jedva cekam
Moderator: anex

Londessa, flert mirisi, imam ih par komada u apoteci u Doboju kupovo 4.90 KM. Za tu lovu, plafonkonektovan wrote:Sad probao neke Srbijanske mirise, lodesa ladesa tako nešto, ima ih 170 u ponudi, ali u kerametalu gdje sam ja orobao, na stanju oko 70 komada. Probam tri, pod nekim šiframa njihovim, armani code, joop homme i cool water, 99.99% identicno mirišu originalima.
Pakovanja su od 20 ml, edp, 4.90 KM i ima jedno 10 ak aftershave bocica, 5.90 KM od 100 ml ili 75 ml, nisam 100 % siguran, i isto probam ove verzije od coda, joop i coolwater, fakat identicno originslima.
Takodjet imaju i veliku ponudu ženskih parfema.
Rugafet wrote:Londessa, flert mirisi, imam ih par komada u apoteci u Doboju kupovo 4.90 KM. Za tu lovu, plafonkonektovan wrote:Sad probao neke Srbijanske mirise, lodesa ladesa tako nešto, ima ih 170 u ponudi, ali u kerametalu gdje sam ja orobao, na stanju oko 70 komada. Probam tri, pod nekim šiframa njihovim, armani code, joop homme i cool water, 99.99% identicno mirišu originalima.
Pakovanja su od 20 ml, edp, 4.90 KM i ima jedno 10 ak aftershave bocica, 5.90 KM od 100 ml ili 75 ml, nisam 100 % siguran, i isto probam ove verzije od coda, joop i coolwater, fakat identicno originslima.
Takodjet imaju i veliku ponudu ženskih parfema.

housetent wrote:Sta mislite o Dior Sauvage,narucio sam ga pa cemo vidjet sta me ceka.Po komentarima se vecini svidja a i ocjene za performanse su dobre.
Meni licno nijansu prejak i malo iritantan. Potrosio 1/3 poklonjenog i proslijedio dalje. Ne mogu jednostavno. Ali to sam samo ja.konektovan wrote:housetent wrote:Sta mislite o Dior Sauvage,narucio sam ga pa cemo vidjet sta me ceka.Po komentarima se vecini svidja a i ocjene za performanse su dobre.
Subjektivno, odličan, pogotovo sad za jesen i zimu.

Nevjerovatna je i cijena.Luxor-Concorde wrote:Trenutno koristim ovaj :
Nevjerovatan parfem...
Tom odličan naravno!KB9 wrote:danas je pala definitivna odluka o dva nova dodatka kolekciji za hladne dane koji su pred nama![]()
jedva cekam
Tester je oko 110 -120 KM kod perfemizavas, a originalno pakovanje 150 KM.housetent wrote:Jarane maloprije gledam kod parfemiSarajevo mugler pure Havane i pure malt podigao im cijenu na 150 i 160 km,koja je fora nekontam.A prije par dana havana bila na snizenje 105 km a malt bio redovna cini mi se 125.Mozda ne nestasica pa zato
Pa kod ovoga je prije nekoliko dana original pakovanje bilo 120 130 kmkonektovan wrote:Tester je oko 110 -120 KM kod perfemizavas, a originalno pakovanje 150 KM.housetent wrote:Jarane maloprije gledam kod parfemiSarajevo mugler pure Havane i pure malt podigao im cijenu na 150 i 160 km,koja je fora nekontam.A prije par dana havana bila na snizenje 105 km a malt bio redovna cini mi se 125.Mozda ne nestasica pa zato

Ja zeni ljetos kupio BB pure pastel mint, odusevio i nju a i mene, neocekivano.
Da bas su prefinjeni i posebni a opet vrlo skladnikonektovan wrote:Ja zeni ljetos kupio BB pure pastel mint, odusevio i nju a i mene, neocekivano.![]()
Kako se to nosiLoo wrote: Ovaj parfem.zasluzuje zenu koja ce ga znati nositi i voljeti bez zamjerke