Ilegalni migranti u BiH

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
славянин

#5776 Re: Migranti u BiH

Post by славянин »

Ajde samo u tom istom vremenskom rasponu ako odes napiso sta se to jos sa migrantima desavalo ? Jer racija nije sve u 20ak dana koje si to uzeo kao referentne i pokusao da ublazis to sto se desava.

Nece drzavu naravno preuzeti - ali zato oce opljackat,otet i ukrast od ljudi.

Porast broja migranata se osjeti ponovno , nadam se da ce ti i platu shodno povecati.
Sanjarko

#5777 Re: Migranti u BiH

Post by Sanjarko »

Evo sad mi javlja masovna tuca da je bila u prihvatnom centru. Troje povrijedzenih. Juce ubistvo u Mostaru. Nas.
yoyo13

#5778 Re: Migranti u BiH

Post by yoyo13 »

Ja kad sam rekao da tu nema izbjeglica pravih 3% nego gola bagra razapeli me ovdje na forumu. Batine se samo boje, jer znaju da nemaju sta izgubit.
escobar__

#5779 Re: Migranti u BiH

Post by escobar__ »

Opet se posvađali oko teorije relativnosti?
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#5780 Re: Migranti u BiH

Post by _BataZiv_0809 »

escobar__ wrote:Opet se posvađali oko teorije relativnosti?
Oko jugoslovenskih standarda vrednovanja naroda u djelima Ive Andrica.
Sanjarko

#5781 Re: Migranti u BiH

Post by Sanjarko »

Svadza vjerovatno oko raspodjele potrebstina.
It_is_a_Leclerc

#5782 Re: Migranti u BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

Vizionar 1985 wrote:Evo sad mi javlja masovna tuca da je bila u prihvatnom centru. Troje povrijedzenih. Juce ubistvo u Mostaru. Nas.
U masovnoj makljaži je učestvovalo 300-tinjak migranata od čega je 50 teže ozlijeđeno. Nekoliko pripadnika Policije također.

Prihvatni centar BIRA u koji je uloženo nekoliko desetina hiljada maraka danas je skoro u potpunosti neuslovan.

Ima li @CPT komentar?
Sanjarko

#5783 Re: Migranti u BiH

Post by Sanjarko »

Znam javili su. Vjerovatno se zakacili oko raspodjele pomoci.
animals

#5784 Re: Migranti u BiH

Post by animals »

It_is_a_Leclerc wrote:
Vizionar 1985 wrote:Evo sad mi javlja masovna tuca da je bila u prihvatnom centru. Troje povrijedzenih. Juce ubistvo u Mostaru. Nas.
U masovnoj makljaži je učestvovalo 300-tinjak migranata od čega je 50 teže ozlijeđeno. Nekoliko pripadnika Policije također.

Prihvatni centar BIRA u koji je uloženo nekoliko desetina hiljada maraka danas je skoro u potpunosti neuslovan.

Ima li @CPT komentar?
Kad ce neko doci pameti , pa ih sve u avion i nazad odakle su dosli..
pa nek tamo ispoljavaju svoje porive..
ljudska prava su samo za bagru, a postene ko jebe..
Sanjarko

#5785 Re: Migranti u BiH

Post by Sanjarko »

Ma ovo ubistvo juce u Mostaru je nas ubio naseg. Nisu migranti ucestvovali. Nego u isto vrijeme mi javilo i jedno i drugo. Crna hronika juce i danas. Jbg.
zrakomlat

#5786 Re: Migranti u BiH

Post by zrakomlat »

animals wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:

Ima li @CPT komentar?
Kad ce neko doci pameti , pa ih sve u avion i nazad odakle su dosli..
pa nek tamo ispoljavaju svoje porive..
ljudska prava su samo za bagru, a postene ko jebe..
kakav avion, pješke su došli :D
CPT

#5787 Re: Migranti u BiH

Post by CPT »

It_is_a_Leclerc wrote:

Ima li @CPT komentar?
tragedija citava i sve govori i tim ljudima u sred zime... pogotovo kad je 1cm pored price kako je jedan domacin izresetao drugog

da pomognem jer je kod nekih ksenofobija ipak jaca od vida:
FEJIĆEVA ULICA
Žena izbola starca u Mostaru

UHAPŠENO PET OSOBA
Dva muškarca osumnjičena za ubistvo starca iz Bugojna, jedan priznao

ISTRAGA U TOKU
Maloljetničko ubistvo u Mostaru: Na rudarskom kopu izrešetao prijatelja

MUP SBK
Policija traga za Adijem Jašarevićem nakon pronalaska tijela muškarca u Bugojnu

PRIJAVLJENO POLICIJI
Prepoznajete li kradljivca? Objavljen snimak krađe bušilice u sarajevskoj prodavnici

BIVŠI DIREKTOR ŠKOLE
Sudo Lavić u ponovljenom postupku osuđen na osam godina zatvora zbog spolnog odnosa s učenicom

AKCIJA "SEDLO"
Objavljeni detalji zapljene droge u Sarajevu, policija uhapsila tri osobe

PRIJETIO PIŠTOLJEM
Naoružani muškarac opljačkao benzinsku pumpu "Petrol" u Sarajevu

LOKALITET BIŠĆE POLJE
U Mostaru ponovo opljačkana brza pošta, napadači od radnice ukrali i Golf 4

SUD U ISTOČNOM SARAJEVU
Nenadu Božiću koji je nožem ubio svog oca izrečena mjera psihijatrijskog liječenja
It_is_a_Leclerc

#5788 Re: Migranti u BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

Pa da. Nisam ni sumnjao da ćeš 300-tinjak ljudi za koje niko živ ne zna ko su i odakle dolaze, a koji se mlate palicama i bodu noževima u centru grada, nekako uspjeti povezati sa- direktorom osnovne škole u Sarajevu.

Sramota
smijesni_ste

#5789 Re: Migranti u BiH

Post by smijesni_ste »

Hoćeš li tako na pomen srpskih zločina postavljati linkove o daleko većim zločinima iz historije čovječanstva nego što su srpski? :-) :roll:

Nešto nisam siguran, ali pružit ćemo ti šansu :wink:
CPT

#5790 Re: Migranti u BiH

Post by CPT »

It_is_a_Leclerc wrote:Pa da. Nisam ni sumnjao da ćeš 300-tinjak ljudi za koje niko živ ne zna ko su i odakle dolaze, a koji se mlate palicama i bodu noževima u centru grada, nekako uspjeti povezati sa- direktorom osnovne škole u Sarajevu.

Sramota
noz u centru grada, strasno i nevidjeno.... bas me zanima kako bi se ti ponasao u slicnoj situaciji :wink:
славянин

#5791 Re: Migranti u BiH

Post by славянин »

CPT wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Pa da. Nisam ni sumnjao da ćeš 300-tinjak ljudi za koje niko živ ne zna ko su i odakle dolaze, a koji se mlate palicama i bodu noževima u centru grada, nekako uspjeti povezati sa- direktorom osnovne škole u Sarajevu.

Sramota
noz u centru grada, strasno i nevidjeno.... bas me zanima kako bi se ti ponasao u slicnoj situaciji :wink:
I ti sada redas na 3 500 000 broj krivicnih dijela i poredis sa onim sto 5000 pravi.... ,klasicni pokusaj elativizacije stvari - naravno to ti je izmedju ostalog i posao.Napravili im prihvatni centar sve sa hranom oni ga srusili, zamisli da ih nisu pretresli 7 dana prije toga pa kad su nasli inventar sa 6-7 restorana sve sa oklagijama i macetama. Policija ne smije da bije imigrante a bije kada se protestvuje kod nas-sve zbog takvih kao ti i lobiranja za prava "migranata" ... mislim paradoks al ajde.
CPT

#5792 Re: Migranti u BiH

Post by CPT »

славянин wrote:
CPT wrote:

Sramota
I ti sada redas na 3 500 000 broj krivicnih dijela i poredis sa onim sto 5000 pravi.... ,klasicni pokusaj elativizacije stvari - naravno to ti je izmedju ostalog i posao.Napravili im prihvatni centar sve sa hranom oni ga srusili, zamisli da ih nisu pretresli 7 dana prije toga pa kad su nasli inventar sa 6-7 restorana sve sa oklagijama i macetama. Policija ne smije da bije imigrante a bije kada se protestvuje kod nas-sve zbog takvih kao ti i lobiranja za prava "migranata" ... mislim paradoks al ajde.
Ti poredis ljude koji imaju prihode, krov nad glavom, itd, itd. sa ljudima koji se bore za svoje mjesto pod nebom. Kad se domacini kolju u normalnom stanju zamisli sta bi tek radili da su da zive kao oni. Oni su najgori jer su se potukli a svi znamo da toga na Balkanu nikad nije bilo. Da sutra neko siluje zakolje 150 ljudi u centru Sarajeva neki bi opet... vidi one u Bihacu :roll: Ljudi su zapeli gdje ne zele biti i vjerovatno nedostaje novca. Sto duze zima traje gore ce biti.

Samo jos fale naslovi "Migrant piskio..." :roll:
славянин

#5793 Re: Migranti u BiH

Post by славянин »

CPT wrote:
Ti poredis ljude koji imaju prihode, krov nad glavom, itd, itd. sa ljudima koji se bore za svoje mjesto pod nebom. Kad se domacini kolju u normalnom stanju zamisli sta bi tek radili da su da zive kao oni. Oni su najgori jer su se potukli a svi znamo da toga na Balkanu nikad nije bilo. Da sutra neko siluje zakolje 150 ljudi u centru Sarajeva neki bi opet... vidi one u Bihacu :roll:

Ljudi su zapeli gdje ne zele biti i vjerovatno nedostaje novca. Sto duze zima traje gore ce biti.
Ma sta kazes... shvatas da su to gluposti, pa zna se kako silovatelji prolaze sto vani sto u zatvoru.Borce lupaju na portestima a migranta ne smiju dotaci dok prave nerede - kako navijace biju ?

Sada im treba dati i para - koliko im treba u toku bespravnih prelazaka granica.Znaci otprilike nekome u Pakistanu padne na pamet da ide u Njemacku, treba mu dati pare i onda on upade i socijala lagano.. Gledaj koliko ih je ja nisam cuo niti jedan slucaj da su trazili posao.. nego "help me" ili pljacka.. Branis krsenje zakona i jos navodis da im treba dati para da ga lakse krse.. A nasi idioti stoje i mrznu se pred ambasadama umjesto da lagano hop preko granice zapali pasos i papire i tjeraj.
славянин

#5794 Re: Migranti u BiH

Post by славянин »

CPT wrote:

Masovna tuca i rusenje centra za prihvat nije isto sto i "migrant piskio" kao ni zaustavljanje voza i pljackanje putnika... ali posao ti je da pravdas dok oni se*u po kome stignu.
tap3ah75

#5795 Re: Migranti u BiH

Post by tap3ah75 »

славянин wrote:
CPT wrote:

Masovna tuca i rusenje centra za prihvat nije isto sto i "migrant piskio" kao ni zaustavljanje voza i pljackanje putnika... ali posao ti je da pravdas dok oni se*u po kome stignu.
Kako zaustave voz?
славянин

#5796 Re: Migranti u BiH

Post by славянин »

tap3ah75 wrote:
славянин wrote:
CPT wrote:

Kako zaustave voz?
https://www.nezavisne.com/novosti/hroni ... ike/518264

Ovako
CPT

#5797 Re: Migranti u BiH

Post by CPT »

MIGRANTI ZAUSTAVILI VOZ: Opljačkali putnike i pobegli u nepoznatom pravcu

od jednog putnika ukrali torbicu u kojoj se nalazio novac, a od drugih putnika su ukrali hranu i punjač za mobilni telefon.
tap3ah75

#5798 Re: Migranti u BiH

Post by tap3ah75 »

Hfala
Nisam znao za to.
Point.

#5799 Re: Migranti u BiH

Post by Point. »

CPT wrote:

od jednog putnika ukrali torbicu u kojoj se nalazio novac, a od drugih putnika su ukrali hranu i punjač za mobilni telefon.
Ti opravdavaš ovo?
uglavnomja

#5800 Re: Migranti u BiH

Post by uglavnomja »

Point. wrote:
CPT wrote:

Ti opravdavaš ovo?
normalno da opravdava, pa ljudima trebaju pare, hrana i mobitel :oops:
imaju puno pravo da to uzmu od koga stignu

ha ja ...
ti opljacakani ce zaraditi nove pare, kupiti novu hranu, punjac ... sitnica ...normala ... tako je svugdje, narocito u njegovoj sloveniji ili gdje je vec
a plus je ako su opljacakni bosanci, narocito krajisnici, ma nirvana cista
Locked