Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
skafiskafsnjak wrote:Majko moja, gdje mi zivimo ... pa ja prosto ne mogu da vjerujem kakvih IDIOTA i MALOUMNIKA ima .
On faca, vozi BMW pa moze parkirati ovako i zauzimati 3 mjesta.
A spica, pukla guzva na parkingu, nigdje mjesta....
ISTOG tipa sam ja slikao 3.3 ove godine. Samo je parkirao bliže ulazu u Bingo. Nažalost, slika je ispala loša, ali je definitivno isto auto. Koji kreten!!!
sad ga definitivno nece niko ogrebati otvarajuci vrata, ali mozda zavrsi sa polupanom sofersajbom
sta vas briga cije je koje auto slikajte i uzivajte
ako se u ratu nismo bojali ne treba ni sad da se bojimo ikoga
pa valjda se znas i branit ako te neko napadne
punta wrote:sta vas briga cije je koje auto slikajte i uzivajte
ako se u ratu nismo bojali ne treba ni sad da se bojimo ikoga
pa valjda se znas i branit ako te neko napadne
Pa kad je već rekao "da znaš čiji je slike bi obrisao odmah" onda neka napiše čiji je auto. Ne boji se ovdje niko nikoga, ne znam kako si to zaključio.
Evo samo da se javim i da frisko jebem mamicu loli koji vozi golfa V ili koja vec verzija, crvena boja. Danas oko 13:20 u ul. Safeta Hadzica u pravcu grada me je isprskao/smocio/okupao ko niko u zivotu, kao da sam ispod tusa izasao. Ironija je ta da je rupa bila tik uz ivicnjak pa je 100% ovo prskanje namjerno odradjeno.
Eto, ovom prilikom mu se sjetim uze i sire familije, a posebno zenskog roda uz poruku ako ikada procita neka se javi da mu uljepsam ljubimca.
un1ted wrote:Evo samo da se javim i da frisko jebem mamicu loli koji vozi golfa V ili koja vec verzija, crvena boja. Danas oko 13:20 u ul. Safeta Hadzica u pravcu grada me je isprskao/smocio/okupao ko niko u zivotu, kao da sam ispod tusa izasao. Ironija je ta da je rupa bila tik uz ivicnjak pa je 100% ovo prskanje namjerno odradjeno.
Eto, ovom prilikom mu se sjetim uze i sire familije, a posebno zenskog roda uz poruku ako ikada procita neka se javi da mu uljepsam ljubimca.
E da jos ovo, jebem ti mater!
Pozdrav
au ne znas ko vozi tog golfa da znas tu svoju poruku bi odma izbriso
un1ted wrote:Evo samo da se javim i da frisko jebem mamicu loli koji vozi golfa V ili koja vec verzija, crvena boja. Danas oko 13:20 u ul. Safeta Hadzica u pravcu grada me je isprskao/smocio/okupao ko niko u zivotu, kao da sam ispod tusa izasao. Ironija je ta da je rupa bila tik uz ivicnjak pa je 100% ovo prskanje namjerno odradjeno.
E da jos ovo, jebem ti mater!
Pozdrav
da si kojim slucajem tablice napisao mogao bi prijaviti pa da mu dodje cestitka
E slicnom loli u hrasnom jedno jutro ovako parkiranom osvanule vrecice sa smecem uredno zakacene za retrovizor onaj koji nije do kontejnera. Bas me nasmijalo, za dobro jutro
nocas u 00.00h napokon pocinje dugo ocekivana policijska tortura
u ovih par sljedecih dana jedno 90% vozaca ce da oplace kad dobiju cestitku za brisacima
kokuz_sa wrote:nocas u 00.00h napokon pocinje dugo ocekivana policijska tortura
u ovih par sljedecih dana jedno 90% vozaca ce da oplace kad dobiju cestitku za brisacima
kokuz_sa wrote:nocas u 00.00h napokon pocinje dugo ocekivana policijska tortura