prvo sto mi prodje kroz glavu : mison cijelu epizodu ponavlja kako nema paste za zubedale cooper wrote:Rick nije birač.![]()
A realno, nije Mićun ni tako loša.
The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- adda_sa
#5776 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
- dale cooper
#5777 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Kontaš, što li joj toliko treba pasta?adda_sa wrote:prvo sto mi prodje kroz glavu : mison cijelu epizodu ponavlja kako nema paste za zubedale cooper wrote:Rick nije birač.![]()
- adda_sa
#5778 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ahadale cooper wrote:Kontaš, što li joj toliko treba pasta?adda_sa wrote:prvo sto mi prodje kroz glavu : mison cijelu epizodu ponavlja kako nema paste za zubedale cooper wrote:Rick nije birač.![]()
prvo se sabahom tu baskarila u badematilu po kuci, i onda ga doceka sa pricom honey, how was your day .namazana mishon
rick pretrcao one kilometre, dosao znojav i fasiran kuci, ona nije od juce prala zube..kako standardi opadnu u apokalipsi
- dječak sa šibicama
#5779 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Pogodis nezgodno mjesto, i ne spasi njega pet ljekara, iskrvarit ce do smrti.Logovan wrote: Nikad mi neće biti jasno zašto se rijetko koristi pucanj u nogu kada nekoga ganjaš.
- dale cooper
#5780 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Jeste ona uvodna scena baš kao reklama za sretnu porodicu Grimes.adda_sa wrote:ahadale cooper wrote:
Kontaš, što li joj toliko treba pasta?hahah
prvo se sabahom tu baskarila u badematilu po kuci, i onda ga doceka sa pricom honey, how was your day .namazana mishon![]()
rick pretrcao one kilometre, dosao znojav i fasiran kuci, ona nije od juce prala zube..kako standardi opadnu u apokalipsi
Šta fali malo brzog, znojavog seksa?
zuba, kada su mogli na sebi držati i izdržati iznutrice zombija, zadah iz usta dođe kao miris trantičice.
- ExNihilo
#5781 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Fakat su moronski ovo odradili. Nikakva hemija između Ricka i Alena Iversona se nije gradila u dosadašnjem toku serije. Naprotiv, sve do prethodne epizode Plavka je bila njegov love interest, samo da bi se taj storyline naglo presjekao i već u idućoj epizodi imamo ovu naprasitu kvaziromansu.
- dale cooper
#5782 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ExNihilo wrote:Fakat su moronski ovo odradili. Nikakva hemija između Ricka i Alena Iversona se nije gradila u dosadašnjem toku serije. Naprotiv, sve do prethodne epizode Plavka je bila njegov love interest, samo da bi se taj storyline naglo presjekao i već u idućoj epizodi imamo ovu naprasitu kvaziromansu.
- Logovan
#5783 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Rick i Daryl su odlični strijelci, nema šanse da fule ono što gađaju.dječak sa šibicama wrote:Pogodis nezgodno mjesto, i ne spasi njega pet ljekara, iskrvarit ce do smrti.Logovan wrote: Nikad mi neće biti jasno zašto se rijetko koristi pucanj u nogu kada nekoga ganjaš.
Previše su dobri prema njemu, a mogli bi se pokajati. Ustvari, već jesu jednom, ostali su bez kamiona.
-
kakavdanakneiskustvu
#5784 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
dale cooper wrote:ExNihilo wrote:Fakat su moronski ovo odradili. Nikakva hemija između Ricka i Alena Iversona se nije gradila u dosadašnjem toku serije. Naprotiv, sve do prethodne epizode Plavka je bila njegov love interest, samo da bi se taj storyline naglo presjekao i već u idućoj epizodi imamo ovu naprasitu kvaziromansu.Idi u kurac, zagrcnu se
![]()
- Jack Be Nimble
#5785 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
R + M isti eurokrem.
-
last mohicans
#5786 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Isus je prava enigma. Brus li i ziva cigra u post apokalipticnom vremenu. Natezali su se dobrano sa njim. Valjda ih aleksandrija opet uninala, pa malo sporije reaguju. Ovakve situacije su po kratkom postupku ranije rjesavali.
Rick i Michone...
Alfa i Omega, jest da ne djeluju kompatibilni, ali ih je neobicno gledati u romanticnim trenucima.
Rick i Michone...
Alfa i Omega, jest da ne djeluju kompatibilni, ali ih je neobicno gledati u romanticnim trenucima.
- dale cooper
#5787 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Dobro, jeste kao što kaže ExNihilo da nije bilo seksualne hemije između Ricka i Mišuna.
Ali je uvijek bilo međusobnog poštovanja, razumijevanja i prijateljstva. Eh sad nakon što su
malo otpustili ventile i odahnuli, nije baš toliko nerealno da bi se mogli i zveknuti. Nije da
njih dvoje nemaju potreba, a nemaju nikoga drugoga sa kim bi mogli.
Ali je uvijek bilo međusobnog poštovanja, razumijevanja i prijateljstva. Eh sad nakon što su
malo otpustili ventile i odahnuli, nije baš toliko nerealno da bi se mogli i zveknuti. Nije da
njih dvoje nemaju potreba, a nemaju nikoga drugoga sa kim bi mogli.
- SanskiBiser
#5788 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Dok je Michonne u fazonu samuraja Paul Monroe tj. Jesus je u fazonu Shinobi/Nindze u stripu tako da vas ne cude njegove sposobnosti imamo i Monka Morgana naravno sa stapom

- DMXallen
#5789 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
S06E10
Solidna epizoda, na momente uljuljkana sa onim dešavanjima po šumi. Moralo se malo popuniti vrijeme razumijem.
Epizoda je lako mogla proći sa samo Rickom , Darylom i Jesusom... Baš sam se nasmijao nekoliko puta.
Kad malo bolje postavite sva dešavanja sa Jesusom, i koliko god to sve izgledalo smiješno i naivno, mišljenja sam da je Jesus igrao igru na koju su Rick i Daryl nasjeli ono baš kao naivci...
Jesus je htjeo da otkrije imaju li kamp, gdje su i što su, ali nije htjeo namjerno ići na to da kaže hoćete li me primiti. Očito se vidi da ih je vozao cijelo vrijeme i da oni se osjete kako su ga sredili na kraju i doveli kao nekog zarobljenika. Pa tip je cijelo vrijeme ostavljao namjerno tragove i još kao popravljao gumu, koja se siguran sam, nije pokvarila.
Tip je mađioničar, Bruce Lee i Jim Carry u jednom
... Postigao je cilj, ušao u kamp..onom igrom je ili otkrio koliki su naivci Rick i Daryl ili se dobro zajebao kad ga Rick propusti kroz svoj mračni um i šake.
Carl polako postaje mračan lik, očito će gubitak oka da napravi od njega sasvim drugog lika mentalno.
Rick i Michonne mi nikako nisu kao neko ko bi se ikada smuvao, ovo je više kao neko prangijanje radi potrebe i stres relaksacije
Solidna epizoda, na momente uljuljkana sa onim dešavanjima po šumi. Moralo se malo popuniti vrijeme razumijem.
Epizoda je lako mogla proći sa samo Rickom , Darylom i Jesusom... Baš sam se nasmijao nekoliko puta.
Kad malo bolje postavite sva dešavanja sa Jesusom, i koliko god to sve izgledalo smiješno i naivno, mišljenja sam da je Jesus igrao igru na koju su Rick i Daryl nasjeli ono baš kao naivci...
Jesus je htjeo da otkrije imaju li kamp, gdje su i što su, ali nije htjeo namjerno ići na to da kaže hoćete li me primiti. Očito se vidi da ih je vozao cijelo vrijeme i da oni se osjete kako su ga sredili na kraju i doveli kao nekog zarobljenika. Pa tip je cijelo vrijeme ostavljao namjerno tragove i još kao popravljao gumu, koja se siguran sam, nije pokvarila.
Tip je mađioničar, Bruce Lee i Jim Carry u jednom
Carl polako postaje mračan lik, očito će gubitak oka da napravi od njega sasvim drugog lika mentalno.
Rick i Michonne mi nikako nisu kao neko ko bi se ikada smuvao, ovo je više kao neko prangijanje radi potrebe i stres relaksacije
- adda_sa
#5790 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
moze biti, ali riziko mu je igra. imali su par puta da ga glat upucaju i ubiju, i da je naisao na neke druge ljude i bio bi mrtav, al haj ..DMXallen wrote:S06E10
Tip je mađioničar, Bruce Lee i Jim Carry u jednom... Postigao je cilj, ušao u kamp..onom igrom je ili otkrio koliki su naivci Rick i Daryl ili se dobro zajebao kad ga Rick propusti kroz svoj mračni um i šake.
ps sta fali stres relaksaciji
-
Tyke
#5791 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Toliko sam prizeljkivao da Rick opali Mison, na kraju sam ih prizvao, srce mi ko Svicarska, Tita mi.
U stripu jel Isus pozitivac ili?
- Tito_i_Partija
#5792 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ih, k'o da sam znao
A sto se tice nedostatka hemije, pogledajte malo na Maggie i Kim Jong Placipicku. Pored njih Rick i Michonne izgledaju k'o da su stvoreni jedno za drugo.Tito_i_Partija wrote:Zao mi Ricka, opet osta suha kurca. Jebi ga pasa, pusti se glupih plavusa...prikuci se Michonne i mozda budes stagod umochio.
- SanskiBiser
#5793 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Tyke wrote:Toliko sam prizeljkivao da Rick opali Mison, na kraju sam ih prizvao, srce mi ko Svicarska, Tita mi.
Pozitivac na kvadrat.
On ustvari radi isti posao kao Aaron u Aleksandriji - uglavnom lik ti je ko' macija guza
-
sencobih
#5794 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
[/quote]
aha
hahah
prvo se sabahom tu baskarila u badematilu po kuci, i onda ga doceka sa pricom honey, how was your day .namazana mishon
[/quote]
dao joj je orbit bez šećera prije akcije
aha
dao joj je orbit bez šećera prije akcije
-
kakavdanakneiskustvu
#5795 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
SanskiBiser wrote:Tyke wrote:Toliko sam prizeljkivao da Rick opali Mison, na kraju sam ih prizvao, srce mi ko Svicarska, Tita mi.
Pozitivac na kvadrat.
On ustvari radi isti posao kao Aaron u Aleksandriji - uglavnom lik ti je ko' macija guza
koji je ono aaron,zaboravih?
-
kakavdanakneiskustvu
#5796 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
i jos jednom,scena sa isusom kako se nicim izazvan pojavljuje na krovu kamiona nakon sto su ga svezanog ostavili pored ceste je ono,bas nidje veze,cak i za seriju o zombijima,zanimljiv je stajling isusa,dok su rick i daryl u majicama on u mantilu i zimskoj kapi,ko nekad tyrese,samo jos i mantil ima
- jalijas74
#5797 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
zadnja scena Eurokrem super obrt u njihovoj vezi, mada sam ja prizeljkivao ovako nesto jos dok su hodali onom prugom prema Terminusu
Isus je on bas "lik" valjda ce im se prikljuciti
Isus je on bas "lik" valjda ce im se prikljuciti
-
splinter
#5798 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
kakavdanakneiskustvu wrote:SanskiBiser wrote:Tyke wrote:Toliko sam prizeljkivao da Rick opali Mison, na kraju sam ih prizvao, srce mi ko Svicarska, Tita mi.
Pozitivac na kvadrat.

Nije Aaron, valjda je Aron
- SanskiBiser
#5799 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
AAron je onaj derpe sto je regrutovao Rika i druzinu da dodju u Aleksandriju a posto je i Jesus derpe mislim da ce se njih dvojica skontati s obrizrom da je Aaron ostao bez deckakakavdanakneiskustvu wrote:SanskiBiser wrote:Tyke wrote:Toliko sam prizeljkivao da Rick opali Mison, na kraju sam ih prizvao, srce mi ko Svicarska, Tita mi.
Pozitivac na kvadrat.
- FAP mashina
#5800 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ova tema potvrdjuje onu staru, hljeba i igara.