Ne kontam zasto si napisao krpipirmin wrote:Ne kontam odlazak u shoping u Bec a onda kupovina krpi u Primarku. Zadnji otpad.
Popularne stvari koje ne kontam
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#5776 Re: Popularne stvari koje ne kontam
-
Bodkin
#5777 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam kupovinu u primarku i onda kacenje nekakvih statusa o pravdi u svijetu i losim uslovika zivota u aziji.pirmin wrote:Ne kontam odlazak u shoping u Bec a onda kupovina krpi u Primarku. Zadnji otpad.
Ne kontam potrebu u sarajevu da sve bude najbplje sto se kupi. Vozi biciklo dva mjeseca i objasnjava mi kako su to najbolje kocnice na svijetu.
Naucio skijati prosli vikend i objasnjava mi kako jahorina ne valja pa mora u kicbil.
Ne kontam kako ljudi ne vole reci lose vijesti pa zavlace po par sedmica. Dogovorimo se nesto i radje ce me zavlaciti i odjadjati mjesec nego sto ce odmah reci jarane nista od toga
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#5778 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam ljude iz jednog sarajevskog elitnog naselja
koji se skupe i jednom mjesecno odu do Austrije da bi kupili hrane u Lidlu. Bila tema 
-
Bodkin
#5779 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma ne kontam puno stvari. Torbice i nargile nisam njkad skontao. Stajanje po kaficima i gledanje medjusobno mjesecima nikad nisam skontao. Kolektivnu euforiju na fudbalsku repku dok ostale ko jebe iako je najmanje rezultata napravila nikad nisam skontao. I naravno dan kasnije kad se izgubi pljuvacina 
-
maida95
#5780 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zašto cure nose torbe metar s metar, i šta to nose u njima 
- pirmin
#5781 Re: Popularne stvari koje ne kontam
pa da docaram besmislenost krpaMatijevic_Vlado wrote:Ne kontam zasto si napisao krpipirmin wrote:Ne kontam odlazak u shoping u Bec a onda kupovina krpi u Primarku. Zadnji otpad.
-
Bodkin
#5782 Re: Popularne stvari koje ne kontam
A ne kontam ni ovo stanje danas gdje je sve neka uvreda. Sta god napises neko se nadje uvrijedjen
- sheilak
#5783 Re: Popularne stvari koje ne kontam
eh, pirmine moj, al drugo je krpa iz beca, a drugo iz sarajeva. razumi ih bolan de.pirmin wrote:Ne kontam odlazak u shoping u Bec a onda kupovina krpi u Primarku. Zadnji otpad.
- KB9
#5784 Re: Popularne stvari koje ne kontam
znaci svaki, al bas svaki put se to pitam kad vidim neko omanje zensko kako tegli torbumaida95 wrote:Zašto cure nose torbe metar s metar, i šta to nose u njima
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#5785 Re: Popularne stvari koje ne kontam
A sto je zadnji otpad? Mislim prvi put cujem za Primark, pa me zanima.pirmin wrote:Ne kontam odlazak u shoping u Bec a onda kupovina krpi u Primarku. Zadnji otpad.
Moj buduci zet, inace sa adresom u Svedskoj, meni kaze za Zaru da je zadnji otpad, pa cisto da usporedim vase argumentacije.
-
Bodkin
#5786 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zara je gucci za primark_BataZiv_0809 wrote:A sto je zadnji otpad? Mislim prvi put cujem za Primark, pa me zanima.pirmin wrote:Ne kontam odlazak u shoping u Bec a onda kupovina krpi u Primarku. Zadnji otpad.
Moj buduci zet, inace sa adresom u Svedskoj, meni kaze za Zaru da je zadnji otpad, pa cisto da usporedim vase argumentacije.
-
Suzie Q
#5787 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne kontam pomamu naših ljudi za Nutellom
- dust in the wind
#5788 Re: Popularne stvari koje ne kontam
kad je takovo boljeSuzie Q wrote:ne kontam pomamu naših ljudi za Nutellom
- ultima_palabra
#5789 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Žaba, konj, noga, potkivanje.Suzie Q wrote:ne kontam pomamu naših ljudi za Nutellom
- sheilak
#5790 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ja ne kontam hvaljenje eurokrema. i svih eurokremastih proizvoda.
gorak mi je i opor. linolada bijela svakako bolja...
nutella je kod nas bez veze, barem meni ima bezvezni okus. je li to psiholoski efekt ili fakat slabija kvaliteta, time will tell...
nutella je kod nas bez veze, barem meni ima bezvezni okus. je li to psiholoski efekt ili fakat slabija kvaliteta, time will tell...
-
bull21
#5791 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nije do tebe, i ja sam nedavno uzeo nutellu (još se nameračio) nakon dugo vremena i imao osjećaj kao da jedem onaj srpski krem od dvije marke. Brašno se osjeti i to pravo, samo mi nije jasno kome oni ono prodaju kao pravu nutelu?sheilak wrote:ja ne kontam hvaljenje eurokrema. i svih eurokremastih proizvoda.gorak mi je i opor. linolada bijela svakako bolja...
![]()
- pirmin
#5792 Re: Popularne stvari koje ne kontam
4eversheilak wrote: eh, pirmine moj
- pirmin
#5793 Re: Popularne stvari koje ne kontam
FIS je T.Hilfiger za Primark.Bodkin wrote:Zara je gucci za primark_BataZiv_0809 wrote:A sto je zadnji otpad? Mislim prvi put cujem za Primark, pa me zanima.pirmin wrote:Ne kontam odlazak u shoping u Bec a onda kupovina krpi u Primarku. Zadnji otpad.
@Bato: najjeftinija kineska roba. Moras sam uporediti.
- Matijevic_Vlado
#5794 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Hoces reci da ne kontas, a ne da ti nije jasno?bull21 wrote:Nije do tebe, i ja sam nedavno uzeo nutellu (još se nameračio) nakon dugo vremena i imao osjećaj kao da jedem onaj srpski krem od dvije marke. Brašno se osjeti i to pravo, samo mi nije jasno kome oni ono prodaju kao pravu nutelu?sheilak wrote:ja ne kontam hvaljenje eurokrema. i svih eurokremastih proizvoda.gorak mi je i opor. linolada bijela svakako bolja...
![]()
-
malocvijece
#5795 Re: Popularne stvari koje ne kontam
beniciodeltoro wrote:Ne kontam (a na ovom forumu je to izgleda uobičajeno) pominjanje privatnih stvari iz svog života da bi se opravdao svoj komentar/komentar imao neki kredibilitet
npr. kada je očigledno da su komentari pro-srpski/anti-bosanski pa onda ide komentar
"Vi meni tako a ja imam geler u ruci zahvaljujući četnicima" "Ja imam pravo pljuvati BiH jer sam je ja branio u ratu" "Vi meni da ja branim RS a mene iz te RS protjerali" "Dok sam ja bio na liniji ti nisi bio ni u guzici pa si još i bezobrazan i kritikuješ me"
Ja do sada nisam imao tu raspravu sa nekim ali sam pročitao dosta takvih rasprava na ovom forumu. Mislim, svaka čast svakome ako je to istina ali gdje je dokaz da to nije neki đikan, neki 15godišnjak, Bošnjak dijasporac verzija 1992. ili nešto sl. gdje se ne zna da li je istina ili ne. Mi smo svi ovdje anonimusi, ja mogu biti neka sexy plavuša ili Bakir Izetbegović lično i ovdje ostavljamo utisak samo sa komentarima. Ako si napisao neki loš ili kontroverzan komentar onda se vadi ili pravdaj ga narednim komentarima sa argumentima, šta postavljaš svoju biografiju da bi opravdao napisano i ogradio se kada se to ne može dokazati na forumu?
Takvi smo ljudi. I u privatom zivotu. Tesko je sakriti svoje pravo lice kad diskutujes po forumima. Mozda neko vrijeme dok se ne opustis.
Prenose se obrasci komunikacije iz stvarnog zivota. Samo se sjetim vatrenih diskusija s mojim dajdzom oko bivse yuge. Znas onaj klip sa youtuba onog lika Damira "Ta ce on meni, a ja ga znam kad je u pelenama bio..."? Zamislim njega na forumu
- beniciodeltoro
#5796 Re: Popularne stvari koje ne kontam
malocvijece wrote:beniciodeltoro wrote:Ne kontam (a na ovom forumu je to izgleda uobičajeno) pominjanje privatnih stvari iz svog života da bi se opravdao svoj komentar/komentar imao neki kredibilitet
npr. kada je očigledno da su komentari pro-srpski/anti-bosanski pa onda ide komentar
"Vi meni tako a ja imam geler u ruci zahvaljujući četnicima" "Ja imam pravo pljuvati BiH jer sam je ja branio u ratu" "Vi meni da ja branim RS a mene iz te RS protjerali" "Dok sam ja bio na liniji ti nisi bio ni u guzici pa si još i bezobrazan i kritikuješ me"
Ja do sada nisam imao tu raspravu sa nekim ali sam pročitao dosta takvih rasprava na ovom forumu. Mislim, svaka čast svakome ako je to istina ali gdje je dokaz da to nije neki đikan, neki 15godišnjak, Bošnjak dijasporac verzija 1992. ili nešto sl. gdje se ne zna da li je istina ili ne. Mi smo svi ovdje anonimusi, ja mogu biti neka sexy plavuša ili Bakir Izetbegović lično i ovdje ostavljamo utisak samo sa komentarima. Ako si napisao neki loš ili kontroverzan komentar onda se vadi ili pravdaj ga narednim komentarima sa argumentima, šta postavljaš svoju biografiju da bi opravdao napisano i ogradio se kada se to ne može dokazati na forumu?![]()
Takvi smo ljudi. I u privatom zivotu. Tesko je sakriti svoje pravo lice kad diskutujes po forumima. Mozda neko vrijeme dok se ne opustis.
Prenose se obrasci komunikacije iz stvarnog zivota. Samo se sjetim vatrenih diskusija s mojim dajdzom oko bivse yuge. Znas onaj klip sa youtuba onog lika Damira "Ta ce on meni, a ja ga znam kad je u pelenama bio..."? Zamislim njega na forumu
Ma uglavnom je kada se nema argumenata i kada ne možeš opravdati šta si napisao jer je previše ofirno ko si i šta si ustvari onda ide "Ja smijem to pljuvati jer i ja pripadam tom toru" bez ikakvog dokaza da stvarno pripadaš i da jesi ono što tvrdiš. Ide se na ono da će neko nasjesti pa reći "Ovaj pljuje puno po Armiji BiH ali pošto je napisao da ima pravo jer je pripadao toj armiji onda mu je oprošteno jer je najvjerovantije istina šta piše"
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#5797 Re: Popularne stvari koje ne kontam
To je do toga sto je Nutella relativno skupa za nas standard i slaije se prodaje. Samim tim duze stoji na polici. Od ustajalosti je taj ukus.bull21 wrote:Nije do tebe, i ja sam nedavno uzeo nutellu (još se nameračio) nakon dugo vremena i imao osjećaj kao da jedem onaj srpski krem od dvije marke. Brašno se osjeti i to pravo, samo mi nije jasno kome oni ono prodaju kao pravu nutelu?sheilak wrote:ja ne kontam hvaljenje eurokrema. i svih eurokremastih proizvoda.gorak mi je i opor. linolada bijela svakako bolja...
![]()
Uvijek mi je bila smijesna ta tvrdnja da postoje dvije fabricke trake, jedna za zapad druga za istok.
I sta mislite da greskom ova istocna roba zapne na zapad? Pa propali bi odmah
Nije Nutella Robot komerc jbt.
- phillie
#5798 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Bato ima u ovome istine...znam da se je nedavno bila neka prica da Podravkina "Linolada" ima 3% ljesnjaka za podrucje Balkana (valjda ove van EU), dok za EU zemlje 13%. Sad koliko je to istina ne mogu ti reci, jer ja od "evrokrema" jedem samo nutelu_BataZiv_0809 wrote:To je do toga sto je Nutella relativno skupa za nas standard i slaije se prodaje. Samim tim duze stoji na polici. Od ustajalosti je taj ukus.bull21 wrote:Nije do tebe, i ja sam nedavno uzeo nutellu (još se nameračio) nakon dugo vremena i imao osjećaj kao da jedem onaj srpski krem od dvije marke. Brašno se osjeti i to pravo, samo mi nije jasno kome oni ono prodaju kao pravu nutelu?sheilak wrote:ja ne kontam hvaljenje eurokrema. i svih eurokremastih proizvoda.gorak mi je i opor. linolada bijela svakako bolja...
![]()
Uvijek mi je bila smijesna ta tvrdnja da postoje dvije fabricke trake, jedna za zapad druga za istok.
I sta mislite da greskom ova istocna roba zapne na zapad? Pa propali bi odmah![]()
Nije Nutella Robot komerc jbt.
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#5799 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Griješiš Bato jaro moj, Nutella u PL je em bolja em jeftinija nego kod nas. Provjerio lično 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#5800 Re: Popularne stvari koje ne kontam
I ja sam provjeravao, ali ne vidjeh razlike. Mozda je do mene