Mr. Brightside
#5779 Re: Edin Džeko...
1 Sergio Aguero Manchester City 9
2 Wayne Rooney Man Utd 9
3 Edin Dzeko Manchester City 8
+1 danas

2 Wayne Rooney Man Utd 9
+1 danas
-
Baudelaire
#5780 Re: Edin Džeko...
van Persie ima 10.armin.i.am wrote:1 Sergio Aguero Manchester City 9
2 Wayne Rooney Man Utd 9
+1 danas![]()
-
Mr. Brightside
#5781 Re: Edin Džeko...
znamBaudelaire wrote:van Persie ima 10.armin.i.am wrote:1 Sergio Aguero Manchester City 9
2 Wayne Rooney Man Utd 9
+1 danas![]()
- BHF_Manijak
#5782 Re: Edin Džeko...
Kako smo mi generalno supci, to je za nepovvjerovat!
Evo gledam statistiku Aguera u svim takmicenjea i mozete mislit, losiji je sa danasnjom tekmom uracunatom, Dzeko u 13 tekmi 12 golova, a Aguero 12 tekmi 10 golova!
Dzeko je cak i manje minuta igro u Premier ligi a dao je isto golova!
Ovo pisem jer smo odmah svi zakukali kako Dzeko ispade iz forme, kako se vuce po terenu, kako je nezadovoljan(
) itd, a statistika drugacije kaze, a balili smo na Aguera, strasan igrac, vako nako...
Ovo pisem jer smo odmah svi zakukali kako Dzeko ispade iz forme, kako se vuce po terenu, kako je nezadovoljan(
-
todd_smith
#5783 Re: Edin Džeko...
da nije bilo Kuna, ne bi ga danas zabioBHF_Manijak wrote:Kako smo mi generalno supci, to je za nepovvjerovat!Evo gledam statistiku Aguera u svim takmicenjea i mozete mislit, losiji je sa danasnjom tekmom uracunatom, Dzeko u 13 tekmi 12 golova, a Aguero 12 tekmi 10 golova!
Ovo pisem jer smo odmah svi zakukali kako Dzeko ispade iz forme, kako se vuce po terenu, kako je nezadovoljan() itd, a statistika drugacije kaze, a balili smo na Aguera, strasan igrac, vako nako...
- Gandalf
#5784 Re: Edin Džeko...
mancini nezadovoljan, kaže da će u Januaru Džeku poslat na kaljenje u GOŠK 
-
Mobile_Disco
#5785 Re: Edin Džeko...
Jest treba pripisat njemu gol, ´ta ce Dzeko kloctodd_smith wrote:da nije bilo Kuna, ne bi ga danas zabioBHF_Manijak wrote:Kako smo mi generalno supci, to je za nepovvjerovat!Evo gledam statistiku Aguera u svim takmicenjea i mozete mislit, losiji je sa danasnjom tekmom uracunatom, Dzeko u 13 tekmi 12 golova, a Aguero 12 tekmi 10 golova!
Ovo pisem jer smo odmah svi zakukali kako Dzeko ispade iz forme, kako se vuce po terenu, kako je nezadovoljan() itd, a statistika drugacije kaze, a balili smo na Aguera, strasan igrac, vako nako...
-
bahonnen
#5786 Re: Edin Džeko...
Pisao u temi o Citiju, nije tu bilo nikakve namjere asistiranja, ali se tako potrefilo. Bez njega ne bi bilo gola. Ali Edin je bio presudan.
-
todd_smith
#5787 Re: Edin Džeko...
nisam to rekao, ali veliki dio onog gola je bio Aguero...Mobile_Disco wrote:Jest treba pripisat njemu gol, ´ta ce Dzeko kloctodd_smith wrote:da nije bilo Kuna, ne bi ga danas zabioBHF_Manijak wrote:Kako smo mi generalno supci, to je za nepovvjerovat!Evo gledam statistiku Aguera u svim takmicenjea i mozete mislit, losiji je sa danasnjom tekmom uracunatom, Dzeko u 13 tekmi 12 golova, a Aguero 12 tekmi 10 golova!
Da nisu imali onog golmana zavuko bi njima Dzekson i to kakvu golcinu! Golman odbrani ko nikad u zivotu, mora se priznati fantasticna odbrana!
btw ona slika kada prima loptu i za njim ide 6-7 Wolvsovih igraca...neprocijenjivo
- arzuhal
#5788 Re: Edin Džeko...
todd_smith wrote: btw ona slika kada prima loptu i za njim ide 6-7 Wolvsovih igraca...neprocijenjivo![]()
![]()
![]()
..kontam navijači uletili, pa bajonetom i torpedom, svi za Džekom!
- veljaca
#5789 Re: Edin Džeko...
Oda ce ga preusmjeriti na Grbavicu ....Gandalf wrote:mancini nezadovoljan, kaže da će u Januaru Džeku poslat na kaljenje u GOŠK
- bingov buraz
#5790 Re: Edin Džeko...
Ja sam primjetio i trojicu sekjuritia u onom stampeduarzuhal wrote:todd_smith wrote: btw ona slika kada prima loptu i za njim ide 6-7 Wolvsovih igraca...neprocijenjivo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..kontam navijači uletili, pa bajonetom i torpedom, svi za Džekom!
-
todd_smith
-
bahonnen
#5792 Re: Edin Džeko...
Jel ovo pravo mjesto da se protestviuje protiv ovih tendecioznih članaka:
"Vijest" je tumačenje nečega kako raji odgovara u cilju pravljenja vijesti tamo gdje je nema.
Džeko je bio dobar (čak fantastičan). I nema sumnje da ga treba pohvaliti. Ali ovo... uh...
Što je najbitnije već je uspostavio jedan konstatan ritam. Redovno zabija, dodaje.... igra dobro iz ztakmice u utakmicu. A posebno treba naglasiti da je dao najbitniji go.
Bitnije je dati prvi go na nekoj utakmici, nego što je dao 4. i 6. protiv Uniteda (iako je lijepo dati dvicu Unitedu na Oltrafordu).
Bolje bi bilo da su preveli ovo što piše u obrazloženju ocjene od 7,5:
Očigledno oni koji pišu ovakve članke ne gledaju uopšte utakmice. Bilo je dovoljno danas upaliti BHT i napisati svoj članak.
Nije ovo prvi (vjerovatno ni zadnji put) da se na portalu pojavlju ovakve vijesti.
Isto je bilo sa goal.com kad se biralo 10 najboljih aistencija, a neko je namjerno preveo asistencije kao akcije i proglasio onaj Džekin gol protiv MC na asistenciju Aguera 8. u nekoj listi u zadnjih 20 godina. A u stvari pohvale su išle Agueru.
Treba ga hvaliti, ali nećemo lagati. Dovoljno je on dobar i bez pretjerivanja.
Pošto komentare niko iz redakcije ne čita. Moze svaka šuša da piše nekažnjeno šta hoće.Džeko najbolji igrač Cityja po izboru čitatelja portala Goal.com
"Vijest" je tumačenje nečega kako raji odgovara u cilju pravljenja vijesti tamo gdje je nema.
Džeko je bio dobar (čak fantastičan). I nema sumnje da ga treba pohvaliti. Ali ovo... uh...
Što je najbitnije već je uspostavio jedan konstatan ritam. Redovno zabija, dodaje.... igra dobro iz ztakmice u utakmicu. A posebno treba naglasiti da je dao najbitniji go.
Bitnije je dati prvi go na nekoj utakmici, nego što je dao 4. i 6. protiv Uniteda (iako je lijepo dati dvicu Unitedu na Oltrafordu).
Bolje bi bilo da su preveli ovo što piše u obrazloženju ocjene od 7,5:
Ono je stvarno trebalo svirati penal, jer da ga nije onaj povukao imao bi veliku šansu da dođe u poziciju za udarac glavom.Kept his place in the team after scoring a brace in the 5-2 win over Wolves in the League Cup on Wednesday and could have won his side a penalty shortly after the half hour mark after being grabbed by Stearman following Nasri's cross. Was frustrated by Hennessey in the first half but made no mistake with the opener before being substituted.
Očigledno oni koji pišu ovakve članke ne gledaju uopšte utakmice. Bilo je dovoljno danas upaliti BHT i napisati svoj članak.
Nije ovo prvi (vjerovatno ni zadnji put) da se na portalu pojavlju ovakve vijesti.
Isto je bilo sa goal.com kad se biralo 10 najboljih aistencija, a neko je namjerno preveo asistencije kao akcije i proglasio onaj Džekin gol protiv MC na asistenciju Aguera 8. u nekoj listi u zadnjih 20 godina. A u stvari pohvale su išle Agueru.
Treba ga hvaliti, ali nećemo lagati. Dovoljno je on dobar i bez pretjerivanja.
-
todd_smith
#5793 Re: Edin Džeko...
zar nije Kolarov dobio igrac utakmice? Na TV-u se na stadionu culo pred kraj "man of the match is Aleksandar Kolarov"
-
Madrid
#5794 Re: Edin Džeko...
Ma aj sto se zajebes, sve je uredu, ali bas Aguero da onako doda loptu... Da si rekao Nasri pa hajdbahonnen wrote:Jel ovo pravo mjesto da se protestviuje protiv ovih tendecioznih članaka:
-
bahonnen
#5795 Re: Edin Džeko...
Pardon Silve i Džeke.Madrid wrote:Ma aj sto se zajebes, sve je uredu, ali bas Aguero da onako doda loptu... Da si rekao Nasri pa hajdbahonnen wrote:Jel ovo pravo mjesto da se protestviuje protiv ovih tendecioznih članaka:
O ovome članku je riječ. To je isto jedan napuhan i tendecioninstički članak. Sasvim nepotreban.
Ono što je bio izbor najbolje asistencije neko je proglasio najboljom akcijom na SA-x.
-
bahonnen
#5796 Re: Edin Džeko...
Jeste, ali su ovi proglasili Richardsa na goal.com.todd_smith wrote:zar nije Kolarov dobio igrac utakmice? Na TV-u se na stadionu culo pred kraj "man of the match is Aleksandar Kolarov"
Autor pomenutog članka bolje bi bilo da posjeti malo stranice MC umjesto tog goal.com-a.
Evo šta Manchini kaže za Edina:
Ovo je najbitnije:“I thought Edin did well when he came on at United and again in midweek and he scored the first goal which was vital,” declared the boss. “Mario needed a rest and we have two more games this week.
"he scored the first goal which was vital"
-
todd_smith
#5797 Re: Edin Džeko...
mislim da je najbitnije/najgore ovo
Mario needed a rest
kao da je Dzeko samo zamjena za Balotelija
Mario needed a rest
kao da je Dzeko samo zamjena za Balotelija
-
bahonnen
#5798 Re: Edin Džeko...
I meni zvuči pomalo bljak, ali to je za očekivati od Manchinija.
Ma lakapo... Bitno je da Džekson iskorištava svoje šanse.
A nadam se da je sve ovo samo lagano zagrijavanje za Portugalce...
- veljaca
#5799 Re: Edin Džeko...
bahonnen wrote:I meni zvuči pomalo bljak, ali to je za očekivati od Manchinija.
Zato me je presjeklo kada je pao i uhvatio se za koljeno .... Srecom nije bilo nista ....
- Logovan
#5800 Re: Edin Džeko...
Što dobro kupi otpatke na svakoj utakmici
bolji je od Inzagija.
Ooooooooo Edin Džekooooooooooooooooooo

Ooooooooo Edin Džekooooooooooooooooooo