FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
pinokio04

#5751 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by pinokio04 »

Objektivni navijac wrote:Potpuno mi je neshvatljivo ovo ogorcenje,ljutnja i iznenadjenje nad losom igrom Sarajeva. Pa zar je iko ocekivao bolji rezultat i igru :-) :-) :-)
Konkretno i realno: Proslu sezonu smo imali ocajnu ekipu,sa ocajnim rezultatima.
1 Ispadanje u Euro takmicenju od amaterske seoske ekipe.
2 Rano ispadanje u kupu.
3 Katastrofalna igra u prvenstvu sa nizom ocajnih rezultata protiv seoskih ekipa.
Da bi na prelazu u novu sezonu od te ocajne i jadne ekipice prodali i rastjerali 5-6 najboljih pojedinaca i potpuno ostali bez kostura,jedne ionako jadne i limitirane ekipe. Onda smo 7 dana pred pocetak takmicenja doveli hrpu anonimusa iz cudnih liga. Doveli smo par pojacanja ,toliko kasno pred utakmicu,da nemaju ni pravo nastupa. Da si doveo 10 igraca iz bundes lige,7 dana pred takmicenje,ne bi bilo realno ocekivati uigranost a kamoli sa ovima.
Suljic je igrac C klase,sto nije moje misljenje,nego cinjenica da se godinama vrti po klubu a ne mogu ga ni u Kazahstan prodati( sto bi sigurno uradili,kada bi mogli ). Takav nikakav igrac je nama postao stub ekipe i nosilac igre. To dovoljno govori o nama.
Husref Musemic je trenirao Sarajevo i Olimpic,trenerska karijera mu je jako skromna.
Posto iza svega ovoga stoji uprava,nju ne treba pominjati,jer je sve apsolutno jasno.
Albanci su ocito amaterska seoska ekipa. Nekada smo takve nazivali simpaticnima. No,kada te neko otrese na terenu,onda je tesko reci da je simpatican. Mozda ih prodzemo na njihovu slabost. Ali to nece nista promijeniti kod nas,otici ce nesto eura u dzepove onih ,koji su zbog tih eura u klubu . Klub ce ostati,jadan,neorganiziran,bez vodstva,bez vizije,ideja,plana. Pobijedicemo neku seosku ekipu,od neke izgubiti,biti prosjek u jednoj ispodprosjecnoj ligi i tako do daljnjega. To nije nesto cime se treba cuditi ili ljutiti. To je nasa realnost i stvarnost. Jos od proljeca 94,kada je ekipa otisla iz opkoljenoga Sarajeva,'da se uigra i ima normalne uslove za rad i trening' odakle ih se pola nije vratilo a ostalo pola u prvom BiH prvenstvu bilo sramotno isamarano od trecerazrednoga Celika.
Navijati za Sarajevo je nacin zivota,ocekivati rezultate od Sarajeva je retardiranost.
Bravo, potpisujem

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Pismonosa

#5752 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Pismonosa »

Bandović se prije utakmice napuši one trave i onda sere raji :D
Baltazar_khan

#5753 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Baltazar_khan »

Gusztav wrote:Group 3: Seeded
PFC Beroe Stara Zagora (BUL)/Hapoel Tel-Aviv FC (ISR), Sevilla FC (ESP) , FC Metalurh Donetsk (UKR), FC Kuban Krasnodar (RUS), FC Dila Gori (GEO)/Aalborg BK (DEN), FC Differdange 03 (LUX)/FC Utrecht (NED)

Unseeded
Tromsø IL (NOR)/FC İnter Bakı (AZE), FK Kukësi (ALB)/FK Sarajevo (BIH), HNK Hajduk Split (CRO)/FK Turnovo (MKD), Motherwell FC (SCO), FC Levadia Tallinn (EST)/CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu (ROU), FK Mladost Podgorica (MNE)/FK Senica (SVK)
sevilla san snova, ovo ostalo :run:

ovi crveni bi nam majku kroz majku :(
iceman2010

#5754 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by iceman2010 »

Treba dati prvo pet ovim albancima jer ce sve sto udje u nasih sesnaest Bandovic sam pospremiti u nasu mrezu. Ubjedjen sam da je Melunovic vrhunski igrac koji ce sam 4 da utrpa. Najgore sto cu ja to opet gledati i nervirati se bezveze.

Sent from my LT18i using Tapatalk 2
Pitarrr82

#5755 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Pitarrr82 »

iceman2010 wrote:Treba dati prvo pet ovim albancima jer ce sve sto udje u nasih sesnaest Bandovic sam pospremiti u nasu mrezu. Ubjedjen sam da je Melunovic vrhunski igrac koji ce sam 4 da utrpa. Najgore sto cu ja to opet gledati i nervirati se bezveze.

Logikom da se i on mora nekad raspucati koju vodimo evo vec 3 tekme :mrgreen:
Gusztav

#5756 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Gusztav »

Baltazar_khan wrote:
PFC Beroe Stara Zagora (BUL)/Hapoel Tel-Aviv FC (ISR), Sevilla FC (ESP) , FC Metalurh Donetsk (UKR), FC Kuban Krasnodar (RUS), FC Dila Gori (GEO)/Aalborg BK (DEN), FC Differdange 03 (LUX)/FC Utrecht (NED)

Unseeded
Tromsø IL (NOR)/FC İnter Bakı (AZE), FK Kukësi (ALB)/FK Sarajevo (BIH), HNK Hajduk Split (CRO)/FK Turnovo (MKD), Motherwell FC (SCO), FC Levadia Tallinn (EST)/CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu (ROU), FK Mladost Podgorica (MNE)/FK Senica (SVK)

Svakako nam valja "ginuti", a bolje od Sevilje ili ovog Utrechta, mada mislim da bi se bar malo mogli nositi sa holanđanima
Altsa

#5757 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Altsa »

Gusztav wrote:
Baltazar_khan wrote:

Unseeded

Svakako nam valja "ginuti", a bolje od Sevilje ili ovog Utrechta, mada mislim da bi se bar malo mogli nositi sa holanđanima
mi se ne mozemo nositi ni sa albancima a kamoli sa holandanima ili ne daj boze spancima...sreca pa ce prije revansa znati ko im moze biti protivnik...pa ako bude neko zajebit onda ce znati sta treba raditi
Gusztav

#5758 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Gusztav »

Ne budi pesimista, mene tješi činjenica da smo uvijek dobro igrali protiv puno jačih ekipa od nas.
Altsa

#5759 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Altsa »

nakon utakmica protiv san marina i sinoc albanaca tesko je biti optimista :roll:
north

#5760 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by north »

Ja bih prije te treće grupe, da se prvo sa Kuskijem malo pozabavimo...nevjerovatno da pored sinoćnje blamaže, ljudi razmišljaju o trećem pretkolu kao da smo jučer dobili dva razlike, a više nego upitno je hoćemo li proći albance....i bolje je kako smo mentalno zaostali kao ekipa da je završilo 3-2 nego da je ostalo 2-2....sa neriješenim, mi bi već od prve minute gledali hoće li ostati 0-0, ono x nam odgovara, pa bi neka frljoka zalutata ,ili bi Dejan opet sam sebi zavuko...ovako moramo napasti baš kao i protiv svih protivnika koje smo prolazili kad se revanš igrao kući...uzdam se jedino u slabost albanaca, sretnu kišu, a u ovu ekipu nimalo ne vjerujem....
Pitarrr82

#5761 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Pitarrr82 »

Jbg to je ta neka nasa euforija i gledanje svega s neba, ja sam jos kad smo dobili s kim cemo igrati rekao da cemo ove iz SM proci ali da ce biti tesko u drugom kolu ko god dosao, normalno treba reci bili smo bolji ali iskreno samo u prvom poluvremeni i da vidi se ta razlika ali se ona treba i realizovati a kod nas to i dalje nema ko...

Mislim da ovdje treba igrati sa 2 "spica".
Muhamed Đakmić

#5762 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Muhamed Đakmić »

Ne bih da dižem euforiju, ali ovaj Dila Gor ili kako već je rasturio Alborg 3-0. Valjalo bi njih dobiti, mogu se proći, biće par novih igrača kod nas u sastavu. Daj Bože :oops:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#5763 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by -LIBERO- »

Hajmo pozitive malo, hebem mu misa :D . U 13h idemo po novog protivnika. :thumbup:

Group 3: Seeded
PFC Beroe Stara Zagora (BUL)/Hapoel Tel-Aviv FC (ISR)
Sevilla FC (ESP)
FC Metalurh Donetsk (UKR)
FC Kuban Krasnodar (RUS)
FC Dila Gori (GEO)/Aalborg BK (DEN)
FC Differdange 03 (LUX)/FC Utrecht (NED)
Pitarrr82

#5764 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Pitarrr82 »

Sarajevo1946 wrote:Ne bih da dižem euforiju, ali ovaj Dila Gor ili kako već je rasturio Alborg 3-0. Valjalo bi njih dobiti, mogu se proći, biće par novih igrača kod nas u sastavu. Daj Bože :oops:

Lakse ce ti biti ako ne mislis o tome sada, ako nekim slucajem ispadnemo :mrgreen:
frngla

#5765 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by frngla »

Neće biti par novih igrača već 1, i to Vule...
Muhamed Đakmić

#5766 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Muhamed Đakmić »

frngla wrote:Neće biti par novih igrača već 1, i to Vule...
Prijavljuje se cijeli spisak ponovo.
iceman2010

#5767 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by iceman2010 »

Da barem ima nesto od one mahalske za kajkuta pa bih se jos i ponadao. Valja ispraviti sve dejine greske.

Pitarrr82

#5768 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Pitarrr82 »

iceman2010 wrote:Da barem ima nesto od one mahalske za kajkuta pa bih se jos i ponadao. Valja ispraviti sve dejine greske.

Pa ima novo, potpisao je novi 1god ugovor s Celikom :mrgreen:
cyprus

#5769 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by cyprus »

Dila Gori bi bila super... samo hajd da prvo vidimo šta će bit sa Kuksijem...
RVP

#5770 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by RVP »

http://i.imgflip.com/2hxpr.gif AHAHHAHAAHHAHAHA PA ŠTA MU JE ..... HAHAHAHAAHHAHAA :thumbup:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#5771 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by -LIBERO- »

Muhamed Đakmić

#5772 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Muhamed Đakmić »

Broj koji smo, ne upratih ovo?
Logovan

#5773 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Logovan »

-LIBERO- wrote:Hajmo pozitive malo, hebem mu misa :D . U 13h idemo po novog protivnika. :thumbup:

Group 3: Seeded
PFC Beroe Stara Zagora (BUL)/Hapoel Tel-Aviv FC (ISR)
Sevilla FC (ESP)
FC Metalurh Donetsk (UKR)
FC Kuban Krasnodar (RUS)
FC Dila Gori (GEO)/Aalborg BK (DEN)
FC Differdange 03 (LUX)/FC Utrecht (NED)
Ako dobijemo ovu Dila Gori (već su prošli u treće...) imamo finu šansu da se nađemo u četvrtom pretkolu. Naravno, prvo treba proći ove pekare.
Muhamed Đakmić

#5774 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Muhamed Đakmić »

Fuj, fulili smo Sevillu :D
Baltazar_khan

#5775 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Baltazar_khan »

nista od seville. široki udinese majku im sretnu
Post Reply