Logosoft
Moderator: Benq
- karanana
#5751 Re: Logosoft ALL ABOUT
jesmo li mi imali neki poker kanal?
kad ih dunu, dunu ih u tisini da niko ne zna. udunuli su u zadnjih 6-7 mjeseci 6-7 kanala.
kad ih dunu, dunu ih u tisini da niko ne zna. udunuli su u zadnjih 6-7 mjeseci 6-7 kanala.
- Red Wolf
#5752 Re: Logosoft ALL ABOUT
jesmo a sad vise "nismo",nestaju ko psi lutalice,preko nocikaranana wrote:jesmo li mi imali neki poker kanal?
-
Sakazulu
#5753 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ali CMC-a ni za lijeka kako ga namaraše!
-
sarajlija1971
#5754 Re: Logosoft ALL ABOUT
Da, hvala. I kod mene se pojavio na zadnjem mjestuQler wrote:Meni se sam pojavio, zadnji...
-
coolkid
#5755 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ima li šta od "NOVE TV" i "PRVE TV",kao i ostalih SPORT KLUB kanala?
- van helsing
#5756 Logosoft ALL ABOUT
Daj link .6april wrote:m:tel kupuje logosoft... provjereno, bez zajebancije
Edit :
Jedino sto sam nasao to je ovo :
Code: Select all
http://www.startbih.info/Novost.aspx?novostid=13937-
Naslovnica
#5757 Re: Logosoft ALL ABOUT
Žao mi je ako je ovo istina, ali me ništa me ne bi začudilo.6april wrote:m:tel kupuje logosoft... provjereno, bez zajebancije
Odavno sam konstatovao da ovakva indolencija i stagnacija LoL-a može jedino značiti da su ostali baz daha i da ih mnogo jača konkurencija jednostavno briše s mape, te da će se uskoro prodati.
Jaka je tržišna utakmica, veliki su igrači u igri, LoL je mali u odnosu na ove velike i jednostavno ne može da pliva.
Ponovio bih da mi je žao ako je ovo istina.
- opa22
#5758 Re: Logosoft ALL ABOUT
iskreno se nadam da ovo nije istina 
- Qler
#5759 Re: Logosoft ALL ABOUT
Sad sam malo trazio, ispade HS najbolja alternativa... a ne ide mi se kod njih nikako...
- opa22
#5760 Re: Logosoft ALL ABOUT
pobjegao sam od HS-a k'o vrag od kriza, ne meRem se sad opet vracati njima niti zelim niti savjetujem

-
neki
#5761 Re: Logosoft ALL ABOUT
Istina ili ne, ali ne cudi me...prodaja im sigurno slijedi u narednom periodu. To govorim vec skoro dvije godine dok su mi se dezurni advokati podsmijavali..6april wrote:m:tel kupuje logosoft... provjereno, bez zajebancije
Zalosno, nadam se da to na kraju ipak nece biti mtel
- Qler
#5762 Re: Logosoft ALL ABOUT
Dvije godine govoris? Pa mogu i ja 10 godina trubiti da ce se telecom prodati dok se ne proda, pa onda da dodjem i kazem, AHA jesam vam reko' da ce se prodati... Fazon je reci sad, a da se proda npr. u januaru...
-
The BEN10
#5764 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nego, jel ima iko ovaj MAG245 STB ?The BEN10 wrote:Pih, ja dobih MAG245 STB umjesto onog AirTies-a...
Jel ima neko uputstvo ? Dal je neko probao da ga programira da može upravljati TV-om ?
-
lider
#5765 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nek ih kupi ko hoće, samo nek ostane ponuda najbolja u odnosu na konkurenciju, i meni dobro..
-
neki
#5766 Re: Logosoft ALL ABOUT
to da ce se telekom kad tad prodati to svi znaju, za lol su se mnogi kunuli da od tog nema nistaQler wrote:Dvije godine govoris? Pa mogu i ja 10 godina trubiti da ce se telecom prodati dok se ne proda, pa onda da dodjem i kazem, AHA jesam vam reko' da ce se prodati... Fazon je reci sad, a da se proda npr. u januaru...
- mirnisan
#5767 Re: Logosoft ALL ABOUT
ja sam odjavila HS. sad sam na logosoftu,prezadovoljna.Qler wrote:Sad sam malo trazio, ispade HS najbolja alternativa... a ne ide mi se kod njih nikako...
- afannedim
#5768 Re: Logosoft ALL ABOUT
Vidi ovih što koriste telemach i bhtelecom što dofurase na temu da valjaju gluposti.
- MTV
#5769 Re: Logosoft ALL ABOUT
paćeniciafannedim wrote:Vidi ovih što koriste telemach i bhtelecom što dofurase na temu da valjaju gluposti.
@mirnisan ISTO
Da se Logosoft prodaje, a kupuje ga m:tel, to bi bilo po svim vijestima i forumima. Tako da bilo bi pamenije da netrolate bezveze. Nego da pomazete drugima, ako znate, oko nekih caka na resiverima itd.
- Maharadza
#5770 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pa mi prvi valjda ne bi željeli da se lol proda jer će u tom slučaju vjerovatno izgubiti ili arene ili SK kanale iz ponude, pošto će ovi vjerovatno htjeti da proširuju infrastrukturu?! Ja prvi jedva čekam kada će u moju zgradu da uvedu uslugu i odmah prelazim na onaj trio, trio+ ili kako se već zovu i to upravo zbog gorespomenute "kombinacije" SK + arene!MTV wrote:paćeniciafannedim wrote:Vidi ovih što koriste telemach i bhtelecom što dofurase na temu da valjaju gluposti.
@mirnisan ISTO
Da se Logosoft prodaje, a kupuje ga m:tel, to bi bilo po svim vijestima i forumima. Tako da bilo bi pamenije da netrolate bezveze. Nego da pomazete drugima, ako znate, oko nekih caka na resiverima itd.
- karanana
#5771 Re: Logosoft ALL ABOUT
dobro, vi sada gledate koje ulice lol pokriva pa izracunate da lol ima par hiljada korisnika. to je i tacno. ali zar mislite da bi na osnovu toga oni mogli i godinu da opstanu. kajmak se kupi na velikim klijentima. oni drze veliki broj vecih firmi, banaka i slicno. taj kajmak se onda koristi za sirenje mreze stanovnistvu. e sad je mozda to nesto usporilo ili stagniralo.
-
Posmatrac_007
#5772 Re: Logosoft ALL ABOUT
Danas u Vogošći u blizini Doma zdravlja pored glavne ceste pročitah na traci (ograđen kao neki kanalić) piše "Pažnja, optički kabal Logosofta". Nisam znao da LOL ima infrastrukturu u Vogošći, ili se možda tek postavlja 
- SAID5
#5773 Re: Logosoft ALL ABOUT
ja sam silom prilika sve isprobao, i LOL je stvarno najbolje sto se moze imati. HS 0, BhTelecom i nije loš ali prodaju muda pod bubrege, telemach je isto OK, ali kao da si nazvao jarana da ti dođe popravit net, nikakve profesionalnosti ili odgovornosti.
LOL ima sposobne tehničare i susretljivi su, poslije nove njihov signal u moje žice
LOL ima sposobne tehničare i susretljivi su, poslije nove njihov signal u moje žice
-
jastuk1
#5774 Re: Logosoft ALL ABOUT
Moja iskustrva nažalost sa LOL nisu bila takva. "Zbog daljine ostrva," kako bi je nekoliko puta rečeno, nisam mogao imati ugovorenu brzinu. Bila je nekih 30 posto manja. Sada to ne bi bio veliki problem, ali prije 3 godine, u periodu kada je najveća bezina bila nekih 10 mbps, to bilo je značajno. Najgore od svega što su me se tako jednostavno oslobodili. Mislim ono tipa radiš na privlačenju novih korisnika, a nije te briga da zadržiš postojeće koji imaju probleme sa uslugom. Kad su mi rekli da ne znaju kada će se stanje popraviti i da ću uvijek dok je ostrvo daleko imati toliko nižu brzinu, nije mi preostalo ništa drugo nego da se odjavim. Njihova reakcija je bila ono "ok štagod."SAID5 wrote:ja sam silom prilika sve isprobao, i LOL je stvarno najbolje sto se moze imati. HS 0, BhTelecom i nije loš ali prodaju muda pod bubrege, telemach je isto OK, ali kao da si nazvao jarana da ti dođe popravit net, nikakve profesionalnosti ili odgovornosti.
Sada sam već dvije, tri godine na HS-u, internet je beton, kablovsku naravno moram imati ali je ne gledam, ali sa cijenom fiksnog tel nisam zadovoljan. Zbog fiksnog trebao sam se već vratiti na BHT gdje sam bio prije LOL-a, ali ipak ću sačekati mart da vidim šta će BHT uraditi za osnovnom ponudom brzine u Moja TV paketu. Ako ću se već vraćati na BHT, da onda uzmem integrisanu uslugu.
Btw, ko god kupi LOL velike su šanse da će kupcu LOL biti skuplja pita od tepsije, a i pitanje je hoće li moći zadržati i Arene i SK istovremeno.
- fortaleza
#5775 Re: Logosoft ALL ABOUT
A možda se iza nepotrebnog spominjanja dodika velikim slovima krije strah od konkurencije za bht jer mtel ima kapital da uloži i proširi infrastrukturu (pročitao sam da su počeli kopati po zenici) i postane malo veći igrač tipa telemach?
U svakom slučaju mislim da prodaja neće dobroga donijeti malobrojnim korisnicima lola (moguće ukidanje sk kako se budu širili), al hoće onim budućim "potencijalnim"...
U svakom slučaju mislim da prodaja neće dobroga donijeti malobrojnim korisnicima lola (moguće ukidanje sk kako se budu širili), al hoće onim budućim "potencijalnim"...