Soft je za slabiće.anchor85 wrote:
Imala nocne more.
Izazov nepredviđenog ima svoju draž
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Soft je za slabiće.anchor85 wrote:
Imala nocne more.
A ja se još pitam što ste se tako dugo zadržali... a oni ovako opleli.Tomahawk11 wrote:Sado-mazoEuridika wrote:Izgleda sam sve propustila.![]()
Čak i sise...![]()
Svjeaž krv je uvijek dobrodošlaEuridika wrote: A ja se još pitam što ste se tako dugo zadržali... a oni ovako opleli.Nismo vam falili...
![]()
Baš sam ja svježa krv...Tomahawk11 wrote:Svjeaž krv je uvijek dobrodošlaEuridika wrote: A ja se još pitam što ste se tako dugo zadržali... a oni ovako opleli.Nismo vam falili...
![]()
Bloo wrote:Tomo najveće u rajispreca wrote:a koja to ima siseBloo wrote:
uglavnom o sisama![]()
![]()
![]()
![]()
puna šaka sise
Pa iz moje žablje perspektive jesi...Tomahawk11 wrote:Ispado ja sisoje
Tomo koji broj sisobrana nosishTomahawk11 wrote:Ispado ja sisoje
Ma kukavica, najvećaTomahawk11 wrote:Soft je za slabiće.anchor85 wrote:
Imala nocne more.
5Dspreca wrote:Tomo koji broj sisobrana nosishTomahawk11 wrote:Ispado ja sisoje![]()
![]()
Jednom se živianchor85 wrote:Ma kukavica, najvećaTomahawk11 wrote:Soft je za slabiće.anchor85 wrote:
Imala nocne more.
Joj Toma, pa još ni brojeve nisi naučio, cccc. Obje te oznake su ti za veličinu korpica, a nigdje nemaš obim.Tomahawk11 wrote:5Dspreca wrote:Tomo koji broj sisobrana nosishTomahawk11 wrote:Ispado ja sisoje![]()
![]()
![]()
Naravno. Samo ja volim izbjegavati bolne situacije.Tomahawk11 wrote:
Jednom se živi
Euridika wrote: Joj Toma, pa još ni brojeve nisi naučio, cccc. Obje te oznake su ti za veličinu korpica, a nigdje nemaš obim.
'ta se ti smiješBloo wrote:Euridika wrote: Joj Toma, pa još ni brojeve nisi naučio, cccc. Obje te oznake su ti za veličinu korpica, a nigdje nemaš obim.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tanka je linija između bola i užitka.anchor85 wrote:Naravno. Samo ja volim izbjegavati bolne situacije.Tomahawk11 wrote:
Jednom se živi
Bitno je da su korpice puneEuridika wrote: Joj Toma, pa još ni brojeve nisi naučio, cccc. Obje te oznake su ti za veličinu korpica, a nigdje nemaš obim.
Ja čekam da napiše nedostajući podatak pa da dobijem ispravan rezultat na GoogletuEuridika wrote:Joj Toma, pa još ni brojeve nisi naučio, cccc. Obje te oznake su ti za veličinu korpica, a nigdje nemaš obim.Tomahawk11 wrote: 5D![]()
Ne znamanchor85 wrote:Ja čekam da napiše nedostajući podatak pa da dobijem ispravan rezultat na GoogletuEuridika wrote:Joj Toma, pa još ni brojeve nisi naučio, cccc. Obje te oznake su ti za veličinu korpica, a nigdje nemaš obim.Tomahawk11 wrote: 5D![]()
Metar u ruke i izmjeri obim.Tomahawk11 wrote:Ne znamanchor85 wrote:Ja čekam da napiše nedostajući podatak pa da dobijem ispravan rezultat na GoogletuEuridika wrote: Joj Toma, pa još ni brojeve nisi naučio, cccc. Obje te oznake su ti za veličinu korpica, a nigdje nemaš obim.![]()
Hajde pomozite, što ste takve![]()
Ovdje na poslu?anchor85 wrote:
Metar u ruke i izmjeri obim.
jel to duzina nema znacenjeanchor85 wrote:
Metar u ruke i izmjeri obim.
Ma uzimaš mjere za košuljuTomahawk11 wrote:Ovdje na poslu?anchor85 wrote:
Metar u ruke i izmjeri obim.![]()
Reći će da sam lud![]()
A nemam ni metra
Dužina čega? Bradavice?spreca wrote:jel to duzina nema znacenjeanchor85 wrote:
Metar u ruke i izmjeri obim.![]()
Polo majica.anchor85 wrote: