Nije. Ocekuje se novi talas. Jb-ga.sinuhe wrote:Slabo vijesti na naslovnicama. Odjednom stalo
Ilegalni migranti u BiH
- Sanjarko
#5751 Re: Migranti u BiH
- славянин
#5752 Re: Migranti u BiH
Nema vijesti na federalnim medijima... valjda ne smiju se vise prenositi te vijesti

https://srpskainfo.com/fizicki-obracun- ... -u-bihacu/

-
vrbas1979
#5753 Re: Migranti u BiH
Mlatere se ljudi ovako i po bosanskim kafanama pa ne bude po dnevnicima i medijimaславянин wrote:Nema vijesti na federalnim medijima... valjda ne smiju se vise prenositi te vijesti![]()
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#5754 Re: Migranti u BiH
Zašto ova tema nije na PDF "Politika"? Ovo je politička tema 1/1.
- славянин
#5755 Re: Migranti u BiH

https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /190124130
Izgleda da su smjesteni kuhari po profesiji tamo u ovaj centar.. jel tako CPT ?
- CPT
#5756 Re: Migranti u BiH
jos uvijek siris histeriju?славянин wrote:
- triconja
#5757 Re: Migranti u BiH
Je to 12v adapter u lijevom gornjem cosku?славянин wrote:
- Sanjarko
#5758 Re: Migranti u BiH
Cekaj zapljenili ono sto svi mi imamo po kucama.
- славянин
#5759 Re: Migranti u BiH
Tako je , ljudi radisni domacini - oklagije da mogu tijesto razvuc,nozevi za kolaca, fantomka da ne prsce ulje po licu,macete da moze dzunglu tesati.. tako .. ne znam sto svi nesto spominju da su skloni kriminalnim djelima oviVizionar 1985 wrote:Cekaj zapljenili ono sto svi mi imamo po kucama.
-
espn
#5760 Re: Migranti u BiH
Šta će im noževi? Nisu oni po kućama, nego u stranoj državi u prihvatnom centru. Tu noževi i metalne šipke nemaju šta da traže. A uostalom bilo je i tuča, tako da je jasno sve.Vizionar 1985 wrote:Cekaj zapljenili ono sto svi mi imamo po kucama.
Last edited by espn on 24/01/2019 23:53, edited 1 time in total.
- Sanjarko
#5761 Re: Migranti u BiH
Negovorim ja za to. Govorim da svi mi po kucama imamo ovo. Sad kakva je procedura neznam pa zapljenise ovo. A da ima kukolja medzu svima nama pa i njima ima. Pa nedavno ti je bilo ubistvo od strane ovdasnjeg covjeka. Ubio majku, oca i jos nekoga.славянин wrote: Tako je , ljudi radisni domacini - oklagije da mogu tijesto razvuc,nozevi za kolaca, fantomka da ne prsce ulje po licu,macete da moze dzunglu tesati.. tako .. ne znam sto svi nesto spominju da su skloni kriminalnim djelima ovi
Ima i medzu nasima svega i svacega kao i medzu migrantima.
- Sanjarko
#5762 Re: Migranti u BiH
Tacno tako. Slazem se. U idealnom svijetu bi bilo tako. Ali ovaj svijet je daleko od idealnog.espn wrote:Šta će im noževi? Nisu oni po kućama, nego u stranoj državi u prihvatnom centru. Tu noževi i metalne šipke nemaju šta da traže.Vizionar 1985 wrote:Cekaj zapljenili ono sto svi mi imamo po kucama.
- славянин
#5763 Re: Migranti u BiH
Imamo mi po kucama, samo je problem sto oni ovdje nemaju kuca a imaju komplet inventar nozeva i oklagija , sada mozes se praviti lud pa reci "imamo to svi po kucama" i zanemariti naravno ocitu namjenu istih.. zasto da ne.Vizionar 1985 wrote:
- славянин
#5764 Re: Migranti u BiH
Kakvu medzuVizionar 1985 wrote:Negovorim ja za to. Govorim da svi mi po kucama imamo ovo. Sad kakva je procedura neznam pa zapljenise ovo. A da ima kukolja medzu svima nama pa i njima ima. Pa nedavno ti je bilo ubistvo od strane ovdasnjeg covjeka. Ubio majku, oca i jos nekoga.славянин wrote: Tako je , ljudi radisni domacini - oklagije da mogu tijesto razvuc,nozevi za kolaca, fantomka da ne prsce ulje po licu,macete da moze dzunglu tesati.. tako .. ne znam sto svi nesto spominju da su skloni kriminalnim djelima ovi
Opet nas je 3+ miliona njih koliko ? Zaustavise voz i opljackase ljude.. ali nema veze super sve
- Sanjarko
#5765 Re: Migranti u BiH
Ma nezanemarujem namjenu. Organizovali se u bande. Tako to ide. Ko u filmu Bande Njujorka, nesto tako otprilike.славянин wrote:Imamo mi po kucama, samo je problem sto oni ovdje nemaju kuca a imaju komplet inventar nozeva i oklagija , sada mozes se praviti lud pa reci "imamo to svi po kucama" i zanemariti naravno ocitu namjenu istih.. zasto da ne.Vizionar 1985 wrote:
-
espn
#5766 Re: Migranti u BiH
Došli u državu oni koji ne znaju ništa radit, ali se znaju tući i krasti. Šta s takvim ljudima?
- Sanjarko
#5767 Re: Migranti u BiH
Sta da radimo sem ovoga sta radimo trenutno. "Mozda da ih saljemo u konclogore. Da ih rad oslobodi."
Ovako ide kod seoba naroda. A ovo je seoba naroda. Samo sto je moderno vrijeme. Tehnolosko vrijeme, industrijsko.
Ovako ide kod seoba naroda. A ovo je seoba naroda. Samo sto je moderno vrijeme. Tehnolosko vrijeme, industrijsko.
- славянин
#5768 Re: Migranti u BiH
Kakav koncentracioni logor pa prihvatni centri zatvorenog tipa dok ne predaju papire za azili ili kuci.. 3 sedmice rok za podnosenje azila u suprotnom pravac kuci.Ponavljam - mozes li ti samo onako... otici u britaniju ruksak na ledja i eto .. ili bilo gdje ??Vizionar 1985 wrote:Sta da radimo sem ovoga sta radimo trenutno. "Mozda da ih saljemo u konclogore. Da ih rad oslobodi."
- Sanjarko
#5769 Re: Migranti u BiH
Vidis da sam pod navodnike stavio. Sarkazam, ironija idu pod navodnike. A za ostalo bi bilo to u idealnom svijetu ali smo mi daleko od toga.славянин wrote:Kakav koncentracioni logor pa prihvatni centri zatvorenog tipa dok ne predaju papire za azili ili kuci.. 3 sedmice rok za podnosenje azila u suprotnom pravac kuci.Ponavljam - mozes li ti samo onako... otici u britaniju ruksak na ledja i eto .. ili bilo gdje ??Vizionar 1985 wrote:Sta da radimo sem ovoga sta radimo trenutno. "Mozda da ih saljemo u konclogore. Da ih rad oslobodi."
Odvija nam se seoba naroda pred ocima. Svjedoci smo historije.
- славянин
#5771 Re: Migranti u BiH
Probaj bez pasosa, i vidim nasi se odrase po njemackoj a ovi.. ajm from palestajn help me.espn wrote:Oni u Bosnu, mi u Njemacku.
-
espn
#5772 Re: Migranti u BiH
Pa ne bez pasosa, vec kao legalna i kvalifikovana radna snaga.славянин wrote:Probaj bez pasosa, i vidim nasi se odrase po njemackoj a ovi.. ajm from palestajn help me.espn wrote:Oni u Bosnu, mi u Njemacku.
- славянин
#5773 Re: Migranti u BiH
Pa tako i treba i nema problema..espn wrote:
Pa ne bez pasosa, vec kao legalna i kvalifikovana radna snaga.
- CPT
#5774 Re: Migranti u BiH
oklagija, obvezna oprema za okupaciju 3mio drzave.... ugrozba je velikaславянин wrote:Tako je , ljudi radisni domacini - oklagije da mogu tijesto razvuc,nozevi za kolaca, fantomka da ne prsce ulje po licu,macete da moze dzunglu tesati.. tako .. ne znam sto svi nesto spominju da su skloni kriminalnim djelima oviVizionar 1985 wrote:Cekaj zapljenili ono sto svi mi imamo po kucama.
- CPT
#5775 Re: Migranti u BiH
ja bolan, mozes mislit da neko nesto opljacka... mozes mislis da su zaklali svoju djecu, slozili par policajaca, itd, itd, itdславянин wrote:Kakvu medzuVizionar 1985 wrote:Negovorim ja za to. Govorim da svi mi po kucama imamo ovo. Sad kakva je procedura neznam pa zapljenise ovo. A da ima kukolja medzu svima nama pa i njima ima. Pa nedavno ti je bilo ubistvo od strane ovdasnjeg covjeka. Ubio majku, oca i jos nekoga.славянин wrote: Tako je , ljudi radisni domacini - oklagije da mogu tijesto razvuc,nozevi za kolaca, fantomka da ne prsce ulje po licu,macete da moze dzunglu tesati.. tako .. ne znam sto svi nesto spominju da su skloni kriminalnim djelima ovi
Ima i medzu nasima svega i svacega kao i medzu migrantima.![]()
Opet nas je 3+ miliona njih koliko ? Zaustavise voz i opljackase ljude.. ali nema veze super sve
sta bi tek onda mogli rec o "njima"
btw, skoro isti dan:
Policija u Kiseljaku pronašla amfetamin, kanabis, pištolj i puške
Razbojnici u fantomkama ženi u Ljubuškom oteli vreću s 200.000 KM
Uhapšen u Bosanskoj Gradišci nakon što je nožem ranio dvije osobe
Detalji napada u Tuzli: Profesor kolegicu pretukao "macolom", drugu bacio na pod i udarao je nogama
Podignuta optužnica protiv Brčaka koji su brutalno pretukli radnika i opljačkali benzinsku pumpu
Žena osumnjičena za ubistvo muškarca u travničkom naselju Kalibunar ostaje u pritvoru
Muhidinu Kodžagi koji je ubio oca u Goraždu određen prisilni smještaj u Jagomiru
U Zavidovićima uhapšen muškarac zbog bludnih radnji nad 9-godišnjim unukom
Admir Kačević ponovo osuđen na 18 godina zatvora za ubistvo žene i pokušaj ubistva oca
Dvojica maloljetnika kod Zenice pokušala ugušiti djevojku ispred porodične kuće
al nek su kod migranata nasli oklagijE