Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- Telemach
#57576 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@sencobih
Dodatne kanale, imali smo mogućnost pustiti korisnicima digitalne televizije.
Zamolit ćemo Vas za razumijevanje.
Dodatne kanale, imali smo mogućnost pustiti korisnicima digitalne televizije.
Zamolit ćemo Vas za razumijevanje.
- Telemach
#57577 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@kemox
Hvala na povratnim informacijama
Hvala na povratnim informacijama
- Telemach
#57578 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Pandakonda
HBO GO uslugu možete aktivirati na tri različita uređaja. Ukoliko Vam je dostupna aplikacija HBO GO na Vašem TV uređaju, istu možete koristiti.
Za smart TV preporučujemo Vam HBO OD.
HBO GO uslugu možete aktivirati na tri različita uređaja. Ukoliko Vam je dostupna aplikacija HBO GO na Vašem TV uređaju, istu možete koristiti.
Za smart TV preporučujemo Vam HBO OD.
- Telemach
#57579 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Holms
Dodatne kanale imamo mogućnost aktivirati korisnicima digitalne televizije. Ukoliko koristite samo analognu televiziju, možemo Vam preporučiti akciju besplatne digitalizacije.
Dodatne kanale imamo mogućnost aktivirati korisnicima digitalne televizije. Ukoliko koristite samo analognu televiziju, možemo Vam preporučiti akciju besplatne digitalizacije.
-
kakaljin
#57580 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Postovani,Telemach wrote:@Holms
Iskreno mogli ste pustiti kroz DVB-C otkljucanje sve kanale kao na digitali, pa da korisnici koji imaju tv sa dvb-c tunerom mogu vidjeti vasu ponudi i da se odluce na uzimanje paketa sa tim kanalima ili kroz duo i trio pakete. Sto bi bilo korisni za Vas jer bi potencijalno mogli dobiti jos korisnika, a vas ne kosta nista jer ste svakako svima dali besplatno mjesec dana ponudu. Cisto mala sugestija da prenesete nadleznim
Last edited by kakaljin on 18/12/2017 09:33, edited 1 time in total.
- Telemach
#57581 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@seoBIH
Možete nam dostaviti Vaše podatke u privatoj poruci.Provjerit ćemo kvalitet signala na Vašoj adresi.
Možete nam dostaviti Vaše podatke u privatoj poruci.Provjerit ćemo kvalitet signala na Vašoj adresi.
- Telemach
#57582 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@kakaljin
Hvala na sugestiji
Hvala na sugestiji
- gentoo
- Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25
#57583 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Na kojim kanalima su ovi privremeno otkljucani HBO u Zenici ? Oni na oko 500 su i dalje zakljucani (HBO HD) 
- crnivrag
#57584 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Potrebno je putem "Moj Telemach" portala aktivirati opciju "HBO Premium" promo poklon, i kanali će biti otključani.gentoo wrote:Na kojim kanalima su ovi privremeno otkljucani HBO u Zenici ? Oni na oko 500 su i dalje zakljucani (HBO HD)
- Telemach
#57585 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@gentoo
Na portal Moj Telemach se prijavljujete sa username-om (vaš e-mail) i password-om, koji ste već izabrali pri registraciji. Ukoliko niste prijavljeni na portalu, možete se registrovati na sljedećem linku : https://mojtelemach.ba/prijavi-se Potreban Vam je broj Ugovora i ID brojem Ugovora. Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.
Na portal Moj Telemach se prijavljujete sa username-om (vaš e-mail) i password-om, koji ste već izabrali pri registraciji. Ukoliko niste prijavljeni na portalu, možete se registrovati na sljedećem linku : https://mojtelemach.ba/prijavi-se Potreban Vam je broj Ugovora i ID brojem Ugovora. Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.
- Radar71
#57586 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach bilo bi lijepo da TOP Tv možemo vratiti 72 sata unazad. I ima li šta od EON aplikacije za LG smart televizore?
- Telemach
#57587 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Radar71
O novostima, za TOP kanal ćemo Vas obavijestiti. Podržani uređaji su Samsung i Sony televizori, napravljeni 2017. godine, kada je u pitanju EON aplikacija.
O novostima, za TOP kanal ćemo Vas obavijestiti. Podržani uređaji su Samsung i Sony televizori, napravljeni 2017. godine, kada je u pitanju EON aplikacija.
- pepeljara
#57588 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach, zamolio bih vas za konkretnu informaciju (sluzbenu sto bi rekli) iliti odgovor:
Sta je svrha EON-a ako nismo logirani na Telemach mrezu / nismo na telemach internetu ?
Sta je svrha EON-a kad smo van drzave ? (valjda gledanje svojih kanala van drzave je razlog zasto EON postoji) ?
hvala unaprijed na odgovoru.
Sta je svrha EON-a ako nismo logirani na Telemach mrezu / nismo na telemach internetu ?
Sta je svrha EON-a kad smo van drzave ? (valjda gledanje svojih kanala van drzave je razlog zasto EON postoji) ?
hvala unaprijed na odgovoru.
- Telemach
#57589 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@pepeljara
Većina kanala iz D3 paketa dostupna je preko Telemach mreže i mreže u okviru United Grupe, u čijem sastavu posluje i kompanija Telemach. Pojedini kanali ekskluzivno su rezervisani za Telemach mrežu i ne mogu raditi na drugim mrežama. Preko inostranih mreža dostupni su samo pojedini regionalni kanali i radio stanice. Lista dostupnih kanala u inostranstvu zavisi od definisanih autorskih prava (prava za emitovanje programa) na teritoriji na kojoj se privremeno nalazite.
Većina kanala iz D3 paketa dostupna je preko Telemach mreže i mreže u okviru United Grupe, u čijem sastavu posluje i kompanija Telemach. Pojedini kanali ekskluzivno su rezervisani za Telemach mrežu i ne mogu raditi na drugim mrežama. Preko inostranih mreža dostupni su samo pojedini regionalni kanali i radio stanice. Lista dostupnih kanala u inostranstvu zavisi od definisanih autorskih prava (prava za emitovanje programa) na teritoriji na kojoj se privremeno nalazite.
-
°u°
#57590 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Može li link zakona koji to reguliše? Nađoh da ni kod obnove fasade nije potrebna saglasnost. Baš mi i nema logike da mi komšije mogu odrediti čije usluge ću koristiti. Naravno pod uslovom da nije na njihov trošak i da ne kvari izgled, stabilnost, oštećuje isl.kakaljin wrote:Za uvodjenje blo kojeg operatera u zgradu ti treba potpis preko 51% stanara, jer sam ja tako morao i za telecom optiku i za telemach da provede instalacije u haustoru.Ne mozes samo incijatvno dati dozvolu bilo kome.°u° wrote:U mom ulazu sa 6 spratova jedini sam ja uveo Telemach. Par ih ima Moju TV i gledaju me porijeko jer sam kao predstavnik etažnih vlasnika potpisao građevinsku dozvolu Telemachu, patrijoteOstali guslaju TXTV. OBN i grand parada, TK, FTV i BHT dnevnik i pokoja serija u 124 rezoluciji. I također džigera na BN TV. Njima bolje od riblje kosti ne treba. I 16 marona mjesečno im svakako preskupo.
I ne kontam toliku raspravu oko recivera i modula. S modulom nemaš kamaru dobrih funkcija kao na reciveru, npr. jedna je gledanje programa 72 sata unazad.
Modul ima itekako svojih prednosti. Ja sam prje za modul nego za resiver.
- Radar71
#57591 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Evo još jednom: Imate li ikakav info za EON aplikaciju za LG smart televizore?Telemach wrote:@Radar71
Podržani uređaji su Samsung i Sony televizori, napravljeni 2017. godine, kada je u pitanju EON aplikacija.
- Telemach
#57592 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Radar71
Za sada nemamo informacije, o novostima ćemo Vas rado obavijestiti.
Za sada nemamo informacije, o novostima ćemo Vas rado obavijestiti.
-
brazzo19
#57593 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jedno pitanje
s obzirom da veceras necu moci gledati premijeru druge sezone serije ubice moga oca zanima me mogu li vratiti sadrzaj kada dodjem poslije kuci da pregledam epizodu preko d3 resivera i ako moze placa li se i koliko se placa ?
p.s Serija je beton betona nisam je gledao nikako i onda sam prakticki u dva dana pogledao svih 10 epizoda.
p.s Serija je beton betona nisam je gledao nikako i onda sam prakticki u dva dana pogledao svih 10 epizoda.
- crnivrag
#57594 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Preko resivera ne možeš, jer kanal TOP TV putem resivera nema opciju vraćanja sadržaja, ali seriju možeš vratiti putem EON-a i to putem uređaja kojeg želiš (mobilna aplikacija android/IOS, web aplikacija, Smart TV aplikacija).brazzo19 wrote:Jedno pitanjes obzirom da veceras necu moci gledati premijeru druge sezone serije ubice moga oca zanima me mogu li vratiti sadrzaj kada dodjem poslije kuci da pregledam epizodu preko d3 resivera i ako moze placa li se i koliko se placa ?
![]()
- Telemach
#57595 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@brazzo19
Propušteni sadržaj na TOP kanalu, možete pratiti preko aplikacije EON.
Propušteni sadržaj na TOP kanalu, možete pratiti preko aplikacije EON.
- odmor
#57596 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imam XBox One.. i takodje nit ima kakva aplikacija, nit ga koji browser podrzaje na pomenutoj konzoli.Ljakan wrote:Pitanje za telemah,postoji li mogucnost da se ova aplikacija za smart tv u skorije vrijeme nađe na nekim drugim uređajima tipa xbox360?
- Telemach
#57597 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@odmor
trenutno nemamo informacije, kada će aplikacija EON biti dostupna na drugim smart tv uređajima. Obavijestit ćemo Vas o izmjenama.
trenutno nemamo informacije, kada će aplikacija EON biti dostupna na drugim smart tv uređajima. Obavijestit ćemo Vas o izmjenama.
-
brazzo19
#57598 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
crnivrag wrote:Preko resivera ne možeš, jer kanal TOP TV putem resivera nema opciju vraćanja sadržaja, ali seriju možeš vratiti putem EON-a i to putem uređaja kojeg želiš (mobilna aplikacija android/IOS, web aplikacija, Smart TV aplikacija).brazzo19 wrote:Jedno pitanjes obzirom da veceras necu moci gledati premijeru druge sezone serije ubice moga oca zanima me mogu li vratiti sadrzaj kada dodjem poslije kuci da pregledam epizodu preko d3 resivera i ako moze placa li se i koliko se placa ?
![]()
Aha, znaci to se ne placa nista ?
- crnivrag
#57599 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Korištenje EON aplikacije, kao i svih njenih pogodnosti (npr. vraćanje sadržaja unazad do 7 dana) je besplatno za korisnike Duo/Trio paketa.brazzo19 wrote:
-
brazzo19
#57600 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
to lutkocrnivrag wrote:Korištenje EON aplikacije, kao i svih njenih pogodnosti (npr. vraćanje sadržaja unazad do 7 dana) je besplatno za korisnike Duo/Trio paketa.brazzo19 wrote: