Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
-
amko76
#5751 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Oho da ne bude sad na slobodi Zika Turković a Šejla na nekoj funkciji a? 
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#5752 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Comrad wrote:Problem Fahro novinar, sta je to Sadik po struci? Komandos jel? Lik je ublehas zesci koji dana nije proveo radeci u pravom smislu. Koliko vidim po biografiji vukao se od skupstine, do skupstine... Takvi ljudi nam i odvedose zemlju u crno. Ljudi koji su posao vidjeli samo na TV-u.
Ako nista Fahro mi izgleda puno sposobnije i opasnijeod Ahmetovica.
- drndalo
#5753 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Uh, u pravu si, mogla bi Sejla daleko dogurati... Mozda i na Eurosong sa (K)ismetom...amko76 wrote:Oho da ne bude sad na slobodi Zika Turković a Šejla na nekoj funkciji a?
-
amko76
#5754 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Meni neka jeza prolazi niz kičmu...Ne brinem ja za Ismetu i Eurosong...drndalo wrote:Uh, u pravu si, mogla bi Sejla daleko dogurati... Mozda i na Eurosong sa (K)ismetom...amko76 wrote:Oho da ne bude sad na slobodi Zika Turković a Šejla na nekoj funkciji a?
- JThomas
#5755 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
možda ni zika sutra ne bude tako crn, hajd' ga znaj...
-
sorted
#5756 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Gdje su sad oni sto su pisali poslije izbora da ce se odreci SDP-a ako koalira sa strankom mafijasa FahrA?

- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#5757 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ko je kad rekao da je fahra kriminlac !sorted wrote:Gdje su sad oni sto su pisali poslije izbora da ce se odreci SDP-a ako koalira sa strankom mafijasa FahrA?![]()
Zna se gdje budu kriminalci, u zatvoru !
- zateznistub
#5758 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Bojim se, zaista, da ce on to svakako i uraditi!Lakat Jebić wrote:zajebo se. poletio u vlast, da je sacekao dvije godine, pomeo bi sve na izborima.zateznistub wrote:Rezime mog razmisljanja o Fahri:
Fahr0 je genije...
-
Liska
#5759 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Katastrofalan potez SDP-a, u svakom slučaju. Radončić je živuća opasnost za sve i potencijalni diktator, ako mu se sve složi kako je naumio. Polako ali sigurno ulazi u politiku. za početak je skinuo SDA, kad dođe vrijeme skinuti će i SDP i on je najveća opasnost za Bošnjake, a poslije i za ostale. Ako bude u prilici postati će Tito (normalno samo kao njegova karikatura) i neće biti nimalo smiješno u toj zemlji sa smiješnim diktatorom koji neće prezati ni od čega. Od njega jedino ne trebaju brinuti Srbi u BiH.
- JThomas
#5760 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
ja mislim da nije pametno postupio. da je sačekao još dvije godine da se ovi svađaju i ne rade ništa k'o što su krenuli, mogao ih je pomesti lopatom na sljedećim opštim izborima. ovako kad do njih ima skoro dvije i po godine, ni avaz i FTV zajedno ga neće moći amnestirati od rezultata (a koji će najvjerovatnije ostati katastrofalni, nema nijednog razloga koji bi ukazivao na drukčije)
- poznanik
#5761 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
JThomas wrote:ja mislim da nije pametno postupio. da je sačekao još dvije godine...
Znaš li ti koliko je ljudska pohlepa snažna? Mnogi bi i mater prodali za mrvicu vlasti
- Banksy
#5762 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
To.Liska wrote:
Katastrofalan potez SDP-a, u svakom slučaju.
Radončić je živuća opasnost za sve i potencijalni diktator, ako mu se sve složi kako je naumio. Polako ali sigurno ulazi u politiku. za početak je skinuo SDA, kad dođe vrijeme skinuti će i SDP i on je najveća opasnost za Bošnjake, a poslije i za ostale. Ako bude u prilici postati će Tito (normalno samo kao njegova karikatura) i neće biti nimalo smiješno u toj zemlji sa smiješnim diktatorom koji neće prezati ni od čega.
Jedini koji mu može doći glave je on sam, sebi.
- JThomas
#5763 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
eto ne znam, prosvijetli me i o tome, naravno sa dva-tri tužna smajlija.
- ultima_palabra
#5764 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ja mislim da on računa na ljudsku pohlepu, tj. procjenjuje ljude prema sebi samom. Ako preuzme kontrolu nad BH Telecomom samo, misliš da neće dobiti 10.000 novih članova od ljudi koji su već tamo i onih koji bi htjeli da budu?JThomas wrote:ja mislim da nije pametno postupio. da je sačekao još dvije godine da se ovi svađaju i ne rade ništa k'o što su krenuli, mogao ih je pomesti lopatom na sljedećim opštim izborima. ovako kad do njih ima skoro dvije i po godine, ni avaz i FTV zajedno ga neće moći amnestirati od rezultata (a koji će najvjerovatnije ostati katastrofalni, nema nijednog razloga koji bi ukazivao na drukčije)
Ljudi koji hoće da se nešto mijenja (na bolje) ionako ne bi nikad glasali za njega.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#5765 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
jos ce on i preCjednik biti 
- Lakat Jebić
#5766 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
imam osjecaj da je SDA olahko otpisana. ja imam osjecaj da je tihic ovako nesto i prizeljkivao...ultima_palabra wrote:Ja mislim da on računa na ljudsku pohlepu, tj. procjenjuje ljude prema sebi samom. Ako preuzme kontrolu nad BH Telecomom samo, misliš da neće dobiti 10.000 novih članova od ljudi koji su već tamo i onih koji bi htjeli da budu?JThomas wrote:ja mislim da nije pametno postupio. da je sačekao još dvije godine da se ovi svađaju i ne rade ništa k'o što su krenuli, mogao ih je pomesti lopatom na sljedećim opštim izborima. ovako kad do njih ima skoro dvije i po godine, ni avaz i FTV zajedno ga neće moći amnestirati od rezultata (a koji će najvjerovatnije ostati katastrofalni, nema nijednog razloga koji bi ukazivao na drukčije)
Ljudi koji hoće da se nešto mijenja (na bolje) ionako ne bi nikad glasali za njega.
- JThomas
#5767 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
ja mislim da za njega baš jesu glasali oni koji su bili za promjene, al' malo naivniji i koji naginju nacionalizmu.
i SDP je već uhljebio apsolutno svakoga koga je mogao, pa mu je podrška drastično pala zbog objektivno katastrofalnih dosadašnjih rezultata, to se vidi i na forumu. a ne vjerujem vala da fahrini kadrovi mogu to okrenuti na bolje.
i SDP je već uhljebio apsolutno svakoga koga je mogao, pa mu je podrška drastično pala zbog objektivno katastrofalnih dosadašnjih rezultata, to se vidi i na forumu. a ne vjerujem vala da fahrini kadrovi mogu to okrenuti na bolje.
- Banksy
#5768 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ne bi, ali bi glasali protiv vladajućih. Ne zaboravi i njegov predsjednički rezultat. I ja mislim da bi pomeo.ultima_palabra wrote:Ja mislim da on računa na ljudsku pohlepu, tj. procjenjuje ljude prema sebi samom. Ako preuzme kontrolu nad BH Telecomom samo, misliš da neće dobiti 10.000 novih članova od ljudi koji su već tamo i onih koji bi htjeli da budu?JThomas wrote:ja mislim da nije pametno postupio. da je sačekao još dvije godine da se ovi svađaju i ne rade ništa k'o što su krenuli, mogao ih je pomesti lopatom na sljedećim opštim izborima. ovako kad do njih ima skoro dvije i po godine, ni avaz i FTV zajedno ga neće moći amnestirati od rezultata (a koji će najvjerovatnije ostati katastrofalni, nema nijednog razloga koji bi ukazivao na drukčije)
S druge strane, u pravu si, imaće naredne dvije godine združene medije na svojoj strani, a to je neprocjenjivo. Još ako krenu prebjezi iz SDA možda se zaista već sad učvrsti ...
- poznanik
#5769 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
JThomas wrote:eto ne znam, prosvijetli me i o tome, naravno sa dva-tri tužna smajlija.
A izgleda i kao da žališ što nije sačekao te dvije-tri godine.
- JThomas
#5770 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
suljo je dosad pregrmio jedno šest kliničkih smrti, pregrmiće i ovo. na ovom vaktu i angeli merkel pada podrška dok je na vlasti, a gdje neće zlaji i fahri.
- ultima_palabra
#5771 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
SDP je uhljebio veliku raju, a njih je malo... malu nije mogao, jer je zauzetoJThomas wrote:ja mislim da za njega baš jesu glasali oni koji su bili za promjene, al' malo naivniji i koji naginju nacionalizmu.
Očigledno da Fahro cilja na SDA glasače, tj. da će nastupiti atmosfera panike i bježanije
- nOrMaLaC
#5772 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Šta reći? Koju poslugu porati? Kome?
Zanimljivo...........Vidjet ćemo reakcije ostalih
Zanimljivo...........Vidjet ćemo reakcije ostalih
- JThomas
#5773 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
nisam baš ubijeđen. zlaja i fahro su uspjeli dosad nemoguće - da SDA izgleda k'o moralna vertikala spram njih. ja znam da nije. al' tako izgleda sa strane, ako nemaš dugoročno pamćenje, a većina glasača nema.ultima_palabra wrote:SDP je uhljebio veliku raju, a njih je malo... malu nije mogao, jer je zauzetoJThomas wrote:ja mislim da za njega baš jesu glasali oni koji su bili za promjene, al' malo naivniji i koji naginju nacionalizmu.
i SDP je već uhljebio apsolutno svakoga koga je mogao, pa mu je podrška drastično pala zbog objektivno katastrofalnih dosadašnjih rezultata, to se vidi i na forumu. a ne vjerujem vala da fahrini kadrovi mogu to okrenuti na bolje.![]()
Očigledno da Fahro cilja na SDA glasače, tj. da će nastupiti atmosfera panike i bježanije
- harač
#5774 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
polahko, al' sigurno...

- nOrMaLaC