SDP

Leverage

#57626 Re: SDP

Post by Leverage »

Učinili su SDP-u najveću uslugu. Ako to nisi u stanju da razumiješ - tvoj problem.
Leverage

#57627 Re: SDP

Post by Leverage »

I nisi ti pitao nego si konstatovao "ja i dva jarana", a u suštini nemaš pojma kakva je situacija.

To što su lopovi ukrali stranicu ti očito smatraš njihovim uspjehom. Ne čudi me uopšte da glorifikuješ lopove.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#57628 Re: SDP

Post by malakh »

kakav gigant. čovjek bi život dao samo da mu niko ne dira u sdp. :lol: :lol:

podsjeti me to na:

ima sličnosti, priznat ćete. :lol: :lol:
Leverage

#57629 Re: SDP

Post by Leverage »

Glavno kad šonjo hoće ispast džek pa ispadne gedžo.
drug_profi

#57630 Re: SDP

Post by drug_profi »

Kako ba mozes ukrasti facebook stranicu?
Vlasnik je onaj na ciji je mail registrovana. Ako je vlasnik promijenio stranku, lako je otvoriti novu na drugi mail, a sa starim imenom .
Leverage

#57631 Re: SDP

Post by Leverage »

drug_profi wrote:Kako ba mozes ukrasti facebook stranicu?
Vlasnik je onaj na ciji je mail registrovana. Ako je vlasnik promijenio stranku, lako je otvoriti novu na drugi mail, a sa starim imenom .
Pa možda je ukr'o i e-mail. Ko zna šta se sve jamilo.
putokaz1

#57632 Re: SDP

Post by putokaz1 »

malakh wrote:i zvanicno se sdp ugasio u lukavcu?
Ja veću glupost nisam čuo
Večina kadrova iz 2016 je ostala čak su i pojačani izašli pojedinci
Bit će SDP Lukavac jak ali nemože se protiv SDA oni su ipak prejaki
drug_profi

#57633 Re: SDP

Post by drug_profi »

Leverage wrote:
drug_profi wrote:Kako ba mozes ukrasti facebook stranicu?
Pa možda je ukr'o i e-mail. Ko zna šta se sve jamilo.
Pa nek otvore novi profil sa drugog maila, sta je problem?
Leverage

#57634 Re: SDP

Post by Leverage »

Problem je jer se radi o krađi stranice koja ima kontinuitet u praćenju SDP-a Lukavac godinama, puno prije nego što je lopov Delić uopšte postao član SDP-a. Ljudi koji su pratili tu stranicu probudili su se jedno jutro kao fanovi Bijedićevog tehnokratskog pokreta bez da ih je iko pitao da li to žele.

I zašto bi iko pristao na krađu kao nešto normalno? I Špico je uzurpirao fb stranicu OO Gradačac neko vrijeme svakakvim objavama, ali čak ni njemu nije palo na pamet da ukrade stranicu.
putokaz1

#57635 Re: SDP

Post by putokaz1 »

SDP je opstao kao i
SDA kad su ih svi otpisali oni pobjediše ubjedljivo 2018
SDP mora ustupiti Našoj stranci kandidata za Općinu vrijednu 10 drugih
A i u NS moraju imati zajedničkog
Mnogo zavisi i od Konakovića,a vjerujem da NBL je jasan
zajednički SDP-NS-NBL-NIP mogu uraditi mnogo
El_comadante

#57636 Re: SDP

Post by El_comadante »

putokaz1 wrote:SDP je opstao kao i
SDA kad su ih svi otpisali oni pobjediše ubjedljivo 2018
SDP mora ustupiti Našoj stranci kandidata za Općinu vrijednu 10 drugih
A i u NS moraju imati zajedničkog
Mnogo zavisi i od Konakovića,a vjerujem da NBL je jasan
zajednički SDP-NS-NBL-NIP mogu uraditi mnogo
salažem se, ako je moguče da se dogovore to bi trebao uraditi plus eventualno Platforma
GandalfSivi

#57637 Re: SDP

Post by GandalfSivi »

Napraviti koaliciju, podijeliti gradske opstine. NBL Stari grad, NS Centar, SDP Novo Sarajevo, NiP Novi grad. Ko dobije najvise glasova daje gradonacelnika, hvala i dovidjenja.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#57638 Re: SDP

Post by Chmoljo »

GandalfSivi wrote:Napraviti koaliciju, podijeliti gradske opstine. NBL Stari grad, NS Centar, SDP Novo Sarajevo, NiP Novi grad. Ko dobije najvise glasova daje gradonacelnika, hvala i dovidjenja.
Ili sdp centar, a ns n sarajevo.

Uglavnom svejedno, al koliko se moze vidjeti, tako ce i biti.

U sdpu ide izbor novih opstinskih odbora i kantonalni. Ako se tu stvari dobro posloze, mogao bi antiantifasista na biro.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#57639 Re: SDP

Post by malakh »

ako se uspiju dogovoriti tko će kandidirati načelnika za općinu centar, tada ima budućnosti za bh blok.

od svih sda načelnika u sarajevu, kosovac ajnadžić je ubjedljivo najslabija karika, totalno kompromitiran, a općina nikada prljavija nije bila i nikada u gorem stanju. da nema radnika parka i rada, to bi bio egzodus. niti jedan projekat nije realziran do kraja. hastahana i sve što se događa oko nje. konkretno, više je ministar šteta za pola godine uradio, nego što je on za tri i to dovoljno govori koliko je dobar načelnik.

to svi oni znaju i zbog toga je općina centar svima primamljiva, jer su svi sigurni da je cca 8.000 glasova maksimalni domet kosovca ajnadžića i da zajednički kandidat, ma koliko loš bio, može glatko imati više i pobijediti ga.

i da, i konakoviću je zamiljiva općina centar.
Chmoljo

#57640 Re: SDP

Post by Chmoljo »

Zanimljiva je svakome, jer tu nije upitna pobjeda onome koga bhblok podrzi.

A hoce li je i traziti, to je sasvim neka druga prica, tako da ne znam cemu takvo nepovjerenje u dobru medjusobnu saradnju bhbloka i nipa.

Mislim znam, jer si ptica zloslutnica, ali Konakovic nece gadjati samo novi grad. To ce biti najteza borba, i vrlo je upitno hoce li se rumeni seljacic skinuti sa nacelnicke pozicije. Ali sigurno da ce Konakovic ganjati i prigradske opcine.

Mislim da je realno Ns centar, sdp novo sarajevo.

Vjerovatno ce zavisiti i od kandidata.
tutku

#57641 Re: SDP

Post by tutku »

Chmoljo wrote:
GandalfSivi wrote:Napraviti koaliciju, podijeliti gradske opstine. NBL Stari grad, NS Centar, SDP Novo Sarajevo, NiP Novi grad. Ko dobije najvise glasova daje gradonacelnika, hvala i dovidjenja.
Ili sdp centar, a ns n sarajevo.

Uglavnom svejedno, al koliko se moze vidjeti, tako ce i biti.

U sdpu ide izbor novih opstinskih odbora i kantonalni. Ako se tu stvari dobro posloze, mogao bi antiantifasista na biro.
NS je trenutno jaca stranka od SDP u KS, pa bi red bio da oni daju nacelnika za Centar, a SDP za Novo Sarajevo.
Ipak, poslije kongresa SDA ce se znati vise, vjerovatno ce i oni praviti neke izmjene na nacelnickim pozicijama sa novim kandidatima.
Valjalo bi da NS uzme Centar, te da se napokon Koldzo skine, a sto se tice NG, ne znam koliko kvalitetnog kandidata iz te Opcine ima NiP, kadrovski su tanki, pretanki.
putokaz1

#57642 Re: SDP

Post by putokaz1 »

Lako je za Stari Grad...Ibro
Lakse je i za Novi Grad,Novo Sarajevo to SDA
Ali Ova Općina koja vrijedi 10....Tu će opet biti DF ov kandiddat ,5 ''lijevih'' nezavisnih ....
El_comadante

#57643 Re: SDP

Post by El_comadante »

ima 9 opština u KS može se dogovoriti. recimo NG i ilidza NiP, SDP centar i Ilijaš, i tako redom. barem u KS
putokaz1

#57644 Re: SDP

Post by putokaz1 »

El_comadante wrote:ima 9 opština u KS može se dogovoriti. recimo NG i ilidza NiP, SDP centar i Ilijaš, i tako redom. barem u KS
Ma kako god okrenete vama je 8 SDA načelnika
Stari grad zna se NBL,a Centar je upitnik veliki??????? :?
El_comadante

#57645 Re: SDP

Post by El_comadante »

putokaz1 wrote:
El_comadante wrote:ima 9 opština u KS može se dogovoriti. recimo NG i ilidza NiP, SDP centar i Ilijaš, i tako redom. barem u KS
da, medjutim treba pokušati recimo izbiti Centar i Novo Sarajevo za početak.
Better Man

#57646 Re: SDP

Post by Better Man »

El_comadante wrote:
putokaz1 wrote:
da, medjutim treba pokušati recimo izbiti Centar i Novo Sarajevo za početak.
Centar će SDA100% izgubiti ako ne bude trojanskog konja u vidu DF-a i sličnih, koji će istaći svoje kandidate samo da razjedine ljevicu i pomognu mafiji iz SDA.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#57647 Re: SDP

Post by izvrsni direktor »

Koliko god ovi ujedinjeni bili, tu je DF, "nezavisni" kandidati, neka nova sda podstranka...dovoljno da raspu glasove i pomognu sda
zbiljovski

#57648 Re: SDP

Post by zbiljovski »

Ako je BH blok samo Sarajevo, onda ga odmah gasi, prema tome priča će ići šire, ubjeđen sam. SDP ni u ludilu ne smije pristati na to da NS ili Konaković prvi bira, stranka sa 150 glasova da prepusti NS-u i NiP-u sa po 50 000 glasova najurbaniju sredinu u BiH ? Nema logike !

Treba uvažiti sve političke subjekte, ali sa ovom pričom i NS-om dosad je samo SDP gubio bez obzira na sve, NS će tu sigurno popustiti i prepustiti Centar, koji će biti 1.10 KM na kladionici da bh blok uzima. . .
tutku

#57649 Re: SDP

Post by tutku »

zbiljovski wrote:Ako je BH blok samo Sarajevo, onda ga odmah gasi, prema tome priča će ići šire, ubjeđen sam. SDP ni u ludilu ne smije pristati na to da NS ili Konaković prvi bira, stranka sa 150 glasova da prepusti NS-u i NiP-u sa po 50 000 glasova najurbaniju sredinu u BiH ? Nema logike !

Treba uvažiti sve političke subjekte, ali sa ovom pričom i NS-om dosad je samo SDP gubio bez obzira na sve, NS će tu sigurno popustiti i prepustiti Centar, koji će biti 1.10 KM na kladionici da bh blok uzima. . .
Ne vidim po kojoj logici SDPu treba prepustiti Opcinu Centar u odnosu na NS. NS je trenutno jaca stranka od SDP-a, i mislim da NS treba predloziti kandidata za Centar. U konacnici, sve je stvar dogovora, oko imena se moze i vjerovatno hoce i zajednicki razgovarati, no cinjenice ne treba zaboravljati.
Chmoljo

#57650 Re: SDP

Post by Chmoljo »

Pa najbolje da se sdp skloni, da ne smeta nsu i konakoviću.
Post Reply