Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
muha_sa

#5751 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by muha_sa »

CRNOGORAC wrote:mislis sparta dok se nije prestalo zivjeti tako jadno spartanski, kad se vec dalo sta opljackat' po foci i konavlima.
Dubrovnik smo oslobađali od ustaša!
Pa sto ga ne oslobodiste junacine, nego vam Hrvati na Prevlaci sjede, junacino.
Bobetko vam ga je sprzi tako dobro da sljedecih 100 godina ispod kamena necet smjeti izviriti.
CRNOGORAC wrote:Na Prevlaci nema ustaške šahovnice(i ta šahovnica nije vaš simbol, "pozajmili" ste od Mađara,kao što ste jezik srpski "pozajmili",problem je što i teritorije "pozajmljujete" a zaboravite da vratite,prava Hrvatska je samo Zagorje i okolina Zagorja,ostalo ništa nije vaše,ostale teritorije ili su Italijanske ili Srpske.)!Ta zemlja(Prevlaka) je trenutno ničija zemlja!A zaboravljaš ko vas je sapasio kod Dubrovnika,vaše gazde,Ameri!

:lol: :lol: :lol: svaka cast cojce :lol: osvježenje si--ama, king si :lol:
CRNOGORAC

#5752 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by CRNOGORAC »

Narod je rekao sta misli na referendume, ti mora sa si u onih 45%.
Ja na referendum nijesam ni glasao!Znao sam da je sve namješteno!Kako znam,zato što mi dosta drugova radi u DB!
Noć pred referendum,dođe drug kod mene(radi u DB),kaže:ajde sa mnom,imam neka posla,hoću nešto da ti pokažem???Uđem u auto i izvadi mi hrpu ličnih karti,pitam ga odakle ti to(mada sam znao),on se smije,kupio,neke plaćao 100 eura,sve zavisi od osobe do osobe!A on je imao od jedne kupljene lične karte procenat,za svaku lič. kartu je mogao da plati 500 eura a njegovo je bilo sve ostalo!Kaže : referendum je namješten i ja bi volio da ostane državna zajednica ali tako je MZ odlučila i treba ovo iskoristiti!Ja sam unaprijed znao da je referendum laziran,glupo mi je bilo da izađem na ref.
Last edited by CRNOGORAC on 25/09/2009 19:50, edited 1 time in total.
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#5753 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dr.gog »

Crnogorac, poštuj pravila foruma, idući put kad budeš pisao, za jedno mjesec dana :D .

Takvog izražavanja nema na ovom forumu.

Ostali, ne začatavajte temu i ne skrećite u off -topic molim vas.

Zadnjih 10 postova na temi je također bilo potpuno pogrešno citirano,što sam jedva ispravio.

Idući put će postovi sa nepravilnim citatom biti obrisani :) .

Imate opciju Prikaz prije nego što pošaljete post, i pokušajte je koristiti ako niste sigurni kako će izgledati post.

pOZz

#5754 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pOZz »

vee-jay

#5755 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vee-jay »

dallton wrote:
Milica prijeti: Ako Incko ukloni Dodika, BiH će se raspasti! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
joj @dalltone care.... Ja mislio Dodik = Republika Srpska kad ono

Dodik = Bosna i Hercegovina

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vee-jay

#5756 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vee-jay »

oprostite, kad pocinje glasanje za najboljeg clana foruma? ja bih da glasam za @crnogorca.... dok je jos uvijek ovdje :D :D
trofej

#5757 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by trofej »

Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH, Milica Marković: "Ukoliko bi takva odluka visokog predstavnika uslijedila, kao što je i najavio da će biti sankcionisan svako ko se odupire njegovim odlukama, i on (Incko) i sva politička elita treba da zna da je Dodik trenutno premijer i lider RS, a da bi se njegovim uklanjanjem svi predstavnici Srpske u zajedničkim organima BiH sigurno povukli i odstupili od svoje dužnosti i ne bi više učestvovali u radu zajedničkih organa BiH, što bi potpuno dovelo u pitanje opstanak i funkcionisanje BiH i dovelo do početka raspada zemlje.''
U prevodu: "Svemu Ameri ukraj staše, tvrdoj haši ne mogaše. Hašati i samo hašati!"
Međutim: "Kad je mačka na mišijoj rupi, ni deset hiljada štakora ne usuđuje se izaći."
mO k3

#5759 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

CRNOGORAC wrote:Crnogorci su najveći i najslavniji od svih Srba. Naša zemlja Zeta, Duklja, Crna Gora, kako god je zvali je poslednja pala pod tursku vlast a prva se oslobodila..
Ja sam ono što je bio Njegoš,Kralj Nikola a ti razmisli šta su oni bili :?
A sto vam Poturice i Siptari izglasase neovisnost, da nije njih ne bi bilo ni drzave CG.[/quote]
Nemoj da koristiš pogrdne epitete za CG Muslimane!Oni su izmanipulisani od strane DPS-a,a nikakve koristi nisu viđeli od nezavisne CG!Raška oblast se pocijepala na dva dijela,na srpski dio i crnogorski !
CG Muslimani,sve više se osjećaju kao Crnogorci, a Bošnjaka,koji se tako izjašnjavaju,sve je manje i manje,tako da je asimilacija u punom jeku!
Ja u BD imam prijatelja,prvi mi komšija,Musliman,oženjen Srpkinjom,žive u Njemačkoj,i njihova đeca se osjećaju kao Srbi!Imam jednog prijatelja,koji ne živi u BD.,Musliman,jednu noć ja i drug smo s tim Muslimanom otišli na piće,večeru,posle na muziku,do zore,osvanuli u taj lokal,posle smo morali da odemo u njegov kafićl,na jutarnju kafu!Čovjek je poklonio mojem drugu sliku,meni je htio da pokloni umjetničku sliku,kaže,biraj,ja nisam htio da uzmem!Tu nam je priznao da zna svoje porijeklo,da je Srbin,kaže zna i ko su mu najbliži pravoslavni rođaci, i svojoj đeci je to objasnio i rekao im svoje porijeklo!Čovek priča realno,ne krije svoje porijeklo,kaže -kad je CG vojska oslobađala CG, Muslimani su imali dva izbora,ili da se vrate prađedovskoj vjeri ili da ostanu Muslimani i da budu vjerni CG![/quote]
Kapetane.... potonuče ti ladja.... ne bubaj gluposti...

hebem ti svakakvi budaletina danas ....
mO k3

#5760 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Ženski Dr.Med wrote:
CRNOGORAC wrote:Crnogorci su najveći i najslavniji od svih Srba. Naša zemlja Zeta, Duklja, Crna Gora, kako god je zvali je poslednja pala pod tursku vlast a prva se oslobodila..
Ja sam ono što je bio Njegoš,Kralj Nikola a ti razmisli šta su oni bili :?
A sto vam Poturice i Siptari izglasase neovisnost, da nije njih ne bi bilo ni drzave CG.
Nemoj da koristiš pogrdne epitete za CG Muslimane!Oni su izmanipulisani od strane DPS-a,a nikakve koristi nisu viđeli od nezavisne CG!Raška oblast se pocijepala na dva dijela,na srpski dio i crnogorski !
CG Muslimani,sve više se osjećaju kao Crnogorci, a Bošnjaka,koji se tako izjašnjavaju,sve je manje i manje,tako da je asimilacija u punom jeku!
Ja u BD imam prijatelja,prvi mi komšija,Musliman,oženjen Srpkinjom,žive u Njemačkoj,i njihova đeca se osjećaju kao Srbi!Imam jednog prijatelja,koji ne živi u BD.,Musliman,jednu noć ja i drug smo s tim Muslimanom otišli na piće,večeru,posle na muziku,do zore,osvanuli u taj lokal,posle smo morali da odemo u njegov kafićl,na jutarnju kafu!Čovjek je poklonio mojem drugu sliku,meni je htio da pokloni umjetničku sliku,kaže,biraj,ja nisam htio da uzmem!Tu nam je priznao da zna svoje porijeklo,da je Srbin,kaže zna i ko su mu najbliži pravoslavni rođaci, i svojoj đeci je to objasnio i rekao im svoje porijeklo!Čovek priča realno,ne krije svoje porijeklo,kaže -kad je CG vojska oslobađala CG, Muslimani su imali dva izbora,ili da se vrate prađedovskoj vjeri ili da ostanu Muslimani i da budu vjerni CG![/quote]
Kapetane.... potonuče ti ladja.... ne bubaj gluposti...

hebem ti svakakvi budaletina danas ....[/quote]
vee-jay

#5761 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vee-jay »

svima koji likuju.... prestanite.... nece se desiti nista...
seln

#5762 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

CRNOGORAC wrote: Ja sam ono što je bio Njegoš,Kralj Nikola a ti razmisli šta su oni bili :?
Vidis, to je prednost moreplovaca...uvijek nadju dobar a jeftin hashish. :-) :-) :-)
montenegrinac, ti si meni car....od @vojvotkinje naovamo nismo imali takvog divaniju.
mO k3

#5763 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

seln wrote:
CRNOGORAC wrote: Ja sam ono što je bio Njegoš,Kralj Nikola a ti razmisli šta su oni bili :?
Vidis, to je prednost moreplovaca...uvijek nadju dobar a jeftin hashish. :-) :-) :-)
montenegrinac, ti si meni car....od @vojvotkinje naovamo nismo imali takvog divaniju.

Prvo su nastali CG ..pa onda srbi pa tek nakon par milijardi godina amebe...
Nihad_27

#5764 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Nihad_27 »

Dodik je najbolji bh. igrac. Za njega treba glasati svako ko je u mogucnosti.
Microsoft

#5765 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Microsoft »

Uopste mi se ne svidja naziv teme ... mene ne zanima sta se desava u drugoj kuci , mene interesuje moja kuca .. ko hara po mojoj federaciji i mojem kantonu ? sta mene zanima dodoik . TO je covjek koji je legalno dosao na vlast , sam ga je narod izabrao i neka krade narod koji zivi u rs - u . neka neko otvori temu o tome ko krade po federaciji pa da onda hraknem na ekipu i gospodu u foteljama. nije u dure da dodoika diramo kad i mi imamo svoje dodike .. ! Covjek je legenda i ima m*da da sve kaze , a ne kao ovi "nasi" klocevi . osim toga dodik ce na kraju i uspjeti u onome sto je upravo poceo tj. sprovodi ono sto nije karadzic mogao sa oruzijem i na kraju kada vise u rs ne bude bilo bosnjaka , rs ce se odvojiti kao kosovo( na kosovu nema srba izuzev ponekih "srpskih enklava " ), to znaci novi rat ili ce medjunarodna zajednica to sprijeciti pa cemo pojest gofna .

Samo pamet !
1gorstak

#5766 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 1gorstak »

Microsoft wrote:dodik ce na kraju i uspjeti u onome sto je upravo poceo tj. sprovodi ono sto nije karadzic mogao sa oruzijem i na kraju kada vise u rs ne bude bilo bosnjaka , rs ce se odvojiti kao kosovo
Uspjece al' u *****. Lako je pricati, i Dane Cankovic prica. Treba stisnuti ....
Socijalista

#5767 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Socijalista »

Evo ga Dodo kontranapad :D Najbitnije je da ostali shute, a on nek se dere idemo Dodo mozes ti to bolje!!!

Premijer Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da RS neće prihvatiti nijednu nametnutu odluku visokog predstavnika, najavljujući povlačenje srpskih predstavnika iz zajedničkih institucija BiH.

Dodik je kazao da saopštenje Saveta za implementaciju mira u BiH, kojim se daje podrška Inckovim nametnutim odlukama, "zvuči komično i dolazi po inerciji".

"Savet za implementaciju mira u BiH je vještačka tvorevina i njega Dejtonski sporazum nije predvidio", kazao je premijer RS.

On je poručio da njegov Savez nezavisnih socijaldemokrata prekida svaku vrstu saradnje sa Strankom demokratske akcije,najavljujući smjenu ministara SDA u Vladi RS i povlačenje SNSD-ovog

ministra iz Vlade Federacije BiH.

Predsjednik Republike Srpske Rajko Kuzmanović izjavio je danas da Srpska ne krši Dejtonski sporazum i da je sve što radi zasnovano na mirovnom sporazumu, Ustavu, međunarodnim aktima i međunarodnom pravu.

Predsjednik Kuzmanović je naglasio da ambasadori država i međunarodnih organizacija treba da obavljaju svoj posao onako kako to treba da rade institucije i rukovodstvo u Srpskoj i BiH.

"Svi oni treba da shvate da mi u RS ne kršimo Dejtonski sporazum i sve što radimo zasnovano je na tom sporazumu i Ustavu, međunarodnim aktima i međunarodnom pravu koje pripada narodima RS, isto kao i svim ostalima narodima u BiH", naglasio je Kuzmanović novinarima u Modriči.

Predsjednik Narodne skupštine RS Igor Radojčić izjavio je da će parlament Srpske na narednoj sjednici najvjerovatnije potvrditi mjere koje je Vlada RS donijela povodom odluka visokog predstavnika o "Elektroprenosu BiH".

On smatra da se građani RS, protiv svoje volje i htijenja, nalazeo u jednoj od brojnih kriza koje se dešavaju u BiH, a proizvedenih ponajviše od međunarodne zajednice.

"Zato je došlo krajnje vrijeme da OHR ode i da nam dozvoli da mi sami donosimo odgovarajuće parlamentarne odluke i da ih sami izvršavamo u skladu sa Ustavom i međunarodnim pravom", konstatovao je Radojičić.

On je naglasio da je Vlada RS, predlažići odgovarajuće mjere povodom odluka visokog predstavnika o "Elektroprenosu BiH", uradila ono što je morala.

http://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=9584
zavrzlama

#5768 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zavrzlama »

u prevodu velikosrbi idu na samoizolaciju i povlacenje iz institucija BIH..90-tih su velikosrbi bili pobunjenici,14 godinja poslije rata su bili opstrukcionisti,danas su ponovo postali pobunjenici...kako ce zavrsiti sve nije tesko prepostaviti..
1gorstak

#5769 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 1gorstak »

1gorstak wrote:
'Ne treba ni da pričamo o omalovažavanju realnosti. Mnoge analize govore o tome da se kod stradanja jednog broja ljudi u Tuzli, za što je optužena srpska strana, radi o podmetnutoj eksploziji zato što je dan prije u Živinicama stradao značajan broj momaka muslimanske vojske''
Sirok je krug ljudi koji za Dodika govore da je u privatnim razgovorima pragmatican i konstruktivan, a u javnim izjavama populista koji pali mase nacionalistickom retorikom. Brane ga Tihic, Filipovic, Inzko ....

"Znam ga iz korijena, i to ne samo onih iz Laktaša. Nije Dodik tako loš kako hoće da se prikaže. Ljudi iz Lijevča su realni, spremni na posao i dogovore i nisu zatucani. Nemojte misliti da on vjeruje u sve ono što govori i pokazuje. To je imidž koji se od njega očekuje."
(Filipovic o Dodiku)

Hajde Filipovicu, odrtino impotentna, analyze this !
Dodik je samo marioneta srpske politike. Dodik je negativna slika srpske politike. Srbija je mnogo izgubila. Izgubila je Kosovo, Crnu Goru, Vojvodina je uzburkana, njihove ambicije da stvore Zapadnu Srbiju koja će obuhvatiti Kninsku krajinu i Slavoniju je propala. Jedino što imaju kao dokaz da je cjelokupna srpska politika od Miloševića i afirmacije velikosrpskog nacionalizma imala smisla jeste Republika Srpska. I ovi iz Srbije je zato pumpaju. Dodik je pumpan upravo iz Beograda. Nemojte Vi krivo procijeniti, nije to autohtona Dodikova politika.(Filipovic o Dodiku u danasnjem Avazu)
Pa on stvarno senilan ! Ja mislio zafrkancija neka, kad covjeku stvarno stvarno fajront u mozgu.
Rafael

#5770 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Rafael »

zavrzlama wrote:u prevodu velikosrbi idu na samoizolaciju i povlacenje iz institucija BIH..90-tih su velikosrbi bili pobunjenici,14 godinja poslije rata su bili opstrukcionisti,danas su ponovo postali pobunjenici...kako ce zavrsiti sve nije tesko prepostaviti..
:lol: već zamišiljam "Zavrzlamu" i" Dalltona" u podrezanim pantalonicama i bradama kako se šunjaju uz Rogoj :lol:
vee-jay

#5771 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vee-jay »

"Savet za implementaciju mira u BiH je vještačka tvorevina i njega Dejtonski sporazum nije predvidio", kazao je premijer RS.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dejtonski sporazum nije NISTA predvidio.... nista sem Republike Srpske.... Po Dodiku u Dejtonskom sporazumu postoje samo dva SLOVA -> RS..... sve ostalo je DUH....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
1gorstak

#5772 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 1gorstak »

Socijalista wrote:"Savet za implementaciju mira u BiH je vještačka tvorevina i njega Dejtonski sporazum nije predvidio", kazao je premijer RS.

On je poručio da njegov Savez nezavisnih socijaldemokrata prekida svaku vrstu saradnje sa Strankom demokratske akcije,najavljujući smjenu ministara SDA u Vladi RS i povlačenje SNSD-ovog ministra iz Vlade Federacije BiH.
E eto gospodo ambasadori, pokazite nam konkretno kakav ste to vi naš dogovor ocekivali s velikosrbima. Imate priliku da nam pokazete gdje smo mi to grijesili zadnjih 14 godina. Pa da vidimo kako cete se vi dogovoriti s orangutanom i kakav je to dogovor sa njim moguc.
1gorstak

#5773 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 1gorstak »

Rafael wrote:
zavrzlama wrote:u prevodu velikosrbi idu na samoizolaciju i povlacenje iz institucija BIH..90-tih su velikosrbi bili pobunjenici,14 godinja poslije rata su bili opstrukcionisti,danas su ponovo postali pobunjenici...kako ce zavrsiti sve nije tesko prepostaviti..
:lol: već zamišiljam "Zavrzlamu" i" Dalltona" u podrezanim pantalonicama i bradama kako se šunjaju uz Rogoj :lol:
Neki dan sam imao viska vremena pa sam se odvezao do Cajnica i nazad. Pusto sve, zasto da se "sunjaju" ?
kiky

#5774 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by kiky »

al viđu čuda niodkuda ...
valentije čeka sastanak mujezinovića i dodika ...
i kao i dosad ...... kad zagusti ..... sda !!!!
za nepovjerovat ...
Rafael

#5775 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Rafael »

1gorstak wrote:
Rafael wrote:
Neki dan sam imao viska vremena pa sam se odvezao do Cajnica i nazad. Pusto sve, zasto da se "sunjaju" ?
Pa ako nema nikoga što ne krenu odmah ? :lol:
Locked