The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Dr Kova

#5751 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Dr Kova »

Idu dva oka ulicom, jedno Carlovo :mrgreen:

Čeka se s nestrpljenjem nova epizoda
r_faruk

#5752 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by r_faruk »

Ako vam se cita strip, imate na torrentima... samo skinite cbr reader...
SanskiBiser

#5753 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by SanskiBiser »

u narednoj epizodi Glen i Magi sade paradajz zajedno :lol: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz:
Tito_i_Partija

#5754 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

ExNihilo wrote:U stripu Rick ore Andreu i dan danas.
Mojne zajebavat'? :shock:

Pitam se zasto su je onda ubili u seriji. Mozda zato sto je bila dio Darabontove baze glumaca (k'o sto je Dale, Carol, itd.), al' da je htjela odustat' zbog Darabonta k'o sto je Dale, roknuli bi je u drugoj sezoni.
ExNihilo

#5755 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by ExNihilo »

Tito_i_Partija wrote:

Pitam se zasto su je onda ubili u seriji. Mozda zato sto je bila dio Darabontove baze glumaca (k'o sto je Dale, Carol, itd.), al' da je htjela odustat' zbog Darabonta k'o sto je Dale, roknuli bi je u drugoj sezoni.
Da, i to je Andrea baš badass u stripu. Roka snajperom ko velika. Odigrala je veliku ulogu u ratu protiv Negana. Zato sam mislio da će Plavka postati zamjena za nju.

P.S. Carl je zove mamom. :D
Tito_i_Partija

#5756 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

ExNihilo wrote:
Tito_i_Partija wrote:

Da, i to je Andrea baš badass u stripu. Roka snajperom ko velika. Odigrala je veliku ulogu u ratu protiv Negana. Zato sam mislio da će Plavka postati zamjena za nju.

Pa dobro, s obzirom kakva je mati Lori bila, svaka druga je bolja. :D

Evo nesto u vezi glumice i njenog odlaska iz serije:
The death of Andrea (Laurie Holden) in the television series marks one of the biggest departures from Robert Kirkman's source material in which Andrea still plays an active role within the series. In an interview published March 31, 2013, TVLine asked Holden how long in advance she knew about her character Andrea's death. Holden replied, "I didn’t get the official word until a few days before we began [shooting] the finale. It was a shock to everyone. It was never part of the original story docs for Season 3. And it was rather unexpected." Robert Kirkman said: "The comics still exist and I'd urge those people to continue reading the comics where Andrea is still alive. Just know the show is something different and we are telling different stories. It doesn't mean we're not going to see a lot of the big stories and big events from the comic book in the TV show eventually; it just means those things will be a little bit altered from time to time. Hopefully it will be exciting, new and fresh just like it was the first time you read the comic, which is really the goal." Kirkman also said: "It's something that was debated quite a bit. There was a lot of opposition in the writers' room. I bounced back and forth between 'We really shouldn’t kill her' and 'this is a good idea.' In the end it all came together and we decided to go for it. It was definitely something that divided the room to a certain extent."

Holden expressed desires of wanting to continue Andrea's story but she was grateful for the end result: "Do I wish we could’ve seen and explored more of the comic-book-Robert-Kirkman Andrea? Yes. Absolutely. Do I wish that I had more scenes with Michonne showing that friendship? Yes. Absolutely. But at the end of the day, I don’t think I could ask for a better death. I feel like her life mattered, and she died trying, and her heart was in the right place. I feel grateful for that. You can’t have it all."

Glen Mazzara said the decision to kill off Andrea occurred organically throughout the season, and talks of it emerged half-way through. He also addressed that he never planned to faithfully follow the comic book source material anyway, regarding the negative feedback from comic book readers.
Znaci ona je htjela da nastavi, al' Kirkman je htjeo da malo promijeni pricu.
kakavdanakneiskustvu

#5757 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by kakavdanakneiskustvu »

Tito_i_Partija wrote:
ExNihilo wrote:

Pa dobro, s obzirom kakva je mati Lori bila, svaka druga je bolja. :D

[/quote]

:thumbup:
janje_

#5758 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by janje_ »

SanskiBiser wrote:Jel' ovo Rick umochio cokoladu na pocetku epizode pa sav razdragan - sugestivan pocetak epizode 8-) :izet:
samo glavic..
annoy

#5759 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by annoy »

Ne znam zasto ali uopce ne mogu gledat Ricka i Michonne zajedno, imaju mi kemiju ko dva panja.

Isus je stvarno svemoguc :roll:
__Phoenix__

#5760 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by __Phoenix__ »

Meni žao kamiona :(
adda_sa

#5761 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by adda_sa »

dobar pocetak, i jos bolji kraj :D
cijelo vrijeme kontam kako organizovati neko ronjenje za onim kamionom hahahaa
ps ima li jesusa u stripu?
annoy

#5762 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by annoy »

Ima
Jack Be Nimble

#5763 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Jack Be Nimble »

Ja samo pratio Ricka i Dixona, sve ostalo premotao. Dobar Isus :thumbup:
ExNihilo

#5764 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by ExNihilo »

annoy wrote:Ne znam zasto ali uopce ne mogu gledat Ricka i Michonne zajedno, imaju mi kemiju ko dva panja.

Isus je stvarno svemoguc :roll:
Haos loša odluka scenarista.
Tito_i_Partija

#5765 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

Ni prva ni zadnja, sigurno.
adda_sa

#5766 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by adda_sa »

Image

In 2014, Kirkman, who is also an executive producer on the show, took to Reddit and shared a great explanation for why he had revealed Jesus to be gay: "In my opinion there should be more awesome gay people in fiction because there are plenty of awesome gay people in real life. I want Jesus to be a character where his sexuality is as unimportant as Rick or other heterosexual characters. So we won't focus on it constantly and it won't be the focus of any big storylines for him... but he'll make it with a dude every now and then... before going out and drop kicking zombies. He's one of my current favorite characters."
lajkujMe

#5767 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by lajkujMe »

Dobra epizoda :D svidja mi se Jesus mnogo cini se kao dobar komicar :D kraj epizode onako goli, cokolada i mlijeko :D

Al mi je najvise zao kamiona punog hrane place mi se :(
sinuhe

#5768 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by sinuhe »

I iz koje je ekipe ovaj Jesus?
kakavdanakneiskustvu

#5769 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

SanskiBiser wrote:Jel' ovo Rick umochio cokoladu na pocetku epizode pa sav razdragan - sugestivan pocetak epizode 8-) :izet:

i dodir rukama njega i michonne,nesto se tu događa
dale cooper

#5770 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dale cooper »

Rick nije birač. :izet: :mrgreen: A realno, nije Mićun ni tako loša. :D
kakavdanakneiskustvu

#5771 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

dale cooper wrote:Rick nije birač. :izet: :mrgreen: A realno, nije Mićun ni tako loša. :D

a tesko je znati kakva je kad je stalno u borbi
kakavdanakneiskustvu

#5772 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

kako li se oslobodi ovaj isus,jeben neki tip
dječak sa šibicama

#5773 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dječak sa šibicama »

Ko da im je problem naci kakvog tegljaca, uroniti i zakaciti za kamion pa ga izvuci napolje.
Logovan

#5774 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Logovan »

Skontaše se Rick i Michone. :mrgreen: Vidjelo se odmah na početku epizode da će biti nešto od njih.

Isus :lol: Prvi put ih zajebao na klasičan način. Izmisli razlog za bježanje, uzmi ključ, malo popričaj, opet glumi da bježiš, u blizini napravi buku, privuci ih do mjesta gdje buka, idi do kamiona i vozdra. A i drugi put im je zamalo ukrao kamion sa hranom. Kojim filmskim trikom je dospio na krov kamiona? I otkud on odjednom u kući gdje je Rick? :?

Nikad mi neće biti jasno zašto se rijetko koristi pucanj u nogu kada nekoga ganjaš. :D
kakavdanakneiskustvu

#5775 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Logovan wrote:Skontaše se Rick i Michone. :mrgreen: Vidjelo se odmah na početku epizode da će biti nešto od njih.

Isus :lol: Prvi put ih zajebao na klasičan način. Izmisli razlog za bježanje, uzmi ključ, malo popričaj, opet glumi da bježiš, u blizini napravi buku, privuci ih do mjesta gdje buka, idi do kamiona i vozdra. A i drugi put im je zamalo ukrao kamion sa hranom. Kojim filmskim trikom je dospio na krov kamiona? I otkud on odjednom u kući gdje je Rick? :?

Nikad mi neće biti jasno zašto se rijetko koristi pucanj u nogu kada nekoga ganjaš. :D

pitanje svih pitanja,brzi od usaina bolta?

vjerovatno se nekako oslobodio i savladao daryla pa dosao do ricka
Post Reply