Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobijes 10% ali ne mozes uzeti ea access preko americkog accounta, i treba ti paypal i licna karta za njemacki account, a britanski ti treba paypal za licnu ne znam.
Ovo ce sigurno biti igra godine. Od Kojime nista manje ne ocekujem. Metal Gear Solid sam tek prosle godine igrao, i to na emulatoru, i dan danas je jedna od najboljih igara ikad.
Mustang1 wrote:Dobijes 10% ali ne mozes uzeti ea access preko americkog accounta, i treba ti paypal i licna karta za njemacki account, a britanski ti treba paypal za licnu ne znam.
Igra li ko RDR2 Online? U pocetku me nije bas privukao ali sa zadnja dva-tri azuriranja su dodali dosta toga. Poceo igrati s drugom i zabavno je pravo.
Ja uzeo ea access sada na njemackom accountu. Znaci treba njemacki account i njemacki paypal (napravio preko vpn.a). Kada se doda paypal na account traze licnu kartu. Nasao na netu neku njemacku licnu, ukucao i moze Kupio na piku psn code od 10€ (nije moglo na nekim stranicama ili nema ili blokira) i evo fercera
Vec sam jednom ovo uradio ali taj account dao frendu, i mislio sam da nece moci opet. Ali fercera.
10h od 19.09. mislim do 24.09. onda 24.09. idu ove champ i ultimate, a od 27.09. official release.
zone / Access Release Date
North America (US, Canada) September 27, 2019
Europe September 27, 2019
Singapore September 27, 2019
Rest of the World September 27, 2019
Early Access (By pre-order) September 24, 2019
Early Access (For EA Access Members) September 19, 2019 (10h)