Prijatelju,o tome se vode rasprave,svaki drugi covjek kaze meokusnice,otidji na zenicanke stranicu na FB(tu je sve poznata raja,novinari,fotografi,radnici,sta ja znam,ja sam malo mladji),,pa postavi pitanje,kako se naziva naselje,meokusnice ili mokusnice,pa ces dobiti odgovor tacan.I ja sam uvijek u tom pitanju,a rodjen sam tu,zivim tu,i umrijeti cu tu,u tom naselju.doff wrote:Strelac, naselje se od vajkada zove Mokušnice, pitaj starosjedioce pa će ti reći. Mislim da čak i na tablama piše Mokušnice
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- Strelac80
#5751 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
-
belfy
#5752 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ma naravno da sramotis sebe. to nije upitno, samo se pitam kako neko takav zna postaviti post na forumu. daleko od toga da se nerviram, posto sam na BH telekomu, pa nemam problema kao ti. samo kada ti vidim postove mene bude sram. valjda sto cijelu zenicu smatram svojom, a ti mi odskaces totalno.
i ne, necu da preskacem postove. napravi si forum gdje ces govoriti sta ko moze raditi. do tada trpi to da ti ja kazem da si jedna tetka koja preuvelicava sve i da si pored toga jedno veliko razmazeno dijete.
tvoje busanje u prsa ovdje na forumu (kao sto i vidis) ne pije vode. idi i razbucaj im onu kucicu, a ako to uradis ja ti platim kartu do sarajeva (ako mama ne bude) da im to isto uradis tamo. samo prestani biti placljiva beba koja samo zeli da je svi cuju.
i ne, necu da preskacem postove. napravi si forum gdje ces govoriti sta ko moze raditi. do tada trpi to da ti ja kazem da si jedna tetka koja preuvelicava sve i da si pored toga jedno veliko razmazeno dijete.
tvoje busanje u prsa ovdje na forumu (kao sto i vidis) ne pije vode. idi i razbucaj im onu kucicu, a ako to uradis ja ti platim kartu do sarajeva (ako mama ne bude) da im to isto uradis tamo. samo prestani biti placljiva beba koja samo zeli da je svi cuju.
-
doff
#5753 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Na tim stranicama nemaš koga pitati, sve go krkan, čast izuzecima. Uzmi zdravo za gotovo da su Mokušnice i bit ćeš 100% u pravu
- Strelac80
#5754 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa,ok ,neka bude mokusnice.Po pitanju FB stranice zenicanke,da li su krkani ili ne,to ne znam.doff wrote:Na tim stranicama nemaš koga pitati, sve go krkan, čast izuzecima. Uzmi zdravo za gotovo da su Mokušnice i bit ćeš 100% u pravu
Vidjeti cemo kako ce sutra biti situacija sa extra Telemach uslugama.
Sa vasim zadovoljstvom istih,prelistao sam temu,vise zalbi nego pohvala,i jasan mi je rezultat.
Naprotiv,cijenim i postujem napor i trud Telemach kompanije da nam udovolji,ali nemaju resursa za to!
Problemi tek slijede,biti cu ja u pravu ,polako,cekam vas na komentarima,a evo,NECU VISE NI RIJECI NAPISATI(jer ionako ne mogu rijesiti problem,to sam im na pocetku objasnio)-zapamtio sam vas "zadovoljne".Naravno,ja bih volio da bude sve i uvijek ok,ali tesko.Cao.
Last edited by Strelac80 on 12/04/2013 02:21, edited 3 times in total.
-
belfy
#5755 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
i onda se jos pita sto sam ostavio dvoznacje.
pa da tacno znamo ko je mladji a ko stariji.
hvala doff, vidi se da nije pratio temu da domicilnom podforumu. 
-
belfy
#5756 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ti kada si imao 16 ja sam vjerovatno imao 25-26, tako da bi me tesko "razbucao". ti ne ides na ignore, nego sa ovim svojim postom si dobio prijavu. a rodjen sam kao zenicanin sto je duze nego sto postojis. nadam se da ces se nekada upristojiti i zasluziti da istaknes to "zenicanin", a ja se obradujem.Strelac80 wrote: Vidi ovo,morao sam pogledati tvoj komentar-zasto bih ja njima razbucao kucicu ili ti sta ja znam-da hocu,razvalio bih je,ali nema uopce potrebe za tim,posebno u Sarajevu bih je razvalio,takve kao ti,razvaljivao sa kada sam imao 16 godina,znaci,jarane,mozes samo "naduvati mi se",zna se cega,a ja placam ovde usluge,i jos da ja njima "razbucam" kucicu,pa murija,pa krivicna,pa problemi,i to sve za moj novac-pokenjam te debilu jedan i tvoj telemach ,jer si provaljen,vidi se da nisi iz Zenice! A kada imam potrebe da idem u Sa,meni bus ne treba,E,sada ides na ignore.
- mumi80
#5757 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dajte ba ljudi imal ovdje modova i admina, pa dokle će se pustit ovom malom da laprda i po ko zna koji put ponavlja isto i usput vrijedja ostale forumaše.
- ElRe
#5758 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I za telemach i za tebe bi bilo najbolje da ti odjavis njihove usluge. Ti ces sebi ustedjeti zivce i zdravlje, a njima ce biti lakse.Strelac80 wrote:
Pa,naljutili su me od jucer,kako mi ona balavica zvana Ilijana spusti slusalicu,i to 2 puta(odakle joj pravo,jesu li ih tako obucli za rad sa krajnjim korisnicima),to me je potaklo,zaista ne bih nista pisao,jer i sam znas da ovde na forumu nisam bio dugo vremena.Odakle joj pravo,djubre malo,a placu kada treba primiti,ja mislim da je prva u redu u banci,ili za bankomatom
Maharadza,taj cinicni smijeh svojom mami mozes pokazati,znas,djubre malo.naravno da cu odjaviti,a u svakom slucaju i ako se ne odjavim necu platiti racune,pa neka sami odjavljuju,tako mi je lakse ,sto bih se ja mucio sa odjavljivanjem i vracao im opremu.Doci ce oni po nju ako treba (kako su je i donijeli)- sta mislis,da "patim" za telemahom-nemoj da budes cinican i pokvaren,majmune,ako sam ti napisao da te cijenim,postuj to,djubre malo(nemoj da se kloniras).
- KnuckleHead
#5759 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
na ovo sam oplakoMokusnice(meokusnice) su centar glada,glupane,nije ni kineski,niti pravi centar,vec meokusnice
- KnuckleHead
#5760 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
dusho slatka pitaj starije gdje je centar grada, prije je bio na carini, kod panjevicha kuche il tacnije oko masinskog fakulteta danasnjeg, a sad je najvjerovatnije oko pozorista il glavne poshte, prema tome ne prosipaj se vishe pls, cuj mokushnice centar zenice ahahahaha jes kad bi vrazale bile charshija

- Tiger 033
#5761 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Koji vam je "MOJ"
lik ima problem a vi sad raspredate jel' "šija ili je vrat" povrh svega ga napadate

- KnuckleHead
#5762 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
imamo svi jarane problem, al se na normalan nachin dadne do znanja, a ne pishemo sastave od 13 strana u kojima psujemo, vrjedjamo, prijetimo u prazno, na kraju krajeva sta oche i sam priznaje da nije redovan platisha, kolko platish tolko se klatish, ko bjesan pekinezer u pm, tema je za otvoren i validan kriticizam a ne za bjesnjenje nekog bubuljichavog mamlaza, imam ja i svojih problema cojce, ko ga prchi.
- Tiger 033
#5763 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jarane NAUCI vec jednom kad bude tvoj PRIVATNI forum mozes zabraniti,banovati i raditi sto ti je voljaKnuckleHead wrote: a ne pishemo sastave od 13 strana
- KPNCTNJAH
#5764 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ispisa lik 5 stranica, a popravise mu net odmah cim je mama nazvala... al' cuj mama nazvala, a ovdje on napisa 10 kilometarskih postova, stid ga pricati s cikom preko telefona
u svemu tome se izgubi moje pitanje ...
Koliko (u procentima) stanara treba potpisati da bi vasa usluga bila dostupna u mojoj zgradi ?
Koliko (u procentima) stanara treba potpisati da bi vasa usluga bila dostupna u mojoj zgradi ?
- Tiger 033
#5765 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
http://teve.ba/article/14337/novi-koris ... -telemacha
"Novi korisnički centar Telemacha"
Danas je u Mostaru otvoren novi korisnički centar kablovskog operatera Telemach. Novi centar svečano je otvorio gradonačelnik grada Mostara Ljubo Bešlić.
Ovom prilikom Telemach je Trećoj osnovnoj školi Mostar donirao poklon bon u iznosu od 5.000 KM. Poklon bon je uručio direktor poslovne jedinice Mostar Eugen Stipić.
Direktor Telemacha, Željko Batistić, izrazio je zadovoljstvo sa rezultatima Telemacha u Mostaru te najavio je skoro proširenje spektra usluga i na područja Čitluka, Medjugorja i Čapljine. Telemach korisnički centar će posjetiocima omogućiti upoznavanje sa svim naprednim servisima Telemacha u ugodnoj i modernoj atmosferi, te njihovo testiranje. Osoblje centra biti će na raspolaganju posjetiocima za sva dodatna pitanja i informacije, te im pomoći da što lakše pristupe ponuđenim servisima.
Kompanija Telemach u BiH posluje nešto više od dvije godine. U Bosni i Hercegovini Telemach je prepoznat po jedinstvenim inovativnim ponudama koje omogućavaju nove, unaprijeđene servise bazirane na najsavremenijim tehnologijama i povoljnijim cijenama što svakako čini veliku razliku i prednost u odnosu na ostale operatere.
Ovi se šire k'o epidemija
no ipak RESPECT 
"Novi korisnički centar Telemacha"
Danas je u Mostaru otvoren novi korisnički centar kablovskog operatera Telemach. Novi centar svečano je otvorio gradonačelnik grada Mostara Ljubo Bešlić.
Ovom prilikom Telemach je Trećoj osnovnoj školi Mostar donirao poklon bon u iznosu od 5.000 KM. Poklon bon je uručio direktor poslovne jedinice Mostar Eugen Stipić.
Direktor Telemacha, Željko Batistić, izrazio je zadovoljstvo sa rezultatima Telemacha u Mostaru te najavio je skoro proširenje spektra usluga i na područja Čitluka, Medjugorja i Čapljine. Telemach korisnički centar će posjetiocima omogućiti upoznavanje sa svim naprednim servisima Telemacha u ugodnoj i modernoj atmosferi, te njihovo testiranje. Osoblje centra biti će na raspolaganju posjetiocima za sva dodatna pitanja i informacije, te im pomoći da što lakše pristupe ponuđenim servisima.
Kompanija Telemach u BiH posluje nešto više od dvije godine. U Bosni i Hercegovini Telemach je prepoznat po jedinstvenim inovativnim ponudama koje omogućavaju nove, unaprijeđene servise bazirane na najsavremenijim tehnologijama i povoljnijim cijenama što svakako čini veliku razliku i prednost u odnosu na ostale operatere.
Ovi se šire k'o epidemija
- Telemach
#5766 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Izvinjavamo se što ste čekali na povratne informacije, neophodno je, minimalno 50% potpisa od ukupnog broja stanara.KPNCTNJAH wrote:Ispisa lik 5 stranica, a popravise mu net odmah cim je mama nazvala... al' cuj mama nazvala, a ovdje on napisa 10 kilometarskih postova, stid ga pricati s cikom preko telefonau svemu tome se izgubi moje pitanje ...
-
StupskaBitanga
#5767 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zar bivši Monet nije bip dostupan u Čapljini?
- fortaleza
#5768 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dostupan je telemach u capljini, ovo je tipfeler, al drago mi je za citluk i medjugorje, nek se jos malo ht-u gace zatresu nakon preuzimanja artneta od strane telemacha, pa mozda nece biti najskuplji operater u drzavi s istovremeno najlosijom ponudom. Neka konkurencije. 
-
StupskaBitanga
#5769 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mislim da je Telemachu next meta Tuzla
-
stepway
#5770 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala Bogu da postoji Telemach u Mostaru.
Nisu savršeni ,ali su trenutno bolji i jeftiniji od HT a,koji je postao, nažalost,bahati monopolist.Sve dok bude tako bit ću korisnik Telemacha,a kad dođe neko bolji i jeftiniji prelazim u roku 24 sata.
Uzeo sam Trio paket i uglavnom sam, za sada zadovoljan.Bude povremenih prekida u toku dana,ali je to veoma kratko i u zadnje vrijeme sve rijeđe.Ne moramo biti uz TV ili internet 24 sata,to brate prelazi u patologiju.Moje radne kolege ,a i mnogi poznanici su masovno prešli sa uslugom na Telemach,pa me zanima procentualni porast korisnika u posljednjih jedno pola godine.
Samo tako nastavite,budite još bolji i jeftiniji,te otvorite i jednu poslovnicu u Mepasu- pored HT a, jer u tom dijelu imate najviše korisnika.
PS ,Ja i niko od moje bliže i šire rodbine ne radi i nema nikakve veze sa Telemachom.
Nisu savršeni ,ali su trenutno bolji i jeftiniji od HT a,koji je postao, nažalost,bahati monopolist.Sve dok bude tako bit ću korisnik Telemacha,a kad dođe neko bolji i jeftiniji prelazim u roku 24 sata.
Uzeo sam Trio paket i uglavnom sam, za sada zadovoljan.Bude povremenih prekida u toku dana,ali je to veoma kratko i u zadnje vrijeme sve rijeđe.Ne moramo biti uz TV ili internet 24 sata,to brate prelazi u patologiju.Moje radne kolege ,a i mnogi poznanici su masovno prešli sa uslugom na Telemach,pa me zanima procentualni porast korisnika u posljednjih jedno pola godine.
Samo tako nastavite,budite još bolji i jeftiniji,te otvorite i jednu poslovnicu u Mepasu- pored HT a, jer u tom dijelu imate najviše korisnika.
PS ,Ja i niko od moje bliže i šire rodbine ne radi i nema nikakve veze sa Telemachom.
- samo_ti
#5771 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imam Tv i net u jednoj sobi, i Tv sa digitalnom u drugoj sobi. Moje pitanje je, koliko vi imate onih razvodnika/cekova ?
Meni su ih 4 nagurali u hodnik
Zbog toga mislim da mi se negdje signal gubi i da mi je slabiji na TV-u sa analognom !?
Digitalna je kao mlijeko.
Pa da vidim koliko ostala raja ima onih razvodnika i moze li belaj biti u tome !?
Meni su ih 4 nagurali u hodnik
Zbog toga mislim da mi se negdje signal gubi i da mi je slabiji na TV-u sa analognom !?
Pa da vidim koliko ostala raja ima onih razvodnika i moze li belaj biti u tome !?
-
bmw740i
#5772 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nema logike ni potrebe. Treba ti jedan spliter u hodniku koji djeli na te dvije sobe. U jednoj sobi gdje ti je Net treba ti spliter a u ovoj drugoj ne treba jer ide kroz D3 receiver.samo_ti wrote:Imam Tv i net u jednoj sobi, i Tv sa digitalnom u drugoj sobi. Moje pitanje je, koliko vi imate onih razvodnika/cekova ?
Meni su ih 4 nagurali u hodnik![]()
Zbog toga mislim da mi se negdje signal gubi i da mi je slabiji na TV-u sa analognom !?![]()
-
bmw740i
#5773 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Potpisujem ovaj post. Ovi iz HT-a su kamatari.stepway wrote:Hvala Bogu da postoji Telemach u Mostaru.
- Maharadza
#5775 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ista situacija kod mene, i imam samo 2 splittera, jedan koji dijeli na sobe, drugi koji dijeli na internet i analogiju u jednoj sobi, fertig! Nikakvih problema niti prekida, u posljednjih mjesec dana sve savršeno!samo_ti wrote:Imam Tv i net u jednoj sobi, i Tv sa digitalnom u drugoj sobi. Moje pitanje je, koliko vi imate onih razvodnika/cekova ?
Meni su ih 4 nagurali u hodnik![]()
Zbog toga mislim da mi se negdje signal gubi i da mi je slabiji na TV-u sa analognom !?![]()
Koji li je to "hadžo" kod tebe razvodio pa je puko' 4?!