Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Šibicar
#5751 Re: Sarajevski derbi
Kod nas kad izgubiš derbi ne možeš biti lošiji nema šanse,ili je sudija kriv ili nisi imao sreće,a s obzirom da nas sudija nije previše zakin'o,onda je logično da nismo imali sreće 
- Šibicar
#5752 Re: Sarajevski derbi
Nema teorije da je Said izjavio ovo što piše na slici,pa taj ni uz pomoć lektora ne bi mogao sastaviti tih par rečenica.Maharadza wrote:Šibicar wrote:Pa i ovaj zadnji na Koševu smo vas ugazili i nogama i rukama,ali nismo imali sreće...
I danas učite Dove i Zahvaljujete Nebesima što je Said otišao, priznajte.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
- Maharadza
#5753 Re: Sarajevski derbi
Pa naravno, nema se argumenata pa se prelazi na 'standardno' vrijeđanje igrača, ako ne može izgled istih onda se ide na 'pismenost' ili bilo koju drugu sitnicu, a to pogotovu važi za Kralja sa gornje slike, kojem ste inače REDOVNA MUŠTERIJA i koji vam je nabio komplekse za života. (Dokaz si ti, ni slike mu ne mogu izbaciti a da ga ne vrijeđaš).Šibicar wrote:Nema teorije da je Said izjavio ovo što piše na slici,pa taj ni uz pomoć lektora ne bi mogao sastaviti tih par rečenica.Maharadza wrote:Šibicar wrote:Pa i ovaj zadnji na Koševu smo vas ugazili i nogama i rukama,ali nismo imali sreće...
I danas učite Dove i Zahvaljujete Nebesima što je Said otišao, priznajte.
PS. Vaši igrači su jelde svi doc.dr. iz raznih akademskih oblasti?!
- Šibicar
#5754 Re: Sarajevski derbi
Strašan mi je kompleks nabio,to se posebno odnosi na proslavu duple krune pred mojim očima,to sam jedva preživio. 
- Charuga
- Globalni moderator
#5755 Re: Sarajevski derbi
Imas 7 dana da naucis da na ovom forumu nema tih naziva. Bez obzira kako se klub nekad zvao, bez obzira stidi li se neko ili se ponosi, danas se zove Sarajevo.abrinjaDonjo wrote:jel to se ozbiljno raspravljate da li je nas Torpedo razbio, bio bolji il sta vec???? Samo vi razbijajte, hordajte, vladajte gradom i ne znam kakve strasne stvari jos radite sve, nama ide titula - OPET!!! druga zaredom, a bice aBd druga dupla zaredom, svakom ko voli Zelju dosta!
1921
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila foruma ...”
» abrinjaDonjo
7 dana
- ultima_palabra
#5756 Re: Sarajevski derbi
http://hr.wikipedia.org/wiki/IronijaMaharadza wrote:How-yes-no, hem' što ste minimalno slavili, hem' što je taj jedini pogodak bio AUTO-GOL, ali naravno, po vašem ste nas razvalili, a mi još igrali s igračem manje (mes'cini comor dobio crveni) i još penal skrivio, kojeg je adilovic odbranio...eto ni iz penala ga niste uspjeli zabiti...NUFF SAID!:Pultima_palabra wrote:Ali kako smo mi vas razvalili zadnji derbi na Grbavici
PS. NI ZAKONI, NI ZABRANE,
NE MOGU SPRIJEČIT HORDANJE,
GDJE GOD SI TI, TU SMO I MI
UVIJEK ĆEMO SAMO TEBE VOLJETI!
-
donja_crtica
#5757 Re: Sarajevski derbi
EDIT: Onaj sto je spomenuo Torpedo je na odmoru a ti ako nastavis sa Vasom zavrsit ces kao i on.
- Maharadza
#5758 Re: Sarajevski derbi
Mene bi sramota bilo ono reći i u šali! A namjerno sam naveo činjenice s dotičnog' derbija, da ne pomisli ko da ste nas stvarno "razvalili"!ultima_palabra wrote:http://hr.wikipedia.org/wiki/IronijaMaharadza wrote:How-yes-no, hem' što ste minimalno slavili, hem' što je taj jedini pogodak bio AUTO-GOL, ali naravno, po vašem ste nas razvalili, a mi još igrali s igračem manje (mes'cini comor dobio crveni) i još penal skrivio, kojeg je adilovic odbranio...eto ni iz penala ga niste uspjeli zabiti...NUFF SAID!:Pultima_palabra wrote:Ali kako smo mi vas razvalili zadnji derbi na Grbavici
PS. NI ZAKONI, NI ZABRANE,
NE MOGU SPRIJEČIT HORDANJE,
GDJE GOD SI TI, TU SMO I MI
UVIJEK ĆEMO SAMO TEBE VOLJETI!
- ultima_palabra
#5759 Re: Sarajevski derbi
Jbg, pojedine nije sramota da obećavaju neka razvaljivanja, a zadnja pobjeda bilo koje ekipe na derbiju sa više od 1 razlike je bila 2001 
- astala_vistala
#5760 Re: Sarajevski derbi
nisam citao stranice prije zna li se kolko navijaci Sarajeva dobijaju karata to jeste prostora na sjevernoj tribini ?
- KPNCTNJAH
#5761 Re: Sarajevski derbi
ultima_palabra wrote:Jbg, pojedine nije sramota da obećavaju neka razvaljivanja, a zadnja pobjeda bilo koje ekipe na derbiju sa više od 1 razlike je bila 2001
To mozda u ligi, u kupu je bila ona 4:2 kad su vas vile nosale pred kraj (vi prvu dobili 3:1)
- Šibicar
#5762 Re: Sarajevski derbi
Jel' to onda kad se nisu priznavali regularni golovi?KPNCTNJAH wrote:ultima_palabra wrote:Jbg, pojedine nije sramota da obećavaju neka razvaljivanja, a zadnja pobjeda bilo koje ekipe na derbiju sa više od 1 razlike je bila 2001
To mozda u ligi, u kupu je bila ona 4:2 kad su vas vile nosale pred kraj (vi prvu dobili 3:1)
- Lakat Jebić
#5763 Re: Sarajevski derbi
zar ne dobismo mi na grbavici 2:0 ono kad smo nikad gori bili?ultima_palabra wrote:Jbg, pojedine nije sramota da obećavaju neka razvaljivanja, a zadnja pobjeda bilo koje ekipe na derbiju sa više od 1 razlike je bila 2001
-
salle_eh1986
#5764 Re: Sarajevski derbi
tako je i najslađe, moda jedino da bude još gol iz ofsaida, nepostojećeg penala/slobodnjaka sa 17mMOSALJOZE wrote:Moze i ta varijanta,samo nemoj mi tih šokova.salle_eh1986 wrote:liga je svakako gotova, teško da u 3 meča poslije kona ne možemo dobiti bar 1BHF_Manijak wrote:Ma ja mislim da se kod nas ba previse kalkulise. Ono smrtni je grijeh ako izgubis derbi i iz tog razloga primarni cilje ne ne zijaniti, jer navijaci ti odmah skidaju glavu, tako da mislim da smo i mi navijaci jednim dijelom krivi za takvo shvatanje derbija.
Gleda se samo da se ne primi gol i ne izgubi, a ako se sta da - da.
Nadam se da sad nece tako biti, mada cisto sumnjam, jer smo mi s bodom prvaci (99,9%), pa ce se i ici na taj bod. Steta.
tako da bi se trebalo ići na nadigravanje, oni će svakako morati ići a mi smo bolji i takva igra bi odgovarala i nama
prognoziram 3-2 za nas, nakon što povedemo (stanić) kone preokreću i odlaze na poluvrijeme sa 2-1
drugo poluvrijeme uspavanka a onda u 87-oj minuti adilović poravnava a u 90+1 hodžić zabija za proslavu titule hhhhh
-
LSD
#5765 Re: Sarajevski derbi
Mali klubovi i njihovi navijaci se uvijek maksimalno nalože na duplokrunaše, to je tako i tako ce biti i ovaj put.
Amar ce lagano amortizovati njihovi ložionu gdje ce napeti ko žabe (kako voli reći) da dokažu sami sebi u svom nekom paralelnom imaginarnom svijetu mašte, da su oni moralni šampioni lige....nama je bitno da odigramo rutinsku utakmicu uz par golova.
Ako se trebamo bojati nekakovg crvkutala koji se preziva Haurdić ili tako nešto - onda ne trebamo ni igrati fubala.
Amar ce lagano amortizovati njihovi ložionu gdje ce napeti ko žabe (kako voli reći) da dokažu sami sebi u svom nekom paralelnom imaginarnom svijetu mašte, da su oni moralni šampioni lige....nama je bitno da odigramo rutinsku utakmicu uz par golova.
Ako se trebamo bojati nekakovg crvkutala koji se preziva Haurdić ili tako nešto - onda ne trebamo ni igrati fubala.
- ultima_palabra
#5766 Re: Sarajevski derbi
Kakve lige, oni su moralni šampioni svemiraLSD wrote:Mali klubovi i njihovi navijaci se uvijek maksimalno nalože na duplokrunaše, to je tako i tako ce biti i ovaj put.
- psy5000
#5767 Re: Sarajevski derbi
Lakat Jebić wrote:zar ne dobismo mi na grbavici 2:0 ono kad smo nikad gori bili?ultima_palabra wrote:Jbg, pojedine nije sramota da obećavaju neka razvaljivanja, a zadnja pobjeda bilo koje ekipe na derbiju sa više od 1 razlike je bila 2001
- Fuzzy Dunlop
#5768 Re: Sarajevski derbi
Nadam se da se necete ispaliti. Ostani te da proslavimo, kuca casti
. Kad imamo para kupovati tekme, imamo i za pocastiti komsije 
-
todd_smith
#5769 Re: Sarajevski derbi
Mene bi bilo stid reci da sam sampion i da sam veci klub, a u vlastitom gradu manje navijaca imam. 
- Šibicar
#5770 Re: Sarajevski derbi
2 do 3,budimo realni.
Koja tuga golema,sad se hvataju za slamku spasa i onu staru izlizanu "nas ima više".
Pa gdje ste kad vas ima više?Borite se za titulu a jedva vas po hiljadu na tekmi,strašno vas puno ima.
Imate li neki popis?
Koja tuga golema,sad se hvataju za slamku spasa i onu staru izlizanu "nas ima više".
-
todd_smith
#5771 Re: Sarajevski derbi
Ja taman podjem da procitam sta ti napises i onda ti vidim avatar.Šibicar wrote:2 do 3,budimo realni.![]()
Koja tuga golema,sad se hvataju za slamku spasa i onu staru izlizanu "nas ima više".Pa gdje ste kad vas ima više?Borite se za titulu a jedva vas po hiljadu na tekmi,strašno vas puno ima.
Imate li neki popis?
- van helsing
#5772 Re: BHTelecom All About
Cek samo malo.
Ako Zeljo dobije Sarajevo,u sto cisto sumnjam,jel to znaci da osvajaju titulu?
Koliko je kola do kraja,racunajuci i derbi ?
Inace,ponosan sam sto imamo derbi,kakav god da je,to je jos jedna znamenitost naseg grada.
Tapatalk 2
Ako Zeljo dobije Sarajevo,u sto cisto sumnjam,jel to znaci da osvajaju titulu?
Koliko je kola do kraja,racunajuci i derbi ?
Inace,ponosan sam sto imamo derbi,kakav god da je,to je jos jedna znamenitost naseg grada.
Tapatalk 2
- Fuzzy Dunlop
#5773 Re: Sarajevski derbi
Koliko je vas bilo na proslavi titule?wannabe_ultra wrote:prosle godine 5 do 6 hiljada na proslavi tituletodd_smith wrote:Mene bi bilo stid reci da sam sampion i da sam veci klub, a u vlastitom gradu manje navijaca imam.
- psy5000
#5774 Re: Sarajevski derbi
ne sjeca se, jos je bio u pelenama kad se proslavljala zadnja titula na kosevuFuzzy Dunlop wrote:Koliko je vas bilo na proslavi titule?wannabe_ultra wrote:prosle godine 5 do 6 hiljada na proslavi tituletodd_smith wrote:Mene bi bilo stid reci da sam sampion i da sam veci klub, a u vlastitom gradu manje navijaca imam.
- Šibicar
#5775 Re: Sarajevski derbi
Bolje ništa.