UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Jack Be Nimble
#5776 Re: UEFA Champions League
Eh da pep ima mesija zabili bi 8 golova, ovako samo 5.
-
Mustang1
#5777 Re: UEFA Champions League
Ovoj ludnici samo Leicester fali
Ako se nastavi sa ovakvim igrama oni su majstori ludnica i mogli bi osvojiti 
- nKrkan
#5778 Re: UEFA Champions League
Ja reče 5-0 ,ali nisam kriv što je Otamendi panj.
-
Romanija
#5779 Re: UEFA Champions League
Neko kaze Mesi, neko kaze Ronaldo,,,,,.ali za mene igrac zbog koga vrijedi gledati sve ove tekme je David Silva, igracina. I edin kaze da je on najbolji igrac s kojim je igra i protiv koga je igrao.
- Tito_i_Partija
#5780 Re: UEFA Champions League
I od svega sto je ispisano o Pepu danas, odlucio si da prozoves mene (dvaput), i to zbog ovog komentara:_BataZiv_0809 wrote:Libo me tuki za City, mrzim ih ko i svaki plasticni klub, samo volim kad vas stignu rijeciTito_i_Partija wrote:
Ejs, mislis li mozda da sam pobjegulja k'o veella?![]()
Ne znam cemu se toliko radujes. Haman ti je promaklo da je City cak tri komada kod kuce primio, sto ce se itekako odrazit' u revansu.
Seriously?Tito_i_Partija wrote:Bato care, sta ti bi sa Pepom?
- Artest
#5781 Re: UEFA Champions League
Da nije Stonesa, Pepi bi osvojenoj tituli EPL, pridruzio i onu osvajaca Evrope. Ovako...kanali ga Englez.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#5782 Re: UEFA Champions League
Zato sto si ti moj brudišaTito_i_Partija wrote:Seriously?
- Edin H.
#5783 Re: UEFA Champions League
Los City bez Dzeke. 
- skenderija04
#5784 Re: UEFA Champions League
Pa zbog ovakvih utakmica i volimo fudbalRomanija wrote:Sad kad je titula osigurana, ne bi mi smetalo da ManCity sa ovakvim napadom uzme CL. Ova me tekma me vratila u djecacke dane iz sedamdesetih i totalni fudbal Holandije......
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5785 Re: UEFA Champions League
osvajaju LP i ispadaju iz lige, prizivam to mjesecima, mora se ispunit'.Mustang1 wrote:Ovoj ludnici samo Leicester faliAko se nastavi sa ovakvim igrama oni su majstori ludnica i mogli bi osvojiti
amin jarabbi!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5786 Re: UEFA Champions League
Uozbiljite se - lete ko fisek od Seville 
- Edin H.
#5787 Re: UEFA Champions League
1:5000 bilo na kladionici.Velkoski wrote:osvajaju LP i ispadaju iz lige, prizivam to mjesecima, mora se ispunit'.Mustang1 wrote:Ovoj ludnici samo Leicester faliAko se nastavi sa ovakvim igrama oni su majstori ludnica i mogli bi osvojiti
amin jarabbi!![]()
- Bosanski_kralj
#5788 Re: UEFA Champions League
Pep je više sretan nego pametan. Jebem ja njegovo trenersko umijeće.
- jeza u ledja
#5789 Re: UEFA Champions League
Jedan savjet za sviju. Nako, generalno.
Nemojte davati neke grandiozne zakljucke o timovima, pogotovo igracima, TOKOM utakmice. Ono, sha sam vam reko i od njega nikad igraca, te price. Budite pametni, sacekajte kraj.
Ovo je nako iz cistog dugogodisnjeg forumskog iskustva.
Nemojte davati neke grandiozne zakljucke o timovima, pogotovo igracima, TOKOM utakmice. Ono, sha sam vam reko i od njega nikad igraca, te price. Budite pametni, sacekajte kraj.
- leškarenje
#5790 Re: UEFA Champions League
Bas se ismijah sta se sve pisalojeza u ledja wrote:Jedan savjet za sviju. Nako, generalno.
- Saian
#5791 Re: UEFA Champions League
Ne kontam, sto da ne pricam da je Stones soha obicna, to kao ja sebi upao u usta, jesam mozda za strucnjake koji misle da kad halfa pogodi lopta i udje u go' brishu mu se aferimi iz odbrane, koja mu je pos'o jeljeza u ledja wrote:Jedan savjet za sviju. Nako, generalno.
eto za stones-a samo obrnutoEverybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.
Albert Einstein
- jeza u ledja
#5792 Re: UEFA Champions League
ma djaba ti sva prica jbg kad si u fokusu
samo me cudi tvoje neiskustvo
-
LSD
#5793 Re: UEFA Champions League
Znamo da su Otamendi i Stones precijenjene sohe, ali što je onaj Sagna letva malo je reci
frajer nije sposoban istrcati po svojoj strani bar jednom za 90 minuta
Onaj malac Sane bez ikakve pomoci se uvijek borio protiv dvojice na lijevoj strani.
Onaj malac Sane bez ikakve pomoci se uvijek borio protiv dvojice na lijevoj strani.
- Artest
#5794 Re: UEFA Champions League
Nego de ti nama otkrij motiv, zasto jases po Stonesu i otkud ti ideja da proces 'birikanja' traje do 23. godine?
Cisto sumnjam da si iz kola u kolo, u svoj vakat, pljuvao kiksera Ramosa, Davida Luiza ili recimo Hummelsa. Sva trojica su kao mladi junci (a bogami, omakne im se i danas), imali vise kikseva od Veslija Browna iz Uniteda.
Ako te zulja cijena, onda nidje veze. Pa svaki igrac shittya je preplacen, drugacije ne bi ni dosao.
Cisto sumnjam da si iz kola u kolo, u svoj vakat, pljuvao kiksera Ramosa, Davida Luiza ili recimo Hummelsa. Sva trojica su kao mladi junci (a bogami, omakne im se i danas), imali vise kikseva od Veslija Browna iz Uniteda.
Ako te zulja cijena, onda nidje veze. Pa svaki igrac shittya je preplacen, drugacije ne bi ni dosao.
Last edited by Artest on 21/02/2017 23:45, edited 1 time in total.
- Artest
#5795 Re: UEFA Champions League
Pazi malo sta pises, whoscored je metno Otamendia u tim sezone. Algoritam znaeLSD wrote:Znamo da su Otamendi i Stones precijenjene sohe, ali što je onaj Sagna letva malo je reci![]()
![]()

- Saian
#5796 Re: UEFA Champions League
Uz realnu opasnost da sam te zamijenio, i ispriku unaprijed, ako jesam, no eto mi se nesto cini da neko slichnog nicka nije znao da pocetni udarac ide u polje protivnika, dok nedavno nisu promijenili pravilo pa se ovdje nesto pominjalo?jeza u ledja wrote:ma djaba ti sva prica jbg kad si u fokusu![]()
@ Artest, pa da ti iskreno kazem vak'o to nekako hoda, pogledam utakmicu u kojoj Stones igra i redovno jednom ili dva puta covjek napravi akrobatski gaf, da kontas dze je uvjezhb'o nak'o vjerno izvest amaterski potez, jer mora da je vjezhb'o, ono profesionalcu koji zaradjuje ne hljeb nego Maserati od tog zanata ne moze ic' onako prirodno od noge i kitchme, dakako da je i cijena faktor jer iskreno, malo mi je bljutavo gledat ovakve ljude bez zgloba u koljenu za te pare, majke mi, bi mi lakse bilo prihvatit da je ovakva soha kad bi bio jeftiniji, gledam ga od Evertona, opet kazem strpicu se, al nemojte se ljutit' ako budem vako pit'o tu i tamo jel blizu da se izbirika
-
LSD
#5797 Re: UEFA Champions League
Eh ako je Whoscored u pitanju onda nema rapraveArtest wrote:Pazi malo sta pises, whoscored je metno Otamendia u tim sezone. Algoritam znaeLSD wrote:Znamo da su Otamendi i Stones precijenjene sohe, ali što je onaj Sagna letva malo je reci![]()
![]()
City nije doveo pristojnog stopera još od transfera Kompanya, a i on je sad u kanalu, nigdje ga citavu sezonu.
I gdje su sad oni maljevi Mangala i Demichelis
Vjerujem da ce i u revanšu City primiti tricu od Monaca, pitanje je samo koliko ce im napad isporuciti.
btw. Monaco
- Saian
#5798 Re: UEFA Champions League
Šibicar wrote:cyprus wrote:I ja sam zato pravilo čuo prvi put tek kad su ga promijenilijeza u ledja wrote:Usput, ne znam jeste li primjetili, ali (ako sam shvatio to je tek uvedeno pred EURO) novo pravilo je da pocetni udarac na utakmici ne mora vise preci crtu prema naprijed. (Ja sam to pravilo tek naucio nedavno, a sad ga vec mijenjaju
). Jedno od najglupljih i najbespotrebnijih pravila u historiji nogometa.
![]()
Sad ako ste primjetili ponekad sam lik stoji na centru na pocetku utakmice.Jednostavno mi nikad nije palo na um da se upitam: a što vazda dvojica stoje na centru pri izvođenju?
Najviše serendate o fudbalu,a ni pravila ne znate.
taj si
- Artest
#5799 Re: UEFA Champions League
@saian
Mozes ti pisat, pisu svi, ali treba biti dosljedan. Mozda Stones nikad i ne nadodje, nije vazno, ali prerano ga je otpisivat. Mislim da je tvoj problem sto Pepom ne ide kako se ocekivalo
pa da se nadje neki dezurni krivac.
Od svih stopera koji su dominirali zadnjih 15. godina, samo se za Terrya i Ferdinanda (eventualno jos Puyol, Thiago Silva, i jos podjeko) ne mogu sjetit nekih kriminalnih i cestih kikseva.
I nas Spaha je s 23 igrao u Zagrebu, da bi se poslije izbirikao, dominirao u ligama petice i postao idol nacije
Mozes ti pisat, pisu svi, ali treba biti dosljedan. Mozda Stones nikad i ne nadodje, nije vazno, ali prerano ga je otpisivat. Mislim da je tvoj problem sto Pepom ne ide kako se ocekivalo
Od svih stopera koji su dominirali zadnjih 15. godina, samo se za Terrya i Ferdinanda (eventualno jos Puyol, Thiago Silva, i jos podjeko) ne mogu sjetit nekih kriminalnih i cestih kikseva.
I nas Spaha je s 23 igrao u Zagrebu, da bi se poslije izbirikao, dominirao u ligama petice i postao idol nacije

- Logovan
#5800 Re: UEFA Champions League
Leverkuse, Atletico, City, Monaco....
Vala svaka im čast.
Golovi, šanse, sjajni potezi, preokreti, borba, želja, volja, motivi, predavanja nije bilo, itd.
Fakat sjajne dvije utakmice.
Ne bih rekao da su Atletico i City nešto riješili ovim pobjedama. Sve je ovdje otvoreno, biće svega u revanšu.
Onaj Monaco će strašno profitirati od prodaje igrača.
Ne bih rekao da su Atletico i City nešto riješili ovim pobjedama. Sve je ovdje otvoreno, biće svega u revanšu.
Onaj Monaco će strašno profitirati od prodaje igrača.