Hayat

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
takač

#5776 Re: Hayat

Post by takač »

Tiger 033 wrote:Inace sliku postavio kolega @Logovan

Image

MALO JE REĆI DA SE GLUPIRAJU..... Amare pogledaj reprizu , svoje gluposti.

Fikret za dva minuta "eeeee" ponovi 17 puta, kad će šta reći.
Dragi eeeeee gledaoci eeeee večeras eeeeeee.....ja promijenio kanal eeeeee he he he

A stvarno pjevači kao da su ih lopatom nakupili.
It_is_a_Leclerc

#5777 Re: Hayat

Post by It_is_a_Leclerc »

"Fikret postao babo. "

Osupnut sam.
Jazzy.ba

#5778 Re: Hayat

Post by Jazzy.ba »

Hoće li ikada ovaj Švrakić obući nešto drugo osim one razjapljene košulje sa bobama?
Kal El

#5779 Re: Hayat

Post by Kal El »

Upravo gledam zmbt ,ovu "publiku" su 100% "kupili", hebe im se za "pjevača/icu" oni pričaju međusobno, zajebavaju se, boli ih neka stvar za pjevaće :lol:
karanana

#5780 Re: Hayat

Post by karanana »

a sad na jednom malom prekinu muzika a ana nije ocekivala prekid muzike i cuje se njen komentar: kao da je proguto.......i onda je skontala da je svi cuju i nije dalje. gledam radi blama i jer nema nista na tv-u.
Kal El

#5781 Re: Hayat

Post by Kal El »

A onda ga nahvali :lol:
Joj što mrzim ovu glumu za reklame...
Janjicar

#5782 Re: Hayat

Post by Janjicar »

Al Ziri je glavni hahaha umjetnici svjetskog glasa xD

Posto ja favoriziram Besima posto ga znam, radi toga samo i pratim, da od vas objektivno cujem kakav je?
Kal El

#5783 Re: Hayat

Post by Kal El »

Aoli, deder mi rekni oklen si...koji debili u žiriju
Kal El

#5784 Re: Hayat

Post by Kal El »

Janjicar wrote:Al Ziri je glavni hahaha umjetnici svjetskog glasa xD

Posto ja favoriziram Besima posto ga znam, radi toga samo i pratim, da od vas objektivno cujem kakav je?
Slušao sam dva, tri puta kad su reklame ono da se glasa, bila su dvojica koji su dobri,a ostalo...:mrgreen: nabaci ako ima na YT o Besima od prošle emisije, možda je on taj :mrgreen:
Kal El

#5785 Re: Hayat

Post by Kal El »

Amila i Aida :shock: wtf
duminjo

#5786 Re: Hayat

Post by duminjo »

gledo neku u dopicnjaku da bog sacuva pjevanja i govana dobi cura dobre ocjene haman devetke. poslije nje neka malo punackija uopste nije lose otpjevala, cak se moglo i slusati za razliku od prethodne i cura dobi petice... ma ajd u pi*u strininu i presalto

jos onaj skroz desni starohan ovoj u dopicnjaku govori kako je ona fina, pametna, simpaticna, lijepa...bla bla i kezi joj se u facu. pa brate reci da ti se diže na nju i da zbog toga ide devetka, sta pokusavas ljude pravit idiotima jbte :-)

svaka cast ovima sto gledaju sve ovo a da im neko od ucesnika nije rod, poznanik ili nesto trece
Janjicar

#5787 Re: Hayat

Post by Janjicar »

Kal El wrote:
Janjicar wrote:Al Ziri je glavni hahaha umjetnici svjetskog glasa xD

Slušao sam dva, tri puta kad su reklame ono da se glasa, bila su dvojica koji su dobri,a ostalo...:mrgreen: nabaci ako ima na YT o Besima od prošle emisije, možda je on taj :mrgreen:
Meni se cini da nije od prosli put al prepoznat ces ga...
Inace momku je Sinan idol, tako da ko ne slusa tu vrstu muzike i nije mu sta :D
A ko slusa nek preslusa na youtube
http://www.youtube.com/watch?v=npYY47z5I8k

duminjo

#5788 Re: Hayat

Post by duminjo »

reci drugu da mu ovi brkovi i frizurica malo iritantno bacaju na prvi pogled.. ovdje je puno bolji
http://www.youtube.com/watch?v=DuSiN-0B404#t=25

sto se tice pjevanja, iskreno..sumnjam da ce daleko. al hajd vidjecemo
Jazzy.ba

#5789 Re: Hayat

Post by Jazzy.ba »

Los je Besim do bola. Iskreno. :D

Nego ona debeljuca Ana Barukcija ili tako nekako, najbolje pjeva, ali jebiga nije za scene, tako da sumnjam da ce daleko.
It_is_a_Leclerc

#5790 Re: Hayat

Post by It_is_a_Leclerc »

Ma ja koliko sam pratio (a pratim jer volim pjevačka i takmičenja općenito) jedino Ana Barukčić, Jelena ( :kiss: ) i mali Dinko iz Bihaća imaju dvije čiste od pjevanja. Ovo ostalo - da te dragi Bog sačuva.
Još večeras gledam, oni na'ki Grabusi, Mensuri, umislilo sebi da su ultra-zvijezde jer im vrišti treći b razred osnovne škole mojmilo. :-)

Show je realno cirkus. Ono, gledaš i umireš od smijeha. Pogotovo dijalozima Ammmmmmara i one njegove. U novoj godini žele - TOPS. :shock: :lol:

Jedino mi nije jasno kako su Mejermića nagovorili da sjedi u ovom žiriju, i bruka se s njima. Čovjek je ipak obrazovan i ne priliči mu da sjedi u društvu klasičnog ratnog profitera, mutikaše i slinavca kakva je, nadaleko čuvena, raspojasana baraba - Ahmed Švrakić.
Kal El

#5791 Re: Hayat

Post by Kal El »

Cura je slatkica, ali pjevanje :/
Dobro igra :mrgreen:

Janjicar

#5792 Re: Hayat

Post by Janjicar »

Znaci objektivno Besim nema sta da trazi :D

Uhhh Amila zvoni :D
Kal El

#5793 Re: Hayat

Post by Kal El »

Koji seljaci jbt,i nakon što je ova Aida ispala oni je omlažavaju...pregled kakva je bila:
Samo loši komentari,nigdje lijepog komentara...
Ne znam ko je, malo sam je.slušao, ali ovo im nije trebalo,oni je izbacili i uz to je i dalje omlažavaju
Jazzy.ba

#5794 Re: Hayat

Post by Jazzy.ba »

Vidi ti deda mrazice, šta je ovo? :oops:
samkoF

#5795 Re: Hayat

Post by samkoF »

Kal El wrote:Koji seljaci jbt,i nakon što je ova Aida ispala oni je omlažavaju...pregled kakva je bila:
Samo loši komentari,nigdje lijepog komentara...
Ne znam ko je, malo sam je.slušao, ali ovo im nije trebalo,oni je izbacili i uz to je i dalje omlažavaju
Al najveca provala i bruka i sramota tog zirija treba da bude.Umjesto da sute oni uzmu pa ismijavaju pojedine takmicare koji su opet i dosli tu upravu samo zahvaljujuci tim clanovima zirija koji su ih i uveli u top 40.I ta Aida i ta Amila i jos neki kojima daju strasno nisko i ruzne ocjene i koje ismijavaju su oni doveli tu gdje su.I nije ovo prvi put ovo je 6 ta godina, svake sezone je isto , nadje svaki clan zirija svog ljubimca kojeg ce voljeti i gurati visokim ocjenama podupirati iako to mozda pjevanjem i ne zasluzuje i obratno nadju nekog koga ce ismijavati tako nisko da je to sramotno nekad slusati od profesora kakve im negativne komentare daju.Cak dolazi i do tih scena da se neki clanovi zirija ,koji se medjusobno bas ne gotive, prepucavaju preko ledja pojedinih kandidati davajuci im niske ocjene iako mozda recimo neko dobro pjeva , al posto se ta dva clana zirija naprimjer ne gotivie onda ljubimcu tog clana zirija pokusavaju ocjenama da izbace sto ranije iz takmicenja.Na kraju pored Zvezda Granda ovo vise ne pratim , al pratio sam i posto se sve iz sezone u sezonu ponavljalo nema vise smisla a kvalitet je uvijek bio vise nego upitan.Svake sezone bude otprilike 5-6 dobrih pjevaca i to je to.
sokkia

#5796 Re: Hayat

Post by sokkia »

ZMBT gledam jer sam prinuđen (žena to gleda) al iskreno jako su tanki.
žiri nije ni za dvice, za objektivnost oni nisu ni culi :(
takmicari su tu i tamo .
Fikret bi imao dobru prolaznu ocjenu da nije onog debila Amara :( njega ko je ondje postavio nije mogao gore ništa uraditi ua tu televiziju.
reklamama pokidaju živce i onima koji ih imaju ko konji :twisted:
sve u svemu loše da teško može može biti gore.
PS.
ona novogodišnja emisija "oženicemo amara" je bila vrh šunda i neprofesionalnosti.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#5797 Re: Hayat

Post by pici »

sokkia wrote:ZMBT gledam jer sam prinuđen (žena to gleda) al iskreno jako su tanki.
žiri nije ni za dvice, za objektivnost oni nisu ni culi :(
takmicari su tu i tamo .
Fikret bi imao dobru prolaznu ocjenu da nije onog debila Amara :( njega ko je ondje postavio nije mogao gore ništa uraditi ua tu televiziju.
reklamama pokidaju živce i onima koji ih imaju ko konji :twisted:
sve u svemu loše da teško može može biti gore.
PS.
ona novogodišnja emisija "oženicemo amara" je bila vrh šunda i neprofesionalnosti.
a to ti je BaBe ŠvrakiĆa sinĆiĆ...dješ njemu reČ da nemre vodit ono šHo HoĆe...i nije amar već ammar :-)

Image

ljubi ga babo njegov... :kiss: i amiĐŽa naravno :D

Image

inaĆe žiri je ove godine KATASTROFA, toliko podcjenivaČkog odavno nisam vidio na TV-eu...UŽAS
Jazzy.ba

#5798 Re: Hayat

Post by Jazzy.ba »

Hahaha vidi raspojasanog kabadahije večeras. :lol:
karanana

#5799 Re: Hayat

Post by karanana »

pazi tepihcica.
katastrofa su im takmicari.
cenecimoveocino

#5800 Re: Hayat

Post by cenecimoveocino »

Jazzy.ba wrote:Hahaha vidi raspojasanog kabadahije večeras. :lol:
:lol: :lol: :lol:
A najgore kako ovog momka što je ispao isfuraše za džoker :-)
Post Reply