FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
veella

#5751 Re: FC Bayern Munchen

Post by veella »

simonese wrote:
MOSALJOZE wrote:Finale Mubarek Olsun svim Bavarcima.
ps:Vella jesam ti rekao :D
Veella se usro,zna da im je dzenaza
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jao kako ste maleni :D
Toliko ste jaki da vam damo 5:0 i 4 penala a igra se do 10 :D
juan

#5752 Re: FC Bayern Munchen

Post by juan »

sta reci, koju posluku porati?

BACI DORFMUND DA SE IGRAMOOOO IGRAMOOOO IGRAMOOOO :D :D

A za floppena, molim vas, taj covjek je u prvom ama sve upropastio sto je mogao. A taj gol, ja neznam, izgleda jos nije doslo do Adriana koju JEDINU fintu Floppen zna i vjecno radi. Pa tako ispade floppen nafakali :)

Jucer Martinez i Shvajni i ribery najjaci.
Ribs bi mogao komotno u stare dane pocet igrati lijevog beka :D
zajebavali se buraz i ja, crko ribery (u prvom pol. jos) a ovaj u 70min ostavi songa, alvesa i ostale bakrace i ubaci dva puta, ko da je 5 min :D

a sto se tice veelle, ee njemu samo jos nana moja strave da salije, nista vise ne pomaze. Ja mu vec 26.5. termin sredio. :D :D :D trebat cemu.

p.s. ucim malog da ne kaze vise "ovo je razvaljotka, babo!" vec " ovo je bajern-barsa, babo" :D
veella

#5753 Re: FC Bayern Munchen

Post by veella »

juan wrote:sta reci, koju posluku porati?

A za floppena, molim vas, taj covjek je u prvom ama sve upropastio sto je mogao. A taj gol, ja neznam, izgleda jos nije doslo do Adriana koju JEDINU fintu Floppen zna i vjecno radi. Pa tako ispade floppen nafakali :)

zajebavali se buraz i ja, crko ribery (u prvom pol. jos) a ovaj u 70min ostavi songa, alvesa i ostale bakrace i ubaci dva puta, ko da je 5 min :D

a sto se tice veelle, ee njemu samo jos nana moja strave da salije, nista vise ne pomaze. Ja mu vec 26.5. termin sredio. :D :D :D trebat cemu.
p.s. ucim malog da ne kaze vise "ovo je razvaljotka, babo!" vec " ovo je bajern-barsa, babo" :D
Nani i malom svaka cast :thumbup: , a BVB ce bayerna razbit ko beba zvecku :mrgreen:
PS: nece vas ni sekundarno ljepilo moci sastaviti :lol:
simonese

#5754 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

veella wrote:
juan wrote:sta reci, koju posluku porati?

Nani i malom svaka cast :thumbup: , a BVB ce bayerna razbit ko beba zvecku :mrgreen:
djecija masta moze svasta
juan

#5755 Re: FC Bayern Munchen

Post by juan »

veella wrote:
hahhahahaha ma ko gajbu razbit pa preko kanala poslat ciku.
veella

#5756 Re: FC Bayern Munchen

Post by veella »

Oprez ili ti roditeljska paznja, djeca iz Dortmunda (Kindergarten) su odrasla i postala punoljetna. Snimaju film vrele noci Josefine, a glavna uloga je fc bayern :D
MaroonBrigade

#5757 Re: FC Bayern Munchen

Post by MaroonBrigade »

ja se samo pitam koliko ce vremena trebati da se oporavis kada budete ponizeni :D
veella

#5758 Re: FC Bayern Munchen

Post by veella »

Image
Logovan

#5759 Re: FC Bayern Munchen

Post by Logovan »

veella@ :lol: :lol: Dobra, dobra... :lol:
LSD

#5760 Re: FC Bayern Munchen

Post by LSD »

Bayern postidio premierligaše: Sezonska ulaznica - 104 funte

Minhenski Bayern je na pragu velikog uspjeha u ovoj sezoni. Prvenstvo je već osvojeno, a još samo 90 minuta u duelu protiv Borussije Dortmund ih dijeli od naslova prvaka Evrope. U junu će također imati priliku da osvoje i njemački Kup.

Za veliku pohvalu je uz uspjehe ovog kluba i odnos prema navijačima.

Naime, sezonska karta za utakmice Bayerna košta samo 104 funte što je zaista mizerno kada se uporedi sa cijenama ulaznica u Premier ligi.

Najskuplje sezonske ulaznice na Otoku ima Arsenal, a cijena iznosi 985 funti. Wigan nudi najjeftinije sezonske ulaznice u Premier ligi, ali i one sa cijenom od 255 funti daleko nadmašuju Bayern.

"Mogli bismo naplaćivati više od 104 funti. Recimo da naplaćujemo 300 funti. Na kraju bi završili sa dva miliona više, ali šta su nama ta dva miliona? Kod transfera se o takvoj cifri raspravlja pet minuta. Ipak, razlika između 104 funte i 300 funti je ogromna za navijača", rekao je Hoeness te je dodao na kraju:

"Mi o navijačima ne razmišljamo kao o kravama koje treba izmusti. Fudbal mora biti za sve. To je najveća razlika između nas i Engleske".

---------------------------------------------------------------

:thumbup: :thumbup: Evo zašto je Bayern jako stabilan i zdrav klub .... zapravo i citava Bundes liga (Bayern sam uzeo samo za primjer kao najveci njemacki klub).

Nije bezveze Sandro Rosell lani govorio da bi se svi trebali okrenuti poslovanju Bayernu, a Primeru modelirati po uzoru Bundes lige i uciti od njemaca kako se pravilno posluje u današnjem fudbalu.

Nije ni slucajno to što su stadioni citave Bundes lige puni i najposjeceniji.
MOSALJOZE

#5761 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

@LSD
Koliko para toliko muzike,sve preko nije dozvoljeno.
LSD

#5762 Re: FC Bayern Munchen

Post by LSD »

Sve je to u redu, ali kad vidiš da bayernovi navijaci placaju 104 funte godišnju kartu, a arsenalovi 985 funti :shock: :shock:
A gdje je Bayern, a gdje Arsenal....wiganovi placaju 255 futi :lol: :lol: halo Wigan

To su nenormalne razlike i guljenje kože sa navijaca.

Da ne pricam za transfere, gdje švabo nikad ne pretplacuje svoja pojacanja...najveci i rekordni transfer u Bundesu 40 miliona za Martineza... a englezi placaju onu lopatu Carrolla preko 40 miliona, za kojeg je Martinez magistar fudbala.
I takvih primjera koliko hoces....odoh u off, ovo je vec za teme Bundes liga.
MOSALJOZE

#5763 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

"Mogli bismo naplaćivati više od 104 funti. Recimo da naplaćujemo 300 funti. Na kraju bi završili sa dva miliona više, ali šta su nama ta dva miliona? Kod transfera se o takvoj cifri raspravlja pet minuta. Ipak, razlika između 104 funte i 300 funti je ogromna za navijača"
Zna švabo šta radi.Oni se meni svidjaju i kao nacija,u svemu su savršeni.Ako čemo politički i ekonomski gledati,oni su jedini stabilni u Europi.Tačnije "drze" ekonomsku stabilnost Europe.
guber90

#5764 Re: FC Bayern Munchen

Post by guber90 »

Madrid

#5765 Re: FC Bayern Munchen

Post by Madrid »

LSD wrote: "Mogli bismo naplaćivati više od 104 funti. Recimo da naplaćujemo 300 funti. Na kraju bi završili sa dva miliona više, ali šta su nama ta dva miliona? Kod transfera se o takvoj cifri raspravlja pet minuta. Ipak, razlika između 104 funte i 300 funti je ogromna za navijača", rekao je Hoeness te je dodao na kraju:

"Mi o navijačima ne razmišljamo kao o kravama koje treba izmusti. Fudbal mora biti za sve. To je najveća razlika između nas i Engleske".

Ne da mi se sad bavit nesto previse matematikom, ne znam kolko se tacno proda sezonskih u Minhenu, ali mislim da povecaju na 300 funti da bi to bilo dosta vise od 2 miliona, jedino ako je mislio "po utakmici" :D
Uglavnom svaka im cast na 104 funte, to bi i bosnje mogle podnijet da je Bayern kojim slucajem u BiH :-D
vicious

#5766 Re: FC Bayern Munchen

Post by vicious »

Madrid wrote:
LSD wrote: "Mogli bismo naplaćivati više od 104 funti. Recimo da naplaćujemo 300 funti. Na kraju bi završili sa dva miliona više, ali šta su nama ta dva miliona? Kod transfera se o takvoj cifri raspravlja pet minuta. Ipak, razlika između 104 funte i 300 funti je ogromna za navijača", rekao je Hoeness te je dodao na kraju:

Ne da mi se sad bavit nesto previse matematikom, ne znam kolko se tacno proda sezonskih u Minhenu, ali mislim da povecaju na 300 funti da bi to bilo dosta vise od 2 miliona, jedino ako je mislio "po utakmici" :D
Uglavnom svaka im cast na 104 funte, to bi i bosnje mogle podnijet da je Bayern kojim slucajem u BiH :-D
Ma to su samo one najjeftinije godišnje karte, za stajanje iza golova. Ne znam tačno koliko tih karata prodaju, ukupni kontingent godišnjih je 38.000. Sljedeća kategorija je već 300 EUR (ona mjesta na vrhu tribine, gledaš utakmicu ko iz aviona :) ), pa 450, 550 i najskuplje su 650 EUR.

Image
MOSALJOZE

#5768 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Jedan video uradak za kritičare Lahma.
ledeni_caj

#5769 Re: FC Bayern Munchen

Post by ledeni_caj »

:lol: :lol: :lol: Da nije opet Bilal sjeo za volan. :D

A za Lahma se odavno zna, najkonstantniji i ponajbolji igrac Bayerna vec godinama. Samo obratiti paznju koliko je kontri pocelo od njega samo u ovoj utakmici...
Bep

#5770 Re: FC Bayern Munchen

Post by Bep »

Protiv Dortmunda bez Schweinia, Lahma, Riberya i Robbena. Zaslužili su odmor, a utakmica nema neki rezultatski značaj. Neka njih spremnih za veliko finale.
juan

#5771 Re: FC Bayern Munchen

Post by juan »

Veellaaaa da vidimo trasu ciji kindergarten zna bolje hloptati!
da nebude "bayern-barca" :D :D :D :D :D
Partijaner

#5772 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

Treba poderat zutokljunce jedno 3 ili 4:0 da im utjeramo strah u kosti pred finale. :mrgreen:
veella

#5773 Re: FC Bayern Munchen

Post by veella »

juan wrote:Veellaaaa da vidimo trasu ciji kindergarten zna bolje hloptati!
da nebude "bayern-barca" :D :D :D :D :D
Kod vas su penzioneri :D
veella

#5774 Re: FC Bayern Munchen

Post by veella »

Partijaner wrote:Treba poderat zutokljunce jedno 3 ili 4:0 da im utjeramo strah u kosti pred finale. :mrgreen:
Mi smo ga vama davno utjerali :D :lol:
Partijaner

#5775 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

veella wrote:
Partijaner wrote:Treba poderat zutokljunce jedno 3 ili 4:0 da im utjeramo strah u kosti pred finale. :mrgreen:
Mi smo ga vama davno utjerali :D :lol:
Vidimo po tabeli. 8-)
Post Reply