Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
"Ako se našem zahtjevu žurno ne izađe ususret, postarat ćemo se da o antidaytonskom, antiustavnom, antievropskom, nedemokratskom, unitarističkom i hegemonističkom karakteru čina usvajanja Rezolucije obavijestimo sva nadležna tijela Evropske unije i njezinih članica, te poduzeti odlučne političke mjere u cilju zaštite Daytonskog sporazuma i Ustava BiH, evropskog puta, te hrvatske konstitutivnosti i jednakopravnosti“, navodi se u otvorenom pismu koje je potpisao predsjednik Glavnog vijeća HNS-a Božo Ljubić.
taHko je božidare mamaru im nacisocijalistiČku, oni da rušHe slovo dejtona U BOOOJJJJJ !!!
Bošnjački narod koji je toliko propatio u prošlom ratu,
mene čisto iznenadi količina zlobe koje ima kod pojedinaca.
Čovjek bi očekivao razumjevanje od "multietničkog" naroda.
"Ako se našem zahtjevu žurno ne izađe ususret, postarat ćemo se da o antidaytonskom, antiustavnom, antievropskom, nedemokratskom, unitarističkom i hegemonističkom karakteru čina usvajanja Rezolucije obavijestimo sva nadležna tijela Evropske unije i njezinih članica, te poduzeti odlučne političke mjere u cilju zaštite Daytonskog sporazuma i Ustava BiH, evropskog puta, te hrvatske konstitutivnosti i jednakopravnosti“, navodi se u otvorenom pismu koje je potpisao predsjednik Glavnog vijeća HNS-a Božo Ljubić.
taHko je božidare mamaru im nacisocijalistiČku, oni da rušHe slovo dejtona U BOOOJJJJJ !!!
Neka lijepo upozore EU da u BiH zele uvesti aparthejd i sistem koji nigdje u toj istoj EU ne postoji.
Kada smo kod EU, evo komotno mozemo od A-Z prekopirati i Belgijski sistem i izborna pravila. Ali ne, nece HZHB-ovci to, oni hoce kao manjina glasaca da nadvladaju vecinu.
Mali je problem samo kada se vec blokira, blokada nije prijetnja.
Rezolucije obavijestimo sva nadležna tijela Evropske unije i njezinih članica, te poduzeti odlučne političke mjere u cilju zaštite Daytonskog sporazuma i Ustava BiH, evropskog puta, te hrvatske konstitutivnosti i jednakopravnosti“
Ovo mi ne zvuči baš kao prijetnja.
Postoje politički mehanizmi koji su u potpunosti legalni i sukladni zakonu.
djubrad majorizatorska. sve po jadnim hrvatima.
Ispunjene želje HDZ-a BiH: U Općinski sud u Čitluku imenovan veći broj Hrvata
dok ovi nacisocijalisti kapu kroje nikad mi u nebesku europu ući nečemo... antidejtonci i antieuropejci, naci sultanat hošte e nešte valla... booožooo branidera ustav
Dokazalo se da popuštanjem ništa ne možemo postići. Što im više popuštaš separatisti su sve agresivniji i sve više traže. Vrijeme je da se ukopamo gdje smo i nema daljeg povlačenja. Pa ako će sve stati neka stane. Razgovor Bešlagić-Pračer puštati umjesto reklama na svim probosanskim televizijama.
Lincoln-Burrows wrote:Bošnjački narod koji je toliko propatio u prošlom ratu,
mene čisto iznenadi količina zlobe koje ima kod pojedinaca.
Čovjek bi očekivao razumjevanje od "multietničkog" naroda.
Znas ono kada se sam sebi zgadis.
Sve uradis da budes i ostanes covjek a na kraju vidis da se to ne cijeni i pljuje po tvom karakteru...zato, sa gospodom gospodski sa barabom barbarski...nema druge. Bolje ce te cijeniti.
Obi Wan Bosnian wrote:Dokazalo se da popuštanjem ništa ne možemo postići. Što im više popuštaš separatisti su sve agresivniji i sve više traže. Vrijeme je da se ukopamo gdje smo i nema daljeg povlačenja. Pa ako će sve stati neka stane. Razgovor Bešlagić-Pračer puštati umjesto reklama na svim probosanskim televizijama.
Na šta dođe kuća Petrovića
Od nekadašnje 100% BiH, dođe se do borbe za očuvanje starog Izbornog zakona
Obi Wan Bosnian wrote:Dokazalo se da popuštanjem ništa ne možemo postići. Što im više popuštaš separatisti su sve agresivniji i sve više traže. Vrijeme je da se ukopamo gdje smo i nema daljeg povlačenja. Pa ako će sve stati neka stane. Razgovor Bešlagić-Pračer puštati umjesto reklama na svim probosanskim televizijama.
Opet će na.ebat' ni kriv ni dužan Ilija Jurišić. Ili možda neće ovaj put.
rekoH ja vama Gradimir Gojer vam negine od 2018
Ma kakav Gojer, eno ga žut ko limun.
Ova veoma složena i kritična situacija za patriJotski blok zahtijeva neizostavni come back najvećeg sina Bosne - Željka Zurbriggena Komšića
Hafis wrote:
Ova veoma složena i kritična situacija za patriJotski blok zahtijeva neizostavni come back najvećeg sina Bosne - Željka Zurbriggena Komšića
ma jok jebat željka dajte nekoh Rvata islamske vjeroispovjesti i mirna bosna a bugumi i ercegovina
Hej 20% biračkog tijela ima 6 od 16 ministara u vladi (37,5%) plus Predsjednika Federacije plus administrativne jedinice (kantone) sa svojim policijama, zdravstvom, školstvom, pravosuđem...plus agencije, plus paritet na državnom nivou...++++
I opet bi da blokiraju sistem jer im je ovo gore malo. Je li ovo skrivena kamera?
Hafis wrote:
ma jok jebat željka dajte nekoh Rvata islamske vjeroispovjesti i mirna bosna a bugumi i ercegovina
Hafis wrote:
Mora li biti sunit?
poželjno a more i bošnjak katolik... sam dajte kakog imate od crvenih kmera glasovanje, Isusa mi
Obi Wan Bosnian wrote:Hej 20% biračkog tijela ima 6 od 16 ministara u vladi (37,5%) plus Predsjednika Federacije plus administrativne jedinice (kantone) sa svojim policijama, zdravstvom, školstvom, pravosuđem...plus agencije, plus paritet na državnom nivou...++++
I opet bi da blokiraju sistem jer im je ovo gore malo. Je li ovo skrivena kamera?
Jebat ga, prvi smo došli u Bosnu
Šala. Hoćemo samo da sačuvamo te pogodnosti dok se svi ne iselimo. To nije nešto što nam se neće moći ugoditi..još ovih 5-6 godina dok nas nastupajući talas patrijota ne asimilira. (kako kažu ovi prašinari što se motaju na temi)
Evo ja već počeo čistiti garažu prošli vikend
pici wrote:
Mora li biti sunit?
poželjno a more i bošnjak katolik... sam dajte kakog imate od crvenih kmera glasovanje, Isusa mi
Da se mi dogovorimo: mi da izaberemo sebi a vi da nekako prejebete SDA i uvalite svog čovjeka...one špice - multietničar, graDŽanin, liberalni-socijaldemokrat, antifašist (po mogućnosti još od NOB-a) , nevladin sektor, UNDP fondaš i ostali folovi.
i rješen problem
Last edited by Hafis on 23/03/2017 15:24, edited 1 time in total.