samo_ovaj_put wrote:
pa se obicno na sistemima ulaze veci novac
Ne mora znaciti ... ima likova koji igraju ove skandinavske lige u prelazima sa jedne pa sa druge strane " iz 1 u 2 pa iz 2 u 1" kvota 30 po tekmi i u sistemu 2 od 9 ili 10 za bilo koju cifru ...
gledao sam tikete gdje su prosli po 4-5 parova a para kamara

)))
Kladionica je matematika a ne pamet i kladionice se bave statistikom a ne prognozom kada nam daju kvote ... recimo kvota 1.2 svaka peta pada , u 99% slucajeva a obicno i treca ili cetvrta ... znaci na sistemu 4/5 nema te ni u plecki igras duplu igru gdje mozes da izgubis ili da vratis ulozeno ostalo je teze

ima raznih sistema a nasa je nesreca sto se bavimo analizama, kome treba kome ne treba itd.
Skoro sam pricao sa haverom koji ne moze da shvati kako ni jedan tiket ne moze da mu prodje a stavlja po 15-20 tekmi na listic ...
Sjecam ga se da je nakada igrao onu staru sportsku od 11 parova gdje se igralo sa dvoznacima i troznacima i nikada nije pogodio a sve je znao , ko je bolji ko nije sastave ma sve i nista ... dodje osjek u bg i dobije partizana ... pa ti gledaj gdje sunce oda ... danas se nervira sto ne moze da skine trecu norvesku ligu

)))
sistem je ok kako "samo ovaj put" kaze ako imas neke velike kvote preko 2 pa da ih zavrtis ...
Ne znam ima li kod nas u kladionicama jos da se igra u kom poluvremenu ce pasti vise golova ... kad sam tamo igram to u sistemu 6/10 na francuze i obicno pada vise golova u drugom poluvremenu ali opet sve je to u domenu pretpostavke ...
Ako mozes igraj singlove i imaj strpljenja ...
pozdrav