Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
U svim garazama iole normalno samo u bingovim vanjsim i unutrasnjim parkinzima raspasoj, ono na stupu je nevjerojatno da se dogadja ljudi parkiraju svugdje osim gdje treba, a poseban je nivo pakla podzemna uvijek je 2/3 prazna i klocevi se na ulaz naguraju
Upravo.
Najasu onuda oko ulaza, uz zid, uz stubove.....a ovamo sve prazno.
Inace gore nisam nikad ni pokusavao da trazim parking. Ako vidim da ima mjest onako bez trazenja, stanem. Ako ne vidim odmah namotavam dole i rahat stanem bez da se guram ili sl.
mene nervira sto se naguraju do ulaza pa se moras provlaciti iako sada kako su postavili one stubice na liniji je prohodno kad se skrene al do skretanja ne zna se ko pije ko placa ako je imalo veca guzva
a dole rahatluk imas mjesta da parkiras sleper sa 18 tockova
Jutros vozim dzemala bijedica, pored binga
Ispred mene kombista, idemo 50tak
Kombista smota naglo u desnu traku
Ispred mene se stvori golf 7 koji stoji i ceka da skrene lijevo u teh pregled preko duple pune (auto skola)
Od kombija se naravno nije vidio, kombi bez stakala
to je redovna pojava
tehnicki benzinska onda odmah poslije kruznog da li je neki salon ili sta je vec
isto tako i kontra iz tih poslovnica hoce preko pune dole prema halilovicima
mk ultra wrote: ↑07/08/2026 22:29
Jutros vozim dzemala bijedica, pored binga
Ispred mene kombista, idemo 50tak
Kombista smota naglo u desnu traku
Ispred mene se stvori golf 7 koji stoji i ceka da skrene lijevo u teh pregled preko duple pune (auto skola)
Od kombija se naravno nije vidio, kombi bez stakala
Vile su me pronosale da ga ne udarim
Normala kod nas.
Danas isto kod Tehničke škole, idem krajnjom lijevom regularno i oprezno jer mi je cuko pozada. I kontam da se prestrojim u srednju jer je prazna.
Kad najednom SX4 full brake i hoće u izljevnu da ga neko pusti. Da nisam već nanijetio prestrojavanje, vjerovatno bih ga sašio sa 50-60 otpozada...