Miralem Pjanić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BlueBlood
#5751 Re: Miralem Pjanić
...isti je bio i u Romi dok ga nisu par puta Romini navijaci cekali poslije treninga
-
old_spice
#5753 Re: Miralem Pjanić
Mire pravi momak i fudbalski majstor, to sto bošnji nista ne valja je druga stvar, uz Džeku jedini igrač koji kvalitetom može igrati za repku
- Logovan
#5754 Re: Miralem Pjanić
Miralem Pjanić se izvinjava svim građanima BiH na lošoj partiji sinoć i obećava pogodak u subotu protiv Bologne. 
-
ciza_bliza
#5755 Re: Miralem Pjanić
Nadam se da više neće selektor pozivati, ima nekoliko veznjaka u našoj ligi koji bi bolje odigrali ove kvalifikacije od njega.
- Laertes
#5756 Re: Miralem Pjanić
Ma šta nekoliko, na stotineciza_bliza wrote:Nadam se da više neće selektor pozivati, ima nekoliko veznjaka u našoj ligi koji bi bolje odigrali ove kvalifikacije od njega.
Koje sve gluposti čovjek neće ovdje pročitati.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5757 Re: Miralem Pjanić
Nadam se da ce se Besic uozbiljiti i da ce Mesa roditi jos jednog pristojnog veznjaka.
Nema razloga da se Pjanic vise ne poziva. Najbolje onda raspustiti reprzentaciju.
Nema razloga da se Pjanic vise ne poziva. Najbolje onda raspustiti reprzentaciju.
- Thorgerson
#5758 Re: Miralem Pjanić
Treba ipak malo biti realan, Pjanic i u Romi odigra hrpu tekmi gdje je ultra los. Jbg, ispalo je da je dosta losih tekmi odigrao u repki...
Al fkt malo je glupo prozivati covjeka za slobodnjake...U Romi opuca ih stotine, mi naravno znamo za one koje pogodi..
nisi nikad vidio vijest na portalu "Miralem Pjanic nevjerovatno promasio slobodan udarac", "Nevjerovatan udarac Pjanica lopta otisla u tribine".
Eto, ima ovih romanista pa nek oni kazu koju pametnu...ali ja iskreno ne pratim sve tekme rome...tek sada malo aktivnije, i opet kazem pjanke ne briljira ni tamo uvijek...
Al fkt malo je glupo prozivati covjeka za slobodnjake...U Romi opuca ih stotine, mi naravno znamo za one koje pogodi..
nisi nikad vidio vijest na portalu "Miralem Pjanic nevjerovatno promasio slobodan udarac", "Nevjerovatan udarac Pjanica lopta otisla u tribine".
Eto, ima ovih romanista pa nek oni kazu koju pametnu...ali ja iskreno ne pratim sve tekme rome...tek sada malo aktivnije, i opet kazem pjanke ne briljira ni tamo uvijek...
- limeni
#5759 Re: Miralem Pjanić
Nasi mediji stvaraju sliku da svaki nas igrac prelazi u barcelonu, real i bayern ali realnost je drugacija.Thorgerson wrote:Treba ipak malo biti realan, Pjanic i u Romi odigra hrpu tekmi gdje je ultra los. Jbg, ispalo je da je dosta losih tekmi odigrao u repki...
Pjanic je igrac sa finom tehnikom, zna dodavati i ima ubitacan udarac.
Slabost mu je sto nije agressive leader, ne zna preuzeti odgovornost i jednostavno nestane.
-
SaPnA
#5760 Re: Miralem Pjanić
Gledao sam par zadnjih pred baraz i stvarno je briljirao i nadao sam se da ce on biti motor s obzirom kako repka igra katastrofalno u zadnje vrijemeThorgerson wrote:Treba ipak malo biti realan, Pjanic i u Romi odigra hrpu tekmi gdje je ultra los. Jbg, ispalo je da je dosta losih tekmi odigrao u repki...
- ljevoruki
#5761 Re: Miralem Pjanić
Objektivno, on se reprezentaciji osjeca k'o krme u Teheranu, mislim na stil koji mi igramo i igrace u veznom redu u uporedbi sa Romom i njihovom vezom.SaPnA wrote: Gledao sam par zadnjih pred baraz i stvarno je briljirao i nadao sam se da ce on biti motor s obzirom kako repka igra katastrofalno u zadnje vrijeme
A nije on sam motor ni tamo nego jedan vrlo vazan i dobar dio tog motora zajedno sa Radjom i De Rossijem.
-
SaPnA
#5762 Re: Miralem Pjanić
a jebi ga onda nam nije od koristi, mozda bi se neko bolje snasao u teheranuljevoruki wrote:Objektivno, on se reprezentaciji osjeca k'o krme u Teheranu, mislim na stil koji mi igramo i igrace u veznom redu u uporedbi sa Romom i njihovom vezom.SaPnA wrote: Gledao sam par zadnjih pred baraz i stvarno je briljirao i nadao sam se da ce on biti motor s obzirom kako repka igra katastrofalno u zadnje vrijeme
A nije on sam motor ni tamo nego jedan vrlo vazan i dobar dio tog motora zajedno sa Radjom i De Rossijem.
mozda kazem
-
Mirza007
#5763 Re: Miralem Pjanić
Da bi Pjanic proigrao moramo naci ofanzivnog veznog.
Sinoc je on formalno bio postavljen na tu poziciju ali je realno vise bio na box-to-box pa ga nije bilo ni tamo ni ovamo. Dzeko se izvlacio na poziciju ofanzivnog veznog jer do njega nisu dolazile lopte. Tako da od nase igre nije bilo nista. To to je tako gotovo cijele ove kvalifikacije.
Dok se ovo kvalitetno ne rijesi, bojim se da necemo vidjeti Miretove dobre partije za reprezentaciju. Steta a takav potencijal imamo.
Od kako se Miske oprostio ovo nas ukopa.
Sinoc je on formalno bio postavljen na tu poziciju ali je realno vise bio na box-to-box pa ga nije bilo ni tamo ni ovamo. Dzeko se izvlacio na poziciju ofanzivnog veznog jer do njega nisu dolazile lopte. Tako da od nase igre nije bilo nista. To to je tako gotovo cijele ove kvalifikacije.
Dok se ovo kvalitetno ne rijesi, bojim se da necemo vidjeti Miretove dobre partije za reprezentaciju. Steta a takav potencijal imamo.
Od kako se Miske oprostio ovo nas ukopa.
-
oridjidji
- relativno84
#5765 Re: Miralem Pjanić
Nesto u fazonu Spahica siledjiju odstraniti skroz ili na klupu, imamo pitomije igrace za odbranu kvalitet manje vazan.oridjidji wrote:Dobra analiza...
http://www.avaz.ba/clanak/205664/analiz ... u-na-klupu
Lulica na klupu cisto da shvati da nije poseban.
Pjanicu nasem virtuozu naci jos 4 igraca da krv pisaju za njega od trcanja, dok on trazi trenutak inspiracije za taj carobni pas Edinu u napadu.
I na kraju malo pljuc na Zenicu cisto da se vratimo na AFH, pa nakon prvog poraza prisjetimo se kako je taj teren uklet.
- edo_79
#5766 Re: Miralem Pjanić
Što bi Dr. Arsla rek'o ''Ovi bi nama prodavali muda pod bubrege'' .... čuj AFHrelativno84 wrote:Nesto u fazonu Spahica siledjiju odstraniti skroz ili na klupu, imamo pitomije igrace za odbranu kvalitet manje vazan.oridjidji wrote:Dobra analiza...
Pjanicu nasem virtuozu naci jos 4 igraca da krv pisaju za njega od trcanja, dok on trazi trenutak inspiracije za taj carobni pas Edinu u napadu.
I na kraju malo pljuc na Zenicu cisto da se vratimo na AFH, pa nakon prvog poraza prisjetimo se kako je taj teren uklet.
-
oridjidji
#5768 Re: Miralem Pjanić
Dobro skracenica zvuci A-Fe-Ha. Mora se priznati samo jedno da bi mi bez Pjanketa bi u vezi bili jos manje kvalitetni. Znaci timu, znaci i to mnogo.edo_79 wrote:Što bi Dr. Arsla rek'o ''Ovi bi nama prodavali muda pod bubrege'' .... čuj AFHrelativno84 wrote:Nesto u fazonu Spahica siledjiju odstraniti skroz ili na klupu, imamo pitomije igrace za odbranu kvalitet manje vazan.oridjidji wrote:Dobra analiza...
I na kraju malo pljuc na Zenicu cisto da se vratimo na AFH, pa nakon prvog poraza prisjetimo se kako je taj teren uklet.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
oridjidji
#5769 Re: Miralem Pjanić
Ocjene prema sportsmole.com
Druga utakmica
http://www.sportsmole.co.uk/football/re ... Kp/GPoWQ$$
Prva utakmica
http://www.sportsmole.co.uk/football/re ... KdzsiGHw$$
Ocjene igraca prema Goal.com
Druga utakmica
http://www.goal.com/en/match/republic-o ... 25/ratings
Prva utakmica
http://www.goal.com/en-us/match/bosnia- ... 21/ratings
Prema kriteriju jednih daleko losiji od ostatka veze, prema kriteriju korektno odigro...
Druga utakmica
http://www.sportsmole.co.uk/football/re ... Kp/GPoWQ$$
Prva utakmica
http://www.sportsmole.co.uk/football/re ... KdzsiGHw$$
Ocjene igraca prema Goal.com
Druga utakmica
http://www.goal.com/en/match/republic-o ... 25/ratings
Prva utakmica
http://www.goal.com/en-us/match/bosnia- ... 21/ratings
Prema kriteriju jednih daleko losiji od ostatka veze, prema kriteriju korektno odigro...
-
reufaga
#5770 Re: Miralem Pjanić
u početku je bio nadolazeći talenat. čekali smo ga da nadođe.
onda ga je poslije miske gušio, kao isti tip su igrača, ne mogu jedan pored drugog. čekali smo da miske ode.
sada nema dovoljno kvalitetnih igrača u vezi pa je samim tim i on loš. šta ćemo sad, čekat da se rodi novi naingolan u žepču ili novi de rosi u dijaspori pa da pjana dođe na svoje.
i sam sam bio u zabludi do ovog baraža.
ko je gledao sinoć utakmicu slovenija - ukrajina i upratio igru kevina kampla, koji 90.min ore po terenu, daje upotrebljive lopte, ne boji se igre 1 na 1, probija, pomaže u defanzivi, zna da su ove analize i box-to-box sranja priče za malu djecu.
onda ga je poslije miske gušio, kao isti tip su igrača, ne mogu jedan pored drugog. čekali smo da miske ode.
sada nema dovoljno kvalitetnih igrača u vezi pa je samim tim i on loš. šta ćemo sad, čekat da se rodi novi naingolan u žepču ili novi de rosi u dijaspori pa da pjana dođe na svoje.
ko je gledao sinoć utakmicu slovenija - ukrajina i upratio igru kevina kampla, koji 90.min ore po terenu, daje upotrebljive lopte, ne boji se igre 1 na 1, probija, pomaže u defanzivi, zna da su ove analize i box-to-box sranja priče za malu djecu.
- ultima_palabra
#5771 Re: Miralem Pjanić
Davno je naš narod objasnio: "hrđavom kurcu i dlaka smeta".
- SkyLimit
#5772 Re: Miralem Pjanić
Taj Kampl je direktni krivac za gol Ukrajine, da je ono uradio Pjanic ne zelim ni zamisliti sta bi bilo. A on je dobar igrac, ali ni blizu klase Pjanica da bi ga se Ukrajinci toliko plasili i markirali ga. Uostalom, njegovi suigraci u veznom redu Slovenije su bolji od Pjanicevih, protivnici slobodno mogu slobodno sve svoje veznjake zaduziti samo da markiraju Pjanica, sta mogu uraditi Cocalic i Medunjanin sve i da se niko ne obazire na njih na terenureufaga wrote:u početku je bio nadolazeći talenat. čekali smo ga da nadođe.
-
SSemir
#5773 Re: Miralem Pjanić
http://www.jutarnji.hr/ma-kakvi-ronaldo ... -/1460405/
kad klix forumasi argumentovano kritikuju. uz onu "samo sam realan"
7 golova iz 38 udaraca
svaki peti pokusaj gol. ne sjecam se od kako igra u reprezentaciji, da je izveo 5 slobodnjaka. jer nasi genijalni fudbaleri i selektori nisu skontali na koji nacin da se igraci postave pa da bude faul u zoni pogodnoj za pjanica..
7 golova iz 38 udaraca
svaki peti pokusaj gol. ne sjecam se od kako igra u reprezentaciji, da je izveo 5 slobodnjaka. jer nasi genijalni fudbaleri i selektori nisu skontali na koji nacin da se igraci postave pa da bude faul u zoni pogodnoj za pjanica..
- Thorgerson
#5774 Re: Miralem Pjanić
Inace eto Ibrahimovic izvodi svaku tekmu po 10 udaraca za Svedsku?SSemir wrote:http://www.jutarnji.hr/ma-kakvi-ronaldo ... -/1460405/
7 golova iz 38 udaraca
Pa daj bolan, evo jeboga budi ti realan pa reci moze li Pjanke u istu recenicu sa Ronaldom, Mesijem ili Ibrom? Ja volim Pjanketa i drag mi je igrac, ali on nije ba na tom nivou. Po statistikama mi smo uvijek najbolji. Kad bi se igralo tako, ali ne igra. Po statistici mi smo trebali biti 1. u ovoj grupi i na kraju ispadosmo skroz.
Ovi gore jednim potezom rijese tekmu, uvijek su opasni i nikad se ne vade na to eto cuvala ga dvojica, trojica...pa ako jednog pjanica ili dzeku smatraju opasnim, zamisli tek kako se ekipe pripreme za npr Ibrahiomica? Ali se pripremi i on za njih.
A mi, mi moramo skontati sta hocemo. Ako cemo graditi repku na Pjanketu, onda treba i formaciju tako postaviti, te treba dovesti one igrace koji ce to raditi za njega. I igrace koji igraju!
Imamo vremena godinu dana. Dakle, to je poprilicno dug period da se posloze stvari. Mesa jeste sad upao navrat na nos i nije imao vremena da to sve mozda poslozi, ali eto...vidjecemo, prva ozbiljna proba je Estonija i pocetak kvalifikacija 6. sept.
- Laertes