BHTelekom vs Eronet vs Mtel vs ostali mobilni operateri

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

ko nudi najbolje usluge po najnižim cijenama ?

bhtelecom
14
20%
eronet
7
10%
mtel
7
10%
haloo
4
6%
Novotel
38
54%

Total votes: 70

kloniran

#5776 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kloniran »

https://edopuna.ba/

moze se iz tanzanije dopuniti bilo kojom karticom bez provizije
semirsar

#5777 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by semirsar »

Vizionar 1985 wrote:
Pa hvala im, ali niko ne zna nista o meni, niti ja o vama, sto, zasto itd. I bas me zanima gdje sam ja koga vrijedzao itd. Jednom mi se omaklo kad je ona neka mislim Sara nesto napisala i izvinuo sam joj se. Jesam bolestan itd., ali nisam skroz puko, i jos se drzim koliko toliko.

Ja cu ako vam smetam i napustiti forum da vam raj i idilu nekvarim. Nije to problem.
Samo ti uzivaj, ovaj forum je tvoj koliko i moj njegov, njen, njihov... dok god se drzis pravila istog, ukratko, opusteno samo. :thumbup:
Sanjarko

#5778 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

diablobih wrote:
Vizionar 1985 wrote:Pa imam veoma dobar razlog koji ne bi da kazem a mnogi u RL ga znaju. Da nema njega uveo bi ja odavno normalan internet. Pretpostavljate a znate da je pretpostavka majka svih zaj-ba.
Tesko da imas ikakav razlog, jedino ako ne zelis mjesecno da placas net, vec zelis dnevno sto opet mozes isto odvajati dnevno tu marku i manje, umjesto da ubijas telefone sa konstantim hotspotovima i svoj dzep finansijski sto skupim 3G netom sto kupovanjem novih mobitela.
Pa imam dobar razlog, ne zelim da ga iznosim. I neubijam telefone hotspotovima uopste. Telefon mi je se pokvario prije toga pa sada pokvareni telefon za to koristim.

Vi pretpostavljate dosta toga. A dobro znate kakvih ima slucajeva u ovoj drzavi i kako ljudi mnogi tesko zive ne samo finansijski. Oni koji me znaju u RL znaju i sto, sta itd., i mogu i pretpostaviti sto nemogu da uvedem normalno internet.
Sanjarko

#5779 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

kloniran wrote:https://edopuna.ba/

moze se iz tanzanije dopuniti bilo kojom karticom bez provizije
Ma znam da moze, ali ja nemam pojma kako to, niti moji znaju. A nemamo kartice uopste. I da imamo ne bi znali koristiti ih.
Sanjarko

#5780 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

semirsar wrote:
Vizionar 1985 wrote:
Pa hvala im, ali niko ne zna nista o meni, niti ja o vama, sto, zasto itd. I bas me zanima gdje sam ja koga vrijedzao itd. Jednom mi se omaklo kad je ona neka mislim Sara nesto napisala i izvinuo sam joj se. Jesam bolestan itd., ali nisam skroz puko, i jos se drzim koliko toliko.

Ja cu ako vam smetam i napustiti forum da vam raj i idilu nekvarim. Nije to problem.
Samo ti uzivaj, ovaj forum je tvoj koliko i moj njegov, njen, njihov... dok god se drzis pravila istog, ukratko, opusteno samo. :thumbup:
Ma znam ali kazem nije ni problem da ga napustim ako vecini smetam. Sto da ne, pa velik je internet valjda, ili nije.
Sanjarko

#5781 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

A mogu i bez interneta. Pa znam ga danima nikako koristiti.
MTV

#5782 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by MTV »

Vizionar 1985 wrote:
Prve tri rijeci se pisu: ne znas, ne znas i ne mogu a vrijedzas se pise vrijeđas (vrijedjas). To si makar mogao nauciti do sada jer imas previse slobodnog vremena.
Pa meni svejedno kako se pisu i svejedno mi za pravila lingvisticka. Jb-te ne pisemo ovdje doktorate i slicno. Drugo imam mozda ko zna i disleksiju.
Doktorate inace ti pises o bookmarcima "lije vatrene" i "vodene"

Vizionar 1985 wrote:
A rekao sam ti sifra zato sto:
- imas jeftiniji npr GoFree 10 KM 3 GB onda flat na 128kbps ali ti je mrsko prosetat do trafike a imas cijeli dan na raspolaganju. Tu stedis nekih 20KM mjesecno ili 240 KM godisnje sto je za tvoju "bijedu" znacajna usteda.
Ovo je tacno ali u Zenici bas nema svuda da se kupi, ni dopuna ni kartica, gledao sam a nemogu da ganjam dopune i kad bi kupio karticu a poslije kada se potrosi je samo dobar za otvaranje recimo ovog foruma jer je po istoj brzini kao i sto sam imao od Mtel-a preko stika.
Eto ima dali ljudi rijesenje za uplate a to sto ti ne znas to koristiti nismo mi na forumu krivi.
Vizionar 1985 wrote:
- Quotas samog sebe (mrsko ti Edit izvrsiti) sto na forumu izgleda da pricas sam sa sobom. U prethodnom postu stavis EDIT na kraju posta kao da pokazes da to znas a ne znas, ili pokusavas da mafijas nesto...
Nije mi mrsko raditi a objasnio sam vec i sto to radim. Da povezem nekoliko postova u jednu misao, cjelinu. Lakse tako, barem meni.
A nama nek prst odpadne dok skrolamo pola stranice jer je tebi tako "lakse". Sto to onda drugi ne rade?!
Vizionar 1985 wrote:
- iznosis doktorske disertacije oko Mozile za koje 99% forumasa zaboli drska od metle (em mu bookmarks ovakav te mu onakav, te ikona lijevo te ikona desno), te vodena te vatrena lija te brza te nije brza.
Kakve disertacije par postova na temi samo napisao odkako su je pokvarili, nikakve disertacije i bakaraci.
Kme pokvarili ovo, kme promijenili velicinu foldera, kme promijenili boju, kme nece da mi uveze ovo nece ono, kme sporija je, super brza je i takvij jos tonu postova tamo na FF temi. Nemoj se praviti nevinasce.
Vizionar 1985 wrote:
- svaki drugi dan iznosis neke analize u GB na ovom ili onom operateru a kod nas se stanje ne mijenja mjesecima
Pa zanima me gdje mogu vise da dobijem a i ovdje nisam puno pisao nego samo kada mi izadze u aktivnim temama. Najvise na politici pisem. A znam danima nista uopste.
Nece se ponuda promijeniti u dva dana, nemoras svaka 2 dana o istom pisati, odmori malo.
Vizionar 1985 wrote:
-jednom ti je jedan lik htio pokloniti mobitel koji je 5 puta bolji od nekog tvog kineza kojeg koristis i przis bateriju na hotspotu a ti ne mogu ja to, pricao sa svojima, gubim privatnost, doce mi kuci aaa uuu upomoc. Jesi ti odrasla osoba ili neki klinac od 13 godina?! Ili ne znas kako ide dostava...
Pa istih razloga ni to nisam. Nisam ni spominjao doce kuci, au upomoc itd. To ti mi podmeces. Ja sam htjeo ali nisam mogao iz razloga koje ja imam a ti nemas pojma koji su.
Jadan ti kad ti jedan MTV "podmece" samo ne znam sta?! au upomoc sam zakljucio po tome: kako cu to ja, sta da kazem svojim, ne znam, ne poznajem ga, ko je on itd... Nemoj se praviti ...
Vizionar 1985 wrote:
- otvaras temu gdje komentiras velicinu reklame na klixu, te mi veliko, ogromno, moze manje al da bude ovdje i ovdje pa si sve to crtao u paintu kao neko dijete od 3 godine...
Pa sta ako sam otvorio temu o tome. Dao sugestiju, kako da poboljsaju itd. I jesam crtao u pejntu jer ja nemam nista od softvera drugih niti alata za rad pa radim sa onim sta imam.
Sto je onda ta tema obrisana rekordnom brzinom?! Reci cu ti ja jer je bila glupa i debilna do bola. Zaboli Googl za to jel se nekom svidja ili ne. Google ima svoja pravila, svjetska kompanija i bas ga briga sto se to ne svidja jednom forumasu i to jos klix foruma. Prihvati googlove uslove i zaradi ili odbij. Kraj i tacka.
Sanjarko

#5783 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

MTV wrote:
Doktorate inace ti pises o bookmarcima "lije vatrene" i "vodene"
Eto ima dali ljudi rijesenje za uplate a to sto ti ne znas to koristiti nismo mi na forumu krivi.
A nama nek prst odpadne dok skrolamo pola stranice jer je tebi tako "lakse". Sto to onda drugi ne rade?!
Kme pokvarili ovo, kme promijenili velicinu foldera, kme promijenili boju, kme nece da mi uveze ovo nece ono, kme sporija je, super brza je i takvij jos tonu postova tamo na FF temi. Nemoj se praviti nevinasce.
Nece se ponuda promijeniti u dva dana, nemoras svaka 2 dana o istom pisati, odmori malo.
Jadan ti kad ti jedan MTV "podmece" samo ne znam sta?! au upomoc sam zakljucio po tome: kako cu to ja, sta da kazem svojim, ne znam, ne poznajem ga, ko je on itd... Nemoj se praviti ...
Sto je onda ta tema obrisana rekordnom brzinom?! Reci cu ti ja jer je bila glupa i debilna do bola. Zaboli Googl za to jel se nekom svidja ili ne. Google ima svoja pravila, svjetska kompanija i bas ga briga sto se to ne svidja jednom forumasu i to jos klix foruma. Prihvati googlove uslove i zaradi ili odbij. Kraj i tacka.

Pa pisao nista specijalno, zalio se na nju, jer su pola stvari pokvarili promjenom, i ne pisem ja jedini o tome. Ja imam problema sa vidom i velika razlika je kada iz zutog promjene u tamno sivo, srebreno. Slabo vidljivo. Evo nisam na toj temi dva mjeseca nista napisao. Neki dan napisao rjesenje problema ako se nekome desi isto sto i meni. I sta je problem u tome.

Pa znam i hvala im, hvala i tebi na prijedlogu za Go Free. Ali ja se slabo krecem, skoro nikako, ne znam dosta toga jer imam neku ogranicenost u sposobnostima, a nema dopuna svuda da ih mogu nabaviti negdje blize. Tacno je da bi me nego na Haloo-u doslo jeftinije negdje oko 18 km koliko me je i na Haloo-u nedavno dolazilo ali sta mogu. Nemogu ja sad puknuti magicnim stapicem i sebi pokloniti zdravlje itd.

Pa ako vam smeta toliko, sto to niste spomenuli ranije. Necu vise to ni raditi, i kao sto sam rekao ako treba i napustiti cu forum ako vam toliko idem na zivce i ako vam toliko smetam. Nije to problem. A ovo radim sto sam drugaciji, jb-ga nemozemo svi biti uniformisani i po istom kalupu napravljeni. Sta sad nas sve drugacije itd., recimo mentalne bolesnike treba pobiti i sl., da ne bi vama smetali, a ionako nismo ni prisutni medzu vama toliko, vecinom smo bez potomstva itd. A pokusavali su mnogi to kroz historiju iako nismo tolika smetnja itd., kao sta sam vec naveo.

Pa nekazem ja to jedini. Eno pun internet o tome, od Reddit-a pa nadalje. A nevinasce nisam nikakvo niti se takvim pravim takvim, a nadam se da nisam zao i slicno.

Pa znam da nece, i nebude me na ovoj temi, pa ni na ovom forumu danima, a promjenila je se nedavno, sa bolje ponude na goru ponudu, zato sam i pisao, a Avaks prokomentarisao ako se sjecam dobro, i od toga je sva ova rasprava i krenula, i skrenula o pisanju o meni.

Pa nisam nikada rekao au upomoc itd. To si ti zakljucio sam. Nemogu ja protiv svojih, oni me izdrzavaju itd. Sta da radim, da se svadzam sa svojima u vezi toga pa da me na ulicu izbace, kada mi se moze i ovako desiti to isto jer se svadzamo cesto. A stvarno ne znam lika, i sta ja znam ko je sa druge strane zice. Mene nije uopste toga strah a kao sto kazem nisam mogao od svojih sa kojima bi se morao svadzati u vezi toga.

Pa eto obrisana, sta mogu. Glupa, debilna bila, pa sta. Ja ponudio sugestije za koje sam mislio da poboljsavaju u vezi reklama. Vecina ljudi blokere reklama koristi pa ih ni ne gleda reklame, a ja eto iskljucim na nekim stranicama, i pogledam ih ponekad, jer znam da zive ljudi mnogi od toga, i zato sam i otvorio temu i pisao na njoj da su previse reklame nametljive, s cim se i Google slaze pa hoce nesto u vezi Chrome-a da promjeni, u vezi upravo ovih nametljivih reklama.

Nisam ja tjerao nikoga da prihvati sugestije niti sam tvrdio da sam upravu u vezi toga. Samo ponudio sugestiju i eto nesvidza vam se i to je to.

Pozdrav.

PS. Ako hoces dalje o ovome da pises salji na PP odgovor na ovo da vise ovu temu kako kazu nezacatavamo o meni, i prepucavanju mene i tebe preko telefona, ili otvori neku temu o meni ili ovome pa cemo tu zacatavati koliko i dokad hoces.

:kakoste:
strongmen

#5784 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by strongmen »

samo ti nastavi rokat svaki dan po marku za gigu na haloo
pusti ti njih ba
Sanjarko

#5785 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

strongmen wrote:samo ti nastavi rokat svaki dan po marku za gigu na haloo
pusti ti njih ba
Ma bi ja da mogu nesto drugo ali mi je takva situacija da nemogu drugo. Mislio sam kada mi je Avaks rekao za ovu Zonu da cu moci ali kada sam se raspitao shvatio da nemogu. A davao sam godinama i vise za internet, davao 24 Mtel-u preko stika 8 giga i na mobitelu dodatno 8-12 km, znaci 34-36 km. Internet me mozda vadi jer ne krecem se puno, slabo izlazim. Da ga ukinem opet bi na psihijatriji mozda zavrsio.

A neko spuca na one pusione i slicno svaki dan po cenera i vise, istina i ima mozda za to, istina je da ja nemam bas toliko za ovo, ali eto nadze se ta marka nekako, i znam da je skupo ali sta cu. Kad se nemogne naci ta marka ukinuti cu skroz internet ili cu ga skroz smanjiti. A sada u odnosu na prije dajem manje, ne dajem bas svaki dan marku. Nego mozda 20 i nesto maraka jer ima na Halu i bonus, a i ne koristim svaki dan internet.

Uveo bi davno Telemah i slicno da mogu ali kazem jb-ga nemogu iz razloga kojeg imam i koji mnogi koji me znaju u RL znaju taj razlog, a ovdje mi se on ne navodi. Nisam taj razlog nikada ni u RL naveo nikome, a znaju za njega mnogi jer im je lako pretpostaviti. Znaju moju situaciju.

MTV je upravu za Go Fri i uzeo bi ga ali kazem nekrecem se puno, pa nemogu naci dopune itd., karticu sam i mogao nekako, i doslo bi me na njemu oko 18 km mozda kako me je nedavno na Halu dolazilo. Ali sta je tu je. Da imam carobni stapic ja bi pukao sa njim i sredio i svoje stanje i drugima pomogao, ali nemam carobni stapic i kako znam niko ga nema osim u bajkama a ovaj svijet nije bajka ni bajan.
strongmen

#5786 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by strongmen »

opet ba prosipaš bezvezne priče
ajd eto ne izlaziš često, ali jednom mjesečno ti ili neko iz familije mora izać sigurno
e taj jedan dan u mjesecu odes do trafike i napuniš gofree za 20 kermi
a onda po 3 KM za 2GB rokaš (dopuna traje 7 dana, pa potrošio prije ili kasnije u okviru 7 dana flat ima na 128) dok ne spucaš tih 20 KM
elem možeš imat za 21 KM 14 GB u mjesecu uz flat i uz različitu dinamiku dopune, kad ne trošis puno razvučeš 2 GB na 7 dana, kad navalis trosit kako kažeš da ti se zna desit, napuniš već kroz dva dana novih 2 GB....i tako opleti iz mjeseca u mjesec
nagibSA

#5787 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by nagibSA »

Jest' zakon ova slagalica. Samo se sad okurazio sa minutama, mislio sam da ce 30min izgurati mjesec, do danas spao na 3 minuta.

60s je obracunska, pa i brze leti. Svakako mi je i na mtelu bilo 60+60 a jos 0.2KM. :izet:
Neta trosio za Viber samo, izgleda gratis 500MB da ce zavrsavati (mescin da se gratis net ne prenosi)..
Jednu SMS posoa, zato je ovo 2.90KM. Dopunio bio sa 10KM+ona njihova pocetna 1KM. Da sam bio pametan pa odmah 80 minuta uzeti...

Strongmen svaka cast :thumbup:

Image
strongmen

#5788 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by strongmen »

Slagalica je trenutno najbolji izbor i po pitanju telefonije i po pitanju interneta i to čak u odnosu i na pretplate
dakle 0,05 KM po minuti razgovora, tj. 200 minuta za 10 KM
i 10 GB za 15 KM
plus.opcija prenosa nepotrošenih minuta i GB iz mjeseca u mjesec
niko ne daje
Last edited by strongmen on 25/02/2018 20:31, edited 1 time in total.
nagibSA

#5789 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by nagibSA »

strongmen wrote: dakle 0,10 KM po minuti razgovora, tj. 200 minuta za 10 KM
0,10 je u najjeftinijem paketu 3KM, 30min, 200min, 10KM ispadne 0,05KM :D

Samo da se ne pokvare, ne hvali strongmen previse, nego stavi kamen u cipelu nek' zulja. :D
Sanjarko

#5790 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

strongmen wrote:opet ba prosipaš bezvezne priče
ajd eto ne izlaziš često, ali jednom mjesečno ti ili neko iz familije mora izać sigurno
e taj jedan dan u mjesecu odes do trafike i napuniš gofree za 20 kermi
a onda po 3 KM za 2GB rokaš (dopuna traje 7 dana, pa potrošio prije ili kasnije u okviru 7 dana flat ima na 128) dok ne spucaš tih 20 KM
elem možeš imat za 21 KM 14 GB u mjesecu uz flat i uz različitu dinamiku dopune, kad ne trošis puno razvučeš 2 GB na 7 dana, kad navalis trosit kako kažeš da ti se zna desit, napuniš već kroz dva dana novih 2 GB....i tako opleti iz mjeseca u mjesec
Ma ne pricam bezveze i ne bi dalje o ovome, zacatavamo temu itd. Nemogu i imam dobre razloge sto nemogu, volio bi ja da mogu. Dalje o ovome je uzalud rasprava. Smaramo jedni druge, temu itd. A probao sam, samo da se zna, ali nemoze jb-ga. Probati cu opet, sigurno. Ali bezveze je dalje da razglabamo o ovome jer smori i mene, i vas, i zacatasmo temu itd.

Pozdrav svima, i kako kazu Ameri, no hard feelings. :kakoste:
cobe_fks

#5791 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by cobe_fks »

Pozz raja, korisnik sam bh telecoma, prebacio bih broj u eronet. Zanima me koliko moram biti na eronet mrezi da bih opet mogao preci na drugu mrezu? Ima li neko ogranice? Treba mi eronet mreza na neki kraci period, jer mi je bht slab signal i ne moze 3g dok udjem u zatvoren prostor. Mozda je do repetitora eronetovog koji je u neposrednoj blizini...
avaks

#5792 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by avaks »

3 mjeseca je period koji moraš da ispoštuješ onda o5 možeš nazad :thumbup:
strongmen

#5793 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by strongmen »

neće sigurno nazad na bhtelekom
pogotovo ako bude koristio slagalicu
čak šta više otvorit će mu se oči
kako i ranije nije napustio najgoreg operatera
Alkos

#5794 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Alkos »

http://www.haloo.ba/opet-vidis-duplo-s85

Evo za vizionara... :) Nadam se ce opet nekad one troduple ubacit. :-D
strongmen

#5795 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by strongmen »

i opet je to slabo spram Slagalice
čak uz duplanje dobije se 8 GB za 16 KM
a na Slagalici se dobije 10 GB za 15 KM

plus, akcija na Halu (kako onaj kaže) je kratkotrajna, 2 mjeseca, a na Eronetu dupliranje je zagarontavano godinu dana na novoj sim ili na prenesenom broju

plus, na slagalici ima opcija prenosa nepotrošenih giga iz mjeseca u mjesec
Alkos

#5796 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Alkos »

Slazem se da im je trenutno odlicna ponuda. To je trenutno najbolja opcija za nekog kome treba 5-10 GB.

Meni je za net recimo dovoljno 2-3 GB pored sluzbenog i hallo solidno to zakrpi, posebno sa ovim duplim kada daju, a daju cesto. :)

Samo neka izbacuju nove ponude, sto vise gb za sto manje para... :D
strongmen

#5797 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by strongmen »

pa ima na slagalici i 3 GB za 10 KM uz duplanje
opet bolje od standardne ponude na Halu :lol:
od 2 GB za 8 KM
iako je za te pare, za 10 KM, najbolji goFri sa 3 gb sa flatom i takođe opcijom prenosa nepotrošenih MB iz mjeseca u mjesec, a sto na Halu nema !
Sanjarko

#5798 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

Alkos wrote:http://www.haloo.ba/opet-vidis-duplo-s85

Evo za vizionara... :) Nadam se ce opet nekad one troduple ubacit. :-D
Iznenadi se pravo jutros. 2 mjeseca. Tako su i onda, 2 pa jos 2. :vozdra:
Muuky

#5799 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Muuky »

Moze li mi neko pojasniti ovu Hej, slagalicu ??

Trenutno sam na pretplati u telecomu , paket mini15

Ako prenesem broj , i uzmem slagalicu od 500mb interneta koliko imam onda ?
Sanjarko

#5800 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

Muuky wrote:Moze li mi neko pojasniti ovu Hej, slagalicu ??

Trenutno sam na pretplati u telecomu , paket mini15

Ako prenesem broj , i uzmem slagalicu od 500mb interneta koliko imam onda ?
Ako sam dobro shvatio duplo, znaci gigu i to godinu dana.
Post Reply