BH klubovi u Evropi - 2012/13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
hypko_nurko

#576 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

Kemal Malovčić wrote:uvijek mi je zadovolljstvo čitati najnerealnijeg forumaša - ganjetu :lol:
hankine mi singlice zar ima iko nerealniji od tebe kemo :zoka:
Kinaski

#577 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Kinaski »

wannabe_ultra wrote:
ganjeta wrote:Kakvi likovi :shock: :-) :-), dobili ove amater i povampirili se ... Nevjerovatno ocm, idite ljudi slavite dok imate kad, kasno će biti kasnije.

Sad me i ne čudi što vam je Maribor uvalio 6. komada, kad ovi levati dvička vam slože.

AJ ili ti silovatelj iz Kurtonove obična karina, ova ekipa je druga liga :-) , ali su bili bara-bara.

Ostale su još dvije najjače ekipe iz prošle sezone, Široki i najtrofejniji BH klub, da odigraju svoje prve utakmice. Što se tiče nas biće jebeno teško, drago mi je što nas je prošao početni val euforije i spustio nas na zemlju. Sinoć sam sanjao da ga je Adil smjestio za 0-1 :mrgreen: :dance: .
bojim se da ce to ostati samo san
Allahati bil ti volio da nas uzmu slovenci ???
hau jes no

#578 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hau jes no »

a jesu se bili ponadali mali plavi :lol: :lol: i sad im krivo sto smo uvalili petardu amaterima :lol:
Kemal Malovčić

#579 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Kemal Malovčić »

momak mi je šukno :lol:
Mračajski proto

#580 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Mračajski proto »

Što se upališe, nane mi istetovirane. Valjda im nije jasna pobjeda, imali rezultatski deficit, da bi na kraju bili u plusu 3 gola. Oj Allaše. :lol: Dali bi još naši 3 gola, da je igrao Višća.
LSD

#581 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by LSD »

Dobra ova Fap mašina iz Nikšića ;-) nimalo naivna ekipa, uzeli Kup CG , ulaze u njihovu Premier ligu (ili kako vec nazivaju)....Borac je bio bolji ,realno...više udaraca na gol , više posjeda, više kornera (7-0), imali su inicijativu, ali su ih đetići iskontrolisali, secakali i kontrom kaznili u drugom....jebeno ce biti AJ troprstašima u Nikšiću.

Divovi nalupali petardom ove ribare i odmah se pohasili....Komitet, Ivica, Željo, Maribor, rezultati iz prošlosti- svega su se sjetili odmah...fenomenalni su, zaista :-) njima ce revanš biti rutina za razliku od dodikovaca.
Kinaski

#582 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Kinaski »

Ma truba onaj Borac kao i navijacka skupina

Sarajevo cemo tek da vidimo u Sofiji ... valjda ce dogurati do Sofije :)
cyprus

#583 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by cyprus »

Ukupni dojam:

Sarajevo ipak prolazna ocjena... naravno da nije problem primiti 2 gola od Maltežana, ali nije baš bilo prijatno vidjeti onakav rezultat u prvom poluvremenu... Dol sam zadovoljan i nerješenim...

Borac razočarao, iako sam očekivo da bi Čelik mogao biti tvrd orah... Ovi su Banjalučani nažalost uveliko snizili svoje šanse...
BHF_Manijak

#584 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by BHF_Manijak »

wannabe_ultra wrote:volio bi i ja jahtu u dubrovniku ali nemoze :D
treba biti realan, zeljeznicar je za maribor kao hibernians za sarajevo i to je to
Aham, dakle Zeljeznciar amaterski klub za Maribor! :oops: Amateri vam uvalise dva komada i nadigrase vas poluvrijeme, mene od stida ne bi bilo na forumu, a kamo li da se qrcim! 8-)
Baltazar_khan

#585 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Baltazar_khan »

BHF_Manijak wrote:
wannabe_ultra wrote:volio bi i ja jahtu u dubrovniku ali nemoze :D
treba biti realan, zeljeznicar je za maribor kao hibernians za sarajevo i to je to
Aham, dakle Zeljeznciar amaterski klub za Maribor! :oops: Amateri vam uvalise dva komada i nadigrase vas poluvrijeme, mene od stida ne bi bilo na forumu, a kamo li da se qrcim! 8-)
o kakvom stidu ti govoriš? anonimni forum gdje gotovo niko nikog ne zna. hajd da smo raja koja svaki dan ide na kafu i mahala o svemu, ali vala na forumu da se neko nekoga stidi :skoljka:
ultrarajvoSA

#586 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by ultrarajvoSA »

Igraci su totalno opusteno usli u utakmicu i to je razlog za njihova dva gola.
Drugo poluvrijeme odradjeno rutinski (kako je trebalo biti i prvo).

idemo dalje 8-)

E cuj kone govore o brukanju :shock: :lol:
BHF_Manijak

#587 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by BHF_Manijak »

Naravno da je tacno, ljudi da su spremniji i da ne dobise crveni moRebit napatili bi oni vas jos! :dance: :wink: Ako za tebe nije sramota primiti dva gola od amatera, onda uredu. Zamisli tek sta ce Levski da pocini. Uostalom kako ti rekho cut cemo se poslije 18-og! :wink:

@Baltazhar, figurativno jebo ga ti! :mrgreen:
The Realist

#588 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by The Realist »

Drago mi je za Sarajevo i nadam se prolazu (ako ovo use*u....), žao mi je Borca, bolji su bili, ali ona ofsajd zamka je katastrofa i onaj lik je konstantno prebacivao sredinu i odbranu i stalno lopta prođe. Loši su nazad, ali nadam se prolazu.

U suštini, uvijek navijam za sve naše klubove u Evropi, jer samo tako liga i može ojačati.
Pokerboy11

#589 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Pokerboy11 »

Image

Morao sam ovo uslikati i kad mi se dodju kurciti :skoljka: :run: Ko je zabio golove kuhar ili konobar ma daj :-)
Fuzzy Dunlop

#590 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Fuzzy Dunlop »

Da ne bi sudije... :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#591 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by -LIBERO- »

Evo ih, opet pojedinci po statistici ili kvotama donose neke zakljucke.

Samo me interesuje koliko je vas bilo na utakmici i vidilo ko su ti amateri, kako pojedinci od njih igraju..kao i to da su 2-3 puta izbijali sa gol linije loptu i jos jedna stativa za nas.

Bez6 zezancije. Niste gledali utakmicu, bezveze je prica onda ;-)
Charuga
Globalni moderator

#592 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Charuga »

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila foruma”
» MightyMatch

7 dana
Kinaski

#593 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Kinaski »

-LIBERO- wrote:Evo ih, opet pojedinci po statistici ili kvotama donose neke zakljucke.

Samo me interesuje koliko je vas bilo na utakmici i vidilo ko su ti amateri, kako pojedinci od njih igraju..kao i to da su 2-3 puta izbijali sa gol linije loptu i jos jedna stativa za nas.

Bez6 zezancije. Niste gledali utakmicu, bezveze je prica onda ;-)
Mi samo hocemo da kazemo da vam je odbrana uzasna bar u prvom poluvremenu
El_comadante

#594 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by El_comadante »

bezveze je manijacima priča jer nisu gledali utakmicu. a statistika je ko bikini otkriva mnogo a u suštini nevidiš ništa. dakle Sarajevo je primilo golove na ubačaje, a ovi sa Malte uopšte nisu "amaterska" ekipa kako se to ovde predstavlja, jer koja amaterksa ekipa ima dvojicu brazilaca u svojim redovima? jesu li i oni konobari? a Sarajevo je dalo 5 golova a mogli su još 3 najamnje u drugom poluvremenu. prvo poluvrijme smo bili loši ali u drugom mnogo bolji. netreba zaboraviti da je ovo prva zvanična utakmica nakon priprema i ja se nadam da če ekipa biti još bolja i uigranija. i nije floskula da danas svi igraju fudbala i sinoč je mnogo bilo izanadjenja.
Arteta

#595 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Arteta »

Ja koliko znam,na Malti ima samo jedan profesionalac,a to je Mifsud napadac Vallete ostalo su sve amateri.
sinuhe

#596 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by sinuhe »

Svi Brazilci su fudbaleri :D , ali ne moraju obavezno biti i profesionalci. Na neki nacin i svi muskarci su fudbaleri.
JThomas

#597 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by JThomas »

liga na malti je amaterska i jedini profesionalac je mifsud iz valette, to je tačno.

mislim nemojte da se lažemo, znamo kakvi bi vaši komentari bili da se želji isto desilo...to bi bilo brukanje države, a ovako je herojski preokret od strane divova protiv neugodne ekipe sa malte...
vryzas

#598 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by vryzas »

Ali_G wrote:
salle_eh1986 wrote:
Ali_G wrote:Gdje su oni strucnjaci sto tvrde da nam se popravio kvalitet lige? Patimo se sa konoborima s Malte, crnogorskim drugoligasem.
ne mogu nikako ovog forsiranja o kvaliteti lige na osnovu utakmica sarajeva
pite su uvijek bile antitalenti :D
i ne govori niko o kvaliteti lige i poboljšanju, sarajevo je nikad slabije od rata pa na ovamo
ljudi pričaju o poboljšanju kvalitete željezničara koji je prekucao tu ligu
Uveliko se pricalo kako nam je liga dolaskom komiteta kvalitetnija, pa gostujuce pobjede i slicne gluposti. A od rata se igra mozda i najlosiji fudbal. Kad smo mi ovakvi uspjeli da izborimo Evropu, e zamisli u kakvom je kur*u ostatak lige. Al' hajd. Sreca pa nije neko drugi na celu komiteta.
Jos da komitet ima direktno uticaj na kvalitet lige :-) :-) :-)
Eto Muniba na celo saveza cim odradi dionicu i dobije mogucnost prijevremenog izlaska :lol: :lol: :lol: :lol:
Neki fakat ne vide dalje od svoje guzice!

Borac se nalazi u teskoj situaciji nakon prve utakmice. Vjerujem da nece proci dalje.
Sarajevo je osiguralo prolaz...ispadanje nakon ovakvog rezultata bi bilo sramota.

Sretno u uzvratnim utakmicama!
JThomas

#599 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by JThomas »

ne znam, borac je meni djelovao kao dosta kvalitetniji, ali k'o im je bilo mrsko igrati. ono kad su stisli kraj prvog poluvremena, stvarno su dobro izgledali. a poslije kao da su se zadovoljili rezultatom i povukli. ne bi me uopšte iznenadilo da tamo uzmu.
hypko_nurko

#600 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

El_comadante wrote:bezveze je manijacima priča jer nisu gledali utakmicu. a statistika je ko bikini otkriva mnogo a u suštini nevidiš ništa. dakle Sarajevo je primilo golove na ubačaje, a ovi sa Malte uopšte nisu "amaterska" ekipa kako se to ovde predstavlja, jer koja amaterksa ekipa ima dvojicu brazilaca u svojim redovima? jesu li i oni konobari? a Sarajevo je dalo 5 golova a mogli su još 3 najamnje u drugom poluvremenu. prvo poluvrijme smo bili loši ali u drugom mnogo bolji. netreba zaboraviti da je ovo prva zvanična utakmica nakon priprema i ja se nadam da če ekipa biti još bolja i uigranija. i nije floskula da danas svi igraju fudbala i sinoč je mnogo bilo izanadjenja.
spominjete to drugo poluvrijeme kako ste bili bolji a ne spominjete da ste imali igraca gotovi citavo vrijeme tog istog poluvremena. pa naravno da cete biti bolji :roll:
trebali ste biti bolji citavu utakmicu
Locked