hankine mi singlice zar ima iko nerealniji od tebe kemoKemal Malovčić wrote:uvijek mi je zadovolljstvo čitati najnerealnijeg forumaša - ganjetu
BH klubovi u Evropi - 2012/13
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hypko_nurko
#576 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
- Kinaski
#577 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Allahati bil ti volio da nas uzmu slovenci ???wannabe_ultra wrote:bojim se da ce to ostati samo sanganjeta wrote:Kakvi likovi![]()
![]()
, dobili ove amater i povampirili se ... Nevjerovatno ocm, idite ljudi slavite dok imate kad, kasno će biti kasnije.
Sad me i ne čudi što vam je Maribor uvalio 6. komada, kad ovi levati dvička vam slože.
AJ ili ti silovatelj iz Kurtonove obična karina, ova ekipa je druga liga, ali su bili bara-bara.
Ostale su još dvije najjače ekipe iz prošle sezone, Široki i najtrofejniji BH klub, da odigraju svoje prve utakmice. Što se tiče nas biće jebeno teško, drago mi je što nas je prošao početni val euforije i spustio nas na zemlju. Sinoć sam sanjao da ga je Adil smjestio za 0-1![]()
.
-
hau jes no
#578 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
a jesu se bili ponadali mali plavi
i sad im krivo sto smo uvalili petardu amaterima 
- Kemal Malovčić
#579 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
momak mi je šukno 
- Mračajski proto
#580 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Što se upališe, nane mi istetovirane. Valjda im nije jasna pobjeda, imali rezultatski deficit, da bi na kraju bili u plusu 3 gola. Oj Allaše.
Dali bi još naši 3 gola, da je igrao Višća.
-
LSD
#581 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Dobra ova Fap mašina iz Nikšića
nimalo naivna ekipa, uzeli Kup CG , ulaze u njihovu Premier ligu (ili kako vec nazivaju)....Borac je bio bolji ,realno...više udaraca na gol , više posjeda, više kornera (7-0), imali su inicijativu, ali su ih đetići iskontrolisali, secakali i kontrom kaznili u drugom....jebeno ce biti AJ troprstašima u Nikšiću.
Divovi nalupali petardom ove ribare i odmah se pohasili....Komitet, Ivica, Željo, Maribor, rezultati iz prošlosti- svega su se sjetili odmah...fenomenalni su, zaista
njima ce revanš biti rutina za razliku od dodikovaca.
Divovi nalupali petardom ove ribare i odmah se pohasili....Komitet, Ivica, Željo, Maribor, rezultati iz prošlosti- svega su se sjetili odmah...fenomenalni su, zaista
- Kinaski
#582 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Ma truba onaj Borac kao i navijacka skupina
Sarajevo cemo tek da vidimo u Sofiji ... valjda ce dogurati do Sofije
Sarajevo cemo tek da vidimo u Sofiji ... valjda ce dogurati do Sofije
- cyprus
#583 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Ukupni dojam:
Sarajevo ipak prolazna ocjena... naravno da nije problem primiti 2 gola od Maltežana, ali nije baš bilo prijatno vidjeti onakav rezultat u prvom poluvremenu... Dol sam zadovoljan i nerješenim...
Borac razočarao, iako sam očekivo da bi Čelik mogao biti tvrd orah... Ovi su Banjalučani nažalost uveliko snizili svoje šanse...
Sarajevo ipak prolazna ocjena... naravno da nije problem primiti 2 gola od Maltežana, ali nije baš bilo prijatno vidjeti onakav rezultat u prvom poluvremenu... Dol sam zadovoljan i nerješenim...
Borac razočarao, iako sam očekivo da bi Čelik mogao biti tvrd orah... Ovi su Banjalučani nažalost uveliko snizili svoje šanse...
- BHF_Manijak
#584 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Aham, dakle Zeljeznciar amaterski klub za Maribor!wannabe_ultra wrote:volio bi i ja jahtu u dubrovniku ali nemoze![]()
treba biti realan, zeljeznicar je za maribor kao hibernians za sarajevo i to je to
- Baltazar_khan
#585 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
o kakvom stidu ti govoriš? anonimni forum gdje gotovo niko nikog ne zna. hajd da smo raja koja svaki dan ide na kafu i mahala o svemu, ali vala na forumu da se neko nekoga stidiBHF_Manijak wrote:Aham, dakle Zeljeznciar amaterski klub za Maribor!wannabe_ultra wrote:volio bi i ja jahtu u dubrovniku ali nemoze![]()
treba biti realan, zeljeznicar je za maribor kao hibernians za sarajevo i to je toAmateri vam uvalise dva komada i nadigrase vas poluvrijeme, mene od stida ne bi bilo na forumu, a kamo li da se qrcim!
-
ultrarajvoSA
#586 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Igraci su totalno opusteno usli u utakmicu i to je razlog za njihova dva gola.
Drugo poluvrijeme odradjeno rutinski (kako je trebalo biti i prvo).
idemo dalje
E cuj kone govore o brukanju

Drugo poluvrijeme odradjeno rutinski (kako je trebalo biti i prvo).
idemo dalje
E cuj kone govore o brukanju
- BHF_Manijak
#587 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Naravno da je tacno, ljudi da su spremniji i da ne dobise crveni moRebit napatili bi oni vas jos!
Ako za tebe nije sramota primiti dva gola od amatera, onda uredu. Zamisli tek sta ce Levski da pocini. Uostalom kako ti rekho cut cemo se poslije 18-og!
@Baltazhar, figurativno jebo ga ti!
@Baltazhar, figurativno jebo ga ti!
-
The Realist
#588 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Drago mi je za Sarajevo i nadam se prolazu (ako ovo use*u....), žao mi je Borca, bolji su bili, ali ona ofsajd zamka je katastrofa i onaj lik je konstantno prebacivao sredinu i odbranu i stalno lopta prođe. Loši su nazad, ali nadam se prolazu.
U suštini, uvijek navijam za sve naše klubove u Evropi, jer samo tako liga i može ojačati.
U suštini, uvijek navijam za sve naše klubove u Evropi, jer samo tako liga i može ojačati.
- Pokerboy11
- Fuzzy Dunlop
#590 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Da ne bi sudije... 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#591 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Evo ih, opet pojedinci po statistici ili kvotama donose neke zakljucke.
Samo me interesuje koliko je vas bilo na utakmici i vidilo ko su ti amateri, kako pojedinci od njih igraju..kao i to da su 2-3 puta izbijali sa gol linije loptu i jos jedna stativa za nas.
Bez6 zezancije. Niste gledali utakmicu, bezveze je prica onda
Samo me interesuje koliko je vas bilo na utakmici i vidilo ko su ti amateri, kako pojedinci od njih igraju..kao i to da su 2-3 puta izbijali sa gol linije loptu i jos jedna stativa za nas.
- Charuga
- Globalni moderator
#592 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila foruma”
» MightyMatch
7 dana
» MightyMatch
7 dana
- Kinaski
#593 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Mi samo hocemo da kazemo da vam je odbrana uzasna bar u prvom poluvremenu-LIBERO- wrote:Evo ih, opet pojedinci po statistici ili kvotama donose neke zakljucke.
-
El_comadante
#594 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
bezveze je manijacima priča jer nisu gledali utakmicu. a statistika je ko bikini otkriva mnogo a u suštini nevidiš ništa. dakle Sarajevo je primilo golove na ubačaje, a ovi sa Malte uopšte nisu "amaterska" ekipa kako se to ovde predstavlja, jer koja amaterksa ekipa ima dvojicu brazilaca u svojim redovima? jesu li i oni konobari? a Sarajevo je dalo 5 golova a mogli su još 3 najamnje u drugom poluvremenu. prvo poluvrijme smo bili loši ali u drugom mnogo bolji. netreba zaboraviti da je ovo prva zvanična utakmica nakon priprema i ja se nadam da če ekipa biti još bolja i uigranija. i nije floskula da danas svi igraju fudbala i sinoč je mnogo bilo izanadjenja.
- Arteta
#595 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Ja koliko znam,na Malti ima samo jedan profesionalac,a to je Mifsud napadac Vallete ostalo su sve amateri.
- sinuhe
#596 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Svi Brazilci su fudbaleri
, ali ne moraju obavezno biti i profesionalci. Na neki nacin i svi muskarci su fudbaleri.
- JThomas
#597 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
liga na malti je amaterska i jedini profesionalac je mifsud iz valette, to je tačno.
mislim nemojte da se lažemo, znamo kakvi bi vaši komentari bili da se želji isto desilo...to bi bilo brukanje države, a ovako je herojski preokret od strane divova protiv neugodne ekipe sa malte...
mislim nemojte da se lažemo, znamo kakvi bi vaši komentari bili da se želji isto desilo...to bi bilo brukanje države, a ovako je herojski preokret od strane divova protiv neugodne ekipe sa malte...
-
vryzas
#598 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Jos da komitet ima direktno uticaj na kvalitet ligeAli_G wrote:Uveliko se pricalo kako nam je liga dolaskom komiteta kvalitetnija, pa gostujuce pobjede i slicne gluposti. A od rata se igra mozda i najlosiji fudbal. Kad smo mi ovakvi uspjeli da izborimo Evropu, e zamisli u kakvom je kur*u ostatak lige. Al' hajd. Sreca pa nije neko drugi na celu komiteta.salle_eh1986 wrote:ne mogu nikako ovog forsiranja o kvaliteti lige na osnovu utakmica sarajevaAli_G wrote:Gdje su oni strucnjaci sto tvrde da nam se popravio kvalitet lige? Patimo se sa konoborima s Malte, crnogorskim drugoligasem.
pite su uvijek bile antitalenti
i ne govori niko o kvaliteti lige i poboljšanju, sarajevo je nikad slabije od rata pa na ovamo
ljudi pričaju o poboljšanju kvalitete željezničara koji je prekucao tu ligu
Eto Muniba na celo saveza cim odradi dionicu i dobije mogucnost prijevremenog izlaska
Neki fakat ne vide dalje od svoje guzice!
Borac se nalazi u teskoj situaciji nakon prve utakmice. Vjerujem da nece proci dalje.
Sarajevo je osiguralo prolaz...ispadanje nakon ovakvog rezultata bi bilo sramota.
Sretno u uzvratnim utakmicama!
- JThomas
#599 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
ne znam, borac je meni djelovao kao dosta kvalitetniji, ali k'o im je bilo mrsko igrati. ono kad su stisli kraj prvog poluvremena, stvarno su dobro izgledali. a poslije kao da su se zadovoljili rezultatom i povukli. ne bi me uopšte iznenadilo da tamo uzmu.
- hypko_nurko
#600 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
spominjete to drugo poluvrijeme kako ste bili bolji a ne spominjete da ste imali igraca gotovi citavo vrijeme tog istog poluvremena. pa naravno da cete biti boljiEl_comadante wrote:bezveze je manijacima priča jer nisu gledali utakmicu. a statistika je ko bikini otkriva mnogo a u suštini nevidiš ništa. dakle Sarajevo je primilo golove na ubačaje, a ovi sa Malte uopšte nisu "amaterska" ekipa kako se to ovde predstavlja, jer koja amaterksa ekipa ima dvojicu brazilaca u svojim redovima? jesu li i oni konobari? a Sarajevo je dalo 5 golova a mogli su još 3 najamnje u drugom poluvremenu. prvo poluvrijme smo bili loši ali u drugom mnogo bolji. netreba zaboraviti da je ovo prva zvanična utakmica nakon priprema i ja se nadam da če ekipa biti još bolja i uigranija. i nije floskula da danas svi igraju fudbala i sinoč je mnogo bilo izanadjenja.
trebali ste biti bolji citavu utakmicu