SDP
- Leverage
#57626 Re: SDP
Učinili su SDP-u najveću uslugu. Ako to nisi u stanju da razumiješ - tvoj problem.
- Leverage
#57627 Re: SDP
I nisi ti pitao nego si konstatovao "ja i dva jarana", a u suštini nemaš pojma kakva je situacija.
To što su lopovi ukrali stranicu ti očito smatraš njihovim uspjehom. Ne čudi me uopšte da glorifikuješ lopove.
To što su lopovi ukrali stranicu ti očito smatraš njihovim uspjehom. Ne čudi me uopšte da glorifikuješ lopove.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#57628 Re: SDP
kakav gigant. čovjek bi život dao samo da mu niko ne dira u sdp.
podsjeti me to na:
ima sličnosti, priznat ćete.

podsjeti me to na:
ima sličnosti, priznat ćete.
- Leverage
#57629 Re: SDP
Glavno kad šonjo hoće ispast džek pa ispadne gedžo.
- drug_profi
#57630 Re: SDP
Kako ba mozes ukrasti facebook stranicu?
Vlasnik je onaj na ciji je mail registrovana. Ako je vlasnik promijenio stranku, lako je otvoriti novu na drugi mail, a sa starim imenom .
Vlasnik je onaj na ciji je mail registrovana. Ako je vlasnik promijenio stranku, lako je otvoriti novu na drugi mail, a sa starim imenom .
- Leverage
#57631 Re: SDP
Pa možda je ukr'o i e-mail. Ko zna šta se sve jamilo.drug_profi wrote:Kako ba mozes ukrasti facebook stranicu?
-
putokaz1
#57632 Re: SDP
Ja veću glupost nisam čuomalakh wrote:i zvanicno se sdp ugasio u lukavcu?
Večina kadrova iz 2016 je ostala čak su i pojačani izašli pojedinci
Bit će SDP Lukavac jak ali nemože se protiv SDA oni su ipak prejaki
- drug_profi
#57633 Re: SDP
Pa nek otvore novi profil sa drugog maila, sta je problem?Leverage wrote:Pa možda je ukr'o i e-mail. Ko zna šta se sve jamilo.drug_profi wrote:Kako ba mozes ukrasti facebook stranicu?
- Leverage
#57634 Re: SDP
Problem je jer se radi o krađi stranice koja ima kontinuitet u praćenju SDP-a Lukavac godinama, puno prije nego što je lopov Delić uopšte postao član SDP-a. Ljudi koji su pratili tu stranicu probudili su se jedno jutro kao fanovi Bijedićevog tehnokratskog pokreta bez da ih je iko pitao da li to žele.
I zašto bi iko pristao na krađu kao nešto normalno? I Špico je uzurpirao fb stranicu OO Gradačac neko vrijeme svakakvim objavama, ali čak ni njemu nije palo na pamet da ukrade stranicu.
I zašto bi iko pristao na krađu kao nešto normalno? I Špico je uzurpirao fb stranicu OO Gradačac neko vrijeme svakakvim objavama, ali čak ni njemu nije palo na pamet da ukrade stranicu.
-
putokaz1
#57635 Re: SDP
SDP je opstao kao i
SDA kad su ih svi otpisali oni pobjediše ubjedljivo 2018
SDP mora ustupiti Našoj stranci kandidata za Općinu vrijednu 10 drugih
A i u NS moraju imati zajedničkog
Mnogo zavisi i od Konakovića,a vjerujem da NBL je jasan
zajednički SDP-NS-NBL-NIP mogu uraditi mnogo
-
El_comadante
#57636 Re: SDP
salažem se, ako je moguče da se dogovore to bi trebao uraditi plus eventualno Platformaputokaz1 wrote:SDP je opstao kao i
- GandalfSivi
#57637 Re: SDP
Napraviti koaliciju, podijeliti gradske opstine. NBL Stari grad, NS Centar, SDP Novo Sarajevo, NiP Novi grad. Ko dobije najvise glasova daje gradonacelnika, hvala i dovidjenja.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#57638 Re: SDP
Ili sdp centar, a ns n sarajevo.GandalfSivi wrote:Napraviti koaliciju, podijeliti gradske opstine. NBL Stari grad, NS Centar, SDP Novo Sarajevo, NiP Novi grad. Ko dobije najvise glasova daje gradonacelnika, hvala i dovidjenja.
Uglavnom svejedno, al koliko se moze vidjeti, tako ce i biti.
U sdpu ide izbor novih opstinskih odbora i kantonalni. Ako se tu stvari dobro posloze, mogao bi antiantifasista na biro.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#57639 Re: SDP
ako se uspiju dogovoriti tko će kandidirati načelnika za općinu centar, tada ima budućnosti za bh blok.
od svih sda načelnika u sarajevu, kosovac ajnadžić je ubjedljivo najslabija karika, totalno kompromitiran, a općina nikada prljavija nije bila i nikada u gorem stanju. da nema radnika parka i rada, to bi bio egzodus. niti jedan projekat nije realziran do kraja. hastahana i sve što se događa oko nje. konkretno, više je ministar šteta za pola godine uradio, nego što je on za tri i to dovoljno govori koliko je dobar načelnik.
to svi oni znaju i zbog toga je općina centar svima primamljiva, jer su svi sigurni da je cca 8.000 glasova maksimalni domet kosovca ajnadžića i da zajednički kandidat, ma koliko loš bio, može glatko imati više i pobijediti ga.
i da, i konakoviću je zamiljiva općina centar.
od svih sda načelnika u sarajevu, kosovac ajnadžić je ubjedljivo najslabija karika, totalno kompromitiran, a općina nikada prljavija nije bila i nikada u gorem stanju. da nema radnika parka i rada, to bi bio egzodus. niti jedan projekat nije realziran do kraja. hastahana i sve što se događa oko nje. konkretno, više je ministar šteta za pola godine uradio, nego što je on za tri i to dovoljno govori koliko je dobar načelnik.
to svi oni znaju i zbog toga je općina centar svima primamljiva, jer su svi sigurni da je cca 8.000 glasova maksimalni domet kosovca ajnadžića i da zajednički kandidat, ma koliko loš bio, može glatko imati više i pobijediti ga.
i da, i konakoviću je zamiljiva općina centar.
- Chmoljo
#57640 Re: SDP
Zanimljiva je svakome, jer tu nije upitna pobjeda onome koga bhblok podrzi.
A hoce li je i traziti, to je sasvim neka druga prica, tako da ne znam cemu takvo nepovjerenje u dobru medjusobnu saradnju bhbloka i nipa.
Mislim znam, jer si ptica zloslutnica, ali Konakovic nece gadjati samo novi grad. To ce biti najteza borba, i vrlo je upitno hoce li se rumeni seljacic skinuti sa nacelnicke pozicije. Ali sigurno da ce Konakovic ganjati i prigradske opcine.
Mislim da je realno Ns centar, sdp novo sarajevo.
Vjerovatno ce zavisiti i od kandidata.
A hoce li je i traziti, to je sasvim neka druga prica, tako da ne znam cemu takvo nepovjerenje u dobru medjusobnu saradnju bhbloka i nipa.
Mislim znam, jer si ptica zloslutnica, ali Konakovic nece gadjati samo novi grad. To ce biti najteza borba, i vrlo je upitno hoce li se rumeni seljacic skinuti sa nacelnicke pozicije. Ali sigurno da ce Konakovic ganjati i prigradske opcine.
Mislim da je realno Ns centar, sdp novo sarajevo.
Vjerovatno ce zavisiti i od kandidata.
-
tutku
#57641 Re: SDP
NS je trenutno jaca stranka od SDP u KS, pa bi red bio da oni daju nacelnika za Centar, a SDP za Novo Sarajevo.Chmoljo wrote:Ili sdp centar, a ns n sarajevo.GandalfSivi wrote:Napraviti koaliciju, podijeliti gradske opstine. NBL Stari grad, NS Centar, SDP Novo Sarajevo, NiP Novi grad. Ko dobije najvise glasova daje gradonacelnika, hvala i dovidjenja.
Uglavnom svejedno, al koliko se moze vidjeti, tako ce i biti.
U sdpu ide izbor novih opstinskih odbora i kantonalni. Ako se tu stvari dobro posloze, mogao bi antiantifasista na biro.
Ipak, poslije kongresa SDA ce se znati vise, vjerovatno ce i oni praviti neke izmjene na nacelnickim pozicijama sa novim kandidatima.
Valjalo bi da NS uzme Centar, te da se napokon Koldzo skine, a sto se tice NG, ne znam koliko kvalitetnog kandidata iz te Opcine ima NiP, kadrovski su tanki, pretanki.
-
putokaz1
#57642 Re: SDP
Lako je za Stari Grad...Ibro
Lakse je i za Novi Grad,Novo Sarajevo to SDA
Ali Ova Općina koja vrijedi 10....Tu će opet biti DF ov kandiddat ,5 ''lijevih'' nezavisnih ....
Lakse je i za Novi Grad,Novo Sarajevo to SDA
Ali Ova Općina koja vrijedi 10....Tu će opet biti DF ov kandiddat ,5 ''lijevih'' nezavisnih ....
-
El_comadante
#57643 Re: SDP
ima 9 opština u KS može se dogovoriti. recimo NG i ilidza NiP, SDP centar i Ilijaš, i tako redom. barem u KS
-
putokaz1
#57644 Re: SDP
Ma kako god okrenete vama je 8 SDA načelnikaEl_comadante wrote:ima 9 opština u KS može se dogovoriti. recimo NG i ilidza NiP, SDP centar i Ilijaš, i tako redom. barem u KS
Stari grad zna se NBL,a Centar je upitnik veliki???????
-
El_comadante
#57645 Re: SDP
da, medjutim treba pokušati recimo izbiti Centar i Novo Sarajevo za početak.putokaz1 wrote:Ma kako god okrenete vama je 8 SDA načelnikaEl_comadante wrote:ima 9 opština u KS može se dogovoriti. recimo NG i ilidza NiP, SDP centar i Ilijaš, i tako redom. barem u KS
- Better Man
#57646 Re: SDP
Centar će SDA100% izgubiti ako ne bude trojanskog konja u vidu DF-a i sličnih, koji će istaći svoje kandidate samo da razjedine ljevicu i pomognu mafiji iz SDA.El_comadante wrote:da, medjutim treba pokušati recimo izbiti Centar i Novo Sarajevo za početak.putokaz1 wrote:Ma kako god okrenete vama je 8 SDA načelnikaEl_comadante wrote:ima 9 opština u KS može se dogovoriti. recimo NG i ilidza NiP, SDP centar i Ilijaš, i tako redom. barem u KS
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#57647 Re: SDP
Koliko god ovi ujedinjeni bili, tu je DF, "nezavisni" kandidati, neka nova sda podstranka...dovoljno da raspu glasove i pomognu sda
-
zbiljovski
#57648 Re: SDP
Ako je BH blok samo Sarajevo, onda ga odmah gasi, prema tome priča će ići šire, ubjeđen sam. SDP ni u ludilu ne smije pristati na to da NS ili Konaković prvi bira, stranka sa 150 glasova da prepusti NS-u i NiP-u sa po 50 000 glasova najurbaniju sredinu u BiH ? Nema logike !
Treba uvažiti sve političke subjekte, ali sa ovom pričom i NS-om dosad je samo SDP gubio bez obzira na sve, NS će tu sigurno popustiti i prepustiti Centar, koji će biti 1.10 KM na kladionici da bh blok uzima. . .
Treba uvažiti sve političke subjekte, ali sa ovom pričom i NS-om dosad je samo SDP gubio bez obzira na sve, NS će tu sigurno popustiti i prepustiti Centar, koji će biti 1.10 KM na kladionici da bh blok uzima. . .
-
tutku
#57649 Re: SDP
Ne vidim po kojoj logici SDPu treba prepustiti Opcinu Centar u odnosu na NS. NS je trenutno jaca stranka od SDP-a, i mislim da NS treba predloziti kandidata za Centar. U konacnici, sve je stvar dogovora, oko imena se moze i vjerovatno hoce i zajednicki razgovarati, no cinjenice ne treba zaboravljati.zbiljovski wrote:Ako je BH blok samo Sarajevo, onda ga odmah gasi, prema tome priča će ići šire, ubjeđen sam. SDP ni u ludilu ne smije pristati na to da NS ili Konaković prvi bira, stranka sa 150 glasova da prepusti NS-u i NiP-u sa po 50 000 glasova najurbaniju sredinu u BiH ? Nema logike !
- Chmoljo
#57650 Re: SDP
Pa najbolje da se sdp skloni, da ne smeta nsu i konakoviću.