Bodkin wrote:tbv wrote:Bodkin wrote:i ti lupas.nemas nikakvog prava nazvati narod zlocinackim. druga stvar, po tvojoj logici narod obozava stanje u nasoj drzavi jer se 15+podrzava ili odobrava politiku.sutnja je vid odobravanja
o tome se i radi.nazvati politicki vrh zlocinackim je nesto o cemu se moze raspravljati ali izvaliti idiotizam da je narod zlocinacki je vrhunac, kako ono, zatucanosti

Hajde de smiri se malo, kontradiktiras sam sebe. Ko bira taj zlocinacki politicki vrh, i uziva plodove zla?
---------------------------
p.s. Razmjenjujemo misljenje, nisi ti taj koji mi moze reci sta su moja prava a sta nisu, i nazivati me zatucanim. Ako nemas dovoljno argumenata da moje misljenje promjenis nemoj se ni javljati. Emocije su dio slabosti i nisu pozeljne u politici, jer upravo govorimo o politici.
pazi ako ti nazivas jedan cijeli narod zlocinackim, meni ne pada na pamet da pokusavam da ti objasnim zasto to nije u redu. opet ti kazem, ako narod bira SDA koji unistava sve sto dotakne zadnjih 15 godina, onda se po tvojoj logici za taj isti narod moze reci da je ili jako glup, ili jako mazohistican
kad shvatis da ne mozes cijelim narodima davati epitete onda mozda i mozemo razmjenjivati misljenja
Kao prvo, tema nosi naslov "Izrael je opet pocinio zlocin!!!", a sta je Izrael, da li je drzava narod, ili?
Kao drugo, ja nisam rekao da je cijeli narod, vec samo narod, medju kojim postoje pojedinci ciji glas razuma je nadglasan glasom zla, sto znaci da sam mislio na vecinu.
Kao trece, kad ti shvatis da sto ljudi ima sto cudi, i da ne mozes nametnuti drugom svoje misljenje, a prilikom toga izbjegavati postavljena pitanja, mozda bude nesto od tebe, u smislu sugovornika, ovako je samo gubljenje mog vremena.
I cetvrto, vratimo se na temu, jer se zlocin nastavlja.