Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
Hafis

#5751 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Maraschino wrote:
Pa gdje u Daytonu stoji taj vas entitet ili izborna jedinica. Entitet ste dobili oko Knina a izbornu u istoj zupaniji.

Dovidjenja prijatno. :izet:
Qurcenje brez pokrića.
Gdje si ti vidio da je itko spomenuo u ovom gore tekstu nekakav etnitet ili izbornu jedinicu?
Maraschino

#5752 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Maraschino »

Hafis wrote:
Maraschino wrote:
Pa gdje u Daytonu stoji taj vas entitet ili izborna jedinica. Entitet ste dobili oko Knina a izbornu u istoj zupaniji.

Qurcenje brez pokrića.
pa to i kazem ali malo opsirnije. 8-) :D
Hafis

#5753 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Maraschino wrote:
Hafis wrote:
Maraschino wrote:

Qurcenje brez pokrića.
pa to i kazem ali malo opsirnije. 8-) :D
Ne treba previše talasati, ionako jedan dom naroda već ne fercera. Samo bi još trebalo i da federalni zaštopa. Treba spustiti loptu.
madner

#5754 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by madner »

Ozbiljne prijetnje upucene.

Mali je problem samo kada se vec blokira, blokada nije prijetnja. :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#5755 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

"Ako se našem zahtjevu žurno ne izađe ususret, postarat ćemo se da o antidaytonskom, antiustavnom, antievropskom, nedemokratskom, unitarističkom i hegemonističkom karakteru čina usvajanja Rezolucije obavijestimo sva nadležna tijela Evropske unije i njezinih članica, te poduzeti odlučne političke mjere u cilju zaštite Daytonskog sporazuma i Ustava BiH, evropskog puta, te hrvatske konstitutivnosti i jednakopravnosti“, navodi se u otvorenom pismu koje je potpisao predsjednik Glavnog vijeća HNS-a Božo Ljubić.
taHko je božidare mamaru im nacisocijalistiČku, oni da rušHe slovo dejtona U BOOOJJJJJ !!!
Lincoln-Burrows

#5756 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Lincoln-Burrows »

Bošnjački narod koji je toliko propatio u prošlom ratu,
mene čisto iznenadi količina zlobe koje ima kod pojedinaca.
Čovjek bi očekivao razumjevanje od "multietničkog" naroda.
Mirza007

#5757 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Mirza007 »

pici wrote:
"Ako se našem zahtjevu žurno ne izađe ususret, postarat ćemo se da o antidaytonskom, antiustavnom, antievropskom, nedemokratskom, unitarističkom i hegemonističkom karakteru čina usvajanja Rezolucije obavijestimo sva nadležna tijela Evropske unije i njezinih članica, te poduzeti odlučne političke mjere u cilju zaštite Daytonskog sporazuma i Ustava BiH, evropskog puta, te hrvatske konstitutivnosti i jednakopravnosti“, navodi se u otvorenom pismu koje je potpisao predsjednik Glavnog vijeća HNS-a Božo Ljubić.
taHko je božidare mamaru im nacisocijalistiČku, oni da rušHe slovo dejtona U BOOOJJJJJ !!!
Neka lijepo upozore EU da u BiH zele uvesti aparthejd i sistem koji nigdje u toj istoj EU ne postoji.
Kada smo kod EU, evo komotno mozemo od A-Z prekopirati i Belgijski sistem i izborna pravila. Ali ne, nece HZHB-ovci to, oni hoce kao manjina glasaca da nadvladaju vecinu.
Hafis

#5758 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

madner wrote:Ozbiljne prijetnje upucene.

Mali je problem samo kada se vec blokira, blokada nije prijetnja. :D
Rezolucije obavijestimo sva nadležna tijela Evropske unije i njezinih članica, te poduzeti odlučne političke mjere u cilju zaštite Daytonskog sporazuma i Ustava BiH, evropskog puta, te hrvatske konstitutivnosti i jednakopravnosti“

Ovo mi ne zvuči baš kao prijetnja.
Postoje politički mehanizmi koji su u potpunosti legalni i sukladni zakonu.
Maraschino

#5759 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Maraschino »

pici wrote:
djubrad majorizatorska. sve po jadnim hrvatima. :roll:
Ispunjene želje HDZ-a BiH: U Općinski sud u Čitluku imenovan veći broj Hrvata
pici

#5760 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

dok ovi nacisocijalisti kapu kroje nikad mi u nebesku europu ući nečemo... antidejtonci i antieuropejci, naci sultanat hošte e nešte valla... booožooo branidera ustav :bih:
Obi Wan Bosnian

#5761 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Obi Wan Bosnian »

Dokazalo se da popuštanjem ništa ne možemo postići. Što im više popuštaš separatisti su sve agresivniji i sve više traže. Vrijeme je da se ukopamo gdje smo i nema daljeg povlačenja. Pa ako će sve stati neka stane. Razgovor Bešlagić-Pračer puštati umjesto reklama na svim probosanskim televizijama.
Maraschino

#5762 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Maraschino »

Lincoln-Burrows wrote:Bošnjački narod koji je toliko propatio u prošlom ratu,
mene čisto iznenadi količina zlobe koje ima kod pojedinaca.
Čovjek bi očekivao razumjevanje od "multietničkog" naroda.
Znas ono kada se sam sebi zgadis. :roll:
Sve uradis da budes i ostanes covjek a na kraju vidis da se to ne cijeni i pljuje po tvom karakteru...zato, sa gospodom gospodski sa barabom barbarski...nema druge. Bolje ce te cijeniti.
Hafis

#5763 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Obi Wan Bosnian wrote:Dokazalo se da popuštanjem ništa ne možemo postići. Što im više popuštaš separatisti su sve agresivniji i sve više traže. Vrijeme je da se ukopamo gdje smo i nema daljeg povlačenja. Pa ako će sve stati neka stane. Razgovor Bešlagić-Pračer puštati umjesto reklama na svim probosanskim televizijama.
Na šta dođe kuća Petrovića

Od nekadašnje 100% BiH, dođe se do borbe za očuvanje starog Izbornog zakona :-?
pici

#5764 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Hafis wrote:
Obi Wan Bosnian wrote:Dokazalo se da popuštanjem ništa ne možemo postići. Što im više popuštaš separatisti su sve agresivniji i sve više traže. Vrijeme je da se ukopamo gdje smo i nema daljeg povlačenja. Pa ako će sve stati neka stane. Razgovor Bešlagić-Pračer puštati umjesto reklama na svim probosanskim televizijama.

rekoH ja vama Gradimir Gojer vam negine od 2018 :mrgreen:
Novak20

#5765 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Novak20 »

Opet će na.ebat' ni kriv ni dužan Ilija Jurišić. Ili možda neće ovaj put.
Lincoln-Burrows

#5766 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Lincoln-Burrows »

Obi Wan Bosnian wrote: Razgovor Bešlagić-Pračer puštati umjesto reklama na svim probosanskim televizijama.
Reko sam ja da vas truju s televizora a ti bi još i pojačao dozu.
pici

#5767 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

more i Božo Ljubić al da se prevede na islam, ko Behmen Ljubić... :mrgreen:
Hafis

#5768 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

pici wrote:
Hafis wrote:

Ma kakav Gojer, eno ga žut ko limun.
Ova veoma složena i kritična situacija za patriJotski blok zahtijeva neizostavni come back najvećeg sina Bosne - Željka Zurbriggena Komšića
pici

#5769 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Hafis wrote: Ma kakav Gojer, eno ga žut ko limun.
Ova veoma složena i kritična situacija za patriJotski blok zahtijeva neizostavni come back najvećeg sina Bosne - Željka Zurbriggena Komšića

ma jok jebat željka dajte nekoh Rvata islamske vjeroispovjesti i mirna bosna a bugumi i ercegovina :mrgreen:
Obi Wan Bosnian

#5770 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Obi Wan Bosnian »

Hej 20% biračkog tijela ima 6 od 16 ministara u vladi (37,5%) plus Predsjednika Federacije plus administrativne jedinice (kantone) sa svojim policijama, zdravstvom, školstvom, pravosuđem...plus agencije, plus paritet na državnom nivou...++++

I opet bi da blokiraju sistem jer im je ovo gore malo. Je li ovo skrivena kamera? :?
Hafis

#5771 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

pici wrote:

ma jok jebat željka dajte nekoh Rvata islamske vjeroispovjesti i mirna bosna a bugumi i ercegovina :mrgreen:
Mora li biti sunit?
Maraschino

#5772 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Maraschino »

pici wrote:
Moze i Lijan meni se ne gadi. :D
pici

#5773 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Hafis wrote:
pici wrote:

Mora li biti sunit?

poželjno a more i bošnjak katolik... sam dajte kakog imate od crvenih kmera glasovanje, Isusa mi :bih:
Hafis

#5774 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Obi Wan Bosnian wrote:Hej 20% biračkog tijela ima 6 od 16 ministara u vladi (37,5%) plus Predsjednika Federacije plus administrativne jedinice (kantone) sa svojim policijama, zdravstvom, školstvom, pravosuđem...plus agencije, plus paritet na državnom nivou...++++

I opet bi da blokiraju sistem jer im je ovo gore malo. Je li ovo skrivena kamera? :?
Jebat ga, prvi smo došli u Bosnu :)
Šala. Hoćemo samo da sačuvamo te pogodnosti dok se svi ne iselimo. To nije nešto što nam se neće moći ugoditi..još ovih 5-6 godina dok nas nastupajući talas patrijota ne asimilira. (kako kažu ovi prašinari što se motaju na temi)
Evo ja već počeo čistiti garažu prošli vikend :)
Hafis

#5775 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

pici wrote:
Hafis wrote:
pici wrote: ma jok jebat željka dajte nekoh Rvata islamske vjeroispovjesti i mirna bosna a bugumi i ercegovina :mrgreen:
Mora li biti sunit?

poželjno a more i bošnjak katolik... sam dajte kakog imate od crvenih kmera glasovanje, Isusa mi :bih:
Da se mi dogovorimo: mi da izaberemo sebi a vi da nekako prejebete SDA i uvalite svog čovjeka...one špice - multietničar, graDŽanin, liberalni-socijaldemokrat, antifašist (po mogućnosti još od NOB-a) , nevladin sektor, UNDP fondaš i ostali folovi.
i rješen problem :)
Last edited by Hafis on 23/03/2017 15:24, edited 1 time in total.
Post Reply