Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
amko76

#5751 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by amko76 »

Oho da ne bude sad na slobodi Zika Turković a Šejla na nekoj funkciji a? :D
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#5752 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Entropio »

Comrad wrote:Problem Fahro novinar, sta je to Sadik po struci? Komandos jel? Lik je ublehas zesci koji dana nije proveo radeci u pravom smislu. Koliko vidim po biografiji vukao se od skupstine, do skupstine... Takvi ljudi nam i odvedose zemlju u crno. Ljudi koji su posao vidjeli samo na TV-u.

Ako nista Fahro mi izgleda puno sposobnije i opasnije :D od Ahmetovica.
:lol: :lol: :lol:

:thumbup:
drndalo

#5753 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by drndalo »

amko76 wrote:Oho da ne bude sad na slobodi Zika Turković a Šejla na nekoj funkciji a? :D
Uh, u pravu si, mogla bi Sejla daleko dogurati... Mozda i na Eurosong sa (K)ismetom...
amko76

#5754 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by amko76 »

drndalo wrote:
amko76 wrote:Oho da ne bude sad na slobodi Zika Turković a Šejla na nekoj funkciji a? :D
Uh, u pravu si, mogla bi Sejla daleko dogurati... Mozda i na Eurosong sa (K)ismetom...
Meni neka jeza prolazi niz kičmu...Ne brinem ja za Ismetu i Eurosong...
JThomas

#5755 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by JThomas »

možda ni zika sutra ne bude tako crn, hajd' ga znaj...
sorted

#5756 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by sorted »

Gdje su sad oni sto su pisali poslije izbora da ce se odreci SDP-a ako koalira sa strankom mafijasa FahrA? :skoljka: :run:
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#5757 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Slo Burner »

sorted wrote:Gdje su sad oni sto su pisali poslije izbora da ce se odreci SDP-a ako koalira sa strankom mafijasa FahrA? :skoljka: :run:
Ko je kad rekao da je fahra kriminlac !
Zna se gdje budu kriminalci, u zatvoru !

:skoljka:
zateznistub

#5758 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zateznistub »

Lakat Jebić wrote:
zateznistub wrote:Rezime mog razmisljanja o Fahri:

Fahr0 je genije...
zajebo se. poletio u vlast, da je sacekao dvije godine, pomeo bi sve na izborima.
Bojim se, zaista, da ce on to svakako i uraditi!
Liska

#5759 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Liska »

Katastrofalan potez SDP-a, u svakom slučaju. Radončić je živuća opasnost za sve i potencijalni diktator, ako mu se sve složi kako je naumio. Polako ali sigurno ulazi u politiku. za početak je skinuo SDA, kad dođe vrijeme skinuti će i SDP i on je najveća opasnost za Bošnjake, a poslije i za ostale. Ako bude u prilici postati će Tito (normalno samo kao njegova karikatura) i neće biti nimalo smiješno u toj zemlji sa smiješnim diktatorom koji neće prezati ni od čega. Od njega jedino ne trebaju brinuti Srbi u BiH.
JThomas

#5760 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by JThomas »

ja mislim da nije pametno postupio. da je sačekao još dvije godine da se ovi svađaju i ne rade ništa k'o što su krenuli, mogao ih je pomesti lopatom na sljedećim opštim izborima. ovako kad do njih ima skoro dvije i po godine, ni avaz i FTV zajedno ga neće moći amnestirati od rezultata (a koji će najvjerovatnije ostati katastrofalni, nema nijednog razloga koji bi ukazivao na drukčije)
poznanik

#5761 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by poznanik »

JThomas wrote:ja mislim da nije pametno postupio. da je sačekao još dvije godine...

Znaš li ti koliko je ljudska pohlepa snažna? Mnogi bi i mater prodali za mrvicu vlasti :-) :(
Banksy

#5762 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Banksy »

Liska wrote:
Katastrofalan potez SDP-a, u svakom slučaju.
Radončić je živuća opasnost za sve i potencijalni diktator, ako mu se sve složi kako je naumio. Polako ali sigurno ulazi u politiku. za početak je skinuo SDA, kad dođe vrijeme skinuti će i SDP i on je najveća opasnost za Bošnjake, a poslije i za ostale. Ako bude u prilici postati će Tito (normalno samo kao njegova karikatura) i neće biti nimalo smiješno u toj zemlji sa smiješnim diktatorom koji neće prezati ni od čega.
To.

Jedini koji mu može doći glave je on sam, sebi.
JThomas

#5763 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by JThomas »

eto ne znam, prosvijetli me i o tome, naravno sa dva-tri tužna smajlija.
ultima_palabra

#5764 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ultima_palabra »

JThomas wrote:ja mislim da nije pametno postupio. da je sačekao još dvije godine da se ovi svađaju i ne rade ništa k'o što su krenuli, mogao ih je pomesti lopatom na sljedećim opštim izborima. ovako kad do njih ima skoro dvije i po godine, ni avaz i FTV zajedno ga neće moći amnestirati od rezultata (a koji će najvjerovatnije ostati katastrofalni, nema nijednog razloga koji bi ukazivao na drukčije)
Ja mislim da on računa na ljudsku pohlepu, tj. procjenjuje ljude prema sebi samom. Ako preuzme kontrolu nad BH Telecomom samo, misliš da neće dobiti 10.000 novih članova od ljudi koji su već tamo i onih koji bi htjeli da budu?

Ljudi koji hoće da se nešto mijenja (na bolje) ionako ne bi nikad glasali za njega.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#5765 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by plain vanilla »

jos ce on i preCjednik biti :-)
Lakat Jebić

#5766 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Lakat Jebić »

ultima_palabra wrote:
JThomas wrote:ja mislim da nije pametno postupio. da je sačekao još dvije godine da se ovi svađaju i ne rade ništa k'o što su krenuli, mogao ih je pomesti lopatom na sljedećim opštim izborima. ovako kad do njih ima skoro dvije i po godine, ni avaz i FTV zajedno ga neće moći amnestirati od rezultata (a koji će najvjerovatnije ostati katastrofalni, nema nijednog razloga koji bi ukazivao na drukčije)
Ja mislim da on računa na ljudsku pohlepu, tj. procjenjuje ljude prema sebi samom. Ako preuzme kontrolu nad BH Telecomom samo, misliš da neće dobiti 10.000 novih članova od ljudi koji su već tamo i onih koji bi htjeli da budu?

Ljudi koji hoće da se nešto mijenja (na bolje) ionako ne bi nikad glasali za njega.
imam osjecaj da je SDA olahko otpisana. ja imam osjecaj da je tihic ovako nesto i prizeljkivao...
JThomas

#5767 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by JThomas »

ja mislim da za njega baš jesu glasali oni koji su bili za promjene, al' malo naivniji i koji naginju nacionalizmu.

i SDP je već uhljebio apsolutno svakoga koga je mogao, pa mu je podrška drastično pala zbog objektivno katastrofalnih dosadašnjih rezultata, to se vidi i na forumu. a ne vjerujem vala da fahrini kadrovi mogu to okrenuti na bolje.
Banksy

#5768 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Banksy »

ultima_palabra wrote:

Ne bi, ali bi glasali protiv vladajućih. Ne zaboravi i njegov predsjednički rezultat. I ja mislim da bi pomeo.

S druge strane, u pravu si, imaće naredne dvije godine združene medije na svojoj strani, a to je neprocjenjivo. Još ako krenu prebjezi iz SDA možda se zaista već sad učvrsti ...
poznanik

#5769 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by poznanik »

JThomas wrote:eto ne znam, prosvijetli me i o tome, naravno sa dva-tri tužna smajlija.

A izgleda i kao da žališ što nije sačekao te dvije-tri godine.
JThomas

#5770 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by JThomas »

suljo je dosad pregrmio jedno šest kliničkih smrti, pregrmiće i ovo. na ovom vaktu i angeli merkel pada podrška dok je na vlasti, a gdje neće zlaji i fahri.
ultima_palabra

#5771 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ultima_palabra »

JThomas wrote:ja mislim da za njega baš jesu glasali oni koji su bili za promjene, al' malo naivniji i koji naginju nacionalizmu.

i SDP je već uhljebio apsolutno svakoga koga je mogao, pa mu je podrška drastično pala zbog objektivno katastrofalnih dosadašnjih rezultata, to se vidi i na forumu. a ne vjerujem vala da fahrini kadrovi mogu to okrenuti na bolje.
SDP je uhljebio veliku raju, a njih je malo... malu nije mogao, jer je zauzeto :D

Očigledno da Fahro cilja na SDA glasače, tj. da će nastupiti atmosfera panike i bježanije :D
nOrMaLaC

#5772 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by nOrMaLaC »

Šta reći? Koju poslugu porati? Kome? :D
Zanimljivo...........Vidjet ćemo reakcije ostalih :-D
JThomas

#5773 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by JThomas »

ultima_palabra wrote:
JThomas wrote:ja mislim da za njega baš jesu glasali oni koji su bili za promjene, al' malo naivniji i koji naginju nacionalizmu.

SDP je uhljebio veliku raju, a njih je malo... malu nije mogao, jer je zauzeto :D

Očigledno da Fahro cilja na SDA glasače, tj. da će nastupiti atmosfera panike i bježanije :D
nisam baš ubijeđen. zlaja i fahro su uspjeli dosad nemoguće - da SDA izgleda k'o moralna vertikala spram njih. ja znam da nije. al' tako izgleda sa strane, ako nemaš dugoročno pamćenje, a većina glasača nema.
harač

#5774 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by harač »

polahko, al' sigurno... :dance: :D
nOrMaLaC

#5775 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by nOrMaLaC »

:D
Post Reply