To je sve zbog kombijaODB wrote:85.1 % i uzeli mi level 3![]()
Počeo sistem i mene mezit ,prije je sve bilo ažurno u bobu
P.S. ID ovog BEST SURVEYA je 677600
Moderator: anex
To je sve zbog kombijaODB wrote:85.1 % i uzeli mi level 3![]()
Počeo sistem i mene mezit ,prije je sve bilo ažurno u bobu
brano20 wrote:dobro pitanje, i ja nešto sad razmišljam o tome, stalno me flaguju, najbolje bi bilo ovaj crowdflower acc. izbrisati i otvoriti novi, nisam vidio opciju za brisanje. možda im treba poslati ticket i tražiti brisanje, oni samo "vjeruju" u tickete. možda neko ima bolju ideju
Imaju svi problema, meni jednu odobre a 3 poniste, imam vec jedno 7-8 dispute-a...Valja cekat da poprave..Merengues wrote:Imate li vi problema sa ovim test web applicationsima otvorim ga i u 80% slucajeva ne mogu otvorit onu njihovu stranicu da testiram i fino im objasnim ne može i ne može i oni mi salju onaj warning... inace odgovarajul ikad na ove žalbe evo vec mi ih 5 ovam pending
Pa šta očekuješ, gledaj kakve gluposti radiš (mislim na zadatke), i još ti oni plaćaju za to. Nisu ni oni sigurno očekivali da će sa svih strana navaliti da to rade. Samo još da nam ukinu mogućnost rada i možemo se slikati.brano20 wrote:ovo što sad radi clowdflower je sramota, ili su preopterećeni ili nemaju adekvatnu tehničku podršku, uz svu volju da radim oni mi/nama nedaju da radimo, pravo neozbiljno. stvarno mi dođe da izbrišem ovaj acc. i napravim novim, jer s ovim nemam sreće samo gubim živce
ionako ti je 1 task i all completedJanjicar wrote:Sentiment analysis ne radite dok ne otklone greske
Ne spomenu u tweetu nikako bestfiends i logicno irrelevant ali oni kazu da je neutralno :S
60% ja otisao u expelled
ne daje ti CF flag nego task authorbrano20 wrote:nema glupih pitanja, postoje samo glupi odgovori, ni crowdflower ne zna zašto daje flag.
A cesto i randomglitch wrote:ne daje ti CF flag nego task authorbrano20 wrote:nema glupih pitanja, postoje samo glupi odgovori, ni crowdflower ne zna zašto daje flag.
moze biti automatski ili manuelni
pa to je automatski kad ocigledno neki parametri nisi dobro podeseni tj taskautor nije iskusan ili nema pojma sta radirelativno84 wrote: A cesto i random
https://tasks.crowdflower.com/supportbrano20 wrote:nema glupih pitanja, postoje samo glupi odgovori, ni crowdflower ne zna zašto daje flag.