SDP
- bunk
#57576 Re: SDP
Jel istina da ima neki bolid u Sa, neka je funkcija u sdp koji javno zagovara protivljenje ulasku u Nato?
- drug_profi
#57577 Re: SDP
Ako i ima, a ne znamo da li ima, ima pravo na svoje misljenje, a ne znaci da ce ga stranka podrzati, ili da ce biraci biti odusevljeni time.
Licno ne vjerujem da ima iko normalan ko bi bio protiv NATO integracije, sad odmah.
Postoji samo jedan problem u vasoj percepciji. To je da kad vam neko kaze da je trenutno NATO put nemoguc, vi tvrdite da je taj neko protiv NATO-a.
Licno ne vjerujem da ima iko normalan ko bi bio protiv NATO integracije, sad odmah.
Postoji samo jedan problem u vasoj percepciji. To je da kad vam neko kaze da je trenutno NATO put nemoguc, vi tvrdite da je taj neko protiv NATO-a.
- bunk
#57578 Re: SDP
Ma uopce nemam problem sa time neka svatko svoje misljenje iznosi i drzi do njega.
Smatram da ga je stranka morala upoznati da krucijalnom bitnoscu ulaska BiH u NATO .
Jer ne radi se o clanstvu u izboru za eurosong ili za miss universe.
Ili nas sve zajedno covjek trolla
Smatram da ga je stranka morala upoznati da krucijalnom bitnoscu ulaska BiH u NATO .
Jer ne radi se o clanstvu u izboru za eurosong ili za miss universe.
Ili nas sve zajedno covjek trolla
- drug_profi
#57579 Re: SDP
U suštini, ne znam za taj slučaj, pa ne mogu reći šta je po srijedi.
- Banksy
#57580 Re: SDP
Opozicija su, nebitno,bunk wrote:Jel istina da ima neki bolid u Sa, neka je funkcija u sdp koji javno zagovara protivljenje ulasku u Nato?
Važnije je hoće li u NATO vladajuće stranke, SDA itd.
Nekako se muti s te strane...
-
clanstranke
- drug_profi
#57582 Re: SDP
Ima pravo na svoje mišljenje, koje je prilično usamljeno.
Ima hrabrost i da ga glasno kaže i argumentira.
Druga je stvar što nas većinu ne zanima njegova argumentacija i što su sve mane članstva u NATO manje od vrijednosti i koristi koju donosi.
Svakako je opozicionar pa njegov stav nije bitan.
Da vidimo poziciju kako ce redukovati reducirani izvjestaj.
Interesantno je čime se Faktor bavi.
Ima hrabrost i da ga glasno kaže i argumentira.
Druga je stvar što nas većinu ne zanima njegova argumentacija i što su sve mane članstva u NATO manje od vrijednosti i koristi koju donosi.
Svakako je opozicionar pa njegov stav nije bitan.
Da vidimo poziciju kako ce redukovati reducirani izvjestaj.
Interesantno je čime se Faktor bavi.
- bunk
#57583 Re: SDP
Ja sam pacifista ali isto tako i cvrsto stojim na Zemlji.
NATO je garant naseg opstanka.
Nazalost pa se u 2019 godini moramo uzdati u Zapadnu Vojnu Alijansu da zauvijek izbrise primisli o novim genocidima i zlocinima.
Ali sta je tu je.
Licno mislim da taj lik samo privlaci paznju i da nije ozbiljan...
NATO je garant naseg opstanka.
Nazalost pa se u 2019 godini moramo uzdati u Zapadnu Vojnu Alijansu da zauvijek izbrise primisli o novim genocidima i zlocinima.
Ali sta je tu je.
Licno mislim da taj lik samo privlaci paznju i da nije ozbiljan...
-
palermo
#57584 Re: SDP
ono...jes da u demokratskim strankama se ima pravo na sopstveno mišljenje, ali ovaj gore lik je jedan od potpedsjednika općinske organizacije SDP-a Novi grad. Dakle, jedne od najbrojnijih i najuticajnijih općinskih organizacija SDP-a u državi BiH. Što bi se reklo budući ministar.
E, sad postoji pitanje da li on kao potpredsjednik takve općinske organizacije ima pravo na javno iznošenje ovakvih stavova
E, sad postoji pitanje da li on kao potpredsjednik takve općinske organizacije ima pravo na javno iznošenje ovakvih stavova
- GandalfSivi
#57585 Re: SDP
Znaci, po Palermu ulazak u NATO zavisi od "jednog od potpredsjednika opcinske organizacije SDP-a" Novi Grad, pa ga jos potencijalno u ministra prebaci.
Divno, divno

Divno, divno
-
palermo
#57586 Re: SDP
GandalfSivi wrote:Znaci, po Palermu ulazak u NATO zavisi od "jednog od potpredsjednika opcinske organizacije SDP-a" Novi Grad, pa ga jos potencijalno u ministra prebaci.
Divno, divno![]()
![]()
ma jebe se palerma za ovog gore tipa, kao što se jebe i veliku većinu ljudi u Bosni i Hercegovini. I fala bogu, da on neće odlučivati o tome hoćemo li u NATO ili nećemo....
Al onoga koga bi se ovo trebalo ticati je SDP.....dakle, trebalo bi se ticati onih koji vode, kreiraju politiku SDP-a i pri tome valjda hoće da budu i kredibilni......i opet da ponovim, čovjek je potpredsjednik jedne od najvećih općinskih organizacija SDP-a u BiH.....
- GandalfSivi
#57587 Re: SDP
Ovo ti je pravo ogledalo drustva (ne pricam samo za tebe, nego i uopsteno). SDA 25 godina pokrada drzavu, sjebase cijelo drustvo, unistise sve sto mogu, nesta malo ih je po zatvoru, nesta po sudovima, ali velika vecina nedodirljiva i opet nikada nije frka oko toga, ide se po inerciji, a gluho bilo ako jedan lik iz SDP-a se poceslja kako ne valja, odmah je drama, tekstovi, razlozi zasto se ne glasa za stranku, opravdanja tipa "nisam za SDA ali..." itd itd...palermo wrote:GandalfSivi wrote:Znaci, po Palermu ulazak u NATO zavisi od "jednog od potpredsjednika opcinske organizacije SDP-a" Novi Grad, pa ga jos potencijalno u ministra prebaci.
Divno, divno![]()
![]()
![]()
jebalo mačka, pa šta je sa vama ljudi.......strašno
ma jebe se palerma za ovog gore tipa, kao što se jebe i veliku većinu ljudi u Bosni i Hercegovini. I fala bogu, da on neće odlučivati o tome hoćemo li u NATO ili nećemo....
Al onoga koga bi se ovo trebalo ticati je SDP.....dakle, trebalo bi se ticati onih koji vode, kreiraju politiku SDP-a i pri tome valjda hoće da budu i kredibilni......i opet da ponovim, čovjek je potpredsjednik jedne od najvećih općinskih organizacija SDP-a u BiH.....
- bunk
#57588 Re: SDP
Iskreno nemas ti pojma sta je trenutno ogledalo drustva u Bosni i Hercegovini .
- GandalfSivi
#57589 Re: SDP
Sta je maca, boli istina? Nesta te pogodi, pa ne pokusavas biti smijesan?bunk wrote:Iskreno nemas ti pojma sta je trenutno ogledalo drustva u Bosni i Hercegovini .
- bunk
#57590 Re: SDP
Nije, samo konstatujem da nemas pojma ko je dobar a ko los te tko zao na sceni u Bosni i Hercegovini danas.
- GandalfSivi
#57591 Re: SDP
U jednom si u pravu, nisam bas totalno siguran ko je dobar. A ko je los, ko zao, ko korumpiran, ko nesposoban, to apsolutno dobro znam...bunk wrote:Nije, samo konstatujem da nemas pojma ko je dobar a ko los te tko zao na sceni u Bosni i Hercegovini danas.
- _Reds_
#57592 Re: SDP
Dok u SDP-u vedere i oblace likovi kao sto su Masic, Magazinovic, Cengic, pa i sam Niksic, tu ozbiljne stranke i alternative nema.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#57593 Re: SDP
Uticajna organizacija Novi Grad 
- Leverage
#57594 Re: SDP
Zamjenik pomoćnika potpredsjednika (ministar) za jednu od najvažnijih opština i Euroaziju.
- Leverage
#57595 Re: SDP
Kad pročitam ovaj post osjećam se kao službenik u MUP-u kad mu traže PBA-3 obrazac._Reds_ wrote:Dok u SDP-u vedere i oblace likovi kao sto su Masic, Magazinovic, Cengic, pa i sam Niksic, tu ozbiljne stranke i alternative nema.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#57596 Re: SDP
Ne znas ko je los, zao na politickoj sceni u bih??? Jesi li ti to prespavao 2o godina?bunk wrote:Nije, samo konstatujem da nemas pojma ko je dobar a ko los te tko zao na sceni u Bosni i Hercegovini danas.
- _Reds_
#57597 Re: SDP
Mozda i jesi taj sluzbenik, obzirom na rezonovanje stvari, tacno onako neke stvari drotovski shvatas.Leverage wrote:Kad pročitam ovaj post osjećam se kao službenik u MUP-u kad mu traže PBA-3 obrazac._Reds_ wrote:Dok u SDP-u vedere i oblace likovi kao sto su Masic, Magazinovic, Cengic, pa i sam Niksic, tu ozbiljne stranke i alternative nema.
- agnostic_front
#57598 Re: SDP
Lagumdžija je za njih Roosevelt. Realno._Reds_ wrote:Dok u SDP-u vedere i oblace likovi kao sto su Masic, Magazinovic, Cengic, pa i sam Niksic, tu ozbiljne stranke i alternative nema.
-
putokaz1
#57599 Re: SDP
Zamislite službenu FB stranicu SDPBH Lukavac uzurpirao SD i sad se stranica zove
SD Lukavac

SD Lukavac
- Leverage
#57600 Re: SDP
Taj službenik radi za šalterom i nije policajac. A ti očito ne znaš šta je PBA-3 obrazac. Ko zna, možda ga neko drugi još uvijek vadi za tebe._Reds_ wrote:Mozda i jesi taj sluzbenik, obzirom na rezonovanje stvari, tacno onako neke stvari drotovski shvatas.Leverage wrote:Kad pročitam ovaj post osjećam se kao službenik u MUP-u kad mu traže PBA-3 obrazac._Reds_ wrote:Dok u SDP-u vedere i oblace likovi kao sto su Masic, Magazinovic, Cengic, pa i sam Niksic, tu ozbiljne stranke i alternative nema.