Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
hizo ramidovic
#5776 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ravnogorska bratija iz rs-a ucjenjuje: nece doci na sjednice dok je dzaferovic predsjednik.
ravnogorska bratija iz zap.hercegovine spremno dodaje: ako se ne udovolji nasim zahtjevima sve cemo blokirati i tuzit cemo vas eu
klasicni primjeri demokratije, spremnosti na kompromis i dogovor.
eto kako djeluje turski zulum u stvarnosti.
i zato: STOP TURSKOM ZULUMU!!!
ravnogorska bratija iz zap.hercegovine spremno dodaje: ako se ne udovolji nasim zahtjevima sve cemo blokirati i tuzit cemo vas eu
klasicni primjeri demokratije, spremnosti na kompromis i dogovor.
eto kako djeluje turski zulum u stvarnosti.
i zato: STOP TURSKOM ZULUMU!!!
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#5777 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis wrote:
Da se mi dogovorimo: mi da izaberemo sebi a vi da nekako prejebete SDA i uvalite svog čovjeka...one špice - multietničar, graDŽanin, liberala-socijaldemokracija, nevladin sektor, UNDP i ostali folovi.
i rješen problem
a šHo ga nebi uvalili i jednima i drugima ima se kapaciteta
-
Obi Wan Bosnian
#5778 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa došlo je proljeće. Idealno vrijeme da se počne čistiti. Ja sam baštu već do pola očistio.Hafis wrote:Jebat ga, prvi smo došli u BosnuObi Wan Bosnian wrote:Hej 20% biračkog tijela ima 6 od 16 ministara u vladi (37,5%) plus Predsjednika Federacije plus administrativne jedinice (kantone) sa svojim policijama, zdravstvom, školstvom, pravosuđem...plus agencije, plus paritet na državnom nivou...++++
I opet bi da blokiraju sistem jer im je ovo gore malo. Je li ovo skrivena kamera?![]()
Šala. Hoćemo samo da sačuvamo te pogodnosti dok se svi ne iselimo. To nije nešto što nam se neće moći ugoditi..još ovih 5-6 godina dok nas nastupajući talas patrijota ne asimilira. (kako kažu ovi prašinari što se motaju na temi)
Evo ja već počeo čistiti garažu prošli vikend
- Maraschino
#5779 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
pa ko ce raditi, puniti budzet?Hafis wrote: Jebat ga, prvi smo došli u Bosnu![]()
Šala. Hoćemo samo da sačuvamo te pogodnosti dok se svi ne iselimo. To nije nešto što nam se neće moći ugoditi..još ovih 5-6 godina dok nas nastupajući talas patrijota ne asimilira. (kako kažu ovi prašinari što se motaju na temi)
Evo ja već počeo čistiti garažu prošli vikend
- bingov buraz
#5780 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sad smo ga najebali kad prestanu placati poreze i kad se Covic pocne sastajati sa Dodikom.eyesburn wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/ako-nam ... /170323085
povampireni ustašluk ne prestaje!
- madner
#5781 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Postoje.Hafis wrote:Rezolucije obavijestimo sva nadležna tijela Evropske unije i njezinih članica, te poduzeti odlučne političke mjere u cilju zaštite Daytonskog sporazuma i Ustava BiH, evropskog puta, te hrvatske konstitutivnosti i jednakopravnosti“madner wrote:Ozbiljne prijetnje upucene.
Mali je problem samo kada se vec blokira, blokada nije prijetnja.
Ovo mi ne zvuči baš kao prijetnja.
Postoje politički mehanizmi koji su u potpunosti legalni i sukladni zakonu.
- BHCluster
#5782 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
pici wrote:Hafis wrote:Na šta dođe kuća PetrovićaObi Wan Bosnian wrote:Dokazalo se da popuštanjem ništa ne možemo postići. Što im više popuštaš separatisti su sve agresivniji i sve više traže. Vrijeme je da se ukopamo gdje smo i nema daljeg povlačenja. Pa ako će sve stati neka stane. Razgovor Bešlagić-Pračer puštati umjesto reklama na svim probosanskim televizijama.
Od nekadašnje 100% BiH, dođe se do borbe za očuvanje starog Izbornog zakona
rekoH ja vama Gradimir Gojer vam negine od 2018

- pici
#5783 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
oCepljenje jedino rešenje... ponesi zastavu božo ljubiću 
-
hizo ramidovic
#5784 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Браћо Хрвати,
Ако сад не добијете свој ентитет нећете никад.
Имате пуну подршку српских патриота.
Талибане и белу Ал-Каиду треба послати тамо где јој је и место.
СТОП ТУРСКОМ ЗУЛУМУ!!!
Ако сад не добијете свој ентитет нећете никад.
Имате пуну подршку српских патриота.
Талибане и белу Ал-Каиду треба послати тамо где јој је и место.
СТОП ТУРСКОМ ЗУЛУМУ!!!
-
Obi Wan Bosnian
#5785 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pratim zadnja 3-4 mjeseca jednu temu na klixovu forumu. Ima jedan tip, Hafis se zove. To je penicilin za Muslimane. Kako ih samo razara uživam ga čitat. Baš me zanima ko je on na ovom forumu, ako je uopće.
Samo kažem, kad sve ovo završi za par godina RH će morati dati neki orden tom čovjeku za njegovo zalaganje.
Druže Hafise, vrijeme je da svoju igru podigneš na veći nivoslab je, RobbieMO za siromašne, slabo argumentira, ne poznaje dovoljno sve zakonske finese, puca penal, fali gol. i takav je lumen za većinu.
-
Hafis
#5786 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Od vas se ocijepiti? Od takvih mehrametlija? Pa ne bi nas bacačem plamena od vas otjerali a ne da sami odemo.pici wrote:oCepljenje jedino rešenje... ponesi zastavu božo ljubiću
Hranite nas, oblačite, plaćate mirovine...samo još da utanačimo ovaj način izbora i bila stvar.
-
Obi Wan Bosnian
#5787 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Naravno, sve treba utanačiti i dogovoriti. Ali dok se ne dogovorimo ne treba blokirati ništa. Jel tako?
-
Hafis
#5788 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Slušaj, najjednostavnije bi bilo ne dolaziti na sjednice doma naroda. Nema kvoruma, nema rada, stanka do daljnjeg.Obi Wan Bosnian wrote:Naravno, sve treba utanačiti i dogovoriti. Ali dok se ne dogovorimo ne treba blokirati ništa. Jel tako?
Međutim, pošto se radi o ''lukavim latinima'', to se može odraditi daleko suptilnije. Znači doći na sjednice ali ništa živo ne podržati ili nešto minimalno zbog taktike. To je već viši level i jednostavno nema lijeka za takvu situaciju.
Ali mislim da ipak neće doći do toga. Smirit će se ova situacija, ima tu još stvari koje pristižu, i malo po malo vremenom ćemo ipak doći na svoje, to jest dobiti ono što tražimo danas.
- pici
#5789 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis wrote:Od vas se ocijepiti? Od takvih mehrametlija? Pa ne bi nas bacačem plamena od vas otjerali a ne da sami odemo.pici wrote:oCepljenje jedino rešenje... ponesi zastavu božo ljubiću
Hranite nas, oblačite, plaćate mirovine...samo još da utanačimo ovaj način izbora i bila stvar.
pa kad vas hranimo, oblačimo, plačamo pemziono i zdravstveno ondaK se ne bunite kad vam ga zaklamfamo su Gradimirom
-
Obi Wan Bosnian
#5790 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
pici wrote: pa kad vas hranimo, oblačimo, plačamo pemziono i zdravstveno ondaK se ne bunite kad vam ga zaklamfamo su Gradimirom![]()

-
Hafis
#5791 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Izgleda da mi se najbolje ne snalaziš u određivanju subjekta ali i objekta radnje u klamfanju.pici wrote:Hafis wrote:Od vas se ocijepiti? Od takvih mehrametlija? Pa ne bi nas bacačem plamena od vas otjerali a ne da sami odemo.pici wrote:oCepljenje jedino rešenje... ponesi zastavu božo ljubiću
pa kad vas hranimo, oblačimo, plačamo pemziono i zdravstveno ondaK se ne bunite kad vam ga zaklamfamo su Gradimirom![]()
Dok ste vi nama klamfali Komšića vama su mladomuslimani zaklamfali Bakira...i to da oprostiš - dva puta...do jaja hvala bogu
Znači kome se zaklamfa posljednjem taj je objekat klamfanja. Jednostavno
- pici
#5792 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
pa jebiga hranimo vas oblačimo, pemzijonišemo i sad da neudje e nemre tako doture nije hipokratskiHafis wrote:
Izgleda da mi se najbolje ne snalaziš u određivanju subjekta ali i objekta radnje u klamfanju.
Dok ste vi nama klamfali Komšića vama su mladomuslimani zaklamfali Bakira...i to da oprostiš - dva puta...do jaja hvala bogu![]()
Znači kome se zaklamfa posljednjem taj je objekat klamfanja. Jednostavno
-
Hafis
#5793 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Reko' ti ja u vezi tog klamfanja.pici wrote:pa jebiga hranimo vas oblačimo, pemzijonišemo i sad da neudje e nemre tako doture nije hipokratskiHafis wrote:
Izgleda da mi se najbolje ne snalaziš u određivanju subjekta ali i objekta radnje u klamfanju.
Dok ste vi nama klamfali Komšića vama su mladomuslimani zaklamfali Bakira...i to da oprostiš - dva puta...do jaja hvala bogu![]()
Znači kome se zaklamfa posljednjem taj je objekat klamfanja. Jednostavno![]()
Akonam budete klamfali Gradimira ne gine vam klamfanje od strane Džaferovića ili Salkića zvanog Moai
- pici
#5794 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
pa kad več hranimo i oblačimo red je i daHafis wrote:Reko' ti ja u vezi tog klamfanja.pici wrote:pa jebiga hranimo vas oblačimo, pemzijonišemo i sad da neudje e nemre tako doture nije hipokratskiHafis wrote:
Znači kome se zaklamfa posljednjem taj je objekat klamfanja. Jednostavno![]()
Akonam budete klamfali Gradimira ne gine vam klamfanje od strane Džaferovića ili Salkića zvanog Moai
- arzuhal
#5795 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

„Molimo vas da nam za potrebe ZI „SOKO“ Mostar omogućite izuzimanje deset (10) zatvorenika s ciljem obavljanja određenih poslova/ podizanje i postavljanje zaštitne ograde oko ZI SOKO“

http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/487 ... enika.html
- mO k3
#5796 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
@ arzulah to je legitimni sindler ..... on je samo spašavao Bošnjake 
-
Škobo Habu
#5797 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
http://www.radiosarajevo.ba/infografike ... ona/257601
Nevjereovatno smiješan prijedlog od strane HNS-a:
-Bošnjaci iz HNK daju jednog (slovima: 1) zastupnika, dok Hrvati daju pet!?
-Bošnjaci iz SBK daju jednog (slovima: 1) zastupnika, dok Hrvati daju četiri?
HDZ je totalno neozbiljna stranka.
- Lincoln-Burrows
#5798 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ukupan udio Hrvata u HNK u odnosu na ukupan broj Hrvata u federaciji je 5 : 17Škobo Habu wrote:http://www.radiosarajevo.ba/infografike ... ona/257601
dok je ukupan udio Bošnjaka u HNK u odnosu na ukupan broj Bošnjaka u federaciji je 1 : 17.
To je samo model za popunjavanje tih 17 mjesta u Domu Naroda.
- pici
#5799 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
a spašavo muslimane iz logora ko onomad mu haver dodi... treba im zlatne kitljane podjelitiarzuhal wrote:![]()
-
Hafis
#5800 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Držt' se teme molit ću lijepo.
Pretresanje ratnih dogodovština i provjera kojkakvih papira je kat niže...točnije u podrumu.
Pretresanje ratnih dogodovština i provjera kojkakvih papira je kat niže...točnije u podrumu.