SDP

putokaz1

#57676 Re: SDP

Post by putokaz1 »

izvrsni direktor wrote:Malakh i dalje se bavi konstrukcijama i izmisljanjima.
Siguran sam da bi napravio dobru karijeru radeci za avdu avdica. Qli ozbiljan sam u tome. Stvarno imas talenta za konstrukcije. Neko ko tako olako ignorise cinjenice, ne dozvoljava ni u jednom momentu da stvarno i istina uticu na konstrukcije sve silne, moze uspjeti u bilo kojoj od rezimskih novina. A rad sam najvecim, avdom avdicem, bi ti pomogao da izbrusis svoj talenat, fajnl tač
Ne dirajte Avdića našeg Lukavcanina 8)
The 51st State

#57677 Re: SDP

Post by The 51st State »

ovaj karajbic bi mogo uvesti reda, citam ukino magazinovicu auto, e zbog takvih gluposti su tu gdje jesu.
putokaz1

#57678 Re: SDP

Post by putokaz1 »

The 51st State wrote:ovaj karajbic bi mogo uvesti reda, citam ukino magazinovicu auto, e zbog takvih gluposti su tu gdje jesu.
Šta hoćete reći za SDP
Pa oni su jedina opoziciona stranka u FBIH imaju 7 načelnika a niko nemani 2 iz Opozivcije
The 51st State

#57679 Re: SDP

Post by The 51st State »

putokaz1 wrote:
The 51st State wrote:ovaj karajbic bi mogo uvesti reda, citam ukino magazinovicu auto, e zbog takvih gluposti su tu gdje jesu.
Šta hoćete reći za SDP
Pa oni su jedina opoziciona stranka u FBIH imaju 7 načelnika a niko nemani 2 iz Opozivcije
po potencijalu trebaju da imaju makar 20, hocemo da kazemo da su raspadnuti, ali eto fino je i ove simbolicke geste vidjeti, mozda su indikator oporavka.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#57680 Re: SDP

Post by malakh »

Siguran sam da bi napravio dobru karijeru radeci za avdu avdica. Qli ozbiljan sam u tome. Stvarno imas talenta za konstrukcije. Neko ko tako olako ignorise cinjenice, ne dozvoljava ni u jednom momentu da stvarno i istina uticu na konstrukcije sve silne, moze uspjeti u bilo kojoj od rezimskih novina. A rad sam najvecim, avdom avdicem, bi ti pomogao da izbrusis svoj talenat, fajnl tač
hajde reci mi ti istinu i navedi cinjenice... ili ces i ti kao i tvoj stranacki kolega govoriti kako si ih do sada navodno petsto puta rekao, a ja ih navodno nisam procitao?

a o bh bloku da pricamo? kada su se posljednji put sastalni niksic i kojovic? evo prekjucer je bio sa fahrom, a i kao sto mozes vidjeti i rucalo se.

a avdo avdic i slobodan vaskovic su jedina dva novinara koji se bave istrazivackim novinarstvom i koji imaju muda do poda. vise ih nema. i da makar malo poznajes novinarsku etiku i pod kakvim uslovima rade, ustajao bi kada spominjes ime jednog od te dvojice.
Last edited by malakh on 06/09/2019 12:58, edited 2 times in total.
putokaz1

#57681 Re: SDP

Post by putokaz1 »

13 ima tzv nezavisnih načelnika
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#57682 Re: SDP

Post by izvrsni direktor »

malakh wrote:

a avdo avdic i slobodan vaskovic su jedina dva novinara koji se bave istrazivackim novinarstvom i koji imaju muda do poda. vise ih nema. i da makar malo poznajes novinarsku etiku i pod kakvim uslovima rade, ustajao bi kada spominjes ime jednog od te dvojice.
a da ti ipak vec ne radis kod avde? u svakom slucaju, ono je bio dobronamjeran savjet od mene, ali stvarno. iskren sam.
drzava kakva i jeste, novinarska etika je otisla u neku stvar, ko hoce da ispliva mora se baviti konstrukcijama, izmisljanjima, raditi za licnu korist pojedinaca ili jedne grupe...a tebi sve ovo ide ekstra. ako vec radis kod avde, onda ekstra, a ako ne, razmisli o mom savjetu :thumbup:
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/

#57683 Re: SDP

Post by malakh »

izvrsni direktor wrote:
malakh wrote:

hajde reci mi ti istinu i navedi cinjenice... ili ces i ti kao i tvoj stranacki kolega govoriti kako si ih do sada navodno petsto puta rekao, a ja ih navodno nisam procitao?

a o bh bloku da pricamo? kada su se posljednji put sastalni niksic i kojovic? evo prekjucer je bio sa fahrom, a i kao sto mozes vidjeti i rucalo se.

a da ti ipak vec ne radis kod avde? u svakom slucaju, ono je bio dobronamjeran savjet od mene, ali stvarno. iskren sam.
drzava kakva i jeste, novinarska etika je otisla u neku stvar, ko hoce da ispliva mora se baviti konstrukcijama, izmisljanjima, raditi za licnu korist pojedinaca ili jedne grupe...a tebi sve ovo ide ekstra. ako vec radis kod avde, onda ekstra, a ako ne, razmisli o mom savjetu :thumbup:
zahvaljujem se na odgovoru na prvi i drugi dio posta. i očekivao sam da nisi sposoban adekvatno odgovoriti.

također se zahvaljujem i na savjetu. avdu avdića poštujem jer gazi sve redom.
izvrsni direktor

#57684 Re: SDP

malakh wrote: a o bh bloku da pricamo? kada su se posljednji put sastalni niksic i kojovic? evo prekjucer je bio sa fahrom, a i kao sto mozes vidjeti i rucalo se.
Odgovor na to pitanje mozes dobiti u sljedecem citatu:
Pedja Kojovic wrote:Dok ste Vi ostavili otvorena vrata za sve koji žele sarađivati sa BH blokom, u SDP-u se oštro protive tome. Jeste li o tome razgovarali u zadnje vrijeme sa svojim partnerima i šta se može očekivati budući da nam slijede i lokalni izbori?
- Nisam upoznat s time da se SDP protivi nečemu u vezi sa BH blokom, a svakodnevno smo u kontakt
:mrgreen: :skoljka:
malakh

#57685 Re: SDP

Post by malakh »

izvrsni direktor wrote:
malakh wrote: a o bh bloku da pricamo? kada su se posljednji put sastalni niksic i kojovic? evo prekjucer je bio sa fahrom, a i kao sto mozes vidjeti i rucalo se.
Pedja Kojovic wrote:Dok ste Vi ostavili otvorena vrata za sve koji žele sarađivati sa BH blokom, u SDP-u se oštro protive tome. Jeste li o tome razgovarali u zadnje vrijeme sa svojim partnerima i šta se može očekivati budući da nam slijede i lokalni izbori?
- Nisam upoznat s time da se SDP protivi nečemu u vezi sa BH blokom, a svakodnevno smo u kontakt
možemo li zakljuciti da sdp uvlaci sbb i šćepu u bh blok?
izvrsni direktor

#57686 Re: SDP

malakh wrote:
izvrsni direktor wrote:
Mozemo li zakljuciti da tvoje insinuacije kako od bh bloka nema nista i da se kojovic i niksic ne sastaju nemaju veze sa realnoscu i da je to jos jedno od tvojih lupanja i iznosenja netacnih tvrdnji?
malakh

#57687 Re: SDP

Post by malakh »

izvrsni direktor wrote:

Mozemo li zakljuciti da tvoje insinuacije kako od bh bloka nema nista i da se kojovic i niksic ne sastaju nemaju veze sa realnoscu i da je to jos jedno od tvojih lupanja i iznosenja netacnih tvrdnji?
druze ti stvarno nisi u mogucnosti da odgovoris na moja pitanja. zar su ti doista toliko teska?

da ti kazem, a ti shvati kako hoces. za mene je normalnije i prirodnije da prekjucerasnju izjavu zajedno daju niksic i kojovic, a ne niksic i radoncic.

to sto niksic vec vise od godinu dana aktivno pomaze svom drugu koji je na politickoj samrti je jako podlo i bezobrazno od njega i ovom narodu nece donijeti nista dobro, jer je scepo isto zlo koliko i sda, a po nekim pitanjima i vece.
Bosanski_kralj

#57688 Re: SDP

Post by Bosanski_kralj »

Nikšić i Peđa javno rekli da su faktički postali prijatelji i da se čuju skoro svakodnevno, ali jbg izgleda da i ovdje vrijedi ona "ako ne uslikaš i ne okačiš na fb, ko da se nije ni desilo."
Leverage

#57689 Re: SDP

Post by Leverage »

Ono nekom govori da je podlo i bezobrazno. Ono.
malakh

#57690 Re: SDP

Post by malakh »

malakh wrote:
izvrsni direktor wrote:

druze ti stvarno nisi u mogucnosti da odgovoris na moja pitanja. zar su ti doista toliko teska?

da ti kazem, a ti shvati kako hoces. za mene je normalnije i prirodnije da prekjucerasnju izjavu zajedno daju niksic i kojovic, a ne niksic i radoncic.

to sto niksic vec vise od godinu dana aktivno pomaze svom drugu koji je na politickoj samrti je jako podlo i bezobrazno od njega i ovom narodu nece donijeti nista dobro, jer je scepo isto zlo koliko i sda, a po nekim pitanjima i vece.
sadasnji branioci sdpa na forumu: "ne znamo smireno i pismeno odgovoriti, ali zato znamo vrijeđati"

a nekada su ugledni i kulturni forumasi branili sdp, argumentima i snagom uma i pameti.
putokaz1

#57691 Re: SDP

Post by putokaz1 »

ti koji vrijedjaju su otišli u SD :D
zbiljovski

#57692 Re: SDP

Post by zbiljovski »

Zna li neko nešto više o ovom Karajbiću? Dugo je u politici, a nema nekih mrlja iza sebe ? Ima li hljeba u njemu?
Bosanski_kralj

#57693 Re: SDP

Post by Bosanski_kralj »

zbiljovski wrote:
Zna li neko nešto više o ovom Karajbiću? Dugo je u politici, a nema nekih mrlja iza sebe ? Ima li hljeba u njemu?
Ja sam čuo samo riječi pohvale. Neki kažu za njega da je njeogovo postavljanje na mjesto generalnog sekretara jedini pravi potez Nikšića. :D
putokaz1

#57694 Re: SDP

Post by putokaz1 »

imam njegovog rodjaka na FB ...
Sanjarko

#57695 Re: SDP

Post by Sanjarko »

putokaz1

#57696 Re: SDP

Post by putokaz1 »

Vizionar 1985 wrote:http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/126 ... pnika.html

Ovi se samo dijele i dijele.
Oni su radili za SDA i ranije,Hasan ustupio/poklonio načelničku fotelju Živinica SDA-u,
al na kratko
Njih 5 bolje što odoše izdajnici
Leverage

#57697 Re: SDP

Post by Leverage »

Zamisli, nakon što su prije skoro mjesec dana napustili SDP (a neki i izbačeni), sad su osnovali klub zastupnika, Nikšić ne može sebi da dođe od ovog udarca :lol:
putokaz1

#57698 Re: SDP

Post by putokaz1 »

Leverage wrote:Zamisli, nakon što su prije skoro mjesec dana napustili SDP (a neki i izbačeni), sad su osnovali klub zastupnika, Nikšić ne može sebi da dođe od ovog udarca :lol:
Vidjet ćemo njih 5 na općinskim izborima...njihovi ni prag proć neće
demagog

#57699 Re: SDP

Post by demagog »

Nerzuk Curak:
Pokušaj da se slomi SDP u velikoj mjeri je uspio. Godinama je magistralni pravac napada na ovu stranku bio zasnovan na ideji da se SDP ne može tretirati ozbiljnom strankom dok ne napravi prodor u “Herceg-Bosnu” i Republiku Srpsku. K’o biva – kao multietnička lijeva partija morate biti prisutni u cijeloj zemlji, a SDA, kojoj su “usta puna zemlje”, vidi vraga, ne mora. Odnedavno, SDA kerberi kao glavnu primjedbu SDP-u fakturišu namjeru ove stranke da sa Našom strankom i drugim zainteresiranim organizacijama probije mažino linije etničkih podjela u BiH, pa se ta plemenita namjera proglašava izdajom domovine. Je li nam nakon ovakvog razumijevanja Bosne, golim okom vidljivo da je od države za SDA puno važnije izbrisati crvenu boju iz bošnjačkog spektra duginih boja. Ako je moguće, za sva vremena.

https://www.tacno.net/deblokada-uma/ner ... -porodice/
bunk

#57700 Re: SDP

Post by bunk »

Hocel sad ovo sto je ostalo promijenit ime u " esencija sdp" ili da simplificiramo " cisti sdp"?
:lol:
Post Reply