Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
KAMI666 wrote:U vezi ove Opasne Zone sto prikazuju procente glasova ukucana: ovo je cisto izvlacenje novca od gledaoca. Stalno vrte druge ukucane kao da imaju manje procenata, tako da oni koji navijaju za njih pozovu na telefon samo "da prodju dalje".
Kako samo izvlace narodu novac iz dzepa. Nadam se da ste dovoljno pametni da necete ni za koga zvati
producenti ovdje odlučuju ko će ispasti,ne vjerujem da glasovi gledalaca o tome odlučuju
Eh, sta reci, koju posluku porati? Ode Milic, jedina svijetla tacka VB. Svi nekako osjecamo da ce Top pobijedit, pa mi bezveze i da gledam vise . Meni ni u dzep, ni iz dzepa, ali zaista bih bila presretna da mi se slutnje ne obistine...
Danas sam cula kako Vendi prica Aneti da je Top zauzeo Milicevo mjesto u kuhinji, tako da mu se ne moze vise prebacivati da nije koristan u kuhinji. Mudrica, i za to se pobrinuo
P308 wrote:U opasnoj zoni Aneta i Zeljko sa po 9% i Maja Volk sa 10,5%
Ma veceras ispada jedan od blizanaca, cak sta vise mogla bi ih Marijana na kraju ostaviti da stoje zajedno same i onda jednog izbaciti.
Vjerovatno Zeljko ispada. Malo sam gledao ankete po netu, i na svim su Top i Ava na prvom, odnosno na drugom mjestu, a iza njih Soraja i Zarko, pa Maja Volk i Vendi i na kraju Zeljko i Aneta....
Uglavnom Marijana rece da u finalu ima mjesta za 6 ucesnika, sto znaci da veceras ispada dvoje...