ja mislim da su ovo sada takticke igre AMDaDaShip wrote:Eh, nisam očekivao bolji odgovor...Averus wrote:ajde bježi tamo
Nazad na gejming, da li je iko razočaran performansama ryzena 3?Ima duplo više jezgri od pentiuma i i3 procesora a performanse skoro pa iste (možda par posto bolje u najboljem slučaju).
sa ovom zadnjom serijom ryzen3 su isti kao intel po performansama ali malo jeftiniji a pokazali su sa serijom 7 i 5 da mogu potuci intel ali mislim da nisu sve adute pokazali,jer cekaju da vide kako ce intel odgovoriti na ryzen pa ce onda u narednoj seriji da se kolju
btw.uzmes procesor koji orgovara tvojim potrebama a da te izadje sto manje,meni je to poenta a ne ko ima nekoliko FPSova vise ili par bodova vise na sintetickim testovima
problem je samo sto su ove godine cijene komponenti otisle u neku stvar i vise uopste nije ni isplativo kupovati komp,koji ce ti sluziti ono za net,filmove,muziku i klasicne stvari,jer su cijene paprene
ako jos na to dodamo i da neko hoce da se igra,onda komp izadje kao prosjecno auto