The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
adda_sa

#5776 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by adda_sa »

dale cooper wrote:Rick nije birač. :izet: :mrgreen: A realno, nije Mićun ni tako loša. :D
prvo sto mi prodje kroz glavu : mison cijelu epizodu ponavlja kako nema paste za zube :D
dale cooper

#5777 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dale cooper »

adda_sa wrote:
dale cooper wrote:Rick nije birač. :izet: :mrgreen: A realno, nije Mićun ni tako loša. :D
prvo sto mi prodje kroz glavu : mison cijelu epizodu ponavlja kako nema paste za zube :D
Kontaš, što li joj toliko treba pasta? :mrgreen:
adda_sa

#5778 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by adda_sa »

dale cooper wrote:
adda_sa wrote:
aha :D hahah
prvo se sabahom tu baskarila u badematilu po kuci, i onda ga doceka sa pricom honey, how was your day .namazana mishon :)
rick pretrcao one kilometre, dosao znojav i fasiran kuci, ona nije od juce prala zube..kako standardi opadnu u apokalipsi :D
dječak sa šibicama

#5779 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dječak sa šibicama »

Logovan wrote: Nikad mi neće biti jasno zašto se rijetko koristi pucanj u nogu kada nekoga ganjaš. :D
Pogodis nezgodno mjesto, i ne spasi njega pet ljekara, iskrvarit ce do smrti.
dale cooper

#5780 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dale cooper »

adda_sa wrote:
dale cooper wrote:
prvo se sabahom tu baskarila u badematilu po kuci, i onda ga doceka sa pricom honey, how was your day .namazana mishon :)
rick pretrcao one kilometre, dosao znojav i fasiran kuci, ona nije od juce prala zube..kako standardi opadnu u apokalipsi :D
Jeste ona uvodna scena baš kao reklama za sretnu porodicu Grimes. :D

Šta fali malo brzog, znojavog seksa? :oops: Posebno kada se sada mogu istuširati poslije. :D A što se tiče
zuba, kada su mogli na sebi držati i izdržati iznutrice zombija, zadah iz usta dođe kao miris trantičice. :mrgreen:
ExNihilo

#5781 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by ExNihilo »

Fakat su moronski ovo odradili. Nikakva hemija između Ricka i Alena Iversona se nije gradila u dosadašnjem toku serije. Naprotiv, sve do prethodne epizode Plavka je bila njegov love interest, samo da bi se taj storyline naglo presjekao i već u idućoj epizodi imamo ovu naprasitu kvaziromansu.
dale cooper

#5782 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dale cooper »

ExNihilo wrote:Fakat su moronski ovo odradili. Nikakva hemija između Ricka i Alena Iversona se nije gradila u dosadašnjem toku serije. Naprotiv, sve do prethodne epizode Plavka je bila njegov love interest, samo da bi se taj storyline naglo presjekao i već u idućoj epizodi imamo ovu naprasitu kvaziromansu.
:lol: Idi u kurac, zagrcnu se :lol: :mrgreen:
Logovan

#5783 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Logovan »

dječak sa šibicama wrote:
Logovan wrote: Nikad mi neće biti jasno zašto se rijetko koristi pucanj u nogu kada nekoga ganjaš. :D
Pogodis nezgodno mjesto, i ne spasi njega pet ljekara, iskrvarit ce do smrti.
Rick i Daryl su odlični strijelci, nema šanse da fule ono što gađaju. :D I da je Isus umro od pucnja, pa šta? Ionako im je zadao previše problema, ne bi bilo šteta.
Previše su dobri prema njemu, a mogli bi se pokajati. Ustvari, već jesu jednom, ostali su bez kamiona.
kakavdanakneiskustvu

#5784 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by kakavdanakneiskustvu »

dale cooper wrote:
ExNihilo wrote:Fakat su moronski ovo odradili. Nikakva hemija između Ricka i Alena Iversona se nije gradila u dosadašnjem toku serije. Naprotiv, sve do prethodne epizode Plavka je bila njegov love interest, samo da bi se taj storyline naglo presjekao i već u idućoj epizodi imamo ovu naprasitu kvaziromansu.
:lol: Idi u kurac, zagrcnu se :lol: :mrgreen:
:lol: :lol: :thumbup:
Jack Be Nimble

#5785 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Jack Be Nimble »

R + M isti eurokrem.
last mohicans

#5786 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by last mohicans »

Isus je prava enigma. Brus li i ziva cigra u post apokalipticnom vremenu. Natezali su se dobrano sa njim. Valjda ih aleksandrija opet uninala, pa malo sporije reaguju. Ovakve situacije su po kratkom postupku ranije rjesavali.
Rick i Michone...
Alfa i Omega, jest da ne djeluju kompatibilni, ali ih je neobicno gledati u romanticnim trenucima.
dale cooper

#5787 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dale cooper »

Dobro, jeste kao što kaže ExNihilo da nije bilo seksualne hemije između Ricka i Mišuna.
Ali je uvijek bilo međusobnog poštovanja, razumijevanja i prijateljstva. Eh sad nakon što su
malo otpustili ventile i odahnuli, nije baš toliko nerealno da bi se mogli i zveknuti. Nije da
njih dvoje nemaju potreba, a nemaju nikoga drugoga sa kim bi mogli. :D
SanskiBiser

#5788 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by SanskiBiser »

Dok je Michonne u fazonu samuraja Paul Monroe tj. Jesus je u fazonu Shinobi/Nindze u stripu tako da vas ne cude njegove sposobnosti imamo i Monka Morgana naravno sa stapom :lol:

Image
DMXallen

#5789 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by DMXallen »

S06E10

Solidna epizoda, na momente uljuljkana sa onim dešavanjima po šumi. Moralo se malo popuniti vrijeme razumijem.
Epizoda je lako mogla proći sa samo Rickom , Darylom i Jesusom... Baš sam se nasmijao nekoliko puta.
Kad malo bolje postavite sva dešavanja sa Jesusom, i koliko god to sve izgledalo smiješno i naivno, mišljenja sam da je Jesus igrao igru na koju su Rick i Daryl nasjeli ono baš kao naivci...
Jesus je htjeo da otkrije imaju li kamp, gdje su i što su, ali nije htjeo namjerno ići na to da kaže hoćete li me primiti. Očito se vidi da ih je vozao cijelo vrijeme i da oni se osjete kako su ga sredili na kraju i doveli kao nekog zarobljenika. Pa tip je cijelo vrijeme ostavljao namjerno tragove i još kao popravljao gumu, koja se siguran sam, nije pokvarila.

Tip je mađioničar, Bruce Lee i Jim Carry u jednom :D ... Postigao je cilj, ušao u kamp..onom igrom je ili otkrio koliki su naivci Rick i Daryl ili se dobro zajebao kad ga Rick propusti kroz svoj mračni um i šake.

Carl polako postaje mračan lik, očito će gubitak oka da napravi od njega sasvim drugog lika mentalno.

Rick i Michonne mi nikako nisu kao neko ko bi se ikada smuvao, ovo je više kao neko prangijanje radi potrebe i stres relaksacije :izet:
adda_sa

#5790 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by adda_sa »

DMXallen wrote:S06E10

Solidna epizoda, na momente uljuljkana sa onim dešavanjima po šumi. Moralo se malo popuniti vrijeme razumijem.
Epizoda je lako mogla proći sa samo Rickom , Darylom i Jesusom... Baš sam se nasmijao nekoliko puta.
Kad malo bolje postavite sva dešavanja sa Jesusom, i koliko god to sve izgledalo smiješno i naivno, mišljenja sam da je Jesus igrao igru na koju su Rick i Daryl nasjeli ono baš kao naivci...
Jesus je htjeo da otkrije imaju li kamp, gdje su i što su, ali nije htjeo namjerno ići na to da kaže hoćete li me primiti. Očito se vidi da ih je vozao cijelo vrijeme i da oni se osjete kako su ga sredili na kraju i doveli kao nekog zarobljenika. Pa tip je cijelo vrijeme ostavljao namjerno tragove i još kao popravljao gumu, koja se siguran sam, nije pokvarila.

Tip je mađioničar, Bruce Lee i Jim Carry u jednom :D ... Postigao je cilj, ušao u kamp..onom igrom je ili otkrio koliki su naivci Rick i Daryl ili se dobro zajebao kad ga Rick propusti kroz svoj mračni um i šake.

Carl polako postaje mračan lik, očito će gubitak oka da napravi od njega sasvim drugog lika mentalno.

Rick i Michonne mi nikako nisu kao neko ko bi se ikada smuvao, ovo je više kao neko prangijanje radi potrebe i stres relaksacije :izet:
moze biti, ali riziko mu je igra. imali su par puta da ga glat upucaju i ubiju, i da je naisao na neke druge ljude i bio bi mrtav, al haj ..
ps sta fali stres relaksaciji :D
Tyke

#5791 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tyke »

Toliko sam prizeljkivao da Rick opali Mison, na kraju sam ih prizvao, srce mi ko Svicarska, Tita mi.

U stripu jel Isus pozitivac ili?
Tito_i_Partija

#5792 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

Ih, k'o da sam znao :D
Tito_i_Partija wrote:Zao mi Ricka, opet osta suha kurca. Jebi ga pasa, pusti se glupih plavusa...prikuci se Michonne i mozda budes stagod umochio. :D
A sto se tice nedostatka hemije, pogledajte malo na Maggie i Kim Jong Placipicku. Pored njih Rick i Michonne izgledaju k'o da su stvoreni jedno za drugo.
SanskiBiser

#5793 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by SanskiBiser »

Tyke wrote:Toliko sam prizeljkivao da Rick opali Mison, na kraju sam ih prizvao, srce mi ko Svicarska, Tita mi.

Pozitivac na kvadrat.

On ustvari radi isti posao kao Aaron u Aleksandriji - uglavnom lik ti je ko' macija guza :lol:
sencobih

#5794 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by sencobih »

[/quote]
rick pretrcao one kilometre, dosao znojav i fasiran kuci, ona nije od juce prala zube..kako standardi opadnu u apokalipsi :D[/quote]

dao joj je orbit bez šećera prije akcije :mrgreen:
kakavdanakneiskustvu

#5795 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

SanskiBiser wrote:
Tyke wrote:Toliko sam prizeljkivao da Rick opali Mison, na kraju sam ih prizvao, srce mi ko Svicarska, Tita mi.

Pozitivac na kvadrat.

On ustvari radi isti posao kao Aaron u Aleksandriji - uglavnom lik ti je ko' macija guza :lol:

koji je ono aaron,zaboravih?
kakavdanakneiskustvu

#5796 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

i jos jednom,scena sa isusom kako se nicim izazvan pojavljuje na krovu kamiona nakon sto su ga svezanog ostavili pored ceste je ono,bas nidje veze,cak i za seriju o zombijima,zanimljiv je stajling isusa,dok su rick i daryl u majicama on u mantilu i zimskoj kapi,ko nekad tyrese,samo jos i mantil ima
jalijas74

#5797 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by jalijas74 »

zadnja scena Eurokrem super obrt u njihovoj vezi, mada sam ja prizeljkivao ovako nesto jos dok su hodali onom prugom prema Terminusu :evil:

Isus je on bas "lik" valjda ce im se prikljuciti :evil:
splinter

#5798 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by splinter »

kakavdanakneiskustvu wrote:
SanskiBiser wrote:

Pozitivac na kvadrat.

Image

Nije Aaron, valjda je Aron
SanskiBiser

#5799 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by SanskiBiser »

kakavdanakneiskustvu wrote:
SanskiBiser wrote:

Pozitivac na kvadrat.

AAron je onaj derpe sto je regrutovao Rika i druzinu da dodju u Aleksandriju a posto je i Jesus derpe mislim da ce se njih dvojica skontati s obrizrom da je Aaron ostao bez decka :mrgreen:
FAP mashina

#5800 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by FAP mashina »

ova tema potvrdjuje onu staru, hljeba i igara.
Post Reply