SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#57726 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
mozda uopste ne zivi tu
-
noviclan
- vjeshalica
#57728 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Mozda se uselio bez odobrenja vlasnika?
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#57729 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Koliko ovoga ima
Nece da izadje
Ili kad izadje potpali, razvali, razjebe sve sto moze
Pa ti ganjaj poslije, poštenu sirotilju, nema za cigara i pive
Nece da izadje
Ili kad izadje potpali, razvali, razjebe sve sto moze
Pa ti ganjaj poslije, poštenu sirotilju, nema za cigara i pive
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#57730 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Rodjak je tako jednom imao problema sa podstanarom. Nije htio da izadje iz stana, nije platio rentu 2 mjeseca, poceo treci. Morala policija da intervenise. Jos pocupao uticnice, prekidače, razbio par plocica u wc, kaze tuzi me 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#57731 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nece tu ni policija intervenisati. Posjed se stiti.
- Ommadawn
#57732 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Trebao je naći par budala, platiti ih neka mu polome par kostiju i kažu “Tuži nas”.sime_cipol wrote: ↑04/06/2022 09:35 Rodjak je tako jednom imao problema sa podstanarom. Nije htio da izadje iz stana, nije platio rentu 2 mjeseca, poceo treci. Morala policija da intervenise. Jos pocupao uticnice, prekidače, razbio par plocica u wc, kaze tuzi me![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#57733 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Mom susedu su stalno bjezali ostavljali dugove...kako li smugnu kad isto dvoriste dijele
Stari kov...ne uzima kauciju a prima supljatore koji su napumpali levatuse
Stari kov...ne uzima kauciju a prima supljatore koji su napumpali levatuse
- drug_profi
#57734 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kaze lik meni vise se isplati ulagati u nekretnine i rentati, nego na berzi trgovati...
Jest lafe, samo navali.
Jest lafe, samo navali.
- zla_kraljica
#57735 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa dobro, mozda je i u pravu. Ali rentati sa ugovorom. Ovo bez ikakvog pokrica da je osoba boravila tu okaci macku o rep, jer si samo ti u minusu. Moze ti citav stan unistiti ti nista ne mozes, osim popraviti iz svog novcanika.drug_profi wrote: ↑05/06/2022 00:25 Kaze lik meni vise se isplati ulagati u nekretnine i rentati, nego na berzi trgovati...
Jest lafe, samo navali.
- dječak sa šibicama
#57736 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Izdaju stanove bilo kome. To je neiskusan stanodavac.
Takav je bio moj komsija, izdao stan lokalnim uhljupima, svi znaju ko su sta su, da je on krimos a ona dama lakog morala. Polakomio se za finom stanarinom, ovaj krimos mu obecao placati vise nego je trazio. NAravno, nije placao, ovaj trazio da izadje, krimos mu polupao sve po stanu, povadio uticnice i slicno, i za rastanak mu zidove okrecio u drecavo rozu boju, u mraku bljesti. Nije mu mrsko bilo okreciti.
Nisam vjerovao dok nisam svojim ocima vidio. Jedva zidove vratio u bijelu boju, morao profesionalce angazovati.
Brate izdaji stan preko agencije, biraj podstanare, nemoj svakoga. Posebno tu kod mene, svi nadju studente a puno stanova se izdaje, i ne znam da iko sa studentarijom ima probleme. Dogovore se za placanje unaprijed par mjeseci, naprave ugovor ali sa roditeljima studenata, postoje nacini.
Takav je bio moj komsija, izdao stan lokalnim uhljupima, svi znaju ko su sta su, da je on krimos a ona dama lakog morala. Polakomio se za finom stanarinom, ovaj krimos mu obecao placati vise nego je trazio. NAravno, nije placao, ovaj trazio da izadje, krimos mu polupao sve po stanu, povadio uticnice i slicno, i za rastanak mu zidove okrecio u drecavo rozu boju, u mraku bljesti. Nije mu mrsko bilo okreciti.
Nisam vjerovao dok nisam svojim ocima vidio. Jedva zidove vratio u bijelu boju, morao profesionalce angazovati.
Brate izdaji stan preko agencije, biraj podstanare, nemoj svakoga. Posebno tu kod mene, svi nadju studente a puno stanova se izdaje, i ne znam da iko sa studentarijom ima probleme. Dogovore se za placanje unaprijed par mjeseci, naprave ugovor ali sa roditeljima studenata, postoje nacini.
- hadzinicasa
#57737 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
U drzavi s nasim pravosudnim sistemom? Ugovor - ne ugovor, na isto ti dodje. Nema zastite.zla_kraljica wrote: ↑05/06/2022 13:25Pa dobro, mozda je i u pravu. Ali rentati sa ugovorom. Ovo bez ikakvog pokrica da je osoba boravila tu okaci macku o rep, jer si samo ti u minusu. Moze ti citav stan unistiti ti nista ne mozes, osim popraviti iz svog novcanika.drug_profi wrote: ↑05/06/2022 00:25 Kaze lik meni vise se isplati ulagati u nekretnine i rentati, nego na berzi trgovati...
Jest lafe, samo navali.
Mislim, sta ako ti unisti stan s ugovorom? I ti ga tuzis.
I proces se zavrsi… kad? I oni naplate to… kako?
-
noviclan
#57738 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Znaci samo studenticama izdavati, naplata nije upitna i zagarantovana jedječak sa šibicama wrote: ↑05/06/2022 13:34 Izdaju stanove bilo kome. To je neiskusan stanodavac.
- Truba
#57739 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Treba ljude provjeriti
Mene su sondirali kad sam ulazio u krs stan u hrsnom
Plus kaucija plus ugovor
Lik pri vojsci...ozna
Mene su sondirali kad sam ulazio u krs stan u hrsnom
Plus kaucija plus ugovor
Lik pri vojsci...ozna
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#57740 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
jesu l' ti našli šta pišeš po kliksu?
- Truba
#57741 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Na klix ne idem jer je to septicki zurnalizam
a ovaj forum sa-x 3 sarajevske opcine nikog van njih ne zanima...lik je zenicanin
A i sta ja to pisem?
100% istinu koja najvise boli
A iskreno ne vidim koga briga
Covjek je vise ispitivao gdje radim kakav je status firme redovne plate i tako...
a ovaj forum sa-x 3 sarajevske opcine nikog van njih ne zanima...lik je zenicanin
A i sta ja to pisem?
100% istinu koja najvise boli
A iskreno ne vidim koga briga
Covjek je vise ispitivao gdje radim kakav je status firme redovne plate i tako...
- Truba
#57742 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kapitalista vs kapitalistadrug_profi wrote: ↑05/06/2022 00:25 Kaze lik meni vise se isplati ulagati u nekretnine i rentati, nego na berzi trgovati...
Jest lafe, samo navali.
Suceljavanje misljenja
- zla_kraljica
#57743 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa u jednom i jesi u pravu. Ali bar ja neplacam kazne. A i tuzeni ce se zaposliti kad tad, ako nije zaposlen. Neka mu sa 2-3 plate skinu meni dovoljno. Jest da nece pokriti stetu, ali bar papka ce biti manje para.hadzinicasa wrote: ↑05/06/2022 13:43U drzavi s nasim pravosudnim sistemom? Ugovor - ne ugovor, na isto ti dodje. Nema zastite.zla_kraljica wrote: ↑05/06/2022 13:25
Pa dobro, mozda je i u pravu. Ali rentati sa ugovorom. Ovo bez ikakvog pokrica da je osoba boravila tu okaci macku o rep, jer si samo ti u minusu. Moze ti citav stan unistiti ti nista ne mozes, osim popraviti iz svog novcanika.
Mislim, sta ako ti unisti stan s ugovorom? I ti ga tuzis.![]()
- Ommadawn
#57744 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
A šta ako se sa poslodavcem dogovori da mu isplaćuje platu na račun žene ili na ruke?zla_kraljica wrote: ↑06/06/2022 10:46Pa u jednom i jesi u pravu. Ali bar ja neplacam kazne. A i tuzeni ce se zaposliti kad tad, ako nije zaposlen. Neka mu sa 2-3 plate skinu meni dovoljno. Jest da nece pokriti stetu, ali bar papka ce biti manje para.hadzinicasa wrote: ↑05/06/2022 13:43
U drzavi s nasim pravosudnim sistemom? Ugovor - ne ugovor, na isto ti dodje. Nema zastite.
Mislim, sta ako ti unisti stan s ugovorom? I ti ga tuzis.![]()
I ovdje gdje sam ja je pravosudni sistem dobar pa ljudi duguju milione koje institucija za pljenidbu nikada neće vidjeti a oni žive k’o grofovi.
- insaneinthebrain
#57745 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Evo ga jos jedan romobil samoubica zaplatio

- Truba
#57746 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
biće ovog još više
- Raigor Stonehoof
#57747 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nemam pojma sta je bilo ali me ne bi cudilo nimalo da je ovaj s Renoom kriv, izgleda mi kao da ga nije pustio da predje pjesacki. Eh sad dilema je je li bilo zeleno za pjesake.
-
noviclan
#57748 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Izaci iz vozila romobil baciti u miljacku njemu dva samara da ga vrate u normalu i nastaviti voznju, dok "romobilisti" i biciklisti ne shvate ozbiljno da trebaju prijevozno sredstvo pregurati preko "pjesackog" prijelaza ili zebre ovo ce se unedogled desavati
- thekupus
#57749 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
lijep trolejbus
- shape of despair
#57750 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Za ovim romobilima je pomama a njih se nikako ne može tretirati kao pješake. Kad propuštam pješaka/e on se kreće nekom prosječnom brzinom hoda i vozač već instiktivno može da procjeni situaciju kako i šta će uraditi: usporiti, stati, propustiti, krenuti.
Međutim, naleti ti ovakva budala sa udaljenosti od 100m brzinom 30km/h, i ne vidiš ga samo izleti, i još požuri na zeleno da i on pređe.
Nije mi se ovo jednom desilo, samo odnekud doleti, ko da čeka namjerno.
Jutros na mostu na Skenderiji, pored 5-6 pješaka, prolazi i 5-6 romobila, šta je ovo reko
Međutim, naleti ti ovakva budala sa udaljenosti od 100m brzinom 30km/h, i ne vidiš ga samo izleti, i još požuri na zeleno da i on pređe.
Nije mi se ovo jednom desilo, samo odnekud doleti, ko da čeka namjerno.
Jutros na mostu na Skenderiji, pored 5-6 pješaka, prolazi i 5-6 romobila, šta je ovo reko