Taman da je ko dres Peru-a iz 1978 (googlaj omladino
Molicu postaviti link za kupovinu istog, cim ga neko uprati!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Stvarno debiluk, uvale im zastavu i oni odmah mijenjaju dresove.Baresi 6 wrote:dresovi su dobri, ali postali smo plavci izgleda. steta
protiv argentine gostujuci. znaci plavi.Grean wrote:Stvarno debiluk, uvale im zastavu i oni odmah mijenjaju dresove.Baresi 6 wrote:dresovi su dobri, ali postali smo plavci izgleda. steta
Zamisli Italijane da promijene u crveno-bijelo-zeleno ili Holandzane u crven-bijeli-plavi jer im je zastava takva. Kod nas se do tradicije drzi ko do lanjskog snijega, ko' da smo repa bez korijena.
Legendo moja. Ovo ce biti historijski dres. Nesto sto se unucima ostavlja, nesto sto je svetinjatodd_smith wrote:Je li bitno kako dres izgleda ili kako igrac u njemu igra?
Jbte k`o da idemo na reviju ne na turnir fudbala
MedunjaninCrvena Tifoza wrote:A sad pitanje... Kakve dresove planirate uzimati - sa imenom ili bez?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Red je onda i Sušića imati na leđima.Jack Be Nimble wrote:MedunjaninCrvena Tifoza wrote:A sad pitanje... Kakve dresove planirate uzimati - sa imenom ili bez?
Vrsajevic
Vranjes
Bicakcic
Te cu ja ganjati
Ako je originalni Susic i to Juga dres 82 ili 90 definitivno. A ova imena zato sto su cudna to jest tesko ih izgovorati pa obicno ljudi zapitkuju sta takav dres ili ime predstavlja. Great conversation starterCrvena Tifoza wrote:Red je onda i Sušića imati na leđima.Jack Be Nimble wrote:MedunjaninCrvena Tifoza wrote:A sad pitanje... Kakve dresove planirate uzimati - sa imenom ili bez?
Vrsajevic
Vranjes
Bicakcic
Te cu ja ganjati
Taj nece ni proizvoditi moras sam sebi isprintati broj i prezime .. Bit ce samo 2 primjerka za Avdijunoiserr wrote:Ja cu kupiti Vrsajevicev dres. Jedini cu ga imati.
Taj momak nije zasluzio onoliko kritike. Svaki put se zalagao i ginuo za reprezentaciju, zadnju utakmicu koju je igrao u kvalifikacijama se i povrjedio, a raja ga i dan danas omalovazavaju. To je taj nas mentalitet koji nekad nema mjere.
Zato Avdija ja kupujem tvoj dres