Dodimo u što večem broju,tugu i žalost porodicama poginulih djevojaka nećemo umanjiti,ali odajmo posljednju počast nevino nastradalim i upozorimo javnost da se ovakvim monstrumima-vozačima stane u kraj i da im se rigorozno sudi,jer nije slučajna nesreća,vozio je 100 na sat i proletio kroz crveno...supercali wrote:Pa ako vidis ja bas i nisam za proteste jer se nece nista posticiDaysleepeR wrote:koliko god da je bespredmetna priča o izlasku na izbore, 100 puta je gora priča o protestima...supercali wrote: Slazem se i tu al ne mogu ja tjerati tebe ili bilo koga da izadje
Mogu mozda majku brata sestru kcer sina i to je to ostalo ne mogu niti zelim jer ne znam ni za koga ce glasati
Stajat ce se supljirati
Muskarci ce doci da kakvu trebu pokupe i sl a one obratno popit ce se koje pivo kupljeno u granapu i to je to
Ovo je mirno okupljanje. Odajemo pocast ovim djevojkama. Nasim okupljanjem ukazujemo na nepravilnosti, na sve sto nas muci u ovom gradu i ovoj zemlji.
Ukoliko se veceras dogovorimo gdje nam je sljedeca stanica, to cemo naknadno i objaviti. Ukoliko treba da se ide pred Tuzilastvo, pred odgovorne institucije, to cemo i uraditi.
VECERAS MIRNO SA DVA CVIJETA!!!!!
Molim da budemo GRAĐANI i da pokažemo šta je zapravo GRAĐANIN JEDNOG GRADA!!!!!!!!!!!!!!!