FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Point.
#57526 Re: FC Barcelona
Kako volim kad elita bude nagužena. Vamos Valentia!
-
Crvena Tifoza
#57527 Re: FC Barcelona
Vakat je Ernesto. Ako ti oni ne daju otkaz, idi ti sam. Nije ovo za tebe.
- tuzlak1212
#57528 Re: FC Barcelona
Ma ne treba zvat svaki poraz sramotom, pogotovo u finalu, ovdje je Valencia igrala dobru odbranu i nema se tu sta pricati. Ljudi su skontali ko zna pucat na gol i zaustavit citavog jednog covjeka. Mislim da je najveca mana Valvedrea sto mu igraci precesto upisuju pobjedu prije utakmice.
Dobar je ovo poraz, neka bude dodatna lekcija upravi, posto su poceli pravdat ispadanje od Liverpoola.
Drago mi je da neki Španski klub uze Špansku titulu izvan onog trojca, fakat kad sam vidio sad kao navijač Barce koliko navijači Valencije ovo slave, bilo mi je drago za njih!

Dobar je ovo poraz, neka bude dodatna lekcija upravi, posto su poceli pravdat ispadanje od Liverpoola.
Drago mi je da neki Španski klub uze Špansku titulu izvan onog trojca, fakat kad sam vidio sad kao navijač Barce koliko navijači Valencije ovo slave, bilo mi je drago za njih!
-
smijesni_ste
#57529 Re: FC Barcelona
Opet će oba tima igrati u superkupu ako se ne varam? 
-
smijesni_ste
- studeni76
#57533 Re: FC Barcelona
Da je srece bilo pa da nisu osvojili Primeru. Onda bi ovaj cirkusant od trenera bio vec bivsi, valjda. Ovako izgleda da ce ublehu ostavit da se blamira i slijedecu sezonu 
- Distortion
#57534 Re: FC Barcelona
Ovo veceras je Valverdeov poraz. Jasno mi je da su nedostajali Suarez i Dembele, pogotovo Suarez koji je mnogo falio u napadu. Rekao bih cak i Ter Stegen koji se povrijedio a mislim da bi branio da je bio spreman.
Veceras kako je Valverde izveo prvih 11 vidjelo se da nece na dobro izaci i lik kad je vidio koliko je sati mjenja na poluvremenu dvojicu. Roberto mu igrao ofanzivno a lik skoro cijelu sezonu na beku.
Arthur je bio povrijeden i pitanje je dal je bit fit 100%.
Valencija se dobro branila, borili su se kao lavovi i to im je donijelo rezultat. Iskoristili su svoje sanse i dali ta dva gola i sve im je islo na ruku. Imala je Barcelona svoje sanse ali nije bilo srece kod one Messijeve stative pa poslije i Vidal. Par puta je golman odlicno skidao suteve. Na drugoj strani Cillesen ne znam jel sta odbranio sto je islo u okvir gola. Zalijepio se lik za gol liniju ko Begovic.
Veceras nije bilo sudjeno da Barca 5. put zaredom uzme kup. Vidjet cemo da li ce poraz kostat Valverdea da konacno ode s klupe.
Veceras kako je Valverde izveo prvih 11 vidjelo se da nece na dobro izaci i lik kad je vidio koliko je sati mjenja na poluvremenu dvojicu. Roberto mu igrao ofanzivno a lik skoro cijelu sezonu na beku.
Valencija se dobro branila, borili su se kao lavovi i to im je donijelo rezultat. Iskoristili su svoje sanse i dali ta dva gola i sve im je islo na ruku. Imala je Barcelona svoje sanse ali nije bilo srece kod one Messijeve stative pa poslije i Vidal. Par puta je golman odlicno skidao suteve. Na drugoj strani Cillesen ne znam jel sta odbranio sto je islo u okvir gola. Zalijepio se lik za gol liniju ko Begovic.
Veceras nije bilo sudjeno da Barca 5. put zaredom uzme kup. Vidjet cemo da li ce poraz kostat Valverdea da konacno ode s klupe.
- Point.
#57535 Re: FC Barcelona
Wtf is this shit man? Poslije glupe ideje da se neke utakmice igraju u USA, španski fudbalski savez dolazi na ideju novog formata superkupa koji je još gluplji. Još malo će dovesti neke klubove van Španije da igraju super kup. A taman dam mislio da su se malo opametili kada su finale kupa srezali na samo jednu utakmicu na neutralanom terenu.smijesni_ste wrote:Novi format, nisam znao...bezveze po meni![]()
https://en.wikipedia.org/wiki/2019_Supe ... spa%C3%B1a
- p206
#57536 Re: FC Barcelona
sljedeće sezone će biti potop do novembra
previše je tu uhljeba koji žive od Messijevih golova, od igrača.. do katastrofalno limitiranog trenera.. pa do uprave koja nije kupila igrača da valja zadnje 3 godine
previše je tu uhljeba koji žive od Messijevih golova, od igrača.. do katastrofalno limitiranog trenera.. pa do uprave koja nije kupila igrača da valja zadnje 3 godine
- Logovan
#57537 Re: FC Barcelona
Hoće to kad se oslanjaš na Messija.
- p206
#57538 Re: FC Barcelona
da mu je 25 a ne 32 ne bi mogao sam, kad sistem igre ne postojiLogovan wrote:Hoće to kad se oslanjaš na Messija.
i ove sezone bi bio potop da Real i Atletico nisu bili još gori
- B6Redhell
#57539 Re: FC Barcelona
Ma dobri ste vi svaki pocetak sezone tu nakupite bodova, vas handri zavrsetak sezone.... i to se ponavlja...p206 wrote:sljedeće sezone će biti potop do novembra
A cirkusa i one valencije
Al hajd eto osvojise i oni nesto...
-
°u°
#57540 Re: FC Barcelona
Barca, Juve i PSG trio fantasticus s ogromnim očekivanjima i dosta lošijim rezultatom od planiranog. Doveli su velika pojačanja i prdnuli u rosu osim u domaćim prvenstvima gdje dominiraju svakako. City i Bayern su još najbolje prošli s 3 i 2 titule.
Plus što im je De Ligt sve dalje i dalje.
A i Messi mi djeluje sve umorniji i kao da mu je pun klinac svega. A i ne znam koji će mu hepek još sad i Copa
Plus što im je De Ligt sve dalje i dalje.
A i Messi mi djeluje sve umorniji i kao da mu je pun klinac svega. A i ne znam koji će mu hepek još sad i Copa
-
°u°
-
Nadzorna_ploca
#57542 Re: FC Barcelona
Fakat fali skenderija da konkretizuje malo pricu i plasira informacije samo njemu poznate. Uvijek ga je bilo zanimljivo citati. 
- N.N.
#57543 Re: FC Barcelona
Jel ono @skenderija i nestao kada su pohapsili katalonske separatiste, prosle, pretprosle godine? 
- tuzlak1212
#57544 Re: FC Barcelona
S obzirom na Barcine finansijske limite i na nedavno produženje ugovora sa Valverdeom... Sve je veća mogućnost da ćemo imati jako sličan roster sljedeće sezone i istog trenera 
Sve se bojim da će od sad Barca slavit samo rođendan
Sve se bojim da će od sad Barca slavit samo rođendan
- AmiĐa_Idriz
#57545 Re: FC Barcelona
Bio je tu prošlo ljeto, sjećam se da smo razmjenjivali informacije oko Coutinha.N.N. wrote:Jel ono @skenderija i nestao kada su pohapsili katalonske separatiste, prosle, pretprosle godine?
Nadam se da je sve ok i da zbog obaveza svakodnevnih nema kad ući na forum
-
AmirBaa
#57546 Re: FC Barcelona
Ja sam se zadnji put cuo s njim prije 2 godine kad sam trebao ici na utakmicu Barce pa mi on dao par korisnih savjeta, od tada nisam primijetio da je bio aktivanAmiĐa_Idriz wrote:Bio je tu prošlo ljeto, sjećam se da smo razmjenjivali informacije oko Coutinha.N.N. wrote:Jel ono @skenderija i nestao kada su pohapsili katalonske separatiste, prosle, pretprosle godine?
Nadam se da je sve ok i da zbog obaveza svakodnevnih nema kad ući na forum
- AmiĐa_Idriz
#57547 Re: FC Barcelona
Upravu ste, provjerio sam. Pomiješao sam nešto.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#57548 Re: FC Barcelona
https://sportsport.ba/magazin/najveca-n ... kaz/320336Nekadašnja Miss BumBum Suzy Cortez poznata je kao velika navijačica Barcelone.
Suzy smatra da bi trener Ernesto Valverde trebao dobiti otkaz, ali ne samo on, već i fudbaleri Lenglet i Vidal.
Inače, čini mi se da je ovo druga sezona da kup kralja prenosi Arenasport i da ne prenose finale
-
ifus
#57549 Re: FC Barcelona
Nadam se da neće dovesti Griezmanna jer je pokazao nepoštovanje prema klubu prošlo ljeto, a i upitno je da li vrijedi 120m eura.
Volio bih, iako je teško ostvarivo, da dovedu Mbappea, koji ako bi iskazao zelju da dođe, vjerujem za 250m bi i šeik pristao. Nadam se da će Suarez ostati jer za pare koje mogu dobiti za njega, mislim ne više od 50m, nema boljeg.
Bit će ludi ako propuste dovesti De Ligta, ma koliku platu tražio. Coutinha pod hitno prodati dok se mogu uzeti dobre par jer je izvanredan igrač, ali ne za ovog sistema. Dembelea takođe prodati dok mu se cijena nije srozala jer jednostavno nije profesionalac, fali mu discipline, a generalno je vanserijski talenat.
Ovako bih to volio vidjeti:
IN: De Jong je već završen transfer 75m, De Ligt oko 75m, Cucurellu vratiti da bude podrška Albi, Puiga promovisati u prvi tim, Richarlison iz Evertona da bude podrška Mbappeu za oko 60m, Mbappe 250m. Ukupno: oko 460m.
OUT: Murillo, Vermaelen, Rakitić 40m, Rafinha 15m, Coutinho 100m, Dembele 100m, Boateng, Paco je već završen za 21m, Gomes 30m, D. Suarez 15m, Douglas. Ukupno: cca 320m.
To bi izgledalo ovako:
GK: MAtS, Cillessen (on vjerovatno ide za 25m, tako da adekvatnu zamjenu treba naći za iste pare);
LB: Alba, Cucurella;
RB: Roberto, Semedo, pomalo davati šansu i Wagueu;
CB: Pique, De Ligt, Lenglet, Umtiti, pomalo davati šansu i Todibou jer će Umtiti vjerovatno uskoro otići;
DM: Busquets, De Jong;
CM: Arthur, Vidal, Alena, Puig;
LF: Mbappe, Richarlison
RF: Messi, Malcom - njemu treba definitivno dati šansu naredne sezone jer je pokazao potencijal
CF: Suarez
Volio bih, iako je teško ostvarivo, da dovedu Mbappea, koji ako bi iskazao zelju da dođe, vjerujem za 250m bi i šeik pristao. Nadam se da će Suarez ostati jer za pare koje mogu dobiti za njega, mislim ne više od 50m, nema boljeg.
Bit će ludi ako propuste dovesti De Ligta, ma koliku platu tražio. Coutinha pod hitno prodati dok se mogu uzeti dobre par jer je izvanredan igrač, ali ne za ovog sistema. Dembelea takođe prodati dok mu se cijena nije srozala jer jednostavno nije profesionalac, fali mu discipline, a generalno je vanserijski talenat.
Ovako bih to volio vidjeti:
IN: De Jong je već završen transfer 75m, De Ligt oko 75m, Cucurellu vratiti da bude podrška Albi, Puiga promovisati u prvi tim, Richarlison iz Evertona da bude podrška Mbappeu za oko 60m, Mbappe 250m. Ukupno: oko 460m.
OUT: Murillo, Vermaelen, Rakitić 40m, Rafinha 15m, Coutinho 100m, Dembele 100m, Boateng, Paco je već završen za 21m, Gomes 30m, D. Suarez 15m, Douglas. Ukupno: cca 320m.
To bi izgledalo ovako:
GK: MAtS, Cillessen (on vjerovatno ide za 25m, tako da adekvatnu zamjenu treba naći za iste pare);
LB: Alba, Cucurella;
RB: Roberto, Semedo, pomalo davati šansu i Wagueu;
CB: Pique, De Ligt, Lenglet, Umtiti, pomalo davati šansu i Todibou jer će Umtiti vjerovatno uskoro otići;
DM: Busquets, De Jong;
CM: Arthur, Vidal, Alena, Puig;
LF: Mbappe, Richarlison
RF: Messi, Malcom - njemu treba definitivno dati šansu naredne sezone jer je pokazao potencijal
CF: Suarez
- tuzlak1212
#57550 Re: FC Barcelona
Evo izgleda da danas Valverde leti iz kluba
Dembele na transfer listi, ako ko ponudi dobre pare i vodit će ga
Roberto Martinez moguća zamjena Valverdeu, koji ruku na srce, u Barci nema 2 igrača za svog sistema
Dembele na transfer listi, ako ko ponudi dobre pare i vodit će ga
Roberto Martinez moguća zamjena Valverdeu, koji ruku na srce, u Barci nema 2 igrača za svog sistema