Pripaziti na pisanje,rece @veljaca i ostade ziv.Mislis trebalo bi biti precizno cinican u pisanju kao recimo ti.Vidim strogo si gledao i na boju u boldanju.Plus ovaj selektora naziva mamlazom i ti mrtav hladan, ali se isti moment palis na nosni shoot pojedinih igraca.veljaca wrote:Corola wrote:A i jakih ti potencionalnih nabrojanih igraca,al iz nosa bacitidinobjelave wrote:frajer ba nema pojma ,zove ovog malog besica ,mali nije ni s klupe usao a kamo li odigrao i jednu utakmicu za hamburg,ok mali je talent nema govora al se moglo ovo sad iskoristiti i za provjeru drugih kandidata cocalic,kerla avdukic itd.ovaj frajer je izgubljen u vremenu on je cuo da je avdukic dobar golman pa jadan nebio eto bio si u bosni zar nisi imao mogucnosti pogledati momka uzivo popricati s njim.mislim da smo mi s ovim ciklusom kvalifikacija zavrsili jos u albaniji,rumune necemo dobiti bod ko kuca u sarajevu a tamo nemamo sta traziti s ovim mamlazom![]()
![]()
Trebalo bi malo pripaziti na pisanje ....
Shvatam ja da si mozda iznerviran zbog napada na selektora - ali tako se samo diskreditiras ....
U vezi ovih igraca nista licno,cak i nije neka diskreditiranost u vezi bacanja iz nosa.Jer to znaci dobar nosni protok kao i jaka pluca.Sto znaci bespekorno zdravlje tih navedenih
Ti momci mozda nekad i ucine nesto vise u vezi fudbala.Ali trenutno,stvarno ne vidim poentu da se sa takvim igracima cilja na Evropsko ili neko jace prvenstvo.Ionako i onih pola u repci su totalno izvan forme,jos ''pojacati'' ih sa igracima koji trenutno nisu za reprezentivna dostignuca.Znaci sam sebi uskociti u stomak ili jos ''bolje'' za skupinu kriticara.Udariti po grbaci Papeta,sto ih je koji klinac zvao.Po nepisanom pravilu,jave se bas oni koji i prizivaju te igrace.
Besicu je pitanje sedmice kad ce uskociti u prvu postavu HSV,a tada vrlo vjerovatno i nastaviti svoju trasu.
Poziv u repku mu je slag na tortu.A uostalom velika je razlika biti u prezadnjem Panionisu,u fildjan ligi ili u BL i HSV.
Kad se moze toliko forsirati Begovic koji isto mnogo cesce na klupi,nego na terenu.Najvise zbog lige gdje se nalazi.Zasto onda nebi tu i Besic dobio ''mjesto pod suncem''