Ilegalni migranti u BiH
- славянин
#5776 Re: Migranti u BiH
Ajde samo u tom istom vremenskom rasponu ako odes napiso sta se to jos sa migrantima desavalo ? Jer racija nije sve u 20ak dana koje si to uzeo kao referentne i pokusao da ublazis to sto se desava.
Nece drzavu naravno preuzeti - ali zato oce opljackat,otet i ukrast od ljudi.
Porast broja migranata se osjeti ponovno , nadam se da ce ti i platu shodno povecati.
Nece drzavu naravno preuzeti - ali zato oce opljackat,otet i ukrast od ljudi.
Porast broja migranata se osjeti ponovno , nadam se da ce ti i platu shodno povecati.
- Sanjarko
#5777 Re: Migranti u BiH
Evo sad mi javlja masovna tuca da je bila u prihvatnom centru. Troje povrijedzenih. Juce ubistvo u Mostaru. Nas.
-
yoyo13
#5778 Re: Migranti u BiH
Ja kad sam rekao da tu nema izbjeglica pravih 3% nego gola bagra razapeli me ovdje na forumu. Batine se samo boje, jer znaju da nemaju sta izgubit.
- escobar__
#5779 Re: Migranti u BiH
Opet se posvađali oko teorije relativnosti?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#5780 Re: Migranti u BiH
Oko jugoslovenskih standarda vrednovanja naroda u djelima Ive Andrica.escobar__ wrote:Opet se posvađali oko teorije relativnosti?
- Sanjarko
#5781 Re: Migranti u BiH
Svadza vjerovatno oko raspodjele potrebstina.
- It_is_a_Leclerc
#5782 Re: Migranti u BiH
U masovnoj makljaži je učestvovalo 300-tinjak migranata od čega je 50 teže ozlijeđeno. Nekoliko pripadnika Policije također.Vizionar 1985 wrote:Evo sad mi javlja masovna tuca da je bila u prihvatnom centru. Troje povrijedzenih. Juce ubistvo u Mostaru. Nas.
Prihvatni centar BIRA u koji je uloženo nekoliko desetina hiljada maraka danas je skoro u potpunosti neuslovan.
Ima li @CPT komentar?
- Sanjarko
#5783 Re: Migranti u BiH
Znam javili su. Vjerovatno se zakacili oko raspodjele pomoci.
- animals
#5784 Re: Migranti u BiH
Kad ce neko doci pameti , pa ih sve u avion i nazad odakle su dosli..It_is_a_Leclerc wrote:U masovnoj makljaži je učestvovalo 300-tinjak migranata od čega je 50 teže ozlijeđeno. Nekoliko pripadnika Policije također.Vizionar 1985 wrote:Evo sad mi javlja masovna tuca da je bila u prihvatnom centru. Troje povrijedzenih. Juce ubistvo u Mostaru. Nas.
Prihvatni centar BIRA u koji je uloženo nekoliko desetina hiljada maraka danas je skoro u potpunosti neuslovan.
Ima li @CPT komentar?
pa nek tamo ispoljavaju svoje porive..
ljudska prava su samo za bagru, a postene ko jebe..
- Sanjarko
#5785 Re: Migranti u BiH
Ma ovo ubistvo juce u Mostaru je nas ubio naseg. Nisu migranti ucestvovali. Nego u isto vrijeme mi javilo i jedno i drugo. Crna hronika juce i danas. Jbg.
-
zrakomlat
#5786 Re: Migranti u BiH
kakav avion, pješke su došlianimals wrote:Kad ce neko doci pameti , pa ih sve u avion i nazad odakle su dosli..It_is_a_Leclerc wrote:U masovnoj makljaži je učestvovalo 300-tinjak migranata od čega je 50 teže ozlijeđeno. Nekoliko pripadnika Policije također.Vizionar 1985 wrote:Evo sad mi javlja masovna tuca da je bila u prihvatnom centru. Troje povrijedzenih. Juce ubistvo u Mostaru. Nas.
Ima li @CPT komentar?
pa nek tamo ispoljavaju svoje porive..
ljudska prava su samo za bagru, a postene ko jebe..
- CPT
#5787 Re: Migranti u BiH
tragedija citava i sve govori i tim ljudima u sred zime... pogotovo kad je 1cm pored price kako je jedan domacin izresetao drugogIt_is_a_Leclerc wrote:U masovnoj makljaži je učestvovalo 300-tinjak migranata od čega je 50 teže ozlijeđeno. Nekoliko pripadnika Policije također.Vizionar 1985 wrote:Evo sad mi javlja masovna tuca da je bila u prihvatnom centru. Troje povrijedzenih. Juce ubistvo u Mostaru. Nas.
Ima li @CPT komentar?
da pomognem jer je kod nekih ksenofobija ipak jaca od vida:
FEJIĆEVA ULICA
Žena izbola starca u Mostaru
UHAPŠENO PET OSOBA
Dva muškarca osumnjičena za ubistvo starca iz Bugojna, jedan priznao
ISTRAGA U TOKU
Maloljetničko ubistvo u Mostaru: Na rudarskom kopu izrešetao prijatelja
MUP SBK
Policija traga za Adijem Jašarevićem nakon pronalaska tijela muškarca u Bugojnu
PRIJAVLJENO POLICIJI
Prepoznajete li kradljivca? Objavljen snimak krađe bušilice u sarajevskoj prodavnici
BIVŠI DIREKTOR ŠKOLE
Sudo Lavić u ponovljenom postupku osuđen na osam godina zatvora zbog spolnog odnosa s učenicom
AKCIJA "SEDLO"
Objavljeni detalji zapljene droge u Sarajevu, policija uhapsila tri osobe
PRIJETIO PIŠTOLJEM
Naoružani muškarac opljačkao benzinsku pumpu "Petrol" u Sarajevu
LOKALITET BIŠĆE POLJE
U Mostaru ponovo opljačkana brza pošta, napadači od radnice ukrali i Golf 4
SUD U ISTOČNOM SARAJEVU
Nenadu Božiću koji je nožem ubio svog oca izrečena mjera psihijatrijskog liječenja
- It_is_a_Leclerc
#5788 Re: Migranti u BiH
Pa da. Nisam ni sumnjao da ćeš 300-tinjak ljudi za koje niko živ ne zna ko su i odakle dolaze, a koji se mlate palicama i bodu noževima u centru grada, nekako uspjeti povezati sa- direktorom osnovne škole u Sarajevu.
Sramota
Sramota
-
smijesni_ste
#5789 Re: Migranti u BiH
Hoćeš li tako na pomen srpskih zločina postavljati linkove o daleko većim zločinima iz historije čovječanstva nego što su srpski?
Nešto nisam siguran, ali pružit ćemo ti šansu
Nešto nisam siguran, ali pružit ćemo ti šansu
- CPT
#5790 Re: Migranti u BiH
noz u centru grada, strasno i nevidjeno.... bas me zanima kako bi se ti ponasao u slicnoj situacijiIt_is_a_Leclerc wrote:Pa da. Nisam ni sumnjao da ćeš 300-tinjak ljudi za koje niko živ ne zna ko su i odakle dolaze, a koji se mlate palicama i bodu noževima u centru grada, nekako uspjeti povezati sa- direktorom osnovne škole u Sarajevu.
Sramota
- славянин
#5791 Re: Migranti u BiH
I ti sada redas na 3 500 000 broj krivicnih dijela i poredis sa onim sto 5000 pravi.... ,klasicni pokusaj elativizacije stvari - naravno to ti je izmedju ostalog i posao.Napravili im prihvatni centar sve sa hranom oni ga srusili, zamisli da ih nisu pretresli 7 dana prije toga pa kad su nasli inventar sa 6-7 restorana sve sa oklagijama i macetama. Policija ne smije da bije imigrante a bije kada se protestvuje kod nas-sve zbog takvih kao ti i lobiranja za prava "migranata" ... mislim paradoks al ajde.CPT wrote:noz u centru grada, strasno i nevidjeno.... bas me zanima kako bi se ti ponasao u slicnoj situacijiIt_is_a_Leclerc wrote:Pa da. Nisam ni sumnjao da ćeš 300-tinjak ljudi za koje niko živ ne zna ko su i odakle dolaze, a koji se mlate palicama i bodu noževima u centru grada, nekako uspjeti povezati sa- direktorom osnovne škole u Sarajevu.
Sramota
- CPT
#5792 Re: Migranti u BiH
Ti poredis ljude koji imaju prihode, krov nad glavom, itd, itd. sa ljudima koji se bore za svoje mjesto pod nebom. Kad se domacini kolju u normalnom stanju zamisli sta bi tek radili da su da zive kao oni. Oni su najgori jer su se potukli a svi znamo da toga na Balkanu nikad nije bilo. Da sutra neko siluje zakolje 150 ljudi u centru Sarajeva neki bi opet... vidi one u Bihacuславянин wrote:I ti sada redas na 3 500 000 broj krivicnih dijela i poredis sa onim sto 5000 pravi.... ,klasicni pokusaj elativizacije stvari - naravno to ti je izmedju ostalog i posao.Napravili im prihvatni centar sve sa hranom oni ga srusili, zamisli da ih nisu pretresli 7 dana prije toga pa kad su nasli inventar sa 6-7 restorana sve sa oklagijama i macetama. Policija ne smije da bije imigrante a bije kada se protestvuje kod nas-sve zbog takvih kao ti i lobiranja za prava "migranata" ... mislim paradoks al ajde.CPT wrote:noz u centru grada, strasno i nevidjeno.... bas me zanima kako bi se ti ponasao u slicnoj situacijiIt_is_a_Leclerc wrote:Pa da. Nisam ni sumnjao da ćeš 300-tinjak ljudi za koje niko živ ne zna ko su i odakle dolaze, a koji se mlate palicama i bodu noževima u centru grada, nekako uspjeti povezati sa- direktorom osnovne škole u Sarajevu.
Sramota
Samo jos fale naslovi "Migrant piskio..."
- славянин
#5793 Re: Migranti u BiH
Ma sta kazes... shvatas da su to gluposti, pa zna se kako silovatelji prolaze sto vani sto u zatvoru.Borce lupaju na portestima a migranta ne smiju dotaci dok prave nerede - kako navijace biju ?CPT wrote:
Ti poredis ljude koji imaju prihode, krov nad glavom, itd, itd. sa ljudima koji se bore za svoje mjesto pod nebom. Kad se domacini kolju u normalnom stanju zamisli sta bi tek radili da su da zive kao oni. Oni su najgori jer su se potukli a svi znamo da toga na Balkanu nikad nije bilo. Da sutra neko siluje zakolje 150 ljudi u centru Sarajeva neki bi opet... vidi one u Bihacu![]()
Ljudi su zapeli gdje ne zele biti i vjerovatno nedostaje novca. Sto duze zima traje gore ce biti.
Sada im treba dati i para - koliko im treba u toku bespravnih prelazaka granica.Znaci otprilike nekome u Pakistanu padne na pamet da ide u Njemacku, treba mu dati pare i onda on upade i socijala lagano.. Gledaj koliko ih je ja nisam cuo niti jedan slucaj da su trazili posao.. nego "help me" ili pljacka.. Branis krsenje zakona i jos navodis da im treba dati para da ga lakse krse.. A nasi idioti stoje i mrznu se pred ambasadama umjesto da lagano hop preko granice zapali pasos i papire i tjeraj.
- славянин
#5794 Re: Migranti u BiH
Masovna tuca i rusenje centra za prihvat nije isto sto i "migrant piskio" kao ni zaustavljanje voza i pljackanje putnika... ali posao ti je da pravdas dok oni se*u po kome stignu.CPT wrote:
-
tap3ah75
#5795 Re: Migranti u BiH
Kako zaustave voz?славянин wrote:Masovna tuca i rusenje centra za prihvat nije isto sto i "migrant piskio" kao ni zaustavljanje voza i pljackanje putnika... ali posao ti je da pravdas dok oni se*u po kome stignu.CPT wrote:
- славянин
#5796 Re: Migranti u BiH
https://www.nezavisne.com/novosti/hroni ... ike/518264tap3ah75 wrote:Kako zaustave voz?славянин wrote:Masovna tuca i rusenje centra za prihvat nije isto sto i "migrant piskio" kao ni zaustavljanje voza i pljackanje putnika... ali posao ti je da pravdas dok oni se*u po kome stignu.CPT wrote:
Ovako
- CPT
#5797 Re: Migranti u BiH
MIGRANTI ZAUSTAVILI VOZ: Opljačkali putnike i pobegli u nepoznatom pravcu
od jednog putnika ukrali torbicu u kojoj se nalazio novac, a od drugih putnika su ukrali hranu i punjač za mobilni telefon.
- Point.
#5799 Re: Migranti u BiH
Ti opravdavaš ovo?CPT wrote:MIGRANTI ZAUSTAVILI VOZ: Opljačkali putnike i pobegli u nepoznatom pravcu
od jednog putnika ukrali torbicu u kojoj se nalazio novac, a od drugih putnika su ukrali hranu i punjač za mobilni telefon.
- uglavnomja
#5800 Re: Migranti u BiH
normalno da opravdava, pa ljudima trebaju pare, hrana i mobitelPoint. wrote:Ti opravdavaš ovo?CPT wrote:MIGRANTI ZAUSTAVILI VOZ: Opljačkali putnike i pobegli u nepoznatom pravcu
imaju puno pravo da to uzmu od koga stignu
ha ja ...
ti opljacakani ce zaraditi nove pare, kupiti novu hranu, punjac ... sitnica ...normala ... tako je svugdje, narocito u njegovoj sloveniji ili gdje je vec
a plus je ako su opljacakni bosanci, narocito krajisnici, ma nirvana cista